senin oğlun benim kıjıma göj koymuş olmasın:ecrin_bebek:Şenizbak oğlumla biz burdayız teyzesi kızınla seni koruruz yaaaaahihoyyyt
günaydın fıstıklar nasılsıınız bebişler iyimi
ya bu esmaya noldu ya giremz oldu
neyse bişey sorabilirmiyim
yabubbenim bebek aşşağıda oynuyor yani göbeğimin baya bi altında hisssediyorum normalmi sizcede sizinkilerde öylemi çok aşşaığıda ya sanki bacağı çıkacak bi tarafımdan gibi
günaydın güzel annişler evet denizcim bazen sanki tam kasıklarımın aşağısında oluyor iniverecekmiş gibi hissediyorum orası şişyor
selam nasılsınız kızlar? rahim agzı boyu hakkında bılgısı olan varmı?
denizcim onu hiç sorma aşağıya doğru bir tekme atıyor zor koşuyorum tuvalete Allah'tan birkaç gündür öyle yapmıyor
kızlar ve sevgili yiğenlerim günaydın gününüz her zaman kinden daha güzel geçsin.
ben dün gece bi rüya gördüm rızlar sizlerle paylaşmak istedim anlayan varsa bi yoruma ihtiyacım var.
rüyamda sadece bana iki isim söyleniyo du ve bebeğine bu isimlerden birini koyacaksın diyolardı ama 2 side erkek ismi erkek ya da kız bebeğin demiyolar ama benim aklımdan mümin geciyor ruyamda aklımı okuyolar ben isim demeden mümin yada başka isim düşünme bu iki isimden birini koy diyorlardı.rüyamda kimseyi görmedim sadece konuşma vardı ama ben konuşamıyordum olmaz da dişyemiyodum.isimlerden biri olmaz ama birini çok beğendim bizimde aklımıza gelmez di diyorum ama o beyendiğim ismi hatırlayamıyorum diğer isim ise cevahir idi.sabah 4,5 -5 gibi bi uyandım bidaha hiç uyuyamadım ama rüyamda karanlık bide o isimler bembeyaz yaldızlı yazılar şeklinde gösterildi ve işittim gibi geldi çok fazla etkisinde kaldım. çok enteresan bi rüyaydı. cevehir isminin anlamına baktım arapça kökenli ve Elmas, yakut gibi değerli taşlar, °mücevher. anlamına geliyomuş.
eşime anlattım oda kızımız bize zenginlik getircek dedi .ama öteki ismi bi türlü hatırlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?