2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şehnazcım, çıktın mı, burda mısın?

..... çıkmışsın yakalayamadım... ((

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın böcüğüm
günaydın mart anneleri günümüz güzel geçsin inşallah
kızlar kalçamdan başlayan bel ağrım var yaaa iananın zor kalkıyorum temizlik yapılacak tüm odalar beni bekliyooo bayram hazırlığı fakat hiç halim yook ne yapcam şimdi GURBETTE OLMAK ZOR İŞ VALLA

günaydın fıstıklar nasılsıınız bebişler iyimi
ya bu esmaya noldu ya giremz oldu
neyse bişey sorabilirmiyim
yabubbenim bebek aşşağıda oynuyor yani göbeğimin baya bi altında hisssediyorum normalmi sizcede sizinkilerde öylemi çok aşşaığıda ya sanki bacağı çıkacak bi tarafımdan gibi

Son düzenleme:
günaydın güzel annişler evet denizcim bazen sanki tam kasıklarımın aşağısında oluyor iniverecekmiş gibi hissediyorum orası şişyor

Şenizbak oğlumla biz burdayız teyzesi kızınla seni koruruz yaaaaahihoyyyt
senin oğlun benim kıjıma göj koymuş olmasın:ecrin_bebek:
yemezlerrrrrrrrrsositososito

benimde öyle oluyor canım..muhtemelen elini hareket ettiriyor..

denizcim onu hiç sorma aşağıya doğru bir tekme atıyor zor koşuyorum tuvalete Allah'tan birkaç gündür öyle yapmıyor

kızlar ve sevgili yiğenlerim günaydın gününüz her zaman kinden daha güzel geçsin.

ben dün gece bi rüya gördüm rızlar sizlerle paylaşmak istedim anlayan varsa bi yoruma ihtiyacım var.

rüyamda sadece bana iki isim söyleniyo du ve bebeğine bu isimlerden birini koyacaksın diyolardı ama 2 side erkek ismi erkek ya da kız bebeğin demiyolar ama benim aklımdan mümin geciyor ruyamda aklımı okuyolar ben isim demeden mümin yada başka isim düşünme bu iki isimden birini koy diyorlardı.rüyamda kimseyi görmedim sadece konuşma vardı ama ben konuşamıyordum olmaz da dişyemiyodum.isimlerden biri olmaz ama birini çok beğendim bizimde aklımıza gelmez di diyorum ama o beyendiğim ismi hatırlayamıyorum diğer isim ise cevahir idi.sabah 4,5 -5 gibi bi uyandım bidaha hiç uyuyamadım ama rüyamda karanlık bide o isimler bembeyaz yaldızlı yazılar şeklinde gösterildi ve işittim gibi geldi çok fazla etkisinde kaldım. çok enteresan bi rüyaydı. cevehir isminin anlamına baktım arapça kökenli ve Elmas, yakut gibi değerli taşlar, °mücevher. anlamına geliyomuş.
eşime anlattım oda kızımız bize zenginlik getircek dedi .ama öteki ismi bi türlü hatırlayamıyorum.

ne kadar güzel bir rüya ya inan boş birüya değil keşke diğer ismide hatırlasan

evk canım mesaj bölümün kapalı açarsan sevinirim bu arada iyim beeiş nasıl evinden ne haber baadır görüşmüyoruz onunla

günaydın canlarım annemler geldi biraz yoğundum kızım da 2 gündür küs gibi bana çok az tepki veriyor:)bakalım bugünlerde hızlanır mı hareketleri???

kızlar saçlarıım kestirmeyi düşünüyorum kestireyimmi ne dersniz ya bubatıl inançlar etkilyor insani ister istemez

yok canım ya ben 2 aylık hamileyken kestirmişitm benim annemde kestirmiş hurafe onlar bebeğin kaderi daha doğmadan belirleniyor ne kadar yıl yaşayacağı biz saçımızı kestirdik diye kısalmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…