2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öyle ya ben bugün gidem kestirem

bence de canım o değişim moralimizi yerine getirir şahsen ben her kuaföre gitiiğimde bütün stresimi bırakıp geliyorum

oooo ben kaç kere kestirdimmmm.batıl inanç bence sadece boyatmadım o da doğumdan sonra koşa koşa

evet bende 40 ı çıktığında koşa koşa gideceğim bitkisel boya zarar vermz diyorlar ama insan yapamıyor 4 ay daha beklerim artık

ben kociş evde ona kahvaltı vereyim
bende yapam bu arada umaırm tekrar girerim girmezsem bilinki kuafördeyim öpüldünüz

kızlar ruyama bişi diyinnnn kafam rahat hiiç diil bi ruyada çok etki aldında kaldım

canım bazı rüyaların gerçekten etkisinde kalıyoruz ve kimsinin doğru olduğunu biliyoruz eşinin yaptığı yorum çok doğru olmuş neye yorarsan o olurmuş

Günaydın arkideşleeeer. Dün bebişim pek hareket ertmedi, benimde aklım gün boyu ondaydı. Pek cansızdı kuzum. Neyseki bugün iyi.

evk canım son kontrolümde benimkine de baktı ama ölçmedi.sadece bebek baskı yapmıyor bak bu da boşluğu dedi..
Nerden bakıyolar ona? Normal ultrasonlamı?

Hayır olsun canım. Eşin isabetli bi yorum yapmış bak.

günaydın canlarım annemler geldi biraz yoğundum kızım da 2 gündür küs gibi bana çok az tepki veriyor:)bakalım bugünlerde hızlanır mı hareketleri???
Gözünaydın canım. Yükün baya azalır annenler geldi.

laviniacım her rüyanın da etkisinde kalmamak gerek diye düşünüyorum ben kendi adıma..ne kabuslar görüyoruz yani..
ama sen bilirsin ikinci isim olarak da kullanabilirsin rüyanda söyledikleri ismi..
buketcim normal ultrasonla bakıyorlar canım..karından.

ŞEKERİM TEŞK EDERİM YORUMUN İÇİN AMA BEN TEK İSİM İSTİYORUM VE KIZIMIN İSMİNİ GÜNER KOYCAM.GÜNER CEVAHİR NE UZUN VE KÖTÜÜÜ Çok üzgünüm çoook HOŞ GELMİYOR HİÇ.:1no2: BEŞİMİN İSMİ KESİN GÜNERDE RUYAM ÇOK ENTERESANDI ANLATAMIYORUM BİLE HALA BEYNİM ZONKLUYOR.BEN PEK BÖLE RÜYA ETKİSİNDE KALMAZDIM.
NE KABUSLAR GÖRDÜM SALLADIMDA BU ÇOK TUHAF OLDU . SANKİ HALA YENİ GÖRMÜŞ GİBİYİM AMA DİĞER İSMİ HATIRLAMIYORUM.BAKARSINIZ BU AKŞAM ONUDA RÜYAMDA DÖVE DÖVE KAFAMA SOKARLAR sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar benim tansiytonu hep 9-6 nabzımsa 70 olurdu demin çok kötü oldum ölçtüm 11-7 ve nabzım 113 dü ne yapmam gerekir

canım normal bence endişe etme..
hamilelikde tansiyon çok önemli ama değerin fazla çıkmamış..bence endişe etme..ama sürekli de ölçmeye devam et..
her sabah ölçmen gerekiyor

saol canım kayınvalidem sarmısak ye dedi sabah sabah onu yedim :) neyse bakalım inş iyi olur biraz daha iyi gibiyim bi de preaklampsi den korktum bir an

korkma canım benim de arada bir bir iki değer yüksek çıkıyor,korkma..
Allahın izniyle bizi melekler koruyor:Saruboceq:

arkadaslar herkese gunaydin.
bu hafta nedense cok yorgun basladim bugunde acayip miskinim yaa hic bisi yapmak istemiyor canım.
benneyaptımki
hic iste yok, herkes almanyaya gitti egitime, bikac kisi kaldik sirkette. iyimi kotumu bilemiyorum.
boyle zamanlarda is olunca insan daha cabuk toparlaniyor. simdi iste olmayinca mirmir kaldim kedi gibi
sabahtan beri okuyorum yazmaya bile elim anca gitti iste.
neyse hepinizi optum.

günaydın kızlar..bende geç kalktım bugün..yraın nasipse yola çıkıyoruz...önce hastaneye gidip tahlillerimi yaptırcağım sonra geç kalan şeker yüklemem falan da var..onları dr a göstereceğim..sonra bende saçımı kestireyim diyorum yada memlekette kestiririm artık..ayy ben boyamakta istiyorum yaaa...valla zor dayanıyorum..ilk 3 ay boyanmıyacakmış..sonra serbestmiş ama doğum sonuna kadar bekleyeceğiz..
bide kızlar benim hamileliğimin ilk haftası daha yeni yumurtlama olduğu hafta saçımı boyatmıştım ama haberim yoktu..inşallah bişey olmaz yaaa...
bende çok miskinim halbuki çok işim var
ama kalkamıyorum şu meretin başın..oraya bak buraya bak derkene zaman geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…