- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
yok canım ya ben 2 aylık hamileyken kestirmişitm benim annemde kestirmiş hurafe onlar bebeğin kaderi daha doğmadan belirleniyor ne kadar yıl yaşayacağı biz saçımızı kestirdik diye kısalmaz diye düşünüyorum
Nerden bakıyolar ona? Normal ultrasonlamı?evk canım son kontrolümde benimkine de baktı ama ölçmedi.sadece bebek baskı yapmıyor bak bu da boşluğu dedi..
Hayır olsun canım. Eşin isabetli bi yorum yapmış bak.kızlar ve sevgili yiğenlerim günaydın gününüz her zaman kinden daha güzel geçsin.ben dün gece bi rüya gördüm rızlar sizlerle paylaşmak istedim anlayan varsa bi yoruma ihtiyacım var.
rüyamda sadece bana iki isim söyleniyo du ve bebeğine bu isimlerden birini koyacaksın diyolardı ama 2 side erkek ismi erkek ya da kız bebeğin demiyolar ama benim aklımdan mümin geciyor ruyamda aklımı okuyolar ben isim demeden mümin yada başka isim düşünme bu iki isimden birini koy diyorlardı.rüyamda kimseyi görmedim sadece konuşma vardı ama ben konuşamıyordum olmaz da dişyemiyodum.isimlerden biri olmaz ama birini çok beğendim bizimde aklımıza gelmez di diyorum ama o beyendiğim ismi hatırlayamıyorum diğer isim ise cevahir idi.sabah 4,5 -5 gibi bi uyandım bidaha hiç uyuyamadım ama rüyamda karanlık bide o isimler bembeyaz yaldızlı yazılar şeklinde gösterildi ve işittim gibi geldi çok fazla etkisinde kaldım. çok enteresan bi rüyaydı. cevehir isminin anlamına baktım arapça kökenli ve Elmas, yakut gibi değerli taşlar, °mücevher. anlamına geliyomuş.eşime anlattım oda kızımız bize zenginlik getircek dedi .ama öteki ismi bi türlü hatırlayamıyorum.
Gözünaydın canım. Yükün baya azalır annenler geldi.günaydın canlarım annemler geldi biraz yoğundum kızım da 2 gündür küs gibi bana çok az tepki veriyor:)bakalım bugünlerde hızlanır mı hareketleri???
laviniacım her rüyanın da etkisinde kalmamak gerek diye düşünüyorum ben kendi adıma..ne kabuslar görüyoruz yani..
ama sen bilirsin ikinci isim olarak da kullanabilirsin rüyanda söyledikleri ismi..
buketcim normal ultrasonla bakıyorlar canım..karından.
kızlar benim tansiytonu hep 9-6 nabzımsa 70 olurdu demin çok kötü oldum ölçtüm 11-7 ve nabzım 113 dü ne yapmam gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?