2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar başım yine çatlıyo ve bürodayım dayanamıycam sanki artık isyanlardayım

kızlar tünaydın,
ben de kalktığımdan beri ancak okuyup bitirebildim yazdıklarınızı... Evet ben de burdayım :))

günaydın fıstıklar, anca uyanabildim. dün yorulmuştum biraz. lavinia canım, geçmiş olsun dikkat et. marketlerde ferahık veren yapışkanlar var biraz rahatlatabilir ilaç almayacaksan.

bir kitapta okudum
bizler bu dönemden sonra çok daha fazla rüya görürmüşüz anlamlandıraadığımız.

neyse bebişimi aç bıraktım baya kahvaltıma geri döneyim, sonra da giyinip bitip tükenmeyen öğrenim- katkı kredimi ödemeye gideyim...

canım pazar günleri açık masko..hatta gittiğim mobilyacı bayramın 3.günü açacakmış mağazayı...eee adamlar tatillerde iş yapıyor...

bana da bir tembellik çöktü halbuki iş çok sene sonu malum yarın 2 tane ameliyat var sabah 7,30 da gidecem inşallah kusmam geçen sefer fena olmuştum(((üff sene bitince de yeni sene için hazırlığa başlarım dur durak yok anam bana

Lazanyacım, sen satışını yaptığın ürünlerle ilgili mi giriyorsun ameliyatlara? Peki sakıncalı değil mi senin şu durumda ameliyatlara girmen? :uhm:
Allah kolaylık versin canım...

herkese merhabalar bir kaç gündür yoğunluktan uğrayamadım

lavinyacım geçmiş olsun sık sık başın ağrıyor galiba bi doktorunla konuş istersen

rehavetcim ben de ilk kızıma hamile kaldığımı öğrenmeden iki gün önce saçımı boyatmıştım bi sorun olmadı hiç kafana takma

şekerim yüksek çıkınca diyetisyene gittim bu gün başladım liste doyurucu bence şimdiye kadar şımarıklıktan yiyormuşum gibi geliyor konu bebişin sağlığı olunca şımarıklığa ne gerek var

Lazanya allah kolaylık versin jnm biz oturduğuuz yerden beyin patlatıyoa en azından ... şu baş ağrım olmasa bende kurtarcam durumu da .ağrı başlayınca pc ye bile bakamıyorum.migren sanırım azdııı azdıııı.....
Bebişler doğsada yarı yarıya kurtulsak...

JNM BENİM YOĞUNLUKTAN MİGREN DE VAR BENDE SAĞOLSUN .AMA GEBELİĞİMDE AZDI AÇIKÇASI İNŞ BU GÜNLRDE GECER HEP PC BAŞINDAYIZZZ.. İİ KÖR OLMASAKKK -tatlicadiarzu- BEN BAŞLADIM DELİRMEYE KIZLARRRR....-tatlicadiarzu-

evet Denizcim benim cihazlar var onları demonstration ile sattığımız için ameliyatlara giriyoruz:)))ekmek parası yani benim orada bulunmam sakıncalı da olsa satmak için bulunmak zorundayım yoksa pasta yerine ekmek yeriz:)))Allah kimseyi aç ve açıkta bırakmasın!

kızlar size bir sorum olacak...şeker yüklemesi yaptıranlar..açlık şekeri kaçtı,yüklendikten sonra kaç çıktı...benim açlık şekerim 76 çıktı da en son ondan soruyorum....
bu arada benim yürüyüşüm değişti..paytak paytak yürüyebiliyorum anca ..kalçalarım hala çok ağrıyor...hergün masaj yapıyorum zorlansamda yürüyorum ama ne olacak bilmiyorum...

lavinyacımm pc ile çok haşır neşi,r olma ağrını arttırır !!
papatyang takma güzelim kafana ye canının istediğini abartmadan:)))

allah kolaylık güç kuvvet versin canım işin çok zor doktor yada hemşire olsan neyse
ben kan aldırırken bile bakamam

canım açlık kan şekerin normal..yükleme ne kadar yapıld...eğer 50gr ise üst sınır 140 eğer 100 gr ise ilk üst sınır 195 .....

yürüyüşüm benimde değişti farkında olmadan öyle yürüyorum..çünkü ilk kalkınca kendimi toparlayamıyom kasık ağrısından...

rehavetcim benim açlık şekerim 90 tokluk 165 çıkmıştı önemli olanı da tokluk galiba

yürüyüşün değişecek tabi çünki artık vücut doğuma hazırlanıyor büyüklerimiz derler ya çatı genişliyor

Canım benim de açlık kan şekeri:89
Tokluk kan şekeri:117 çıkmıştı...

merhabalar.. biz geldik..
ictik serbeti verdik kanimizi geldik.. yarin alcaz sonuclari..
parmaklarimi delik desik ettiler ya..
bi acliksekeri icin kan aldilar.. icirdiler serbeti 300ml.. 1 saat sonra tokluk sekeri icin aldilar..
sonra bi saat sonra bida aldilar.. hemsirede acemi.. gelmedi bi türlü kan parmagimdan.. hep ayni yerden alinmazki canim..
sonra bide kolumdan kan aldilar.. ki bende kan almak icin damar zor bulunur.. hemsire beceremedi.. doktorumu cagirdi.. o aldi.. ama oda zor buldugu icin acidi.. güzelcene morarir yine..
ne kadar cok söylendim ben bugün ya..
hormonlarda oyun oynuyor yine benimle.. aksam batti esim gözüme.. eften püften cattim adama.. e onunda sabiri bi yere kadar.. oda cevabini geciktirmedi..sinir küpü olarak yattim.. sabah doktora giderken radyoda sinan özenin evlere senlik kiziniz var sarkisi caliyordu.. o sarkiyada bi güzel agladim.. bütün heyheylerimi dagittim.. yeniden dogmus gibiyim su an..
dogurmak istiyorum atrik
benneyaptımki

herkese merhaba.
cerez hosgeldin ben de seni bekliyordum.sen de almanyada oldugun icin seni takip ediyorum:) bana da 300 ml yazdilar ama benimki haftaya.kan alimindan bahsetmissin.benim dr 4 haftada bir damardan kan aliyo,idrar tahlili yapiyo.sen hastaneye mi gidiyosun.ben muayenehaneye gidiyorum.hemsire yok.sekreter sadece tansiyon ölcüyo.

Çerezcim sen iyice dağıtmışsın anlaşılan... Canım benim!!! Ben de zaman zaman öyle oluyorum, etrafımdaki herkesin gırtlağını sıkasım geliyo... Allahtan biraz atmışsın stresini... Sonuçların da iyi çıkar inşallah, hadi geçmiş olsun, bu test işi de bitti.

Şu bayram işi biraz zamanın akışını hızlandırsa bari.. byramdan sonra burda yazışırken hepimiz için biraz daha zaman geçmiş olacak... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…