canım maskonun açık olup olmadığını öğrenince yazar mısın.eğer ben öğrenirsem ben de yazarım.ben de daha hiç bişeycikler almadım.ama vakitte olmuyoki .arkadaş cevap yazmış sonradan gördüm :))
bana da bir tembellik çöktü halbuki iş çok sene sonu malum yarın 2 tane ameliyat var sabah 7,30 da gidecem inşallah kusmam geçen sefer fena olmuştum(((üff sene bitince de yeni sene için hazırlığa başlarım dur durak yok anam bana
herkese merhabalar bir kaç gündür yoğunluktan uğrayamadım
lavinyacım geçmiş olsun sık sık başın ağrıyor galiba bi doktorunla konuş istersen
rehavetcim ben de ilk kızıma hamile kaldığımı öğrenmeden iki gün önce saçımı boyatmıştım bi sorun olmadı hiç kafana takma
şekerim yüksek çıkınca diyetisyene gittim bu gün başladım liste doyurucu bence şimdiye kadar şımarıklıktan yiyormuşum gibi geliyor konu bebişin sağlığı olunca şımarıklığa ne gerek var
bana da bir tembellik çöktü halbuki iş çok sene sonu malum yarın 2 tane ameliyat var sabah 7,30 da gidecem inşallah kusmam geçen sefer fena olmuştum(((üff sene bitince de yeni sene için hazırlığa başlarım dur durak yok anam bana
kızlar size bir sorum olacak...şeker yüklemesi yaptıranlar..açlık şekeri kaçtı,yüklendikten sonra kaç çıktı...benim açlık şekerim 76 çıktı da en son ondan soruyorum....
bu arada benim yürüyüşüm değişti..paytak paytak yürüyebiliyorum anca ..kalçalarım hala çok ağrıyor...hergün masaj yapıyorum zorlansamda yürüyorum ama ne olacak bilmiyorum...
kızlar size bir sorum olacak...şeker yüklemesi yaptıranlar..açlık şekeri kaçtı,yüklendikten sonra kaç çıktı...benim açlık şekerim 76 çıktı da en son ondan soruyorum....
bu arada benim yürüyüşüm değişti..paytak paytak yürüyebiliyorum anca ..kalçalarım hala çok ağrıyor...hergün masaj yapıyorum zorlansamda yürüyorum ama ne olacak bilmiyorum...
merhabalar.. biz geldik..
ictik serbeti verdik kanimizi geldik.. yarin alcaz sonuclari..
parmaklarimi delik desik ettiler ya..
bi acliksekeri icin kan aldilar.. icirdiler serbeti 300ml.. 1 saat sonra tokluk sekeri icin aldilar..
sonra bi saat sonra bida aldilar.. hemsirede acemi.. gelmedi bi türlü kan parmagimdan.. hep ayni yerden alinmazki canim..
sonra bide kolumdan kan aldilar.. ki bende kan almak icin damar zor bulunur.. hemsire beceremedi.. doktorumu cagirdi.. o aldi.. ama oda zor buldugu icin acidi.. güzelcene morarir yine..
ne kadar cok söylendim ben bugün ya..
hormonlarda oyun oynuyor yine benimle.. aksam batti esim gözüme.. eften püften cattim adama.. e onunda sabiri bi yere kadar.. oda cevabini geciktirmedi..sinir küpü olarak yattim.. sabah doktora giderken radyoda sinan özenin evlere senlik kiziniz var sarkisi caliyordu.. o sarkiyada bi güzel agladim.. bütün heyheylerimi dagittim.. yeniden dogmus gibiyim su an..
dogurmak istiyorum atrikbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?