herkese merhaba.
cerez hosgeldin ben de seni bekliyordum.sen de almanyada oldugun icin seni takip ediyorum:) bana da 300 ml yazdilar ama benimki haftaya.kan alimindan bahsetmissin.benim dr 4 haftada bir damardan kan aliyo,idrar tahlili yapiyo.sen hastaneye mi gidiyosun.ben muayenehaneye gidiyorum.hemsire yok.sekreter sadece tansiyon ölcüyo.
oku oku bitiremedim
adacyo esinin isi ne zaman kesinlesecek
Çerezcim sen iyice dağıtmışsın anlaşılan... Canım benim!!! Ben de zaman zaman öyle oluyorum, etrafımdaki herkesin gırtlağını sıkasım geliyo... Allahtan biraz atmışsın stresini... Sonuçların da iyi çıkar inşallah, hadi geçmiş olsun, bu test işi de bitti.
Şu bayram işi biraz zamanın akışını hızlandırsa bari.. byramdan sonra burda yazışırken hepimiz için biraz daha zaman geçmiş olacak... :)))
kızlar saçlarıım kestirmeyi düşünüyorum kestireyimmi ne dersniz ya bubatıl inançlar etkilyor insani ister istemez
yooo daha hic parmagiman kan almadilar hep damardan.haftaya seker icin parmaktan alirlar galiba sizin dediginize göre
Şehnazcım, çıktın mı, burda mısın?
..... çıkmışsın yakalayamadım...((
Ahh canım benimmm!!! keşke bilsem... Tek bildiğimiz hızlı bir işe alım yapacakları... Yani süreç fazla uzamayacak... Ama dün sabah görüştü, eğer gerçekten cilse bu hafta içinde ararlar diye düşünüyorum. En kötü hemen bayram dönüşü... Keşke olsa ve keşke bayramdan önce haber verseler de biz de BAYRAMMM yapsak... :Saruboceq:
Ayy benim karnım acıktı yaaa. Her ne kadar hamurişi rejimindede olsam bugün canım çok istiyo. Üşenmezsem yapıcam şimdi bişeyler.
merhabalar.. biz geldik..
ictik serbeti verdik kanimizi geldik.. yarin alcaz sonuclari..
parmaklarimi delik desik ettiler ya..
bi acliksekeri icin kan aldilar.. icirdiler serbeti 300ml.. 1 saat sonra tokluk sekeri icin aldilar..
sonra bi saat sonra bida aldilar.. hemsirede acemi.. gelmedi bi türlü kan parmagimdan.. hep ayni yerden alinmazki canim..
sonra bide kolumdan kan aldilar.. ki bende kan almak icin damar zor bulunur.. hemsire beceremedi.. doktorumu cagirdi.. o aldi.. ama oda zor buldugu icin acidi.. güzelcene morarir yine..
ne kadar cok söylendim ben bugün ya..
hormonlarda oyun oynuyor yine benimle.. aksam batti esim gözüme.. eften püften cattim adama.. e onunda sabiri bi yere kadar.. oda cevabini geciktirmedi..sinir küpü olarak yattim.. sabah doktora giderken radyoda sinan özenin evlere senlik kiziniz var sarkisi caliyordu.. o sarkiyada bi güzel agladim.. bütün heyheylerimi dagittim.. yeniden dogmus gibiyim su an..
dogurmak istiyorum atrikbenneyaptımki
ahh cnm banada hep öyle oluyo cok sinirliyim e bide bende guatr var bide bu hormonlarin yaptiklari kafayi tirlatasim geliyo bazen kociste zavalli katlaniyo napsin oda sasirmis durumda...kaydirigubbakcemile3
benimde canım pişi istiyor hemde nasıl..
yapacak biri olsada yapsa..
yedinmi kumpirini?cokacimcoook
ben etrafimdaki herkesin degil sadece esimi girtlaklamak istiyorum..
ama dedigim gibi dagittim heyheylerimi.. kuzu kuzu gelemsini bekliyorum..
aydin havasi gibiyim.. bi öyle bi böyle.. -tatlicadiarzu-
esinin dünkü görüsmesinden ne zaman haber gelcek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?