2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende praxise gidioyrum canim.. hastaneye degil..
hemsire :) sekreter :) her neyse iste ondan..
iki gün önce kan almislardi canim benden zaten.. her ne oldunu bilmesemde antikörpersuchtest icin dedi sekreter..
bugünde benim sag tarafimda ara ara agri oluyor.. apantis olabilirmi acaba diye CAP yiölcmek icin kan aldi..
paramgindan almiyorlarmi senin kan?

oku oku bitiremedim
adacyo esinin isi ne zaman kesinlesecek

Ahh canım benimmm!!! keşke bilsem... Tek bildiğimiz hızlı bir işe alım yapacakları... Yani süreç fazla uzamayacak... Ama dün sabah görüştü, eğer gerçekten cilse bu hafta içinde ararlar diye düşünüyorum. En kötü hemen bayram dönüşü... Keşke olsa ve keşke bayramdan önce haber verseler de biz de BAYRAMMM yapsak... :Saruboceq:

ben etrafimdaki herkesin degil sadece esimi girtlaklamak istiyorum..
ama dedigim gibi dagittim heyheylerimi.. kuzu kuzu gelemsini bekliyorum..
aydin havasi gibiyim.. bi öyle bi böyle..
-tatlicadiarzu-

esinin dünkü görüsmesinden ne zaman haber gelcek??

Ayy benim karnım acıktı yaaa. Her ne kadar hamurişi rejimindede olsam bugün canım çok istiyo. Üşenmezsem yapıcam şimdi bişeyler.

umarim isteiginiz gibi olur.hamilelerin duasi kabul olurmus.hadi bakalim allah hayirlisini versin

Ayy benim karnım acıktı yaaa. Her ne kadar hamurişi rejimindede olsam bugün canım çok istiyo. Üşenmezsem yapıcam şimdi bişeyler.

can bogazdan gelirmis.. ye.. cokacimcoook
hamileyken yemicezde ne zaman yicez ..
ama söyle tadimlik ye yinede.. üsenmezsen tabii

ahh cnm banada hep öyle oluyo cok sinirliyim e bide bende guatr var bide bu hormonlarin yaptiklari kafayi tirlatasim geliyo bazen kociste zavalli katlaniyo napsin oda sasirmis durumda...kaydirigubbakcemile3

ahh cnm banada hep öyle oluyo cok sinirliyim e bide bende guatr var bide bu hormonlarin yaptiklari kafayi tirlatasim geliyo bazen kociste zavalli katlaniyo napsin oda sasirmis durumda...kaydirigubbakcemile3

benimkide öyle canim..
sabirlidir..
ama dün bardagi tasirdim galiba..
yok bile bile huysuzluk yaptim.. farkindaydimda..
amaaaaaaaaaaaaaaaan
sositososito

Ahh bir bilsem... Dualarınızla birlikte iyi haber gelecek inşallah. :Saruboceq: Bu kadar hamile kadının duasıyla iyi bir haber alıcaz inşallah!!! :dance:
Sizler nolur dualarınız eksik etmeyin bizden... Zehra Defne bebeğin sizin dualarınıza ihtiyacı var; babacığının işe girmesi için...

evlere şenlik çerezim :))))inşallah güzel çıkar sonuçların
buket bacım benim de çok tatlı çekiyor canım ben hergün yiyorum tatlı ne olacak halim bilmiyorum 5 kilo almışım toplamda iyiyim ama daha 3 ay var anam!!!

dün söylemeyi unuttum ben kızımın arabası geldi çok güzel bayıldım çok hafif zaten piyasanın en hafif arabasıymış üretim yerine ve haffliliğine istinaden almıştım tavsiye edilir fiyatı d uygundur chicco liteway
hediye telsizimizi de yollamışlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…