selam mart guzelleri,
dilerim hepiniz iyisinizdir.pazartesi gunleri bana ayrı bir mutluluk geliyor, ohh diyorum bir haftayı daha atlattık.
kızlar benim bir sorum olacak size;
hamileligin basında bana biri anteb kurabiyesi diye birsey ikram etti, un kurabiyesi ama fıstıklı oldugundan yesil renkte, kız ikram ederken bunu bulamiyorum antebten arkadasima getirttim demissti.
son 1 aydır hep aklımda o kurabiye, arıyorum tarıyorum yok. o kıza da sormam mumkun degil. bu nerden bulunur bileniniz var mı?
yemezsem oglumun kafasında kurabiye seklinde iz kalır mı?sırnaşık şey
suzycim çok güldüm aklıma yine bir hinlik geldi hani demişsin ya oğlumun kafasında kurabiye izi çıkar mı diye benim hamilelik boyunca libidom dolayısıyla özlemini çektiğim şeyi düşündüm hahahahahaha gerisini getirmek istemiyorum hahahahah yuh bana ne hatunum ama!!!!
Allah iyiliğini versin Lazanya .....ayy düşünmeyin öyle şeyler ...bişeycik olmaz bebişlerinize bebeğe benzerler başka bişeye değil..töbe..töbe.
HAYATİST senin takvimin geri mi kuzum bizim aynı gibiydi seninle?????
canım bizde de geçen haftaya kadar faaliyet vardı ama yoruluyorum rahat hareket edemiyorum artık eşimde ben böyle olunca vazgeçiyo tadı tuzu kalmadı pek doğumdan sonra eski performansıma döneceğim inş dönüşüm muhteşem olacak diyorum eşime
geçen gece yatarken aklıma geldi ilk sen doğum yapacaksın aramızdan diye nerden öyle bir kanıya ulaştım bilmiyom ama:))))
tarihte en önde benim ya ordan kalmıştır aklında...yine de eğer erken gelirse kızım yine sizlerden önce gidebilirim doğum haneye...ben iyileşmiş olucam sizler gideceksiniz doğuma...inşallah iyi geçerde doğumum sizlerede moral verebilirim...
hayatist canım sıkma canını bak biz birkaç kişi muzdaribiz bu durumdan...inşallah diğer yüklemede bişey çıkmaz...benimde cuma 100 gr yüklemem var kontrol için....
gülşah saruböceg hoşgeldin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?