2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

suzycim çok güldüm aklıma yine bir hinlik geldi hani demişsin ya oğlumun kafasında kurabiye izi çıkar mı diye benim hamilelik boyunca libidom dolayısıyla özlemini çektiğim şeyi düşündüm hahahahahaha gerisini getirmek istemiyorum hahahahah yuh bana ne hatunum ama!!!!

ah öykü bebek hiç aklımdan çıkmiyi ki hahahahaha geçen bir girişimimiz oldu ama benim açımdan oldukça yalın ve başarısızdı !!!!!failed!!!!!!!!

heuhuaheuhhhuahuha her eve lazım ya senden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sen bunu soyle umpa lumpaya, bu riski goze alamaz, hersey kızınız icin:))

ay tobee

ben de mi denesem ya bu yontemi, yerse:)

Allah iyiliğini versin Lazanya .....ayy düşünmeyin öyle şeyler ...bişeycik olmaz bebişlerinize bebeğe benzerler başka bişeye değil..töbe..töbe.

canım bizde de geçen haftaya kadar faaliyet vardı ama yoruluyorum rahat hareket edemiyorum artık eşimde ben böyle olunca vazgeçiyo tadı tuzu kalmadı pek doğumdan sonra eski performansıma döneceğim inş dönüşüm muhteşem olacak diyorum eşime

Allah iyiliğini versin Lazanya .....ayy düşünmeyin öyle şeyler ...bişeycik olmaz bebişlerinize bebeğe benzerler başka bişeye değil..töbe..töbe.

geçen gece yatarken aklıma geldi ilk sen doğum yapacaksın aramızdan diye nerden öyle bir kanıya ulaştım bilmiyom ama:))))

Güllüşahım biz iyiyiz saat sayıyoz görüş günü bugün kızımla ayrıca Adyco Öykübebek ve Enel de gidecekmiş doktora bugün!!!
sen neler yapıyorsun??ben netten küvet bakıyom kızıma:)))

anacım siz kopmuşunuz kız bebek rahat vermez gamyoncuiremsu sen şimdi işini rahat rahat görrrsengözlerimebaksanab

okudum aslıcım.inşallah iyi haberlerle bekliyorum sizi.
bebelerinize birer de öpücük bizden.
napalım babamdayız bu gecede hala eve geçemedim.sanırım artık yarın geçcem..
özledim sizi be ya

geçen gece yatarken aklıma geldi ilk sen doğum yapacaksın aramızdan diye nerden öyle bir kanıya ulaştım bilmiyom ama:))))

tarihte en önde benim ya ordan kalmıştır aklında...yine de eğer erken gelirse kızım yine sizlerden önce gidebilirim doğum haneye...ben iyileşmiş olucam sizler gideceksiniz doğuma...inşallah iyi geçerde doğumum sizlerede moral verebilirim...

hayatist canım sıkma canını bak biz birkaç kişi muzdaribiz bu durumdan...inşallah diğer yüklemede bişey çıkmaz...benimde cuma 100 gr yüklemem var kontrol için....

gülşah saruböceg hoşgeldin....

İnşallah bende onun için dua ediyorum :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…