2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

melekcim şimdi okudum bunu.
ben corasprin kullanıyorum.sen bunu nerden duydun

lazanyacım eğer bana dediysen aramızda 5 gün değil 5 hafta var....sat 24 mayıs ....yani bi aksilik çıkmadığı sürece sizlerden öndeyim...

yok canım sana değil Hayatist e dedim anlaştık biz aramızda:))))))

ya küvet alan var mı bebeğine ya da nasıl bir küvet almamız gerekiyor tecrübelerinizi dinlemek istiyorum??

kızlar hepinize merhaba, herkesin tatili iyi gecmistir umarim. nasilsiniz bakalim?

biz cumartesi donduk, cumartesi gunu ayagimizin tozuylada doktorumuza gittik kontrole.

oglum 980 gr olmus masallah
bize ne yapti biliyormusunuz? sag elini iki kere acip kapadi 5 parmagini birden. allahımmm ısırıcam bu cocugu ben dogunca.
3boyutluda gorduk cok az 3-4 saniye. sonra eliyle kapadi yuzunu yavrum.

yalnız kotu bi haber var 50 grlik seker yuksek cikti mirmirmirmir
carsamba 100 grlik yükleme var. :1closedeyes:

doktora gideceklerden iyi haberler bekliyoruz.

ananesi denizliden ogluma neler aldi neler, anlaticam hepsini.
aslicim biz sevi bebenin kuvetini ve filesini aldik guzelim.

lazanyacım ayaklı küvetlerden almaya çalış daha rahat oluyor alt tarafında da şampuan koyman için yeri oluyor küvetinin içinde ince filesi var hatta kimisinde oturma yeri bile oluyor

lazanyacım ayaklı küvetlerden almaya çalış daha rahat oluyor alt tarafında da şampuan koyman için yeri oluyor küvetinin içinde ince filesi var hatta kimisinde oturma yeri bile oluyor

canım bende tam tersini okudum arastirirken.
ayaklilarin devrilme riski yuzunden tavsiye etmiyorlar.
ben duz olanindan aldim, tercihj sizin tabi.

kızlar uzun aradan sonra geldim geçmiş bayramınızı kutluyoruz olumla ben glikoz testini bayramdan önce oldum allaha şükür bi sorun yok yanlız ben çok kilo aldım 62 ile hamıle kaldım şu an 76 kiloyum şu an 28, haftanın içindeyim ayın 23 de ultrason ocak 1 de ise rutin kontrol testlerimiz var oğluşum kilo olarak 1 ay önde gidiyor unutmadan aslında çok üzgünüm yakın bi arkadaşımın bebeği 7 aylıkken karnında öldü allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsinsenağlama

elifcim ben sezeryan olmayı düşünüyoruım oturup kalkmam zor olur diye düşündüm bir de biz maksimum 2-3 kişi yıkayacağımız için devrilme tehlikesini hiç düşünmedim ama saol

elifcim ben sezeryan olmayı düşünüyoruım oturup kalkmam zor olur diye düşündüm bir de biz maksimum 2-3 kişi yıkayacağımız için devrilme tehlikesini hiç düşünmedim ama saol

dogru öykücüm, sezeryanlı insan icin zor olur...

kizlar benim sancim var, esim simdi ebeyle konusuyor, dua edin bebek gelmesin

aman dur nazancim baska biseydir insallah. haber ver merakta birakma

nazan Allah korusun canım, hadi iyi haberlerinizi bekliyoruz geçer inşallah, biliorsun benim de olmuştu serum taktılar kasılmaları önleyici ilaçları bile var. aklına kötü şeyler getirme, dualarımız seninle ve oğluşunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…