bende kızımı özledim hala alışamadım ama onu seviyorum sanırım ... ya kızlar ben aşırı meyve yiyorum bı sararı dokunmaz dimi özellikle isim vermiyim ama c vitamınlı meyveleri kilo kilo yiyorum..kızım yediğim meyveye benzicek hayır bıkmıyorumda bi kamyon olsa bir kamyon yiyem yaniii:roflol::roflol:
çok kalabalıkmış bugün doktor 16,45 e randevu verdi abla öğlen alsam doğru düzgün bakılmazsın dedi naapalımm bekleyecez((
günaydınnnnnnnnnn
arkadaşlar
ayyyyyyyyyy allahım çoook az kaldııııı yaaaaa şunun şurasında
oğluşumu okadar özledimkiiiiiiii
mini minnacık rabbim yaaaaa o günleri görelimmmmm
biz de gün saymaya başladık arkadaşlar, kızların daha erken doğacağını varsayarak 13 marttı ama 5 mart gibi olur desek baya az kaldı bizim de:)
günaydın kızlar.....yine iş başındayım....ama artık zorlanıyorum ben ya hem oturmakta hem yürümekte...gece sırt ağrısına uyuyamadım ...kalas gibi oldum zaten dönerken zorlanıyordum ne yapıcam bilmem...sanırım biraz giribinde etkisi var vücudumda...ayyyy dr.a gidenler var bugün ne güzel ....iyi haberlerle dönersiniz inşallah...
zakkum6644
ewe ewet o canavar benim :) kız nerden bildin şimdi portakala başladım dun 1 kilo yedim akşam eşimden 12 de bi daha istedim yuh dedi :) doymuyorum meyveye cidden öle renk değişimi flan olmuyo ama ben bebişten korkuyorum ya mandalinaya yada portakala benzicek.bıkıntı da gelmiyo ki anlamadım ha bire yiyorum.
ben de hem wc hem de uyku problemi var göbek büyüdükçe rahat yku pozisyonu bulmakta zorlanıyorum sırtım belim kopuyor sanki ,koca göbekle dönmek ayrı bi sorun zaten,bir de sabaha karşı bebişin tekme seramonisi başlıyor artık doğumdan sonra uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?