2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok kalabalıkmış bugün doktor 16,45 e randevu verdi abla öğlen alsam doğru düzgün bakılmazsın dedi naapalımm bekleyecez((

günaydınnnnnnnnnn
arkadaşlar
ayyyyyyyyyy allahım çoook az kaldııııı yaaaaa şunun şurasında
oğluşumu okadar özledimkiiiiiiii
mini minnacık rabbim yaaaaa o günleri görelimmmmm

bende kızımı özledim hala alışamadım ama onu seviyorum sanırım ... ya kızlar ben aşırı meyve yiyorum bı sararı dokunmaz dimi özellikle isim vermiyim ama c vitamınlı meyveleri kilo kilo yiyorum..kızım yediğim meyveye benzicek hayır bıkmıyorumda bi kamyon olsa bir kamyon yiyem yaniii:roflol::roflol:

şeker problemin yoksa bi sorun olmaz heralde ama yine de herşeyi tadında bırakmak lazım ben de gebelik şekeri çıktığı için meyve bile sayıyla bir de meyveden sonra 1 çaybardağı süt içmemi önerdi doktor şekeri dengelermiş

çok kalabalıkmış bugün doktor 16,45 e randevu verdi abla öğlen alsam doğru düzgün bakılmazsın dedi naapalımm bekleyecez((

jnm geç olsun güç olmasın boşver rahat rahat bakınırsın
papatyang
cım yok jnm bı sorunumuz ama bçle gidersem olur mu bilmiyorum hala buroda yiyorum halimi bi görseniz onumde evraklar bi elim meyvede bi elim pc de :):roflol::roflol:

günaydın arkadaşlar bebeişlerini görecekler inş mutlu haberlerle görecekler bende bu hafta gideceğim göreceğim kızımı inş

lavinia sendin dimi mandalina canavarı:) benim arkadaşım ve abisi küçükken 2 kg mandalina yemişler annesi bi bakmış bikaç saat sonra turuncuya dönmüş ikisi de. doktora gitmişler falan:)))))

aman dikkat et havuç ve mandalina ten rengimizi değiştiren gıdalar:) ya ye de fazla yeme:)

biz de gün saymaya başladık arkadaşlar, kızların daha erken doğacağını varsayarak 13 marttı ama 5 mart gibi olur desek baya az kaldı bizim de:)

günaydınnnnnnnnnn
arkadaşlar
ayyyyyyyyyy allahım çoook az kaldııııı yaaaaa şunun şurasında
oğluşumu okadar özledimkiiiiiiii
mini minnacık rabbim yaaaaa o günleri görelimmmmm

ayşecim ben de seni merak ettiydim ne yaptın bayramda gözükmedin???

LAvinia,meyvenin zararı olmaz eltim kızına hamileyken 6 tane kafam kadar portakal yerdi bir oturuşta hahahahahahaha şimdi çok güzel peri gibi kızımız var:)))

günaydın kızlar.....yine iş başındayım....ama artık zorlanıyorum ben ya hem oturmakta hem yürümekte...gece sırt ağrısına uyuyamadım ...kalas gibi oldum zaten dönerken zorlanıyordum ne yapıcam bilmem...sanırım biraz giribinde etkisi var vücudumda...ayyyy dr.a gidenler var bugün ne güzel ....iyi haberlerle dönersiniz inşallah...

zakkum6644
ewe ewet o canavar benim :) kız nerden bildin şimdi portakala başladım dun 1 kilo yedim akşam eşimden 12 de bi daha istedim yuh dedi :) doymuyorum meyveye cidden öle renk değişimi flan olmuyo ama ben bebişten korkuyorum ya mandalinaya yada portakala benzicek.bıkıntı da gelmiyo ki anlamadım ha bire yiyorum.

öykübebek valla artık illeri gezmeye başlıycaz:) eşim de sana bi tablo hazırlaym dyo hergün bi çentik at daha eğlenceli olur ve kısa gelir diyo. bilmiyorum ki sayılı gün çabuk mu geçer bu dönemde:)

papatyangcım, valla ben acayip devrik, yamuk yumukl cümle kurarım:) neyseki tez danışmanım da benim gibiydi de sorun yaşamamıştımDDD

selam ayşincim diyabetle ilgili konu ekledim. muhtemelen bildiğin şeylerdir ama okumak isteyen bakabilir:)))

benim sadece wc ye kalkma problemim var geceleri önceden sabah 7 de kalkıyodum şimdi gece 3 de uykunun en tatlı yerınde başkası kaldırsa kötü olurdu heralde klava: bıde eşim yatarken benden çok şıkayetçi eskiden yatakta dönmuyodun bile diyo şimdi herifi tekmeliyomuşum gece bi yatağın başına bı sonunda yatıyomuşum gece yanımdan kalkmış resmen vuruyon tekmeliyon iii dayak attın diyo bide uyandırmaya çalışıyomuş kalmıyomuşumsırnaşık şey ama az kaldııı dedim tek teselli si o garibimin :roflol::roflol:

aslıcım iyiyim sen nasılsın minik cadınla bakim
biz sürekli evdeyixz burda acayip soğuk var dışarı çıksamda çabuk yoruluyorum hertaraf yokuş düzgün bi yoll bile yook ki yürüyüş yapayım neyse canım evdeyim oğluşumla zaman geçiriyoruz
bugün benimde aşım var 2 doz yapılacak ama gitmek içimden gelmiyoo üşeniyorum yaaaaaa

ben de hem wc hem de uyku problemi var göbek büyüdükçe rahat yku pozisyonu bulmakta zorlanıyorum sırtım belim kopuyor sanki ,koca göbekle dönmek ayrı bi sorun zaten,bir de sabaha karşı bebişin tekme seramonisi başlıyor artık doğumdan sonra uyurum

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

seni msn de mandalina canavarı diye kaydedeyim bari. yarasın inşallahh bebişine:) ama yine de meyve sonrası azcık süt falan iç de şekerini artırmasın:)))

JNM SEN Bİ avcunu yala bakımmm:1rolleyes: doğumdan sonra bebişin seni uyutacak mı sanıyosun:roflol::roflol: ilahı şeker oldum gülmekten bende sinirlenince öle diyorum ama koçişlere atarız korkmayın kızlar koçişler :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…