2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu zaten 2. bebiğim bir de 3,5 yaşında bi kızım var ama anneme ve eşime güveniyorum doğumdan sonra 10 gün kadar kalıcak annem sezeryan olucak mecburen uyurum

papatyang
hadiii iiisin sen benim ne olcağım belli diil acıların kadını olcam galiba ilk bebiş deli olurum ...:) sanırsam

Libidom Yüksek diyenler nerde ? naniknanik kimseciklerden ses çıkmamış ne oldu sizlere kızlar:roflol::roflol::roflol:

papatyang
hadiii iiisin sen benim ne olcağım belli diil acıların kadını olcam galiba ilk bebiş deli olurum ...:) sanırsam

sezeryan için diyorsan normal doğum daha iyi bence sezeryandan sonra 10-15 gün kadar ağrılar devam ediyor ,üşütme ağır kaldırma vs.
birde daha önce hiç gaz sancısı yaşamamışken doğumdan sonra nerdeyse 6 ay gaz sancılarım olmuştu zaten mecbur olmasam sezeryan yaptırmazdım ama kader işte

olsun şeker hyırlı sağlıklı evlatlar dunyaya getirelimde kederi ağrısı bizim olsunnn:CüvCüv: onlar sağlıklı mutlu olsunlar yeterki :Saruboceq:bizler anne yiz anne adayı yız.bizler her zaman daha cefakar daha duygusal değilmiyiz.:jeyyar: :1hug:

ben acıktım bir yandan yiyorum şuara ekşili şeylere takıldım bol limonlu şeyler yiyorum haftada iki gün brokoli yiyorum sabahları mutlaka bir köy yumurtası ve 2 ceviz akşam yatarken iki kaşık fındık ezmesi ve 250ml süt ve mutlaka gün içinde 2 mevye tabağı tüketiyorum hayatımın hiçbir dönemi bu kadar sağlıklı beslenmedim!!!!umarım kızıma faydası olur!

ya evet, dün de acayip ağrı çektim eşim de üzüldü. "napıyım bu görev size verilmiş" dedi. düşündümm düşündümmmm,,, çok garip geldi. e haklı. ona düşen görevleri yerine getirsin, masaj yapsın temizlikte yardım etsin destek olsun yeter bari...

haklısın canım allah hepimizin evlatlarına sağlık uzun ömür versin onlar için herşeye değer

kızlar ben kaçıyorum herkese sorunsuz güzel bir gün diliyorum

selam kızlar.doktora gidecekler aslıcım,denizcim güzel haberlerle gelin bizide sevindirin inşallah.kızımın arkadaşlarına selamı var onuda söyleyin.
laviniacım çok güzel meyve yemen ama başka meyvelerde ye baride daha daha yararlı olsun canımcım.

bende bugün 3 te şeker,kan ve idrar sonuçlarımı alıcam inşallah birşey çıkmaz.bakalım yani aslıcım bende bugün doktora gidicem.

hayırlı sonuçlarını bekliyoruz o zaman yine en geç ben bilgi vercem size kızmdan olsun sağlıklı olsun da bakalım o da ben de kiloları ne yaıpmşız??yarın şeker yüklemesi yapabilir onu sorcaz

kızlar bakalım bende bugün giderim belki eşim erken gelebilirse akınıtım var ya alttan muayene edecek acayip tırsıyorum kafamçokkarıştı eşimle dün aklımıza cem yılmazın espirisi geldi erkek diyor ki karısını doğurtan doktora çok kurcalama kardeşim ben senin kadar kurcalamadım orayı diye kaydirigubbakcemile3

hepinizi öpüyorum kızlar.eve klima takılıyor.ortalık battıyor ben onu temizleyecek sonra da banyo yapıp doktora gidicek.hoşçakalın.

Merhaba arkadaşlar.Sabah şeker yüklemmei yaptırdım 50 gr yüklemede 155 çıktı ((.Doktorum n kısa zamanda 100gr yaptırmamı söyledi.Moralim bozuldu ((

slm kizlar, oncelikle hepinize guzel bir gun diliyorum

gece hic uyuyamadim ben yaa, soluma yatiyorum iki dk sonra sol kalcam agriyo saga donmeye calisiyorum koca gobusle bu sefer sagim agriyo, sabaha kadar dondum durdum, esimde uyandi, yeter nazan ya bir dur durdugun yerde diyor, keyfimdenmi donuyorum uyuyamiyorum sende uyuma banine dedim bende:roflol: birde tam daldim uykuya oglum geldi anne korkulu ruya gordum yanina yatayimmi diye, cabuk yataginaaaa diye bir cirladim, numara yapiyor yanimda yatmak icin 4 kisi bir yatakta nasil yatcaksak:roflol:

Merhaba arkadaşlar.Sabah şeker yüklemmei yaptırdım 50 gr yüklemede 155 çıktı ((.Doktorum n kısa zamanda 100gr yaptırmamı söyledi.Moralim bozuldu ((

canim gecmis olsun inslh korktugun gibi olmaz sonuc

bende grip olmusum , o kadar dikkat ediyorum ama baskalarindan bulasiyor heralde

selam mart guzelleri,

dilerim hepiniz iyisinizdir.pazartesi gunleri bana ayrı bir mutluluk geliyor, ohh diyorum bir haftayı daha atlattık.

kızlar benim bir sorum olacak size;

hamileligin basında bana biri anteb kurabiyesi diye birsey ikram etti, un kurabiyesi ama fıstıklı oldugundan yesil renkte, kız ikram ederken bunu bulamiyorum antebten arkadasima getirttim demissti.

son 1 aydır hep aklımda o kurabiye, arıyorum tarıyorum yok. o kıza da sormam mumkun degil. bu nerden bulunur bileniniz var mı?

yemezsem oglumun kafasında kurabiye seklinde iz kalır mı?sırnaşık şey

canim gecmis olsun inslh korktugun gibi olmaz sonuc

bende grip olmusum , o kadar dikkat ediyorum ama baskalarindan bulasiyor heralde

Teşekkür ederim inşallah olmaz.Sağlık ocağına gittim oradan da aşımın ikinci dozunu oldum.Toplamda 5 kilo almışım.Ama ben hatamı biliyorum insan şeker yüklemesinden önceki gece mantı+kola+kadayıfla beslenir mi ? Sonuç bu olur işte :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…