2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nazan canim simdi okudum Allahim hayirlisini versin hakkinda korkma panik yapma ne yazilmissa o olacak hayirlisi olsun yeterki Rabbim yardimcin olsun

nazancım merak etme yoluna giricek herşey....bende yaşadım dün ona benzer bişey ama bebişim zamanla çıktı yukarı ....... kasma kendini rahat ol bişeyciğin yoktur merak etme...biraz istirahatla geçer...

çok güzel şeyler söylemiş denizcim.maşallah kilosuna.anam ne kadar büyümüş ya yerim onu ben.
hadi bakalım inanki çok sevindim.
kocaman olmuş vallahi.
sen devletin doktoruna mı giidyodun özele mi.

deniz 41 kere maşallah kızına, ne güzel büyümüş öyle. ben bol su içmeye özen gösteriyorum ama iğne falan bişey demediler bana. teşekkür ederim sorduğun için farklı bir yerden acaba farklı birşey duyar mıyım diye merak ediyor insan.
nazan ses seda yok inşallah iyisindir canım.

kızlar merhaba nasılsınız geçmişi daha pokumadım bugün sağlık ocağına gittim kan tahlili felan yaptılar 1-2 saniyede olsa bebğin kalp atışlarını dinledim
neyse bebek çok hareketli değil dedim ebeler tuhaf tuhaf baktı vede doktoruna git dediler bana
ay kanda ve idrarda biraz sorun çıktı ayrıca kasık ağrılarımıda söyledim mutlaka konuş doktorunla dediler ay delirecem
doktorum ayın 20 sinde gel dedi
sizce bekleyeimmi ayın 20 sini oksa daha önce gideyimmi

canım doktorunu dinleme içinde şüphe varsa.
içim rahat etmiyor daha önce gelmek istiyorum de.
neticede bizim bu bebekler.
bence gitmeye değer

kizlar burdayim saati bekliyorum , sanki biraz daha iyi gibiyim, esimde ise gitti, birsey olursa ararim ben seni dedim, yanlizim simdi bir siz varsiniz, sanki bebiste yavas yavas yukari cikiyor gibi, o kadar hamis dua ettiniz iyi olayim artik demi:)

nazan biraz action yaptirdin hepimize :))
aman iyi olunda.. saat 4e kadar prensimiz dahada yukari cikar insallah..

simdiiiii..
ne güzel haberlerle gelmissin adacim.. masallah zehramiza
denizcim.. icinde bi süphe varsa o kadar bekleme bence, icin icini yer ayin 20sine kadar..
tatilden dönenler hosgeldiniz hepiniz

herkese merhabalaaar... okuldan geldim, bişeyler yedim... yemek koydum ocağa ufaktan bi evi topladım yoruldum buraya dinlenmeye geldim ... umarım bebişler ve sizler iyisinizdir...:lepi:

tatil bitti kalabalıklaşmışız hoşgeldiniz kıslaarr...a.s.

vallahi aglayip duruyordum, yeni sustum sancim biraz gecince, insallah acilma felan yoktur, bu oglan cok firlatma olcak belli oldu

Adayco maaşallah kızına şişko cadım !!!
Checim bence doktoruna gitme işini öne al ve hemen git için rahatlasın

NAzan az kaldı canım 4 e biz de seninle dakikaları sayıyoz bu kadar hami$:)))

Adayco maaşallah kızına şişko cadım !!!
Checim bence doktoruna gitme işini öne al ve hemen git için rahatlasın

NAzan az kaldı canım 4 e biz de seninle dakikaları sayıyoz bu kadar hami$:)))

galiba öyle yapacam ya
doktora gidenler güzel haberlerle dönün bebeişlere selam söyleyin

adacyo canım maşallah bebişin iyiymiş, mantar olan bendim ilaç ismi veren sana...:bbo:

topic gene sessizleşti..neresiniz:mymeka:
Saruboceq, ADACYO, adayadayı, ayshınce, cerez+, CheGuevera+, elif_bs, hekat, Lazanya, rebeca, xnazanx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…