2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öfffff... napıcam ben yaaa...senağlama doktora da güvenmeyeceksek kime güvenicez....

bak iyi ki kullanmamışım bu ilacı... çok sağol canım ben de doktor verdi kullansam mı acaba diye tarifi imkansız tereddüttler yaşıyodum ara ara sositososito

tetanozun ikinci dozunu vurdurmaya sağlık ocağına gidicem bu hafta senin söylediğin ilacı da yazdırım bi bakalım çok tşkler canım ...bebişine maaşallah...kaydirigubbakcemile2

interent baglantisi kötü olan arkadaslarim siddetle mozillayi kullanmanizi tavsiye ederim ben suan kullaniyorum ve eziyet cekmekten kurtuldum neydi o öyle ya mozillayi kullanmaya basladigimdan beri sanirim 2 hafta filan oldu hiiicccc sorun yasamadim önemle duyurulur :))

kızlar bugün oğluşumu özlemiştim 3 hafta olmuştu görmeyeli tetonoz aşımda vardı sonra doktorumdan rendevu aldım ve bebğimi gördüm teyzeleri maşallah deyin oğluşum bayağı büyümüş 1670 grm olmuş
suyum güzelmiş
bebeğim şimdilik tersmiş son haftalara kadar dönmezse normol olmaz dedi
eleviti bırak kilo alımın çook dedi
sadece demir magnezyuma devam dedi
şimdilik gelişmeler bunlar rabbim kucağımıza almayı hayırlısıyla nasip etsin inşallah

yawrum ben yazdim da kimsenin ilgisini cekmedim heralde.
yuksek cikan sekerim icin bi yorum hatta yazdigim seylerle ilgili hicbi yorum gelmeyince sadece nazandan haber almak icin bekliyorum burada.

Aman da amannn, kapris de mi yaparmış benim arkadaşım... :teselli:
Elifcim bağlantının iğrençliğinden gözümden kaçtı herhalde.. Kafanı takma, Allah beterlerinen korusun, inşallah 100 lük test iyi çıkar canım...

Özgücüm yeni doktorun 2 doğumu varmış, bekledim bekledim giremedim. Ayrıca piyasada tetanoz aşısı bulamayınca eski doktoruma gittim. (2. dozu alıp, oradakş buzdolabına koymuştum çünkü)

Canım benim modemdeki adsl sinyali gidip geliyor, mozilla bu durumu çözmez sanırım değil mi? ((

kızlar az önce doktorun sekreteri geldi ofise 4 randevulu gelmemiş doktor Aslı gelsin demiş hemen ofisimin yanındaki paartman mauyenehanesi ay kızım kocaman abla olmuş maaşallah 913 gr olmuş ben de hiç kilo almamışım bir ayda 75 ile hamile kalmıştım ya 79 muşum hala yarın şeker yüklememiz yapılacak suyum normalmiş rahimağzı ölçümüne gerek yok şimdi dedi dopler yazayım da damarlarına bakalım dedi buarada dönmüş kızım kafası aşağıya doğru adayadayı canım çatı problemimi sordum kalsiyuma özen göster dedi ve de o yapısal birşeydir dedi bebeğin büyüyor kemiklerin baskı hissediyor dedi:))))önemli birşey yokmuş yani oh sıradaki iyi haberleri bekliyoruzzz !!!!

orasini bilemiycem canim ama sorun siteden kaynaklaniyor ya genelde iste ozaman mozillayi kullananlarin hic sorunu olmuyor

Maşallah oğluşuna.... Ben de tetanoz aşımı vuruldum bugün... Şimdilik acı yok ama gece ağrıdan kıvranırım belki yine... Doktorum da bana elevit e devam, magnezyum sakın alma dedi... Magnezyum için ihtiyacın yok şu an, ben iç dersem içersin, krampların durdu, kafana göre alma dedi..
Benim bebiş de şimdilik ters... (( Doktor dönmez demiyorum ama çok iri bir bebk, 2-3 hafta ilerden gidiyor, bu hızla gelişmeye devam ederse dönemeyebilir dedi. Sizce döner mi? Çevrenizde bu tip bir vaka duydunuz mu? Ben normal doğumu çok istiyordum yaaa, moralim bozuldu... Hatta durumlar böyle olunca yeni doktora hiç gitmesem mi diyorum. Ne yapıp edip, borç falan bularak, eski doktorumla mı doğuma girsem acaba? Sezeryandna acayip korkuyorum, bugün gittiğim; o ssk dan bozma özel hastane koridorlarında can vermek istemiyorum yaaa... senağlama

aslıcım maşallah size.....inşallah herkes senin gibi güzel haberlerle gelirler.....
kızlar bende mozilla üzerinden bağlanıyorum sorun yok bende de....

lazanya, umudum maşallah bebişlerinize...kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar bir haftadır ben de eleviti içmiyorum doktor demir ilacı vermişti bi de eleviti iki günde bire indir demişti ben hiç içmiyorum...sadece demir içiyorum ben de çok kilo aldım ....

canim ben uzun süredir mozilla kullaniyorum.baglanti sorunum yok ama mozilla dan mi bilmiyorum.

gözünaydin canim bebisine de masallah.

hadi canim gözünaydin masallah.herkes böyle iyi haberlerle gelir insallah.

aslicim iyi haberler almana sevindim, bende gidiyorum simdi ebeye, bakalim ne diycek ama sancim kalmadi, bosunami paniklendirdi bizi ne yapti oglan, gelince yazarim size optum kizlar

Canım maşallah ikinize de... Sen de bebiş de gayet iyi gidiyorsunuz...
Ne güzel bak kızın dönmüş aşağı , bizimkinde hala tık yok... senağlama

canım benim bence bebeğin gelişimi önemli ve şimdi ne söylesek boş normal deriz son anda allah korusun bebek için riskli bişey olursa mecbur sezeryan inanınnben şidilik karar vermiş değilim son kontrolume kadar durum neyi gösteriyosa bebğim için onu tercih edecem

aslicim iyi haberler almana sevindim, bende gidiyorum simdi ebeye, bakalim ne diycek ama sancim kalmadi, bosunami paniklendirdi bizi ne yapti oglan, gelince yazarim size optum kizlar

nazancım iyi haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle... :Saruboceq: Döner dönmez yaz lütfen bize...

Adacyo benim kasımda doğuran bi arkadaşım var... onun bebeği de tersti doktoru dönmezse sezeryan yaparız demişti onunki döndü ama o arkadaşım yine de sezeryan oldu çünkü suyu geldiği halde hiç sancısı yokmuş bi de doktor bebeğin kordonu boynuna dolanmış normal doğamaz demiş...
inşallah seninki döner ben de bebeğimin iri olup normal doğuramamaktan korkuyorum o yüzden elevit falan içmiyorum artık...:teytey:

ASLI gözün aydın canım maşallah kuzucuğa, ayrıca teşekkür ederim sorduğun için. demek ki bu kadar süte yoğurda ve kalsiyum desteğine ağrı oluyorsa birde kullanmasam yandım ben.
umudum senin de gözün aydın kocaman olmuş oğluşun

aslıcım gözün yadın canım benim prensesinede kocaman maşlallh
nazancım canım geçmiş olsun inşallah endişelenecek bişey yoktur bu yaramazlar bize çook naz yapıyolar şimdiden ya doğunca ben bunların popolarını ısırmazmıyım ekorkma allhın izniyle küçük bi şaka yapmıştır annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…