yawrum ben yazdim da kimsenin ilgisini cekmedim heralde.
yuksek cikan sekerim icin bi yorum hatta yazdigim seylerle ilgili hicbi yorum gelmeyince sadece nazandan haber almak icin bekliyorum burada.
selam kizlar tam 2 bucuk saaat olu gecmisi okuyup bitirebildim.
nazan durmadan saate bakiyorum birtaraftan da dua ediyorum.umarim hersey yolunda gider canim sakin olmaya calis.
ADACYO güzel haberlerle gelmene sevindim canim.kizina da masallah tombik olacak desene.yeni doktorunu begendin mi?
cerez kizinin yatagi hayirli olsun güle güle kullan canim.
Che gecmis olsun canim icin rahat degilse erken gitmeye calis doktoruna.
Lazanya sen de iyi haberlerle gelirsin umarim.
hasta olan tüm arkadaslara gecmis olsun acil sifalar diliyorum.
baska doktora gidecek arkadas varsa bugün allah yardimcilari olsun.
interent baglantisi kötü olan arkadaslarim siddetle mozillayi kullanmanizi tavsiye ederim ben suan kullaniyorum ve eziyet cekmekten kurtuldum neydi o öyle ya mozillayi kullanmaya basladigimdan beri sanirim 2 hafta filan oldu hiiicccc sorun yasamadim önemle duyurulur :))
Aman da amannn, kapris de mi yaparmış benim arkadaşım... :teselli:
Elifcim bağlantının iğrençliğinden gözümden kaçtı herhalde.. Kafanı takma, Allah beterlerinen korusun, inşallah 100 lük test iyi çıkar canım...
Özgücüm yeni doktorun 2 doğumu varmış, bekledim bekledim giremedim. Ayrıca piyasada tetanoz aşısı bulamayınca eski doktoruma gittim. (2. dozu alıp, oradakş buzdolabına koymuştum çünkü)
Canım benim modemdeki adsl sinyali gidip geliyor, mozilla bu durumu çözmez sanırım değil mi?((
kızlar bugün oğluşumu özlemiştim 3 hafta olmuştu görmeyeli tetonoz aşımda vardı sonra doktorumdan rendevu aldım ve bebğimi gördüm teyzeleri maşallah deyin oğluşum bayağı büyümüş 1670 grm olmuş
suyum güzelmiş
bebeğim şimdilik tersmiş son haftalara kadar dönmezse normol olmaz dedi
eleviti bırak kilo alımın çook dedi
sadece demir magnezyuma devam dedi
şimdilik gelişmeler bunlar rabbim kucağımıza almayı hayırlısıyla nasip etsin inşallah
interent baglantisi kötü olan arkadaslarim siddetle mozillayi kullanmanizi tavsiye ederim ben suan kullaniyorum ve eziyet cekmekten kurtuldum neydi o öyle ya mozillayi kullanmaya basladigimdan beri sanirim 2 hafta filan oldu hiiicccc sorun yasamadim önemle duyurulur :))
kızlar bugün oğluşumu özlemiştim 3 hafta olmuştu görmeyeli tetonoz aşımda vardı sonra doktorumdan rendevu aldım ve bebğimi gördüm teyzeleri maşallah deyin oğluşum bayağı büyümüş 1670 grm olmuş
suyum güzelmiş
bebeğim şimdilik tersmiş son haftalara kadar dönmezse normol olmaz dedi
eleviti bırak kilo alımın çook dedi
sadece demir magnezyuma devam dedi
şimdilik gelişmeler bunlar rabbim kucağımıza almayı hayırlısıyla nasip etsin inşallah
kızlar az önce doktorun sekreteri geldi ofise 4 randevulu gelmemiş doktor Aslı gelsin demiş hemen ofisimin yanındaki paartman mauyenehanesi ay kızım kocaman abla olmuş maaşallah 913 gr olmuş ben de hiç kilo almamışım bir ayda 75 ile hamile kalmıştım ya 79 muşum hala yarın şeker yüklememiz yapılacak suyum normalmiş rahimağzı ölçümüne gerek yok şimdi dedi dopler yazayım da damarlarına bakalım dedi buarada dönmüş kızım kafası aşağıya doğru adayadayı canım çatı problemimi sordum kalsiyuma özen göster dedi ve de o yapısal birşeydir dedi bebeğin büyüyor kemiklerin baskı hissediyor dedi:))))önemli birşey yokmuş yani oh sıradaki iyi haberleri bekliyoruzzz !!!!
kızlar az önce doktorun sekreteri geldi ofise 4 randevulu gelmemiş doktor Aslı gelsin demiş hemen ofisimin yanındaki paartman mauyenehanesi ay kızım kocaman abla olmuş maaşallah 913 gr olmuş ben de hiç kilo almamışım bir ayda 75 ile hamile kalmıştım ya 79 muşum hala yarın şeker yüklememiz yapılacak suyum normalmiş rahimağzı ölçümüne gerek yok şimdi dedi dopler yazayım da damarlarına bakalım dedi buarada dönmüş kızım kafası aşağıya doğru adayadayı canım çatı problemimi sordum kalsiyuma özen göster dedi ve de o yapısal birşeydir dedi bebeğin büyüyor kemiklerin baskı hissediyor dedi:))))önemli birşey yokmuş yani oh sıradaki iyi haberleri bekliyoruzzz !!!!
aslicim iyi haberler almana sevindim, bende gidiyorum simdi ebeye, bakalim ne diycek ama sancim kalmadi, bosunami paniklendirdi bizi ne yapti oglan, gelince yazarim size optum kizlar
aslicim iyi haberler almana sevindim, bende gidiyorum simdi ebeye, bakalim ne diycek ama sancim kalmadi, bosunami paniklendirdi bizi ne yapti oglan, gelince yazarim size optum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?