2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya geçmişi okumaya çalışıyorumda kızlar pcnin olduğu oda buz gibi o yüzden giremiyorum çok ne olur kızmayın bana bu odada soba yok öyle bakıp çıkıyorum mecburen

topic gene sessizleşti..neresiniz:mymeka:
Saruboceq, ADACYO, adayadayı, ayshınce, cerez+, CheGuevera+, elif_bs, hekat, Lazanya, rebeca, xnazanx

vur hemen vur..
burdayiz..

cumartsi günü kizimin yatagini ismarladik..
subatin basinda anca gelirmis..
linki veriyorum..
biz sadece yatagini ismarladik.. dolap zaten fazladan vardi.. esyalarini oraya koycaz..
resimdeki sagdaki o altini degistirme yerinede gerek duymadik.. .
simdide yatagina süse bakiyorum iste..

iste link
http://www.essential-furniture.de/Bilder/anabelbaby/anabelbaby.jpg

canim güle güle yatsin kzin icinde ins ama burdaki yataklar hep ayni valla cok özeniyorum trdeki o süslü püslü cekmeceli yataklara neyse saglliklari yerinde olsunda gerisi cok fazlada önemli degil aslinda ama insa yinede heves ediyo iste

acil cikmam gerek kizlar..
yine girmeye calisirim..
iyi bakin kendinize..
nazanim sende merakta birakma emi bizi..
birimize msnden bisi yazsan yada yazdirsanad yeter..

kactim ben

topic gene sessizleşti..neresiniz:mymeka:
Saruboceq, ADACYO, adayadayı, ayshınce, cerez+, CheGuevera+, elif_bs, hekat, Lazanya, rebeca, xnazanx

yawrum ben yazdim da kimsenin ilgisini cekmedim heralde.
yuksek cikan sekerim icin bi yorum hatta yazdigim seylerle ilgili hicbi yorum gelmeyince sadece nazandan haber almak icin bekliyorum burada.

nazancım sen bence uzanıp dinlen... bi de kıslar almanyada saat bir saat geri yani daha ebenin gelmesine bir saat var.... inşallah kötü bişey olmaz...

adacyo nizoralle ilgili ne dedi doktorun canım...CADIARZU

fururm tabe..deli gibi kendi kendime kaldım burada:dilcikar:

bu arada çok beğendim yatağı..rengi de böyleyse eğer harika..
güzel günlerde yatsın bebiş:1rolleyes:

yawrum ben yazdim da kimsenin ilgisini cekmedim heralde.
yuksek cikan sekerim icin bi yorum hatta yazdigim seylerle ilgili hicbi yorum gelmeyince sadece nazandan haber almak icin bekliyorum burada.

şekerin yüksek mi çıktı ben o mesajı kaçırmışım 50 likse problem yok 100 lük te normal çıkabiliyor canım benim kankimeinde aynı olmuştu stres yapma bir de bol süt iç bir dahaki ölçümden önce

selam kizlar tam 2 bucuk saaat olu gecmisi okuyup bitirebildim.

nazan durmadan saate bakiyorum birtaraftan da dua ediyorum.umarim hersey yolunda gider canim sakin olmaya calis.

ADACYO güzel haberlerle gelmene sevindim canim.kizina da masallah tombik olacak desene.yeni doktorunu begendin mi?

cerez kizinin yatagi hayirli olsun güle güle kullan canim.

Che gecmis olsun canim icin rahat degilse erken gitmeye calis doktoruna.

Lazanya sen de iyi haberlerle gelirsin umarim.

hasta olan tüm arkadaslara gecmis olsun acil sifalar diliyorum.

baska doktora gidecek arkadas varsa bugün allah yardimcilari olsun.

çok güzel şeyler söylemiş denizcim.maşallah kilosuna.anam ne kadar büyümüş ya yerim onu ben.
hadi bakalım inanki çok sevindim.
kocaman olmuş vallahi.
sen devletin doktoruna mı giidyodun özele mi.
Özele gidiyorum canım...
Haa kızlar bu arada, bugün yeni hastaneye gidiyordum ya, orası acayip kalabalıktı, doktor da 2 tane doğuma gitmiş ne zaman geleceği belli değilmiş. Bir de eşim heryeri talan etti, hiçbir yerde tetanoz aşısı bulamadı. Biz de mecburen eski doktora gittik...

Rica ederim canım, korkma bence...

adacyo canım maşallah bebişin iyiymiş, mantar olan bendim ilaç ismi veren sana...:bbo:

Hah Rebeca'cım, doktorum o iacı tavsiye etmediğini, kullanmaman gerektiğini söyledi Mantar teşhisi KESİNSE; Gynolameksin Vaginal bişi bişi veriyormuş. (Doktor yazısı malum ancak bu kadar okudum inşallah doğrudur...) 3 gün arayla gece yatarken kullanılıyormuş, günde sadece 1 defa.. Bilgine canım...

acil cikmam gerek kizlar..
yine girmeye calisirim..
iyi bakin kendinize..
nazanim sende merakta birakma emi bizi..
birimize msnden bisi yazsan yada yazdirsanad yeter..

kactim ben
Bugün çereze nolduu? Doğru dürüst görünmüyor...

Gülşaaah! Kızma bana, internet bağlantım çok iğrenç bugün, saatlerce sayfa gelsin diye bekliyorum. Yoksa buradayım bir yere gittiğim yok... Muhtar bir yere gider mi ayol...kaydirigubbakcemile3

ben de heyecanlandım 1 saat sonra doktotra gidecem ya kızlar hiçbirşeyi takmayın kafanıza boşverin 3 günlük dünya su akar yatağını bulur ......

aslıcım oyle diyorlar, esas onemli olan 100 lukmus bakalim.
tabi bende butun bi bayram boyunca huplettim tatlilari borekleri sonrada sekerim cikti diye uzuluyorum.
hadi hayırlı haberlerle gel.

ben de hala burdayım :) elifçim şeker benim de yüksek çıktı hatta ilk duyduğumda ağlamaktan helak olmuştum ama daha sonra farklı şeyler yaşayınca şeker 2. planda kaldı, 100'lük olanı da yaptır bakalım ne çıkacak, yüksek çıksa da dert etme fazla diyetle normale dönüyor.

deniz benimde bağlantım berbat vallahi..

elifcim dert etme canım.diyetle herşey yoluna girer..yolun sonuna gelmek üzereyiz Allahın izniyle:Saruboceq:

ay allahım ben simdi bu bulaşık makinasını kıracam buz gibi olacam ay allahım hepsi benimi buluyor ya içi bulaşık dolu gerizekalı ömakina yıkamyoır ay allahım sen bana sabır ver ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…