2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım çıkmama lazım bbeişlerin iyi olduğuna sevindim dondummmmmmmmm
kendinize bebişlere iyi bakın öpüldünüz bolbol

canim benimde ilk oglum dönmesi gereken zamana kadar dönmemisti o son haftalar döndü ama seninki farkli biraz galiba yani bebeginin iri olmasi Hakkinda en hayirlisi neyse o olsun canim normali bende cok istiyorum ilki normaldi ama normal sezeryan bunlara takam eger sezeryan olman gerekiyorsa olucaksin yeterki hayirlisi olsun sen sadece bunun icn dua et yani hepberaber edelim

ben çıkıyorum kızlar kendinze iyi bakın Nazanın haberini beklesem iyidi ama eve gidince artık öptüm hepinizi

JNM O TERS DEĞİL NORMAL DURUŞU BU HAFTA DA DUZ DURURSA ASIL BI PROPLEM OLUYOMUŞ GOOGLE YA HAFTA HAFTA HAMİLELİK YAZ İLK ÇIKAN LİNKE BAK NORMAL O PANİKLEME ŞEKERCİM SONRADAN DÖNÜYOLARMIŞ MAŞALLAH KUZUNA...:teytey:

elifim.. ben gördüm yazdini gördümde.. acele cikmam gerekti yazamadim balim..
bayramdan sonraysa seekr yüklemen o yüzden yüksek cikmistir be ya??
100lük normal cikar insallah.. sIkma sen canini emi??

umudum masallah tosuna kilosuda cok güzel
lazanya senin prensesede masallah allah nazarlardan saklasin hepsini

:içelim:

GEÇMİŞ OLSUN JNM a.s.

Saruboceq
CIM DAYAN AZ KALDI HA GAYRET :1hug: JNM

NAZAN NERDESİN NE OLDU NAZANA KIZLAR HABERİ OLAN VARMI NAZAN KORKMA JNM İNŞ İYİSİNDİR.DUALARIMIZ SENİNLE JNM :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar.Sabah şeker yüklemmei yaptırdım 50 gr yüklemede 155 çıktı ((.Doktorum n kısa zamanda 100gr yaptırmamı söyledi.Moralim bozuldu ((
canım bozma moralini o kadar karbonhidrat almışsın akşamında 100lük yaptır bakalım nolacak.
kizlar benim sancim var, esim simdi ebeyle konusuyor, dua edin bebek gelmesin
canım benim ya geç oldu biraz ama geçmiş olsun. haberlerini bekliyoruz.
ohh maşallah annesiii minik kızına. sezeryan ya da normal sağlıkla kurtulalımda. bebelerimizi kucumuza alalımda. maşallah tekrardan

maşallah sana ve kızına. herşeyin normal olazsı bizleri de mutlu ediyor

senin paşanada kocamaaaan bir maşallah. o sana zorluk çıkarmaz annesi düzelir sen merak etme

kizlar ben geldim, hersey normal gorunuyor dedi ebe, bebek buyumus kafasi asagi duruyormus, kafasiyla kasiklarima baski yapiyormus, sancilarin ondan diyor, 9 aya kadarda boyle sancilar olur, panik yapma dedi, cok sukur iyiyim yani, sizide telaslandirdim, canlarim benim dualariniz icin cok cok tsk ederim optum hepinizi

senin afacana bak hele..
yerinde o rahat olsunda..
anne olarak cekilcek ne varsa sineye cekicez artik
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…