- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Maşallah oğluşuna.... Ben de tetanoz aşımı vuruldum bugün... Şimdilik acı yok ama gece ağrıdan kıvranırım belki yine... Doktorum da bana elevit e devam, magnezyum sakın alma dedi... Magnezyum için ihtiyacın yok şu an, ben iç dersem içersin, krampların durdu, kafana göre alma dedi..
Benim bebiş de şimdilik ters...(( Doktor dönmez demiyorum ama çok iri bir bebk, 2-3 hafta ilerden gidiyor, bu hızla gelişmeye devam ederse dönemeyebilir dedi. Sizce döner mi? Çevrenizde bu tip bir vaka duydunuz mu? Ben normal doğumu çok istiyordum yaaa, moralim bozuldu... Hatta durumlar böyle olunca yeni doktora hiç gitmesem mi diyorum. Ne yapıp edip, borç falan bularak, eski doktorumla mı doğuma girsem acaba? Sezeryandna acayip korkuyorum, bugün gittiğim; o ssk dan bozma özel hastane koridorlarında can vermek istemiyorum yaaa... senağlama
tatilden gelen arkadaslar benim anketimin bitmesine (tabi bebis gösterirse) 2 gün kaldi.oylamalar devam ediyo.
hani tek ben kaldim ya mart annelerinde cinsiyet ögrenemeyen onu icinsenağlamane oylamasi bu hekatcim?
hani tek ben kaldim ya mart annelerinde cinsiyet ögrenemeyen onu icinsenağlama
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/234999-sizce-bebegimin-cinsiyeti-ne.html
ne oylamasi bu hekatcim?
Canım hekat'ınki nu: http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/234999-sizce-bebegimin-cinsiyeti-ne.html
Benim de bir anketim var... Sen tatildeydin sanırım... Link aşağıda, bi bakarsan sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/ve-ka...aklima-bir-cozum-geldi-akil-verin-lutfen.html
hani tek ben kaldim ya mart annelerinde cinsiyet ögrenemeyen onu icinsenağlama
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/234999-sizce-bebegimin-cinsiyeti-ne.html
kızlar az önce doktorun sekreteri geldi ofise 4 randevulu gelmemiş doktor Aslı gelsin demiş hemen ofisimin yanındaki paartman mauyenehanesi ay kızım kocaman abla olmuş maaşallah 913 gr olmuş ben de hiç kilo almamışım bir ayda 75 ile hamile kalmıştım ya 79 muşum hala yarın şeker yüklememiz yapılacak suyum normalmiş rahimağzı ölçümüne gerek yok şimdi dedi dopler yazayım da damarlarına bakalım dedi buarada dönmüş kızım kafası aşağıya doğru adayadayı canım çatı problemimi sordum kalsiyuma özen göster dedi ve de o yapısal birşeydir dedi bebeğin büyüyor kemiklerin baskı hissediyor dedi:))))önemli birşey yokmuş yani oh sıradaki iyi haberleri bekliyoruzzz !!!!
Kızlar doktoruma gittim... Rahim ağzı boyuna bakmadı, vajinal bakılması gerekir, riskli gebeliklerde, daha önce düşük, kayıp ve kürtaj hikayesi olanlarda bakılır, bu durumlar yoksa boşuna vajinal muayeneye gerek yok dedi.
Benim suyum iyiymiş, suda azalma varsa, hormon iğnesini olmak ve bol su tüketmek gerekir dedi. 28. haftada böyle bir sorunu olan hastam, yatarak dinlendi, su içti, iğnesini oldu ve şu anda 35. haftada gayet sağlıklılar dedi...
mantar için izoral krem ve fitille ilgili kim sormuştu derhl bana ulaşsın, ona söyleyeceklerim var; benim dktorum kullanmasın dedi. Başka ilaç önerdi, günlük kullanılacak dozu da verdi.
Gelelim banaaaaa.....
Kızımın boyu 38,6 cm, kilosu 1611 gr. Boy, baş ve karın çevresi ile kilo ölçümleri 31+0. hafta civarında seyrediyo. Ayrıca kızcağızım, şu anda popo üstü oturuyor. Doktor bu şekilde hızlı büyürse dönmesi zor olur, sezeryana kendini hazırla dedi... Muhtemelen 2 aya kadar doğurursun sen, zaten bebek irileşir 4 kiloyu tammlarsa alırız dedi...Şu durumda 23 Şubat'ta doğuracam gibi görünüyor.... Geçen aydan beri adece 700 g kilo almışım ama hepsi kızıma gitmiş. Çünkü son kontrolden beri kızım da 700 gr. almış....
canım bozma moralini o kadar karbonhidrat almışsın akşamında 100lük yaptır bakalım nolacak.Merhaba arkadaşlar.Sabah şeker yüklemmei yaptırdım 50 gr yüklemede 155 çıktı((.Doktorum n kısa zamanda 100gr yaptırmamı söyledi.Moralim bozuldu ((
canım benim ya geç oldu biraz ama geçmiş olsun. haberlerini bekliyoruz.kizlar benim sancim var, esim simdi ebeyle konusuyor, dua edin bebek gelmesin
ohh maşallah annesiii minik kızına. sezeryan ya da normal sağlıkla kurtulalımda. bebelerimizi kucumuza alalımda. maşallah tekrardanKızlar doktoruma gittim... Rahim ağzı boyuna bakmadı, vajinal bakılması gerekir, riskli gebeliklerde, daha önce düşük, kayıp ve kürtaj hikayesi olanlarda bakılır, bu durumlar yoksa boşuna vajinal muayeneye gerek yok dedi.
Benim suyum iyiymiş, suda azalma varsa, hormon iğnesini olmak ve bol su tüketmek gerekir dedi. 28. haftada böyle bir sorunu olan hastam, yatarak dinlendi, su içti, iğnesini oldu ve şu anda 35. haftada gayet sağlıklılar dedi...
mantar için izoral krem ve fitille ilgili kim sormuştu derhl bana ulaşsın, ona söyleyeceklerim var; benim dktorum kullanmasın dedi. Başka ilaç önerdi, günlük kullanılacak dozu da verdi.
Gelelim banaaaaa.....
Kızımın boyu 38,6 cm, kilosu 1611 gr. Boy, baş ve karın çevresi ile kilo ölçümleri 31+0. hafta civarında seyrediyo. Ayrıca kızcağızım, şu anda popo üstü oturuyor. Doktor bu şekilde hızlı büyürse dönmesi zor olur, sezeryana kendini hazırla dedi... Muhtemelen 2 aya kadar doğurursun sen, zaten bebek irileşir 4 kiloyu tammlarsa alırız dedi...Şu durumda 23 Şubat'ta doğuracam gibi görünüyor.... Geçen aydan beri adece 700 g kilo almışım ama hepsi kızıma gitmiş. Çünkü son kontrolden beri kızım da 700 gr. almış....
kızlar az önce doktorun sekreteri geldi ofise 4 randevulu gelmemiş doktor Aslı gelsin demiş hemen ofisimin yanındaki paartman mauyenehanesi ay kızım kocaman abla olmuş maaşallah 913 gr olmuş ben de hiç kilo almamışım bir ayda 75 ile hamile kalmıştım ya 79 muşum hala yarın şeker yüklememiz yapılacak suyum normalmiş rahimağzı ölçümüne gerek yok şimdi dedi dopler yazayım da damarlarına bakalım dedi buarada dönmüş kızım kafası aşağıya doğru adayadayı canım çatı problemimi sordum kalsiyuma özen göster dedi ve de o yapısal birşeydir dedi bebeğin büyüyor kemiklerin baskı hissediyor dedi:))))önemli birşey yokmuş yani oh sıradaki iyi haberleri bekliyoruzzz !!!!
kızlar bugün oğluşumu özlemiştim 3 hafta olmuştu görmeyeli tetonoz aşımda vardı sonra doktorumdan rendevu aldım ve bebğimi gördüm teyzeleri maşallah deyin oğluşum bayağı büyümüş 1670 grm olmuş
suyum güzelmiş
bebeğim şimdilik tersmiş son haftalara kadar dönmezse normol olmaz dedi
eleviti bırak kilo alımın çook dedi
sadece demir magnezyuma devam dedi
şimdilik gelişmeler bunlar rabbim kucağımıza almayı hayırlısıyla nasip etsin inşallah
kizlar ben geldim, hersey normal gorunuyor dedi ebe, bebek buyumus kafasi asagi duruyormus, kafasiyla kasiklarima baski yapiyormus, sancilarin ondan diyor, 9 aya kadarda boyle sancilar olur, panik yapma dedi, cok sukur iyiyim yani, sizide telaslandirdim, canlarim benim dualariniz icin cok cok tsk ederim optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?