kizlar ben geldim, hersey normal gorunuyor dedi ebe, bebek buyumus kafasi asagi duruyormus, kafasiyla kasiklarima baski yapiyormus, sancilarin ondan diyor, 9 aya kadarda boyle sancilar olur, panik yapma dedi, cok sukur iyiyim yani, sizide telaslandirdim, canlarim benim dualariniz icin cok cok tsk ederim optum hepinizi
http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97554&Do=97713&_SSL=0&pBild=0&pVariante=0&pPassend=447259
buda büyük bi ihtimalle yatagimizin süsü olucak
kızlar merhaba nasılsınız geçmişi daha pokumadım bugün sağlık ocağına gittim kan tahlili felan yaptılar 1-2 saniyede olsa bebğin kalp atışlarını dinledim
neyse bebek çok hareketli değil dedim ebeler tuhaf tuhaf baktı vede doktoruna git dediler bana
ay kanda ve idrarda biraz sorun çıktı ayrıca kasık ağrılarımıda söyledim mutlaka konuş doktorunla dediler ay delirecem
doktorum ayın 20 sinde gel dedi
sizce bekleyeimmi ayın 20 sini oksa daha önce gideyimmi
http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97554&Do=97713&_SSL=0&pBild=0&pVariante=0&pPassend=447259
buda büyük bi ihtimalle yatagimizin süsü olucak
selam kızlar sonunda gelebildim geçmişi talan ettim bi.
okul buz gibiydi dondum ya çocuklarda dondular üzüldüm ya yazık. ya insan dünden yakar kaloriferleri ısınsın diye değil mi?
9 günün ardından hele birde dün o kadar yorulduktan sonra yoruldum baya bugün. etütde cabası oldu çarşamba günü misafirim gelecek onun için alış veriş yaptım. bugün yatcam gari bişi yapmıycam yarın yapacağım. hazırlarım okuldan gelince arkadaşlarla hazırlarız masayı ee hamişim demi yapıversinler o kadar
çerezcim yatak çok hoşuma gitti içinde mışıl mışıl uyusun bebişin. rengi de harika diğer dolapları da alacak mısın? sadece yatağımı alcan
Kız senin niye sesin çıkmıyo bugün? Nerelerdesin sen?klava: klava:
Yaaa cerezzzz, ben bu linki tıklıyom site açılıyo ama anasayfa gibi bişi geliyo.. ben neye bakçam burda anlamadım yaa, niye ürünün olduğu sayfa çıkmıyo. Almanca falan da bilmem bişi anlamıyom yaaa....((
Nazancım gözün aydın canım, ee artık ilerde bize de olursa koçluk yaparsın... Sen antrenmanlısın nasılsa... :))
herseyin ilkini ben yasiyorum zaten, yinede hepinizden once dogurcagima eminim benkaydirigubbakcemile3
herseyin ilkini ben yasiyorum zaten, yinede hepinizden once dogurcagima eminim benkaydirigubbakcemile3
hangisi yavriiii..
ilk verdigimmi ikincimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?