2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar sonunda gelebildim geçmişi talan ettim bi.
okul buz gibiydi dondum ya çocuklarda dondular üzüldüm ya yazık. ya insan dünden yakar kaloriferleri ısınsın diye değil mi?
9 günün ardından hele birde dün o kadar yorulduktan sonra yoruldum baya bugün. etütde cabası oldu çarşamba günü misafirim gelecek onun için alış veriş yaptım. bugün yatcam gari bişi yapmıycam yarın yapacağım. hazırlarım okuldan gelince arkadaşlarla hazırlarız masayı ee hamişim demi yapıversinler o kadar

Ohhh nazan çok şükür rabbıme ... Her ne olursa olsun sakin olalım kızlar soğuk kanlılığı bırakmayalım allahın izniyle hepimiz güzel güzel doğurcaz:)

:lepi:ayy çok şükür sorun yok bak sen yaramaza neler de yapmış annesinee. yoklama yapıyor annem hazır mı diye

çerezcim yatak çok hoşuma gitti içinde mışıl mışıl uyusun bebişin. rengi de harika diğer dolapları da alacak mısın? sadece yatağımı alcan

JNM ÖNCE DR UNU Bİ ARA GELMEK İSTEDİĞİNİ VE EBELERİN DEDİKLERİNİ DE ANLAT GİTMENDE FAYDA VAR BENCE
GEÇMİŞ OLSUN

MAŞALLAHHH HERŞEYİ HAZIR DESENE MELEĞİNİN

JNMCIM KENDİNİ FAZLA YORMA VE ZORLAMA EMİ :CüvCüv: BIRAK ARKADAŞLARIN YAPSIN :):jeyyar: :jeyyar:

Nazancım gözün aydın canım, ee artık ilerde bize de olursa koçluk yaparsın... Sen antrenmanlısın nasılsa... :))

çerezcim yatak çok hoşuma gitti içinde mışıl mışıl uyusun bebişin. rengi de harika diğer dolapları da alacak mısın? sadece yatağımı alcan

sadece yatagini ismarladik canim.. dolap zaten ayni renklerde evde fazladan var.. 3 kapakli :CüvCüv:

Kız senin niye sesin çıkmıyo bugün? Nerelerdesin sen? klava:klava:

buralardayim ada hanim .. gecmisi okumakdan kafami kaldiramadimki.. amma cene var sende..
bugün böyle idare edin..yarin insallah dönüsüm muhtesem olucak
kaydirigubbakcemile

laviniacım tatlım çok düşüncelisin sağol. yardım etmelerini bekliycem zaten de bizim bekar arkadaşlar pek bi rahatlar oturur kalkmazlar ama evliler sağolsun çok yardım ederler.

Yaaa cerezzzz, ben bu linki tıklıyom site açılıyo ama anasayfa gibi bişi geliyo.. ben neye bakçam burda anlamadım yaa, niye ürünün olduğu sayfa çıkmıyo. Almanca falan da bilmem bişi anlamıyom yaaa.... ((

hangisi yavriiii..
ilk verdigimmi ikincimi??

Ya bana da erken doğurcam gibi geliyo niye bilmiyorum ama içime ole doğdu benimde nazan

herseyin ilkini ben yasiyorum zaten, yinede hepinizden once dogurcagima eminim benkaydirigubbakcemile3

canım sevindim iyi olmana demedimmi bişey yoktur diye...bende yaşadım aynısını dün...belimi doğrultamadım iki büklüm kaldım..hanfendi başını aşağıya dayayınca hem sıkıştırıyor wc ye zor yetişiyom hemde yürümekte zorlanıyom....Allahım zamanında yollasın bebişlerimizi....seninle başa baş gidicez biz belirtilerde ama benimki kız senden erken gelebilir...:jeyyar: :jeyyar:

nazan gözün aydın korkuttu bizi oğluşun, aman tek bu kadarla kalsın
çerez güle güle yatsın bebişin içinde yatağının, iyi günlerde. inşallah.

aslıcım ve umudum maşallah tosunlarınıza yerim onları ben
bakalım cts bana ne diyecek doktor çok merak ediyorum..

hacercim bayıldım güzel güzel uyur inşallah içinde

nazancım geçmiş olsun canımın içi.korktuk ama sonucu öğrenmek herşeye değdi inan..bu saatten sonra hazırlıklı olmalıyız bazı şeylere zaten.ağrılarımız sancılarımız başladı..

slmlar herkese
sabah 5 de kalktim konsolosluga gittik esimle 11 de eve geldik esimi ise yolladim bende vurdum kafayi uyudum hava karardi uyandim :sm_cool:
ben bi gecmisi okuyum gelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…