2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr bende geldim doktorlar kzım iyiymiş 880 gr olmuş haftasına göre kilosu çok iyi dedi boyu 33 cm suyumda iyiymiş su gibi akıntımı sordum eğer gelirse diye ph çubuklarından verdi suyunla bununla kontrol et rengi değişirse çubuğun suyun gelmiş demektir dedi ama suyun iyi o akınıtlar çok önemli değildir dedi

kizimi hickirik tuttu galiba teyzeleri..
sag tarafimda ayni yerde 2 dakikadir falan ayni hareketi hissediyorum
:asigim:

kızlar bende çıkıyorum kocam geliyormuş dışarda yicez yemeemizi bu gececokacimcoook
babamda nette işim var diyip duruyor..
ben çıkayım.
akşam uğrarım kanımca..
az konuşun öz konuşun sayfaları okumakta zorlanıyoruz ayol..naniknanik
buldunuz beleş topici tabe yazıyonuz..:ecrin_bebek:
kk nın malı deniz yemeyen keriz hesabı..:smiley-cool:

öptüm hepinizi yavrularŞeniz

Öykücüm maşallah bebişine... Bu ph çubukları süpermiş yaaa, bende de olsa keşke... Parfürmerilerde olur ya tester olarak, ben de onlardan mı çalsam acaba? :))

3-4 tane vereyim dedi su gelince kullan eğer rengi değişirse hemen gel dedi ama Allahtan su gelmiyor 2 gündür normal akıntım var

Öykücüm maşallah bebişine... Bu ph çubukları süpermiş yaaa, bende de olsa keşke... Parfürmerilerde olur ya tester olarak, ben de onlardan mı çalsam acaba? :))

:roflol::roflol::roflol::roflol:
kiz allah canini almasin..
siyitrikim benim.. o testerlere tut bakalim akintini rengi degiscekmi..
ay yerim ben seniiiiiiiiiiiii
sırnaşık şey

kızlar inanın yazdıklarınızın hepsine yetişemiyorum ya bu ne hız..maşallah yani...az çok okudum..dr a gidenler olmuş güzel haberlerle dönmüşler..
umudum eleviti bırak demiş çok mu kilo aldırıyor.ve neden aldırıyor acaba merak ettim bak
sizin bebişleri görünce bende bu hafta gitmeye karar verdim..normalde pazartesi gidecektim dayanamadım acaba benim kızım kaç oldu..1500 olmuştur herhalde yaa..aman o büyüsün

bu arada ben sabah tartıya çıktım kızlar moralim nasıl bozuldu..acaip dikkat ettim ama bu ay çok almış görünüyorum..bebek taş çatlasa 1 kilo alsa gerisi bana...valla rakamı görünce sinirden istemeden yaşlar süzüldü gözümden...doğumu hayırlısıyla yapayımda çok fena asılacağım kilo verip eski halime dönmem lazım....
gerçi beni memlekette çok fena havaya soktular hiç kilo almamışsın diye..göbeğimde az zaten...ne güzel negüzel dedi durdular..bende diyorum ohh almamışım...ama tartı öyle demedi yaa (((

:roflol::roflol::roflol::roflol:
kiz allah canini almasin..
siyitrikim benim.. o testerlere tut bakalim akintini rengi degiscekmi..
ay yerim ben seniiiiiiiiiiiii sırnaşık şey

Benim akıntım yok ama eğer olursa çok pratik gibi geldi bana... Benim doktorum vermedi öyle bişi... Benim de aklıma parfümerilerdekiler geldi... Ne gülüyon beee, fena bi çözüm mü buldum yani? :1closedeyes::1closedeyes:

KIZLAR BENDE ÇIKIYORUM HEPİNİZİ VE YİĞENCİKLERİMİ ÖPÜYORUM .... AKŞAMA GİRMEYE ÇALIŞIRIM EVDE İNLER CİNLER TOP OYNUYODUR O KADAR DAĞINIK BIRAKTIM BİRAZ DA ÜTÜ YAPARIM ....

Saruboceq AFİYET BAL ŞEKER OLSUN...
ÇEREZCİM MAŞALLAH BEBİŞİNE

yavrukus.. sey.. ehm.. o test cubuklarinin uclarinda bisey vardir phyi ölcen.. ona göre renk degisiyordur, ondan seyettim be :1hug:
o testleri kokula bide emi
:icecream:

canım benim, hiç üzme kendini... Biraz dikkat edersen verirsin... Ben bayramda 5 günde 3 kilo birden aldım, sonra hepsini verdim... Çikolatayı kestim, onun yerine muz ve mandalina yiyorum. Doktorum da dedi, sen bu meyve işinden kazanıyorsun; 700 gr almışsın hepsi bebişe gitmiş.... Ben böyle diyorum diye sakın beni bir deri bir kemik sanma... Hamilelik başlangıç kilom yüksek benim dombilinin tekiyim... Daha 8 kilo ya aldım ya almadım ama 20 kilo alanlarınız bile benim kadar şişko değildir... Üzme kendini, bak daha beterleri var... :teselli:

yavrukus.. sey.. ehm.. o test cubuklarinin uclarinda bisey vardir phyi ölcen.. ona göre renk degisiyordur, ondan seyettim be :1hug:
o testleri kokula bide emi :icecream:

Sen; benim koku kartonlarından çalacağımı sandın... Ama ph derecesini ölçen ve üstüne değen sıvının cinsine göre rengi değişen uzun ince kartonlar var... Bne onlardan yürütecektim...
Bi de niye kokluyom, kötü mü kokar? Hayır üzerine işeyecez zaten, o kısmı kötü de gebelik testinden de mi kötü kokar? :1shok:

kizlar hepsini okuyamadim gecmisin nazancigim cok üzüldüm ama simdi iyisin heralde cnm dikkat et kendine
denizcim sende doktordan gelmisin defnecik tosuncuk olmus yeyim ben tombis bacaklarini
bende yarin sabah ilk kez seker yüklemm var ona gidicem bakalim ne olcak ilk gidiyorumda

demin sana msnde türkcesizligin gözü kör olsun demistim ya..
cehaletinde gözü kör olsun be..-tatlicadiarzu-
peki o kartonlardan parfümerilerde yürütmelik varmi kusum
kaydirigubbakcemile

:dance:heyo heyo benim laboratuarımda var ph çubuğu arada bende bakayım bari. fenci olmak böyle bişi işte.:roflol:

Damlaaaaaaaaaaaa, ben de istiyommmmm!!!!!!!! Bu cerez dalga geçiyo benle, bana da ver mutluluk çıbığından... Ben de mutlu olmak istiyommm!!!! :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…