hep bu adanin yüzünden..
cubuk mubuk dedi kafami karistirdi..
ben okicam anladim.. sen okudum yazmissin.. bu ada yokmu bu adaklava:
yarin yüklemen varmis.. insallah hayirli haberlerle gelirsin canim :1hug:
ahh deniz ahh
:1hug:evet cnm ilk kez yapilcak seker yklemsi nasil bisi oluyo ve saatlerce ac kalcakmisim galiba ayy bayilip mayilip etmesem acliktan bari:roflol:
ŞEHNAZIMMMM; Benim gececi arkadaşımmmmm!!! :1hug:
Sen bu edepsize bakma ben bişi yapmadım... Bunun aklı nerde biliyosun; ben çubuk mubuk deyince kendinden geçti yine... :roflol:Ben de; sen geçmişi oku da gel, akşam-gece seninle uzun uzun konuşuruz, kalabalıkta gümbürtüye gitmesin diye ses etmedim... Yoksa seni nasıl takmam hayatımmmm. Bak şimdi birazdan bu cerezin mesaisi biter, gider evine, biz yine güzelce gece muhabbeti döndürürüz... lülülülülülülülülülülülü
ahh deniz ahh
:1hug:evet cnm ilk kez yapilcak seker yklemsi nasil bisi oluyo ve saatlerce ac kalcakmisim galiba ayy bayilip mayilip etmesem acliktan bari:roflol:
ahh deniz ahh
Evet canım ben meyveyle nesledim şişko kızımı....:benim koca daha gelemedi:mymeka:
kaldım gene size..:icecream:
deniz bacım meyve ile mi sen bu kadar bebeği besledin yani..dur bende deneyeyim.gerçi bende yiyorum meyve ama..
:roflol::roflol::roflol:herşeyden haberi var boşuna demiyoz kknın muhtarı diye. a.s.
ne yani benimle güzelce muhabbet edilmiyomu :1closedeyes:
edilmez mi çıtır çerezim cesur çerezim.a.s.
ŞEHNAZIMMMM; Benim gececi arkadaşımmmmm!!! :1hug:
Sen bu edepsize bakma ben bişi yapmadım... Bunun aklı nerde biliyosun; ben çubuk mubuk deyince kendinden geçti yine... :roflol:Ben de; sen geçmişi oku da gel, akşam-gece seninle uzun uzun konuşuruz, kalabalıkta gümbürtüye gitmesin diye ses etmedim... Yoksa seni nasıl takmam hayatımmmm. Bak şimdi birazdan bu cerezin mesaisi biter, gider evine, biz yine güzelce gece muhabbeti döndürürüz... lülülülülülülülülülülülü
ne yani benimle güzelce muhabbet edilmiyomu :1closedeyes:
duy ada hanim duy şakkıdı
tisekkürler obelixin annesicim:asigim:
:1hug:denizim mesai arkadasim dedim beni takmii bu kiz züldüm birden ahh bu hamilelik pek bi alingan oldum yahuu
cnm gece buradayim artk kaca kadar dayanabilirsem yapariz gene sohpetciklerimizi atariz kahkahalarimizisırnaşık şey
:1hug:denizim mesai arkadasim dedim beni takmii bu kiz züldüm birden ahh bu hamilelik pek bi alingan oldum yahuu
cnm gece buradayim artk kaca kadar dayanabilirsem yapariz gene sohpetciklerimizi atariz kahkahalarimizisırnaşık şey
Ahh deniz ahh, haaa!!!!klava: klava:
Benim şeker yüklemem farklı oldu... abah aç ve erken saatte gidiyorsun, kolumdan kan alıp açlık kan şekeri ölçtüler, 4o dk. bekledik test sonucu çıktı. Açlık kan şekerin yükske çıkarsa zaten yükleme yapılmasıne gerek yok, direkt diabet diyorlar ve yükleme yapmıyorlar. Açlık şekerin iyiyse şekerli sıvıyı içiyon, 1 saat bekletip tekar kolundan kan alıyorlar... benim 50 lik testti ve hepsi bu kadardı canım...
Evet canım ben meyveyle nesledim şişko kızımı....
:roflol::roflol::roflol:
kuzuuuum şişko kızım şişko kızım deyip durma be ya maşallah deyiver
biri bişi mi dedi? kaydirigubbakcemile3duy ada hanim duy şakkıdı
tisekkürler obelixin annesicim:asigim:
Öperim yanacıklarından beaaa!! Yapıveririz tabee! Attırı attırı veririz göbecikleri de... Ama dur şimdi değil, sonra... Annadın sen onu..... :roflol::roflol::1hug:denizim mesai arkadasim dedim beni takmii bu kiz züldüm birden ahh bu hamilelik pek bi alingan oldum yahuu
bizde sabah geldikmi 1 bucuk 2 saat gecmis okuruz dimi Çok üzgünüm çoook
allah muhabbetinizi arttirsin :1hug:
canım bende cumartesi günü gidip yaptırcam hem şeker yüklemesi hemde indirekt combs testi.
bu arada bana kan uyuşmazlığı iğnesi soran kimdi tam hatırlamıyorumda. iğne doğumdan sonra 72 saat içinde yapılacak bebemin kan grubuna bakılıpta. şimdi test yapılacak.
Tamam haklısın canım maşllah kızıma benim... gürbüz desem olur mu peki?kaydirigubbakcemile3
biri bişi mi dedi? kaydirigubbakcemile3
Öperim yanacıklarından beaaa!! Yapıveririz tabee! Attırı attırı veririz göbecikleri de... Ama dur şimdi değil, sonra... Annadın sen onu..... :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?