2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hep bu adanin yüzünden..
cubuk mubuk dedi kafami karistirdi..
ben okicam anladim.. sen okudum yazmissin.. bu ada yokmu bu ada klava:

yarin yüklemen varmis.. insallah hayirli haberlerle gelirsin canim :1hug:

ŞEHNAZIMMMM; Benim gececi arkadaşımmmmm!!! :1hug:
Sen bu edepsize bakma ben bişi yapmadım... Bunun aklı nerde biliyosun; ben çubuk mubuk deyince kendinden geçti yine... :roflol:Ben de; sen geçmişi oku da gel, akşam-gece seninle uzun uzun konuşuruz, kalabalıkta gümbürtüye gitmesin diye ses etmedim... Yoksa seni nasıl takmam hayatımmmm. Bak şimdi birazdan bu cerezin mesaisi biter, gider evine, biz yine güzelce gece muhabbeti döndürürüz... lülülülülülülülülülülülü

ahh deniz ahh
:1hug:evet cnm ilk kez yapilcak seker yklemsi nasil bisi oluyo ve saatlerce ac kalcakmisim galiba ayy bayilip mayilip etmesem acliktan bari:roflol:

yok kiz bisicik olmaz..
ben ac karnina gittim.. ilk önce ac karnina aliyorlar parmagindan kan..
sonra o ilaci iciyorsun.. 1 saat sonra bida ölcüyorlar..
sonra 1 saat daha oturuyorsun.. 1 saat sonra bida ölcüyorlar.
benim ilk kanimi 8de aldilar sabah.. saat 10dada bitti iste..
ilaci aldinmi??
katlanirsin katlanir
:CüvCüv:

ne yani benimle güzelce muhabbet edilmiyomu :1closedeyes:

ahh deniz ahh
:1hug:evet cnm ilk kez yapilcak seker yklemsi nasil bisi oluyo ve saatlerce ac kalcakmisim galiba ayy bayilip mayilip etmesem acliktan bari:roflol:

canım bende cumartesi günü gidip yaptırcam hem şeker yüklemesi hemde indirekt combs testi.
bu arada bana kan uyuşmazlığı iğnesi soran kimdi tam hatırlamıyorumda. iğne doğumdan sonra 72 saat içinde yapılacak bebemin kan grubuna bakılıpta. şimdi test yapılacak.

ahh deniz ahh

Ahh deniz ahh, haaa!!!! klava:klava:
Benim şeker yüklemem farklı oldu... abah aç ve erken saatte gidiyorsun, kolumdan kan alıp açlık kan şekeri ölçtüler, 4o dk. bekledik test sonucu çıktı. Açlık kan şekerin yükske çıkarsa zaten yükleme yapılmasıne gerek yok, direkt diabet diyorlar ve yükleme yapmıyorlar. Açlık şekerin iyiyse şekerli sıvıyı içiyon, 1 saat bekletip tekar kolundan kan alıyorlar... benim 50 lik testti ve hepsi bu kadardı canım...
:benim koca daha gelemedi:mymeka:
kaldım gene size..:icecream:

deniz bacım meyve ile mi sen bu kadar bebeği besledin yani..dur bende deneyeyim.gerçi bende yiyorum meyve ama..
Evet canım ben meyveyle nesledim şişko kızımı....

herşeyden haberi var boşuna demiyoz kknın muhtarı diye. a.s.
:roflol::roflol::roflol:

:1hug:denizim mesai arkadasim dedim beni takmii bu kiz züldüm birden ahh bu hamilelik pek bi alingan oldum yahuu
cnm gece buradayim artk kaca kadar dayanabilirsem yapariz gene sohpetciklerimizi atariz kahkahalarimizisırnaşık şey

:1hug:denizim mesai arkadasim dedim beni takmii bu kiz züldüm birden ahh bu hamilelik pek bi alingan oldum yahuu
cnm gece buradayim artk kaca kadar dayanabilirsem yapariz gene sohpetciklerimizi atariz kahkahalarimizisırnaşık şey

bizde sabah geldikmi 1 bucuk 2 saat gecmis okuruz dimi Çok üzgünüm çoook

allah muhabbetinizi arttirsin
:1hug:

siz gece kuşları bizi dışlıyor musunuz yaniii:1closedeyes::dilcikar:

ahhh ahh yedim kafama oklavalari

ayy yinemi kan alcaklar ya off biktim su kan olayindan hemsire iki kolumada ikisaat bakiyo duruyo zar zor bi damar bulup gidim gidim gelen kanimdn aliyo offf yine delik desik olcm yani

kuzuuuum şişko kızım şişko kızım deyip durma be ya maşallah deyiver

Tamam haklısın canım maşllah kızıma benim... gürbüz desem olur mu peki?kaydirigubbakcemile3
duy ada hanim duy şakkıdı

tisekkürler obelixin annesicim:asigim:
biri bişi mi dedi? kaydirigubbakcemile3
Öperim yanacıklarından beaaa!! Yapıveririz tabee! Attırı attırı veririz göbecikleri de... Ama dur şimdi değil, sonra... Annadın sen onu..... :roflol::roflol:

ins seninde iyi gecer seker yüklemen.. iyi haberlerle dönersin cnm

Damlacım sen de vardiyalı da olsa gece kuşlarındansın, seni dışlamak mümkün mü bacımmmm???

anadim ben onu kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…