biri bişi mi dedi? kaydirigubbakcemile3
anacım bir de beni düşün ben 2-3 gibi geliyorum. kocacımın pc başından kalkmasını bekliyorum:bbo:
cerezcim senin o güzel muhabbetine doyum olurmu hic sen alinma bidenem
ins seninde iyi gecer seker yüklemen.. iyi haberlerle dönersin cnm
slm kızlar bende mart annesiyim nasipse izmirli arkadaşlar nerde doğum yapacaksınız bilgilerinizi paylaşırmısınız?
sağol canım inşallah sorunsuz atlatırız. ya allah nazarlardan saklasın ben çok rahatım sanki sorunsuz geçecek herşey içim çoook rahat. umarım düşündüğüm içimden geçtiği gibi olur.
adacyo canımcımm çok saol bacım bu aralar pek (hatta uzun zamandır) katılamıyorum.
Kızlar ben de salata yapmaya gidiyom. Gelicem yine... Pc açık ama bakamıcam bi süre...
Ayy süpermişşş yaaaa, bamyalı ya bak sen bamyalı aaa!!! Neler de yapıyo... Maşallahh!!!ay kizlar gecen hafta sali randevum vardi benim gicik dr pissss oglumu gostermedi daha sonraki kontrolde dei yarinda göstermes herhal kuduruyom yaaa cok özledim..hani burada 3 keremi ne ultrason hakkinmi ne varmisya dicem görim minik oglumu parasi neyse verim oglumu görmek dünyalara bedel coközledimmmmm..en son türkiydeyken görmüstrüm yaramazzz dr amcasini bile güldürmüstü,almis iki eliyle sag ayagini agzina sokmustu oyy yeyim ben onun pippisini
tmm tatlim bisi dikkatimi cekti o ruh halinde nedn korkulu yaziii neye korktun kizznaniknanik
sehnaz canim ben de almanyadayim ama 3 kere ultrason hakki diye bisey yok.ben 4 haftada bir kan tahlili ve ultrason icin gidiyorum doktora.
Ayy süpermişşş yaaaa, bamyalı ya bak sen bamyalı aaa!!! Neler de yapıyo... Maşallahh!!!
Benim kız kıç üstü oturuyo yaa, sezeryandan korkuyom ben... Bir de sezeryan olursa güvenip doktorumu değiştiremem gibi geliyo... Ama kendi doktorumla sezeryan yapacak param da yok, offff!!!! senağlama
Özgücüm hoşgeldin canım... Gece burada mısın? Yine muhabbet çeviririz.... Bu arada farkındaysanız ben salata yapacaktım ama burdayım. sadece kıvırcıkları yıkadım doğradım, eşim ben yaparım dedi elimden aldı. Ben de mutfak masasında sizinle yazışıyom... Ben kıvırcıkları yıkarken; eşim pc başına oturmuş, ekran da açık; aaa bak şehnaz ne diyo, çerez arkamdan konuşma demiş diye bana okuyodu... Koptum valla... :roflol:Sonra da şey sordu, bugün hacer yok mu? :rofloledim, zaten cerezle hacer aynı kişi... Heeeee diyo ondan sonra... :roflol:
aaaaa ben neredn duydum acep kendim uydurmadim kesinde
peki bende ayni gidiyorumda kan aliyolar her gidisinde bebisini dösteriyomu san bak bu kafasi kolu bacagi falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?