neeeeee oturuyomuydu ben gecmisi nasil okudum acep nasil görmedin bakan gör sehnaz
nasil oturuyodu yav alaa alaa defneye bak sen
dr sezeryan mi dedi ?ay ben ikisindnde korkuyom
Özgücüm hoşgeldin canım... Gece burada mısın? Yine muhabbet çeviririz.... Bu arada farkındaysanız ben salata yapacaktım ama burdayım. sadece kıvırcıkları yıkadım doğradım, eşim ben yaparım dedi elimden aldı. Ben de mutfak masasında sizinle yazışıyom... Ben kıvırcıkları yıkarken; eşim pc başına oturmuş, ekran da açık; aaa bak şehnaz ne diyo, çerez arkamdan konuşma demiş diye bana okuyodu... Koptum valla... :roflol:Sonra da şey sordu, bugün hacer yok mu? :rofloledim, zaten cerezle hacer aynı kişi... Heeeee diyo ondan sonra... :roflol:
canim sen che den duydun ama o almanyada degil galiba.evet her 4 haftada bir ultrasonda bebegimi gösteriyo doktorumuz benim almancam iyi olmadigi icin esime anlatiyo sonra o da bana.benim seker yüklememde de damardan kan aldilar.
benimde almancam zok zayif
benim esimde hep yanimda zeten bizimki türk offff ya neden hep beni buluyo Allahim tam pislikmis bizimki yaa biktim ondn
doktorumu degistirecektim dr aradik birsürü kimsecikler istemedi beni neymis efendim yilbasi tatiline cikiyomuslar hasta kabuletmiyomuslar deliricem ya
kesin yarinda göstermez ve ultrasonda baktinda bak sehnaz bu kafasi bacagi kici basi diye demedi hep ben benzetmeye ugrastim sordum bakiyo ultrasinda yanndaki hemsireye almnca diyo bisiler kafasi su kadar kolu bu kadar diye daha kalbinin sesini bile duymadim oglumunnsenağlamasenağlama
valla oturuyo kız yaa!! başı göğüslerimin altında ayaklar ve popo hemen şeyimin üstünde... Kıçını dayamış leğen kemiklerime keyfi yerinde zillinin...
Annemin karnını kesecekler falan düşündüğü yok...
Dr. dönebilir dönmez demiyorum ama bu hızla büyürse dönmesi zor. Sen sezeryana hazırla kendini dedi. Bir de çok büyüyo bu, şu andaki kilosu 31+5 dedi... Böyle giderse normal doğumla çıkmaz, daha fazla büyümeden sezeryanla müdehale eder alırız dedi.Aldığım 700 gr mın hepsini de kızım almış olduğu için gırtlaktan kısarak büyümesini engelleme ihtimalim yokmuş, Çocuğun büyüyesi var diyo doktor... Çok üzgünüm çoook
tatilden sonra degistir canim o zaman doktoru.bizimkinin sekreterigirmiyo muayeneye.kani da dotor aliyo.sana ultrason resmini vermiyo mu.hem onda yaziyo degerleri hemde mutterpass da yaziyo.
Kızlar size anlatcam...
Özgü dedi ya, her dakka sorar uğraşamam diye... Biz bayramda sapancadayken görümcelerle sofradayız. Ben de kızlardan birinin anlattığı, lohusa sendromu ile ilgili bir anıyı paylaşıyorum. Geçen gün arkadaşım anlattı diyerek... Ben ballandıra ballandıra anlatırken kocam, kim o, kim anlattı diye sorup ısrar etti. Aslında amaç görümcelere yapacaklarım için önden hikayeler anlatarak, yer yapmak... Ama kociş anlamadı... Neyse ben de Nazan deyiverdim...Haa, dedi bizim Nazan....:roflol:
herkesi gıyaben tanıdığından, bizim Nazan derken dalga da geçmiyordu... Ben masadakilere belli etmemek için valla artık, masada oturanları göremeyeceği bir yerimle güldüm... :roflol:
HAYIRRRRRRRRRR
sedece ilk gittigimizde nokta gibiydi o zamn verdi bide ondan sonrakinde eccük büyümüstü onu verdi baskada yokk yokk yokk
ya bide sanki parayla cvp veriyo ben sormasam etmesem bisi demiyo gecen hafta gidisimizde esim cok sinirlendi girtlaklicam su kadini dedi para almasini biliyo bizimle ilgilenmiyo diyo ama dur ben verim onun agzinin payini yarin da bi görsün pislik kari...almanlarla böyle ilgilenmiyo ama klava:
kimse benim oglumu merak etmiyor mu ya:a015:
bu vitaminsiz beni çıldırtacak dizi kavgası var evde sanki emniyet genel müdürü arka sokakları açmış izliyo benim kanalı değiştirdi neymiş altyazıyı okuyamıyomuş hey yumurtaya can veren rabbim sen bana sabır ver!!kötükedihüso:1ninca:
ahh cnm nasil minik oglusun bakalim:1hug:
kimse benim oglumu merak etmiyor mu ya:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?