2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neeeeee oturuyomuydu ben gecmisi nasil okudum acep nasil görmedin bakan gör sehnaz
nasil oturuyodu yav alaa alaa defneye bak sen

dr sezeryan mi dedi ?ay ben ikisindnde korkuyom

valla oturuyo kız yaa!! başı göğüslerimin altında ayaklar ve popo hemen şeyimin üstünde... Kıçını dayamış leğen kemiklerime keyfi yerinde zillinin...
Annemin karnını kesecekler falan düşündüğü yok...
Dr. dönebilir dönmez demiyorum ama bu hızla büyürse dönmesi zor. Sen sezeryana hazırla kendini dedi. Bir de çok büyüyo bu, şu andaki kilosu 31+5 dedi... Böyle giderse normal doğumla çıkmaz, daha fazla büyümeden sezeryanla müdehale eder alırız dedi.Aldığım 700 gr mın hepsini de kızım almış olduğu için gırtlaktan kısarak büyümesini engelleme ihtimalim yokmuş, Çocuğun büyüyesi var diyo doktor... Çok üzgünüm çoook

canim benim hosbulduk evet gece burdayim.kocis cok yorgun uyuyup kaldi.bilgisayarda bana kaldi :) ay benim kocis buraya üye oldugumu bilmiyo ama burayi takip ettigimi biliyo.üye oldugumu bilmemesi daha iyi cünkü cok merakli gelir o da okur yada günlük sorar ugrasamam valla.

canim sen che den duydun ama o almanyada degil galiba.evet her 4 haftada bir ultrasonda bebegimi gösteriyo doktorumuz benim almancam iyi olmadigi icin esime anlatiyo sonra o da bana.benim seker yüklememde de damardan kan aldilar.

benimde almancam zok zayif
benim esimde hep yanimda zeten bizimki türk offff ya neden hep beni buluyo Allahim tam pislikmis bizimki yaa biktim ondn
doktorumu degistirecektim dr aradik birsürü kimsecikler istemedi beni neymis efendim yilbasi tatiline cikiyomuslar hasta kabuletmiyomuslar deliricem ya
kesin yarinda göstermez ve ultrasonda baktinda bak sehnaz bu kafasi bacagi kici basi diye demedi hep ben benzetmeye ugrastim sordum bakiyo ultrasinda yanndaki hemsireye almnca diyo bisiler kafasi su kadar kolu bu kadar diye daha kalbinin sesini bile duymadim oglumunnsenağlamasenağlama

Şehnazcım ben yıkmadım, o elimden aldı... ben de hayır demedim...
Bir de 3 kere ultrason hakkı olan, Hollanda'daki nazan'dı... en son 20. haftada görmüştü bebişini... Ben öyle hatırlıyorum, yanlış mı? Hatta şey demişti, belki kızım olur, ümitlendim, 20. haftadan beri cinsiyet değişmiştir belki falan diyordu... hatırladınız mı?

adacyo, umudum, lazanya, enel, nazan, bocek,

hepinizex41 hep boyle guzel haberlerle gelir herkes insallah

atladigim kimse var mi? aklımda tutamiyorum bircok seyi bu hamilelik basından beri

bu hafta yine kontrol haftamız sanırım, benim de cumartesi gunu ama cok korkuyorum,
sekerim yuksek cıktıgı halde ne rejimi yaptım, ne hareket ettim, hatta tatli yemeye de devam ettim
ama cok stres oluyorum diyet denilince daha cok yiyesim geliyor ne yapacagimi bilmiyorum, doktor cok kizacak:mymeka:
bir de tatil donusu goren herkes ne oldu sana diyor, gobek bir anda daha da buyudu, ozellikle de ust kısmı, gecen gun bir bebek esyaları magazasinda bu ay geliyor herhalde bebek dediler.:dilcikar:

bu seker yuzunden bebek de iri oldugundan 1bucuk kiloyu gecmisizdir herhalde:çok üzgünüm:

bu arada en son baldudaklı oglumun fotosunu koymamistim, mirzanın cicileri albume onu da ekliyorum kizlar

tatilden sonra degistir canim o zaman doktoru.bizimkinin sekreterigirmiyo muayeneye.kani da dotor aliyo.sana ultrason resmini vermiyo mu.hem onda yaziyo degerleri hemde mutterpass da yaziyo.

yeyim kiz ben o zilliyi
masaallah anasi iyi bakiyo bebisine
cnm korkma sen ins en hayrlisi neyse o sekilde dogsun saglikli sihatli ins minik defnemiz bizim:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar size anlatcam...
Özgü dedi ya, her dakka sorar uğraşamam diye... Biz bayramda sapancadayken görümcelerle sofradayız. Ben de kızlardan birinin anlattığı, lohusa sendromu ile ilgili bir anıyı paylaşıyorum. Geçen gün arkadaşım anlattı diyerek... Ben ballandıra ballandıra anlatırken kocam, kim o, kim anlattı diye sorup ısrar etti. Aslında amaç görümcelere yapacaklarım için önden hikayeler anlatarak, yer yapmak... Ama kociş anlamadı... Neyse ben de Nazan deyiverdim...Haa, dedi bizim Nazan....:roflol:
herkesi gıyaben tanıdığından, bizim Nazan derken dalga da geçmiyordu... Ben masadakilere belli etmemek için valla artık, masada oturanları göremeyeceği bir yerimle güldüm... :roflol:

Ada cim ben de tam tersi sezeryan istiyorum fitikdan dolayi ama burda bizim istegimizle olmuyomus galiba daha doktor da hic bahsetmedi dogumdan.belki carsamba günü söyler.

tatilden sonra degistir canim o zaman doktoru.bizimkinin sekreterigirmiyo muayeneye.kani da dotor aliyo.sana ultrason resmini vermiyo mu.hem onda yaziyo degerleri hemde mutterpass da yaziyo.

HAYIRRRRRRRRRR

sedece ilk gittigimizde nokta gibiydi o zamn verdi bide ondan sonrakinde eccük büyümüstü onu verdi baskada yokk yokk yokk
ya bide sanki parayla cvp veriyo ben sormasam etmesem bisi demiyo gecen hafta gidisimizde esim cok sinirlendi girtlaklicam su kadini dedi para almasini biliyo bizimle ilgilenmiyo diyo ama dur ben verim onun agzinin payini yarin da bi görsün pislik kari...almanlarla böyle ilgilenmiyo ama klava:

ayy inanmiyorum senin kocis tam icli disli olmus bakiyorum burasiyla hepimizi taniyo bakasa ne güzel ama

cok ilginc degisiyo doktorlar demekki.bize her seferinde en az 3 ultrason resmi veriyo.birisi bebisin tamamini gösteriyo,birisi sadece kafasini ötekisi de elleri ayaklari.orda ölcüleri de yaziyo.kan degerlerini benim kilomu falan da mutterpass a yaziyo.sen doktoru degistirmeye bak canim biran önce.cünkü sigortadan paralarini aliyolar nasil olsa.

kizlar bide unutmusum bi doktor bulabilmistik sadece gecen hafta oda yarin sabaha randevu verdi o almnmis esim konusmus onla anlatmis herseyi dr mmnun degiliz ultrasonda bakmiyo kalbini dinletmiyo ilgilenmiyo bizimle diyo sag olsun oda normal eger önemli bisi olmadigini hissetmediyse her seferinde bakmaz ultrasonda demis yani anlicaniz dr yönündn sansimm 00000000(sifir)
bende esime dedim madem oda böyle diyo gitmm o zamn onada sizce dogrumu yapiyorum yenisinemi gidim eskisinemi cünkü ikisininde birbirindn farki yok albirini vur ötekine

bu vitaminsiz beni çıldırtacak dizi kavgası var evde sanki emniyet genel müdürü arka sokakları açmış izliyo benim kanalı değiştirdi neymiş altyazıyı okuyamıyomuş hey yumurtaya can veren rabbim sen bana sabır ver!!kötükedihüso:1ninca:

vitaminsiz kim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…