Kızlar yemek yiyip hemen dönüyorum... Cevap veremediklerim var, dönünce yazıcam.
bu vitaminsiz beni çıldırtacak dizi kavgası var evde sanki emniyet genel müdürü arka sokakları açmış izliyo benim kanalı değiştirdi neymiş altyazıyı okuyamıyomuş hey yumurtaya can veren rabbim sen bana sabır ver!!kötükedihüso:1ninca:
vitaminsiz kim bu arada
kimse benim oglumu merak etmiyor mu ya:a015:
hangi dizileri paylasamiyosunuz?
kendisi çocuğumun babası benim 10 yıllık sevgilim 5 yıllık kocam olur!:teytey:
sen doktora mı gitmiştin canım???benim haberim yok sabahtan beri soruyom öykü ben ve enel den başka doktora gitcek var mı diye???
nasılmış Mirzacıkk?
canım cnbce de Las vegas vardı beyimiz tutturdu arka sokakları izleyecek emniyet genel müdürü ya !!!birazdan da 90 dakikayı açar !!balkonda sigara içiyo edepsiz
aaa gördüm oglunu masallah kime benziyo:)
KIZLAR BİZ GELDİK..MAMAMIZI YEDİK..
ÇOK YARARLI OLMASADA KIZIMA BU SEFER ANASI KARNINI DOYURDU KUSURA BAKMASIN:mymeka:
okudum geçmişi..
böcüküm iki haftada bir analar da doysun ayol ben basıyorum kendime whooperı :roflol: oh kilo da almamışım sefam olsun :roflol::roflol: ama sağdan sola dönemiyorum :roflol::roflol:
bugün bende dr a gittim minişim iyiymiş.büyümüş teyzeleri 1200 gr olmuş :ecrin_bebek: ama fotosunu vermedi dr yazıcıda sorun varmış,ilk defa da bu kadar güzel ve net göstermişti yüzünü :1no2:
hişşşşşşşş ne cipsi ne kolası,alooooooooo yasaklıyorum hepinize bundan sonra cipsi de kolayı da.kızııııımmmm zarar vermeyin ufaklıklara kemikleri erir valla yapmayın!!!!!!!!sorma..sositososito
bizim de canımız var..bizimde iştahımız açık...
bende pizza yedim söylemesi ayıp yanında bol cipsi ve kolasıyla..:lepi:
bugün bende dr a gittim minişim iyiymiş.büyümüş teyzeleri 1200 gr olmuş :ecrin_bebek: ama fotosunu vermedi dr yazıcıda sorun varmış,ilk defa da bu kadar güzel ve net göstermişti yüzünü :1no2:
hişşşşşşşş ne cipsi ne kolası,alooooooooo yasaklıyorum hepinize bundan sonra cipsi de kolayı da.kızııııımmmm zarar vermeyin ufaklıklara kemikleri erir valla yapmayın!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?