2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hangi dizileri paylasamiyosunuz?

sen doktora mı gitmiştin canım???benim haberim yok sabahtan beri soruyom öykü ben ve enel den başka doktora gitcek var mı diye???
nasılmış Mirzacıkk?

yok kusum 2 hafta onceki foto ama koymamistim, kontrolum cumartesi gunu yeni fotolarla gelecegiz o zaman bakalim

sen takma vitaminsizi ac istedigin kanali ya, 3 ay sonra televizyon izleyecek vaktim olmayacak benim de, ya da 3 ay sonra sen emzirirsin simdi sen seyredeceksen de

senin guzel haberlerini de okudum canim, cok guzel bugun gelen haberlerin hepsi

KIZLAR BİZ GELDİK..MAMAMIZI YEDİK..
ÇOK YARARLI OLMASADA KIZIMA BU SEFER ANASI KARNINI DOYURDU KUSURA BAKMASIN:mymeka:

okudum geçmişi..

KIZLAR BİZ GELDİK..MAMAMIZI YEDİK..
ÇOK YARARLI OLMASADA KIZIMA BU SEFER ANASI KARNINI DOYURDU KUSURA BAKMASIN:mymeka:

okudum geçmişi..

böcüküm iki haftada bir analar da doysun ayol ben basıyorum kendime whooperı :roflol: oh kilo da almamışım sefam olsun :roflol::roflol: ama sağdan sola dönemiyorum :roflol::roflol:

ben de dizileri internetten izliyorum, reklamsiz mis gibi, yarı zamanda izleniyorsositososito

alısın kızlar, 3 ay sonra dizi mizi izleyemeyecegiz,
dinlemeyecek bebisler

zamanla cizgi filmleri ezbere bilen, baby tv seyreden zombielere donusecegiz:1shok:

kizlar benim cikmm lazim acil kocisle biryere gitmemiz gerekiyomus
1 2 saate buradayim gece mesaisi icin
cvp yasamadiklarim kusuruma bakmayin gelince verecem hepsine cvp öpüldünüz

böcüküm iki haftada bir analar da doysun ayol ben basıyorum kendime whooperı :roflol: oh kilo da almamışım sefam olsun :roflol::roflol: ama sağdan sola dönemiyorum :roflol::roflol:

sorma..sositososito
bizim de canımız var..bizimde iştahımız açık...
bende pizza yedim söylemesi ayıp yanında bol cipsi ve kolasıyla..:lepi:

bugün bende dr a gittim minişim iyiymiş.büyümüş teyzeleri 1200 gr olmuş :ecrin_bebek: ama fotosunu vermedi dr yazıcıda sorun varmış,ilk defa da bu kadar güzel ve net göstermişti yüzünü :1no2:

bugün bende dr a gittim minişim iyiymiş.büyümüş teyzeleri 1200 gr olmuş :ecrin_bebek: ama fotosunu vermedi dr yazıcıda sorun varmış,ilk defa da bu kadar güzel ve net göstermişti yüzünü :1no2:

masallah canim kizina.olsun bir dahaki sefer alirsin fotosunu.saglikli olsun da önemlisi o.

sorma..sositososito
bizim de canımız var..bizimde iştahımız açık...
bende pizza yedim söylemesi ayıp yanında bol cipsi ve kolasıyla..:lepi:
hişşşşşşşş ne cipsi ne kolası,alooooooooo yasaklıyorum hepinize bundan sonra cipsi de kolayı da.kızııııımmmm zarar vermeyin ufaklıklara kemikleri erir valla yapmayın!!!!!!!!

maaşallah canım olsun her işte bir hayır vardır nazar olcaktı belki alıp birine göstersen fotoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…