2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam tatlı hamişler nasılsınız biz ogluşla nöbet tutuyoruz :):) zor oluyor ama artık dayanıyoruz eve gitsem bi daha kalkmayacagım buketcim hayırlı haberlerle gel inşaallahruhe_haben canım içini ferah tut canım kötü bişey cıkmayacak Allahın izniyle bütün sayfaları okuyamadım inşaallah hepiniz ve tatlı bebişleriniz iyidir a.s.

hoşgeldin aramıza canım..Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
eşin daha yeni gitmiş desene..hayırlı tezkereler diliyorum Saruboceq:

canım lütfen panik olma.Allahın izniyle bir şey yoktur.
ohhh maşallah çok güzel haberler.
2 ye yaklaşıyor bebelerimiz artık..

sağol enelim.hiç karşılamadık dün.iyisin dimi..yani iyisiniz:1hug:

canımın içi hoşgeldin.
hayırlı haberlerle gel inşallah..

bu arada herkese günaydın..uykum kaçtı erkenden hortladım gene..kızlar yarınki randevumu kayınvalidemle gidecek olmamdan dolayı ve onunda cts günün olması sebebiyle bugüne aldım.ancak size yarın cevap yazarım olurmu.benim içinde dua edin nolur.:Saruboceq:

hacerimin sesi çıkmamış.çok merak ettim..:1hug:

Günaydin hami$ler...

boceqim tsk ederim cnm ama iste bugün tekrar doktora gidip su olayi sormaliyim neden bana bi aciklama yapmadigini vs..

Insallah iyi haberler alirsin cnm, bebisin sagsalim annesine ultrasyonda güzel pozlar vericek insallah
yarina kadar biz catlariz beaa bugün bi giripte yazmaya calis bence sen :)

bütün destek ve iyi dilekleriniz icin TESEKKÜRLER cancagizlarim...
Yatamadim birtürlü düsünmekten yaww koci$i biraz önce ise gönderdim ben kös kös oturuyorum...

canım düşünme.insan düşündükçe işin içinden çıkamıyor inanki..
kafanı dağıtacak şeyler bul..
örnek ben..kaydirigubbakcemile3
takıl bana hayatını yaşa..hihoyyyt

niye ne oldu cnm koci$e..ben benimkinin dünki jestinden sonra hic kiyamaz oldum hehe...
Söyle isime gelirse beraber bogalim hehe...
Ne bilem boceqim iste insan gercekten isin icinden cikamiyor...

ben erken kalktım.sonra onu uyandırmak için yatağa gittim.şakalaşırken kafama vurdu..
el hareketlerinden hoşlanmadığımı biliyor..bende geçirdim bu sefer.kalktım geldim salona..
o da giyindi çıktı..
uyuz..:mymeka:

abowww... nedense sakalarin herzaman kakasi cikar ?

Benimkide birkere kalkti abah gözü birazcik kizarmis fln ne oldu diye sordum aksam dirsek yedirdin ya bana diyor megerse ben elimi basimin altina yaymisim buda bana sariliyim derken gözüyle dirsegime girmis 2gün boyunca onu gördükce gülmem geliyordu ... Annemler-Babamlar soruyorlar diyemiyorda yatarken böyle böyle oldu haha ay zavallim... Ama bayagi oldu hamileligin ilk aylari cok derin uykulari tadabiliyorken ben oldu bu olay ...

bi msj yaz gii benceM adama yapistirmisin birtane o sana saka yapmis tek sabah sabah sersemligine vur..

gunaydın kızlarcim hayırlı cumalar

sabah sabah pek bi gergin gordum sizi bosverin yahuuu, bakin bugun cuma varmi otesi

Hacerden ses yokmu hala? meraktayım benneyaptımki

günaydın kızlar dün çok yoğun bi gündü ...doğum çantamı 2 günde bitirebildik çok yorgunum ne oluyo bana çok çabuk yoruluyorumm alışık diilim miskinliğe yatamıyorum bi yerde yamukluk olursa dün akşam 8 de ewe gittim yemek yedim bebişin çantasını hazırladım evi toparladım ütü yaptım eltimin kızı var 3 yaşında gece amcama gitcem dedi başım nasıl çatlıyodu ama çok yoruldum çocuğa iki süs püs yapıp yolladım ama amcasıyla oynadı ewin halini siz düşünün sonra yine ev toparladım.tam dinlencem dedim makineye çamaşır attım astım başım çatlıyo bu arada .delircektim o sırada benim koca şarkıcılığa özenmez mi başladı karga makamından şarkı soylemeye gece 2 yorgunum sinir oldum sus diyorum susmuyo sinirden ağlamaya başladım artık sustu ve sonunda uyudum ne geceydi ama.sabah öperek kaldırdı . :)) benim koçişin beni öperek kaldırmasından çok hoşlanıyorum çokkkkkk güzel bi sabaha uyanıyorum diyorum inş bu gun güzel bir gün olur annişler....

herkese günaydın böcüğüm sinirlenme kız yazık adama
bu arada bugün 3tereandevum var allahım ne olur bebişim iyi olsun oy yaa
içim içime sığmıyor

checim simdiden sana bol sans ve kafana takma cnm mutlaka iyidir bebisin...
Güzel haberler getirmen dilegiyle cnm...
Bizi merakta birakma

Günaydın herkeseeee,
Ohh ne güzel hastane çantasını bitirenlerin sayısı artmaya başladı, ellerinize sağlık, allah ağız tadıyla, huzurla kullanmayı nasip etsin hepimize... Bizde çanta hazırlığı bir yana, toplam 3 parça birşey alındı henüz, o da haftaya artık Türkiye'ye dönüyoruz diye burada çok beğendiğimiz 2-3 şeyi dün aldık; 2 tulum, 2 patik, bir de hırka hepsi o :) Hani bir makina çamaşır bile etmiyo :)))
Dün ve bugün burada tatil olduğundan bir miskinlik havası hakim bende, doktora gideceklerin iyi, umutlu ve sağlıklı haberlerle dönmesini diliyorum.
Umarım bu yolculuğun sonunda hepimiz sağlıkla, sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...

bende çantamı yarın hazır edeceğim nasipse...ped,hasta bezi,çocuk bezi kaldı bir tek..yarın alışveriş yapalım onlarıda koyunca tam olacak inşallah..heee bide biberon alacağız

che inşallah güzel haberlerle dönersin canım..böyle her gideni duyduğumda kendim gidiyor gibi seviniyorum..insanın içi içine sığmıyor göreceğim diye,özlüyor..ultrason cihazımız olsa günde kaç defa bakardık acep :))))))))))))

teşekkürler canlarım umarı iyidir yiğeninz umarım bu sefer gösterir cinsiyetini öğrenemedim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…