- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
hoşgeldin aramıza canım..Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.mrb lar ben de mart annesiyim yazılanları hep okuyorum ama kısmet bugün yeni yazabildim hepinizi yazdıklarınızdan tanıyorum gülşah çok geçmiş olsun senin yazılarını ve nazanınkileri okumaktan çok zevk alıuyorum cezalı arkadaşlarada geçmiş olsun bebbeğim kız eşim 1 haftalık asker hayırlısıyla bitirip gelecek inşallah.
canım lütfen panik olma.Allahın izniyle bir şey yoktur.iyi aksamlar kizlar biz geldik,
randevum iyimi gecti kötümü gecti anlamadim malesef.söyleki;
doktora gittim ara ara sancim oluyo dedim oda normal dedi sonra karnimi elledi bakti karnin sert oluyomu diye sordu bana bende evet dedim gün icinde ne kadar oluyo dedi bende okadarini bilmiyom ama genelde aksamlari oluyo dedim sonra dikkat et cok calisma dedi bende dedimki calismiyom ben zaten evdede dikkat et dedi agir kaldirma filan dedi bebek erken dogmasin bende dedim ne oldu biseymi var oda yok dedi hatta bidaha sordum bebek erken dogabilirmi diye oda yok suan öyle bisey görünmüyor dedi.sonra ultrasona soktu ölcüm yapti büyük ultrasona gittgin doktor tekrardan gel dedimi diye sordu bende öyle bisey söylemedi ama dokz´torun yollarsa gelirsin dedi dedim 32-33 haftalarda gidersin dedi bende sordum niye diye oda gene bisey yok dedi baksin bebege güzel kan gidiyormu diye biraz killandim ama bisey yok diyince üstelemedim sonra eve geldim annelik karneme baktim ( burda veriyorlar asi karnesi gibi bisey hersey yaziyo icinde) ultrason yerinde bazi siklar var iste bebkle ilgili bütün sikalrin hayirr olarak isaretlenmesi gerekirken bitanesinin evet oldugunu farkettim sonra ilk oglumun degerlerine baktim onda hayir isaretliydi demekki bi terslik vardi görümcemi aradim bu ne demek diye oda cok anlamadi ama bebegin organlariyla ilgili bisey sanirim cerezle konsutum oda netten bakti öyle dedi firsati olursa bu aksam sorcak doktoruna o secenek ne demek diye yani bosuna degilmis tekrardan büyük ultrasona yollamasi ayrica rahimimde genislemis ilk oglumda 40.hafta yazan sey simdi yaziyor dikkat et diyede o yüzden dedi galiba bu doktoru sevdim herseye güzel bakiyor ama bi dedigi birine tutmuyor yani sanki söylemiyor herseyi panik olamyayim diye ama bu hosuma gitmedi sonucta bilmek hakkim yani kisacasi iyimi kötümü bilmiyorum canim sikkin biraz anca büyük ultrasona girdimmi rahatliycam sanirim ins bisey yoktur ne diyim varsada Allahim öyle layik görmüs demekki basimin üstünde yeri var ama dua ediyorum Allahim benide hic bir anne babayida evladiyla sinama diye Rabbim yardimcimiz olsun
ohhh maşallah çok güzel haberler.ruhe haben kendini telasa sokma cnm kötü birsy yoktur ya olsa söylerlerdi degilmi yani ?
bende doktordan geldim kizlaarr kocis yetismiycekti doktor randevusuna adam yagmurda kosmus :) geldi elinde cicek tam iceri girmek isterken geldi üstü basi su/ter... bende birsürü sms yazdim adama niye daha erken cikmadin fln diye benden önceki kadininki uzun sürdü sürmeseydi ozaman ben daha erken iceri giricektim ... herneyse kocisi birakalim simdi bebise gelelim:
Bebegim cok iyimis, suyu normallesmis tekrar hani azaliyordu ya...bebegim gine kafasiyla asagida ... kilosu 1.200...kafa ölcüsü : 72,8 27.haftaya uygun vucud 70.0 28.haftaya uygun yani anliycaginiz bebegim biraz gec büyüyor ama doktor bebegin durumu kilosu ve boyu iyi dedi ama belkide haftani yanlis hesaplamislardir dedi anlamadim bende tam ? hani bir hafta-iki hafta gec olabilir dogum tarihim...
3.hafta sonra tekrar ultrasyon kontrolüne gitmelisin dedi bana gelirsen para ödiyceksin ama hastaneye gidersen bedava dedi bende ordan randevu aldim ama kagitlarima baktimki ayni gün hastanedede randevum varmis
ama $u suyumun normallesmesi olayina ve bebegin hizla gelismesine sevindim...
tansiyon: 103/57, idrarda protein yok...
sağol enelim.hiç karşılamadık dün.iyisin dimi..yani iyisiniz:1hug:herkese iyi geceler kızlar.bugün pek giremedim.eşim bilgisayarı dışarı götürdü.geçmişi oku yemek ye derken anca geldim.
gülşahcım geçmiş olsun.hiçbirşey sen ve miniğinden önemli değil canım.bir daha yaşanmaz inşallah.
sibelcim güzel haberler gelmişsin hadi hayırlısı bundan sonrası için canım.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı doğumlar güzel hamilelikler diliyorum sizlere.
Bu sayfalar oku oku bitmiyo yaw....
Neyse yarın dr. kontrolüm var. Zaten çok özledim bebişimi. Çok da merak ediyorum. Çünkü tahminime göre dün döndü bebişim,sanki kafası aşağıda gibi geliyo bana. Bakalım tahminim doğru çıkacakmı?
Kilosunu,buyunu,gelişimini çok merak ediyorum. Sabah giremezsem akşama doğru görüşürüz inşallah. Dua edin güzel haberlerle döneyim kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?