2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ben anne-cocuk defterimi okudum viyanada verdikleri defter icinde bugüne dair su yaziyor: leichte (az) Dystrophie arastirdim Dystrophie: az beslenme, az büyüme vs... yani bebegin beslenmesinde ve büyümesinde biraz gec/az oluyor... kizlar simdi gine korktum ya doktor fazla birsey demedi sadece üc hafta sonra mutlaka ultrasyona git dedi ...
bebegimin kisa zayif olmasina birsey demiyorum ama saglikli olsun yaaa nooolluuurrr...

nazancim bende gezdikce her tarafim agriyor, kasiklarim, karnim, bacaklarim belim say say bitmez herhalde..

canim zaten bir hafta geride cikmamismi bebisin, bir hafta o kadar buyuk bir sorun degil, belki haftani yanlis hesaplamislardir, oyle degilse bile 3-4 kilo arasi dogacagina 2-3 kilo arasi dogsa ne olcak, benim oglan 2,680 dogmustu ama 6 aylik oldugunda 12 kilo olmustu, yasitlarinin iki kati oldu yanihihoyyyt

nazancim ama su Dystrophie kemik erimesi yapabiliyormus, büyümeyi engelliyormus/gelisimi... ay manyak doktor ya birseyde söylemedi sadece üc hafta sonra mutlaka ultrasyona git dedi hersey yolundami dedim evet dedi ama defterede leichte (az) yazmis simdi napsam yarin kan sonuclari götürmem gerekiyor ztn orda tekrar sorsammi acaba ?

sibsercim geçmiş olsun canım kafana takma bebeğin sağlıklı olsun yeter doğunca sen onu beslersin sütünle dombişşş olurkaydirigubbakcemile2

lazanyacim ama napayim ya fotolar gördüm Dystrophie dogan cocuklari ve degisik degisik sekilleri varmis ve kemik Dystrophie olanlar off ya düsünmek bile istemiyorum....

Sibser cim gozun aydin cok sevindimmm.
Ozellikle suyun normala donmus cok sukur.:Saruboceq:

Hacerim
gelmedimi doktordan yaw ben mi kacirdim? sositososito

sibsrcim hiç aklına getirme böyle şeyleri olumlu düşün lütfen beslenmene dikkat et bol kalsiyum tüket ve gerisini iyi niyetine istinaden olumlu enerjiden bekle! herşey güzel olacak öyle düşün

offf ya mutlaka birsey cikmak zorundami ya ?? Ben yarin tekrar doktoruma sorayim nasil bir eksiklik görmüs kemik Dystrophie yoksa eksik beslenmemi ...

neyse canlarim ben cikayim kocise zmn ayirayim karsimda oturmus bana bakiyor ben ona bakiyorum gülüyorum hic gülmüyor demekki küsmüs hahaha...

hadi öptüm sizi neolur hersey yolunda olsun yarin erkenden doktora gidip sonra haberdar ederim sizi herseyden...

IYI GECELER,TATLI RÜYALAR simdiden kendinize cici davranin...

Buralardayım arkadaşlar. Ama şu bayramda kaçırdıklarımı bitiremedim daha. 100 sayfa kaldı. Okumaktan yazamıyorum..

az önce bi haber dinledim...580 gr bi cocuk doğmuş...ve yaşamış hiç bişeyi yokmuş şimdi 4 aylıkmış ama kilosu yeni 3 küsür olmuş...Allahım sen ne büyüksün....

az önce bi haber dinledim...580 gr bi cocuk doğmuş...ve yaşamış hiç bişeyi yokmuş şimdi 4 aylıkmış ama kilosu yeni 3 küsür olmuş...Allahım sen ne büyüksün....

bizim komsunun yigenide 4-5 aylik dogdu, 500gr felandi oda yasadi, hatta cocugun adi yasarkaydirigubbakcemile3 suan 14-15 yaslarinda cocuk kapi gibi masallah

herkese iyi geceler kızlar.bugün pek giremedim.eşim bilgisayarı dışarı götürdü.geçmişi oku yemek ye derken anca geldim.
gülşahcım geçmiş olsun.hiçbirşey sen ve miniğinden önemli değil canım.bir daha yaşanmaz inşallah.
sibelcim güzel haberler gelmişsin hadi hayırlısı bundan sonrası için canım.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı doğumlar güzel hamilelikler diliyorum sizlere.

kizlar tesekür ederim sibsercim sende üzülme diycem ama insan yasayinca anliyo ins bisey cikmaz yarin sorda bizede haber et canim hayirli haberlerini bekliyoruz canim

ruhecim senin de haberler iyi kötü bir durum yokmuş şükür.inşallah zaman ilerleyincede birşey olmaz.sağlıkla doğuma gidersiniz canım.

şekerler iyi akşamlar,
akşamları pek bi ağırlık çöküyo gündüzkü performansım kalmıyo, bi de kociş alıyo akşamları.
sibser canım bak suyun normale dönüş ne kadar güzel, ultrason ölçümlerinde haftasına göre 1 hafta önde veya geride olabilirmiş bebek, ki su azlığı gelişim geriliği yapabilirmiş ama bak ne güzel suyun normale dönmüş. bana da bir umut ışığı oldun tatlım o yüzden başka şeylere hiç kafanı takıp ta bebişini huzursuz etme.
ruhe_haben bence senin oğluşun da çok iyi sakın canını sıkma annesi, her bebeğin gelişimi biribirnden farklı olurmuş. öncekiyle kıyaslama bekle bkalım ultrasonda ne çıkacak. Allaha emanet olsun bbişlerimiz.

Bu sayfalar oku oku bitmiyo yaw....
Neyse yarın dr. kontrolüm var. Zaten çok özledim bebişimi. Çok da merak ediyorum. Çünkü tahminime göre dün döndü bebişim,sanki kafası aşağıda gibi geliyo bana. Bakalım tahminim doğru çıkacakmı?
Kilosunu,buyunu,gelişimini çok merak ediyorum. Sabah giremezsem akşama doğru görüşürüz inşallah. Dua edin güzel haberlerle döneyim kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…