2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canum..aha başını oynattı gözünü açtı..yutkundu..iş miş yapamaz bütün gün yatar ona bakardım :))))

tabiki birde anlamak icin iyice ögrenmemiz lazim degilmi yani ?

checim dogru ya sen daha ögrenememistin degilmi cinsiyeti ?insallah ögrenirsin cnm yaa..

Kizlar hacerin nicki ne diye sormustum kimse cvp vermedi ?

tabiki birde anlamak icin iyice ögrenmemiz lazim degilmi yani ?

checim dogru ya sen daha ögrenememistin degilmi cinsiyeti ?insallah ögrenirsin cnm yaa..

Kizlar hacerin nicki ne diye sormustum kimse cvp vermedi ?

çerezimi diyorsun kız onun adı hacer

kızlar ben bişi ıtıraf etcem ben hala bebbişim olacak diye sevinemiyorum ya tmm bebek olcak faln ama sanki o benim diilmi gibi hala kabullenemedim sanki oyle hissediyorum ilk öğrendiğim andan beri.hemde çok üzgunum

o bir doğsun kucağına versinler..hele birde emzirdin mi gör bakalım benimsiyormusun benimsemiyormusun..üzülme yaa geçici bir dönemdir bu..daha anne karnındayken aşırı derece de bağlanmakta iyi değil..

Ultrason aleti evde olmalıydı hem fikiriz, hazırlıksız yakalandık sengözlerimebaksanab
Sonra dediğiniz gibi gördüğü anlamak, abuk sabuk yorumlayıp paniklememekte lazım, e onun için kendimiz değilsek bile eşimizin doktor olması gerekiyordu, e ben onu da kaçırdım sositososito
Burdaki bir doktorum alman onunla samimi olmak diye birşey sözkonusu değil, ama diğeri arap ona şimdi yemek adı söylemiyorum kaç yaparken göz çıkarmamak adına, hani şu günlerde yapılanlardan 2-3 çeşit anneme yaptırıp arada adama gitsem ve aç bi izleyelim bizimkini çaylarımızı içerken desem tutar mı sizce, haftada bir gün olayına gireyim adamla :)))) :hooray:

HA tmm o dün doktora gideckekti degilmi ? üstelik ayni saatte randevularimiz vardi ne oldu acaba ya bende simdi merak ettim...

laviniacim hic oturup sordunm kendine neden diye ? esinle bir problem aile problemlerin veya korkularinmi var gelecege dair ? Mesela ben gecen hafta birden off ya bu zamanda nasil büyütcem diye sordum kendime hele bir kiz cocugu gercekten zor DIYORLAR... gecen esimle disarda dolasirken 10-12yas arasi cocuklari gördük ellerinde sigaralar kizmi erkekmi olduklari belli degil yanlarinda mini etekli kücük kizlar elleri erkeklerin arka cebinde erkeklerin elleri kizlarin poposunda off ya cok korktum hep gavurlar böyledir diyordum cocuklarin hepsi türktü...

ben kahvaltıya gidiyorum
belki
tekrar giremem hepinizi öptüm
bebişimi görem umarım iyidir
size yazrım hepiniz öpüldünüz

süt gelmezse diye de çok korkuyorum ... rehavet cim insanın içinde bi kıpırtı falan olur ama benim gerçekten yok bişi hissetmiyorum bunu bi kere daha yazmıştım tekme atsın düzelir demiştiniz tekme de attı ama yok içim çoşmuyo bi yakınım ablamın falan bi bebeği olacağını öğrenseydim bundan daha çok coşkulu olurdum . bilmiyorum olmazsa bi uzman dan destek alcam.eşime dedim ben den mi kaynaklanıyo acaba dedi ama alah bozmasın çok iiiyiz biz. onu seviyorum bi sorunumuz da yok bilmiyorum. belkide çok kızıyorumdur kıskanıyorumdur. görünüşümü değitirdi ilgi topladı cadı 2.planda kalamam ben bilmiyorum ama uzmandan destek almalıyım yoksa kendi çocuğumu çooookkk kıskancam

sibel sorma canım ben nasıl korkuyorum biliyormusun...artık herşey modernlik adı altında mübah gösterilmeye çalışılıyorya ifrit oluyorum...hergün günlerce dua ediyorum..allahım hakkıyla yetiştireyim..vatana millete ailesine hayırlı evlat olsun,ahlaklı,karakterli olsun diye...offf offf..kızı erkeği fark etmiyor benim için hepsi aynı...mini eteği giyip poposunu elleten bir kızla,o kızı elleyen erkeğin benim gözümde bir farkı yok

görüntü değişme konusunda bende çok takıyorum bazen..aynaya bakıyorum önden yandan kocaman bişey oldum gittim daha 2 ayım var ben eski halime nasıl döneceğim diyorum..eşimde sen dönersin.hırslı kadınsın bakımlı kadınsın diyor...dur bakalım eline bir al belkide emzirmekten uykusuzluktan kendi gidecek hepsi diyor...inşallah öyle olur yaa...aman diyorum sonra tek sorunum bu olsun..bebek sağlıklı olsun dişimiz sıkar veririm diyorum...

16 eylül, adayadayı, buket-26+, elif_bs, enel_17+, LAVİNİA_00, little_suzy, SiBSeR öpüldünüz byeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydın kızlar.
gülşahcım sağol iyiyiz.şükür bir sorunumuz yok.şakaların bazen dozu kaçıyor.olacak o kadar.
ocak ta işe çağırıyorlar.şu anda yıllık izindeyim.işler yürümüyormuş.bende mükelleflerle muhattab olmadan evrak yazımı verirseniz gelirim dedim.bakalıl bir oda ayarlarlarsa başlıcam çalışmaya.1 ay belki çalışacağım.
denizcim,buketcim güzel haberlerle gelin inşallah.
hayırlı cumalar diliyorum hepinize.

ben hala çanta hazırlamadım ve hastane çıkışı dışındada hiçbirşey almadım.yılbaşından sonra yapayım diyorum.birşey olmaz kısmetse inşallah.

tabiki öyle cnm ya ne bleyim iste bende dedigin gibi diyorum ya iste INSAN olsun vatana millete hayirli evlat olsun bana hayirli evlat olsun SAGLIKLI olsun OKADAR...
Neler görüp neler duyuyoruz degilmi ...

Laviniacim bence gercektende bir doktordan yardim al ileri gitmeden bence ?Kuzinem okadar sanci cekti sonra kizini dogumdan sonra kucagina almak istemedi cok kötü durum diyorum ya bence ileriye gitmeden esinle beraber gidin ama seyanslara ve git konusursun acilirsin rahatlarsin belkide baktin hemen simdi baslarsan bir iki hafta icinde seninde burda aman söyle oldu böyle oldu poposunu ayagini sunu bunu oynatti hickirik su bu diye anlatirsin ne dresin ? üzülme cnm bu hamilelik pskolojisi herkesi degistirebiliyor..

Günaydın kızlaaaar.
Kahvaltımı yaptım,duşumu aldım hazırlanıyorum yavaş yavaş. Bebişimi görmeye gidicem. Biraz endişeleniyorum. Hareketleri değişti,güçlü tekmeleri yerine köstebek gibi gezinmesi var iki gündür. Bakalım inşallah sadece aşağıya dönmüştür,onun içindir bu değişim. Ölcem meraktan. Allahım noolur iyi haberler alayım. Dr.umuz bugün için ölçümler yapacağını söylemişti,bakalım ne gibi ölçümlermiş bunlar. Ayyy dayanamıyorum,sabırsızım.
Dua edin noooluuuurrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…