hadi hayırlısı dün giremedim yoktum evde şimdi zamanım oldu hadi bakalım gelsin adresler özelden ne ciciler alcass çokk heyecanlı haftasonunu hediye bakarak geçirdim ama hiçbiri aklıma yatmadı ne zormuş seçmek yaa birascık konuşalım tanışalımda ööle seçelim bari dimi -tatlicadiarzu-
wowowowowow aslım bana çıkmış ehuehehue çok sevindim aslı sana yılbasında içmen için koca bir viski birde kırmızııı (....) hhhaah ellerine sağlık fundacım öpüyorum kocamannnnn aslı şaka biyana sana bi güzel bi hediye ayarlamam lazım
bende bugün kızıldeniz deryamın hediyesini aldım adres yollasın hemen kargolayacağım umarım beğenir ya çok güzel bişi oldu bu selence teşekkür ederis cnm uğraştın ama değdi bence:)))
günaydın canlarım ben işten ayrıldım biraz üzgünüm ama arkadaşlarımdan ayrıldığım için böle daha iyi olcak biraz oğluma bakcam yeni yıl itibariyle başka bir banka olcak inşallah o sebepten buaralar evdeyim bol bol yazarım sizeopuyorumnanaktan buarada bende sibsere alcam hediye özelden msj attım ama giremiyor heralde burdanda yazayım sibelcim adresini bekliyorum öpüyorum senikaydirigubbakcemile5
arkadaşlar aranızda muhteremi tanıyan varmı enson aktiflik tarihi 16.11.2009 bayadır girmiyor özelden mail filanda attım ama cevap yok nasıl ulaşabilirim acaba
damlacım muhterem en son face e yazdığında hastalıktan dolayı giremediklerini efenin çok hasta olduğunu hastanede olduklarını söylüyordu canım sanırım o yüzden gelemiyor