2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

saol zakkumcum ama benım boya dıplerıme degmedıgı içic sorun yok ee kadınlar hamılelıkte epeybı bunalıma giriyorlar catlaklar kılolar yuzdekı lekeler kendınede bakamıyor her ne kadar ıstesede oyuzden bazen sınırları gecebılıyoruzz

Alyasulini kıskandım bende koydum işte banae banane...
Ama kendim webcamden çektiğim için anca böyle oldu kusura bakmayın kızlar....

345ky2.png

mts tatlım göbiş kocaman olmuş
ay doğumda yaklaştı yaa sağlıcakla inşallah

tugbacım masallah canım :nazar: bebişinede sanada bu arada yusyuvarlak ne güzel top yutmuş gibi yaa :roflol:

kızlar son haftalarınız son günleriniz :dance:inş. saglıklı bi şekilde alırsınız yavrularınızı kucagınıza dogum yapan oldu mu aranızdahihoyyyt

37+5 iz belki de bunlar son resimler olur hamiş hamiş hayırlısı olsun inşallah...

s6300998.jpg

maaşallah tubişim yaa bu ne güzel göbüş böyle sanki göbüşün aşağıya inmiş yoksa banamı oyle geliyor ?

ay denizede gösterdim bana pek inmemiş gibi geliyo hatta sanki giderek yukarı çıkıyor diyorum benim kız çıkışı ağızdan snaıyo heralde:))))

arkadaşlar hepinize Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin....topiğiniz yavaş ilerlemiş son günlerde...sanırım doğum koşuşturmacaları.....ay bizde o günleri görürüz inşallah....

ayy kıskandım sizii ben yaa:))darısı başımıza... ne güzel sizin az kalmış.. maşh koca göbüşlere ve içindekilere:)))

Back
X