2009 Mart bebeklerinin 2. doğum gününde planlarımız...

ecrinyagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
716
2
118
Bursa
2009 mart anneleri olarak evlatlarımızın 1. doğum günlerini büyük bir heves ve heyecanla

planlayıp kutladık. Birbirimizle güzel fikirlerimizi payşalarak tüm 2009 mart bebeklerinin doğumgünü

heyacanını birlikte yaşadık. Bebeklerimiz 1 yaş daha büyüyerek abla abi oldular :)) :nazar: herşeyin

daha fazla bilincindeler. Düşündümde bize anneliği yaşatan yavrularımız için 2. doğumgünleri için yine

özel birşeyler yapalım çünkü kuzucuklarımız bunları hakediyor. Doğum günlerimiz yaklaşıyor bu yüzden

fikirlerimizi burdan paylaşalım derim.

haklısın canım:16: bu doğumgünlerinde artık herşeyin daha fazla bilicindeler... güzel bi süpriz yapmalı bebişlere:):)

valla benimki hergün doğumgününü kutluyor iki dodun eyyannaş diyo :) manyak bişey doğurmuşumda haberim yok :)

geçensene bigman diye biyer var burda orda yapmıştık.tüm ailemiz eşimin arkadaşları yanımızdaydı çok güzeldi bu sene transfer durumumuz var eğer gidersek kızım ben ve babamız kutlarız :((

bende yapmak istiyorum ama ilk doğum günümüz çok kalabalık ve büyük olmuştu bu sefer öyle olmaz sanırım ama bellide olmaz 5-6 akranı var akrabalardan belki akranlarıyla bi parti veririz daha tam kararlaştıramadım :97:

Ben de daha karar veremedim bakalım burada güzel fikirleri paylaşırsak güzel birşeyler çıkar diye düşünüyorum

gittikce zaman yaklaşıyor kızlar valla ben geçen sene takvim yapıp doğum gününe gelenlere dağıtmıştım masa üstü takvimdi her ay Adanın bir fotosu vardı
valla bu senede illa yaptır diyorlar valla hiç aklımda yoktu ama bende acaba demeye başladım :26:

siz ne dersiniz 1 yaş fotolarından oluşan gene masa üstü takvimi yaptırsam mı?

geçen sene buzdolabı mıknatısı yaptırdım.tüm akraba eş dost herkesin evinde var.çok güzel oldu.tavsiye ederim.internetten sipariş verdim ilgilenen olursa.masa takvimi ilgimi çekti nasıl nerde yaptıdınız kaça mal oldu?

geçen sene buzdolabı mıknatısı yaptırdım.tüm akraba eş dost herkesin evinde var.çok güzel oldu.tavsiye ederim.internetten sipariş verdim ilgilenen olursa.masa takvimi ilgimi çekti nasıl nerde yaptıdınız kaça mal oldu?

ben eskişehirdeyim ve burda gazbilde yaptırdım abimin arkadaşları var orda sağolsunlar çok cüzzi bir paraya yaptılar buda bizden hediye olsun dediler yaklaşık 50 tane yaptırmıştım ama çok hoş oldu tavsiye ederim düşünenlere ama sanırım biraz masraflı oluyor teliyde resmiydi şablonuydu derken.... ama normal okulların yaptırdığı takvimden duvara tek sayfa şeklinde olanlar daha düşük miktarlarda haberiniz olsun

ilk doğumgünümüz çok güzel olmuştu tüm sevdiklerimiz yanımızdaydı. gelen misafirlere verilmek üzere kızımın resimlerinden magnet yapmıştım, tek sayfa A4 boyutunda kızımın resimlerinden oluşan takvim yapmıştım, internetten küçük masa saatlerini süsleterek üzerine ecrin yağmur 1 yaşında yazdırmıştım. misafirlerimiz hediyeleri çok beğenmişti. ayrıca papatya kurabiye yaptım çöp şişlere takıp çiçek görüntüsünde onları poşetle kurdaleyle süsledim içi süngerli bir sepete dizdim,görenler bayıldı. busenede farklı birşeyler yapmak istiyorum değişik kurabiye tarifleri bulup üzerine kızımın ismini yazıp yine poşetlerle kurdaleyle süslemeyi düşünüyorum. aklınıza gelen tarifler yada farklı fikirler olursa paylaşalım

Artık büyüdüğünü düşünüyorum Alyanın o yüzden öyle hediyeler yaptırmıycam,gelen bize getirsin doğum günü çocuğu olarak:32:
Ben bu sene evde doğum günü yapmıyorum hem çok yoğunuz o dönem hemde kayınvalidem şehirdışında olacak.Dolayısı ilede kreşde arkadaşlarıyla olacak olan partinin daha güzel olacağını düşünüyorum.Güzel bi pasta yaptırıp yanında babası ve ben olarak eğleneceğimiz bir parti daha keyifli olacaktır..
Annesinin guzusuuu..:69:

kızlar kurabiye ve pasta konusunda yardımcı olabilirim ilgilenen olursa.

keske istanbulda olsaydım yaptığın pastaların hayranıyım yaratıcılığın ve hamaratlığınla süper bi annesin
bakalım ben batunun doğum gününe bi pasta beğendim umarım güzel olur

Back
X