Özlem Meral hosgeldınız.
Özlem benimde bebegım farklı degıl senınkınden daha vahım durumda...
Esmaaa ben benım oglanı sana postalama ısını cıddı cıddı dusunuyorum :) Masallah Batusuma
ya arkadaşlar bugün dr gittik kızım 5ay 10 günlük 7600gr çıktı ama dr kilosu ayına göre fazla 4 saatte bir besle dedi kafam karıştı
şimdi buraya bakıyorumda daha şişman olan bebekler var halbuki kıım öle kilolu gibide değil normal bir bebek ben 3 saatte besliyorum 4 saat dayanamaz ki
bide gece besleme artık dedi ama acıkınca uyanıyor bende 1 kere olmak üzere mama yapıyorum 150 cc kadar mama yerine suyla avut dedi dr dayanabileceğini hiç sanmam zaten emmeyide bıraktı siz ne yapıyorunuz bebeişlere kaç saat arayla yediriyosunuz bide gece besliyormusunuz merak ettim şimdi
ayrıca biz4. aydan beride ek gıdalara geçtik çorba meyve yoğurt felan ama ben aralarda veriyodum meyve ile yoğurdu dr öğün olarak vermemi söledi
canım bebeğin ne zaman isterse ver bence aç kalıp huysuzlanmasından iyi kilosu fazla değil minicik bebeğe diyet yaptıracak doktora bak yaa 2 gün sonra dişi çıkacak yürümeye başlayacak sen istemesen bile zayıflayacak bebeğin
o zaman benim batuya hiçbirşey yedirmemem lazım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 6 aylığız 9700gr ne yapalım yani zemuszemuszemuszemus
evet bende senin gibi düşünüyorum
sen emziriyormusun bebeğini bide nasıl beslediğini yazarsan sevinirim
geceleri acıkıyormu mesela
son yazılanı kopyaladım ama bilmiyorum son yazanda belki yanlış kopyalamış olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?