2009 Mart Bebişlerinin İlk Doğumgünü Fotoğrafları

family

Biriciğim Buğrahan'ım:):)
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
888
0
116
Denizli
Arkadaşlar herkes günü geldiğinde doğumgünü fotolarını koysun ne dersiniz????
Melek'cim ilk seninle başlayalım Ali Tuna'nın fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruza.s.
Sehnaz'cım 3 gün sonrada Arda Kaan'ın güzel fotolarını bekliyoruza.s.
hepimiz fotoları koyalım güzel hatıralar kalsınopuyorumnanaktan

tamam canim iyi fikir
ben bolca foto cekicem ve video
fotolari koyarim ins bi aksilik cikmazsa

Canım topiğin hayırlı olsun.
1 haftadır babamda kalıyorum elimde fotoğraf yok. En kısa zamanda ekleyeceğim. Gerçi çok fazla çekemedik Ali Tuna hastaydı birde

ama bu minik çok yakışıklı maşallah :nazar:
Allah tüm herşeyini görmek nasip etsin Nice Senelere

Biraz hastaydık. Babamızdan gelen fotolar gerisi evde.Yanaklar falan kıpkırmızı baksanıza

Ali Tuna'cım nice sağlıklı huzurlı hayırlı seneler senin olsun sevdiklerinle beraber çok tatlısın maşallahopuyorumnanaktan

Oyyyy hastayken bile yakışıklısın canım benimmm.. saçlarda baya uzamış çok tatlı olmuş.
nice mutlu seneler sevdiklerinle birlikte ol inşallah..

Şehnazcım Arda Kaanın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yılları birlikte geçirmeniz dileğiyle... küçük yakışıklıyı öp benimyerime (diğer topicede kutlama msjı yazmıştım :))

Arda Kaan sağlıklı yaşlara güzel bebeğim. Yakışıklı prensim.Ömrün güzel olsun. Sağlıklı mutlu ailenle birlikte..

mutlu yıllar arda kaan güzel yaşa ii ve de saglıklı ailenle birlikte.. nice mutlu yıllara iiki dogduna.s.

yakışıklı kuzu Arda Kaan'ın doğumgünü kutlu olsun... ailen ve sevdiklerinle beraber sağlıklı hayırlı mutlu sevgi dolu seneler sizlerin olsunopuyorumnanaktan

ali tuna çok tatlısın sen...sağlıklı uzun seneler kuzuma...
arda kaan. yeni yaşın sana ailenle güzel günler getirsin bitanem..

Şehnazcım Arda Kaanın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yılları birlikte geçirmeniz dileğiyle... küçük yakışıklıyı öp benimyerime (diğer topicede kutlama msjı yazmıştım :))

Arda Kaan sağlıklı yaşlara güzel bebeğim. Yakışıklı prensim.Ömrün güzel olsun. Sağlıklı mutlu ailenle birlikte..

mutlu yıllar arda kaan güzel yaşa ii ve de saglıklı ailenle birlikte.. nice mutlu yıllara iiki dogduna.s.

yakışıklı kuzu Arda Kaan'ın doğumgünü kutlu olsun... ailen ve sevdiklerinle beraber sağlıklı hayırlı mutlu sevgi dolu seneler sizlerin olsunopuyorumnanaktan

ali tuna çok tatlısın sen...sağlıklı uzun seneler kuzuma...
arda kaan. yeni yaşın sana ailenle güzel günler getirsin bitanem..

gercekden cok duygulandim
bügünden beri gözümden yaslar süzülüyo
allhim gecen sene sancilar icinde gecen bi gün bugün mutluluk gözyaslari icerisinde geciyo
allhima sükürler olsun
szdelere cok tesekkür ederim iyiki varsiniz​

ali tunam cok yakisikli olmusun bitanem

Back
X