2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar uzun bır aradan sonra tekrar geldım belkı bursasu anlatmıştır
gecen haftalarda 5 gun yattım hastenede sancım vardı saha sonra onu anlattık taburcu oldum ama uzerınden 1 hafta gecmeden tekrar hastanedeyım
perşembe gunu kontrole gıttıgımde nst ye bagladılar ogluşumun kalp atışları duşmeye başladı 150 den 40 lara duştu dırek sezeryana alıyorlardı bebegın bırını kaybetme ıhtımnalım oldu
ama Allahıma şukurler olsun oglusumun annesını cok uzmeden kalp atışlarını duzenledı
doktor her ıhtımale karsı hastaneye yatırdı tekrar kalp rıtımlerınde düşme olursa acıl alıncaklar kuzularım
her saat kalplerı dınlenıyor gunde 3 kezde nstye baglanıyorum
doktor dogum ıcın 15 nısan vermıştı ama bu gıdışle nısan 10 gıbı alıncak en ıyı ıhtımal tabu
daha erken gelme ıhtımallerıde yuksek suankı duamız 35 artıları gorup guvoze gırmemek rabbım hayırlısını nasıp etsın
kuzularımın kıloları az malesef kız daha 2.150 ogluşda 2.300 bıraz mınık olcaklar ama saglıklı olsunlarda bana yeter
arada yıne gırmeye calışırım hastanede ınternet yavaş malesef hepınızı kocaman optum dua etmeyı unutmatın bıze

seherim geçmiş olsun canım, dualarımız sizinle. inşallah beklicek bebişler...

pınarcım sana da geçmiş olsun, ne denir bilmiyorum, allah sabır versin. avukatınız iyi bi avukat mı peki? bazen böyle durumlarda suçu av da aramak gerekiyor. yani siz tam tersi bi sonuç bekliyomuşsunuz ya ondan diyorum...

hülyacım beşiğiniz hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullan inşallah, çok güzelll

Kızlar herkese günaydınlar iyi hafta sonları...

Dün tüm gün yoktum biliyosunuz. Benim için çok sıkıntılı bi gündü. Belki bikaç ay öncesinden hatırlarsınız bahsetmiştim. Ailemizle ilgili bi mahkeme vardı. Dün onun son duruşması vardı. Karar mahkemesiydi ve abime hiçbir suçu olmadığı halde tam 11 yıl ceza verdiler. 22 aydır zaten cezaevinde bulunduğundan bu 11 yıl 7 yıla indi. Ailecek yıkılmış haldeyiz. Pazartesi avukatlarımız temyize başvuracaklar. Hepimiz şok olmuş durumdayız. Biz tahliye beklerken böyle bir şey oldu. Dün az kalsın doğuruyordum şoktan. Akşamdan beri sancı çekiyorum. Bir belime , bir sırtıma, bir bacağıma vuruyor. Kızım fena halde huzursuz oldu. Sürekli hareket halinde ve canımı yakıyor. Onun için kendimi çok üzmemeye çalışıyorum ama mümkün değil :çok üzgünüm: Tek ümidimiz temyizde kararın bozulması. Artık hiçbirşeye güvenim kalmadı :çok üzgünüm: Annem yıkılmış halde. Zaten 22 aydır o hasta olmasın diye elimizden geleni yaptık. Ama şimdi birde bu karar onaylanır ve 7 yıl cezayı alırsa ne yapacağız bilmiyorum. Durumlar çok fena :çok üzgünüm:

Sabaha karşı çok az uyumuşum. Şimdi kahvaltı bile etmedim. Evde duramıyorum. Üstüme üstüme geliyor. Biraz hava almak ve kahvaltı yapmak için dışarı çıkacağız eşimle.

Merak etmeyin diye girip haber vereyim dedim... Uğrarım tekrar. Öpüyorum sizi kızlar :a015:

Cok geçmiş olsun pınarcım allah en kısa sürede doğrunun yanında olur inşallah hamilesin sen duaları et canım abin için söylemek kolay ama cokta yıpratma kendini defneni düşün işte böyle bir yerde yaşıyoruz suçlular aramızda gezer suçsuzlar içeri alınır.

merhaba kızlar. benim içimde bir sıkıntı var bugün ya hayırdır inşallah. aslında az-çok sebebinide tahmin ediyorum ama:çok üzgünüm: birincisi şu oğlumun odasının boya işi. haftaya annemler gelecek bizi ziyarete, ve belki onlarla memlekete dönecem. ama daha odamız boyanmadı. son halini göremeyecem bu gidişle:a015:
ikinciside oğlumun ismi kızlar. eşimle çok tartıştık bu konuyu. sonuca bağlanmayınca zamana bırakayım demiştim. sabah yine açtım mevzuuyu belki fikri değişmiştir diye. ama nuh diyor peygamber demiyor!! ben diyeceğimi dedim diyor. bende yaktım gemileri, resti çektim. koymayacam babanın adını filan dedim! ama biraz zor gibi. yani bu gidişle oğlumun bir adı "mehmet" olacak galiba:çok üzgünüm: kocamla aramız bozulacak bu sebeple diye korkuyorum.

tatlım takma boya olayını bu akşam cok üzgün üzgün dur koçişin yanında yemek yeme ama saklı yemeği unutma kız aç kalma numaradan hatta ben bazen sakadan ağlıyorum bile yapar ozaman kıyamaz isim konusundada boşver ikinci ismi sen koyarsın benim eşimde başka isim diyordu ama zar zor vazgeçirdim bora yı kabul etti ama hala cocuğuma atilla diyor yadelikafadulden

pınarcım Allah sabırlar versin canım.
hülyacım beşiğiniz hayırlı olsun,çok güzelmiş canım.

pınarcım bitanem canım strese sokmamaya çalış kendini ve defnemi Allah yardımcınız olsun tatlım son zamanlar bunlar bitanem

kızlar herkese merhaba nasılsınız bende sabahtan başladım temizliğe akşama misafirim var birşeyler hazırladım iki oturuyorum sonra iş yapıyorum

merhaba canım yeter artık bacım ya bitmedi senin misafirlerin yorma artık kendini

sıbıko sagol canım bende sımdı aynı yazıyı kopyalıycaktım :))))))
kızlar bu arada bırsenı aradım eşi cıktı rahatsızmış bırsen ateşi cıkmış cokta konuşamadım tam o sırada benımde hemsıre geldı nst ıcın aklım kaldı ya acaba neden ateşi cıktıkı

iyi olmana sevindim canım bekliycek yaramazlar birsene nolmuş ki ya

Kızlar bende bugün oğlumu gördüm dr cok saçlı bir bebek olucağını söyledi böceğim 2200gr olmuş 3600 un altında doğmaz dedi.Sonra 2 haftadan sonra doğsa bile kuveze girmesine gerek yokmuş çiğerleri çalışmaya başlamış oğlumun nefes alıyor artık dedi.ben 72 kiloyum bu arada 75 i geçersin dedi ya.Şu anda büyük bir ihtimalle herşey normal doğumu gösteriyor.

Canım annenler geldiğinde eşine biraz daha bastırıp tamamlarsın canını sıkma isim olayınıda iki isimle halletseniz hem babasının ismi hemde senin istediğin isim,eşin buna ne der acaba??

eşim zaten öyle diyor canım. bir isim ben koyayım,bir de sen koy diyor. o kadar da gaddar değil. sadece inatçı! ama bende inatçıyım.kötükedihüso hem benim istediğim isim zaten 2 tane:çok üzgünüm: melih kaan:asigim:

burcu,incihan sağolun kızlar. akıl diyor bir adı mehmet olacaksa ikinci adını da en gıcık isimlerden birini koy, görsün inat etmek ne demekmiş! ama bebeğime kıyamıyorum! :emir_bebek:

boya işini de, bugün akşam misafirim var,onlara hazırlık yaptım. temizlik yaptım. bide akşam için yemeğimizi hazırladım. çok yoruldum. eşim nazlıyordu beni yoruldun diye. şımardım bende fırsattan istifadesırnaşık şey, dedim; yarın al boyayı hafta içi yavaş yavaş odayı da boyarım ben!! güldü bi tek gıcık gıcık!kötükedihüso

burcu,incihan sağolun kızlar. akıl diyor bir adı mehmet olacaksa ikinci adını da en gıcık isimlerden birini koy, görsün inat etmek ne demekmiş! ama bebeğime kıyamıyorum! :emir_bebek:

boya işini de, bugün akşam misafirim var,onlara hazırlık yaptım. temizlik yaptım. bide akşam için yemeğimizi hazırladım. çok yoruldum. eşim nazlıyordu beni yoruldun diye. şımardım bende fırsattan istifadesırnaşık şey, dedim; yarın al boyayı hafta içi yavaş yavaş odayı da boyarım ben!! güldü bi tek gıcık gıcık!kötükedihüso

Kız cocuğun ne günahı gıcık isim koyuyorsun benim eşimin ismi mehmet alp ama hiç mehmet kullanılmıyor bir tek kimlikte görünce aklımıza geliyor mehmet tabiki dedesinin adı ama herkes ALP diyor seninde öyle olur bacım:sm_cool:

Kız cocuğun ne günahı gıcık isim koyuyorsun benim eşimin ismi mehmet alp ama hiç mehmet kullanılmıyor bir tek kimlikte görünce aklımıza geliyor mehmet tabiki dedesinin adı ama herkes ALP diyor seninde öyle olur bacım:sm_cool:

ben ve ailem kendi koyduğumuz ismi söyleriz ama eşimin ailesi mehmet der. çocuğum gıcık babası yüzünden kimlik karmaşası yaşamasa bari!delikafadulden

[k] {n} [k];5977082 .!.:
cnm benm allah sabır versin sanada annenede yani tüm aileye böyle adalet yoksa allahın ilahi adaleti var sakın unutma ve ona sıgın abin adına gercekten cok üzüldüm koskoca 7 sene!!!!
Ama kendini alıştırmaya calış söylemesi kolay biliorum ama allah beterinden korusun ve kendini yıpratma herşey yoluna girer inş.

civcivim cok şekermiş güle güle kullanırsın inş.

saol canımm daha güzeli sizin olsunnnn

merhaba kızlar. benim içimde bir sıkıntı var bugün ya hayırdır inşallah. aslında az-çok sebebinide tahmin ediyorum ama:çok üzgünüm: birincisi şu oğlumun odasının boya işi. haftaya annemler gelecek bizi ziyarete, ve belki onlarla memlekete dönecem. ama daha odamız boyanmadı. son halini göremeyecem bu gidişle:a015:
ikinciside oğlumun ismi kızlar. eşimle çok tartıştık bu konuyu. sonuca bağlanmayınca zamana bırakayım demiştim. sabah yine açtım mevzuuyu belki fikri değişmiştir diye. ama nuh diyor peygamber demiyor!! ben diyeceğimi dedim diyor. bende yaktım gemileri, resti çektim. koymayacam babanın adını filan dedim! ama biraz zor gibi. yani bu gidişle oğlumun bir adı "mehmet" olacak galiba:çok üzgünüm: kocamla aramız bozulacak bu sebeple diye korkuyorum.

pınarcım Allah sabırlar versin canım.
hülyacım beşiğiniz hayırlı olsun,çok güzelmiş canım.

saol cnm ...sende sıkıntı yapıp durma tatlım herşey olacağına varır stres bugünlerde hiç birimiz için iyi olmaz Şeniz

Banucum kolay gelsin cn bende aynen bi iş bi saat dinlenme kaydirigubbakcemile3

Birazdan tül için ölçü almaya gelecekler kızlar bi o kalmıştı oda bitsin biraönce sonra resimler hihoyyyt

sositosositosositosositoohh herşey bitiyor yavaşş yavaş maşallahh hadi artık kızlar odaları bitirinde resimleri görelim yaw ben yarın Allah kısmet ederse bitirecem :delphin:

seherim geçmiş olsun canım, dualarımız sizinle. inşallah beklicek bebişler...

pınarcım sana da geçmiş olsun, ne denir bilmiyorum, allah sabır versin. avukatınız iyi bi avukat mı peki? bazen böyle durumlarda suçu av da aramak gerekiyor. yani siz tam tersi bi sonuç bekliyomuşsunuz ya ondan diyorum...

hülyacım beşiğiniz hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullan inşallah, çok güzelll

Aminn çok saol bitanemmmm a.s.

cerencim sakin ol canım mehmet olsun eşinin de gönlü olsun sen de 2. ismini koy canım onu söylersin kimlik kargaşası falan yaşamaz merak etme 2 isimli olmak ileride çocuklar için avantaj oluyor yani benim öğrencilerimin çoğu böyle söylüyor hiç gerginlik yaratma bence
pınarcım seni merak ediyorum nasıl oldun canım?
seherim canım geçmiş olsun inşallah biraz daha dayanır kuzuların Allah yardımcımız olsun bizi habersiz bırakma canım
bebişlerini gören tüm annelere çok özeniyorum kocaman olmuşlar maşallah ben çarşamba göreceğim inşallah

civciv kardiş yav,bende herşeyi sıkıntı ediyorum demi??? haklısın, bende farkındayım. ama çok ince düşünüyorum. ayrıntıcı bir insanım ve herşey planlarım dahilinde olsun istiyorum! ama kendimi yıpratıyorum:çok üzgünüm: keşke kocam kadar rahat bir insan olabilseydim.:delphin:
bengicin sağol canım. aslında bizim iş biraz da inada bindi. bakalım, az kaldı! kimin fendi kimi yenecek:dilcikar:

kızlarrrr dr geldk kızım gayet iyi ama tam yüzünü göremedik ayakları elleriyle yüzünü hepkapamıştı hatta ayakları ağzındaydıhihoyyyt boyuna bir 43.5 dedi sonra 44 dedi kilosuda 1.950 olmuşhihoyyyt

civciv kardiş yav,bende herşeyi sıkıntı ediyorum demi??? haklısın, bende farkındayım. ama çok ince düşünüyorum. ayrıntıcı bir insanım ve herşey planlarım dahilinde olsun istiyorum! ama kendimi yıpratıyorum:çok üzgünüm: keşke kocam kadar rahat bir insan olabilseydim.:delphin:
bengicin sağol canım. aslında bizim iş biraz da inada bindi. bakalım, az kaldı! kimin fendi kimi yenecek:dilcikar:
canım inat etme ya kendini ve bebeğini üzeceksin ama yine sen bilirsin tabi
ben de hala karar veremedim oğlumun adına iki isim olacak babamız illa kaan diyor ben deniz istiyorum ama deniz kaan da hoşuma gitmiyor galiba yağız kaan olacak biz de kaan'da anlaşamıyoruz ama ne yapalım o da baba sonuçta
kızlarrrr dr geldk kızım gayet iyi ama tam yüzünü göremedik ayakları elleriyle yüzünü hepkapamıştı hatta ayakları ağzındaydıhihoyyyt boyuna bir 43.5 dedi sonra 44 dedi kilosuda 1.950 olmuşhihoyyyt

canım maşallah kuzuna hihoyyyt

merhaba kizlar a.s.

semracim bebişin iyi olmasina cok cok sevindim..tosuncuklar şaka yapiyor demiştim sana ;) zamanlarini beklicekler inşaAllah ;) dualarimiz sen ve birsenle bitanem a.s.

pinarcim cok cok geçmiş olsun..inşaAllah temyizle bozulur karar..ne desek boş eminim..lütfen bebegini düşün..inşaAllah abinde biran önce kurtulur canim..bolbol dua et..bizde edicez merak etme a.s.

hülyacim gazelimin beşiği gelin yatagi gibi olmus,maşaAllahhhh,güle güle kullansin kuzum a.s.

cerencim eşin gayet adil davraniyor bence..bi isim sen bi isim o koysun..bunun için huzursuzluk cikarmaya gerek yok :) kendini boşu boşuna üzüyorsun bence..mehmet melih yada mehmet kaan koyabilirsiniz a.s.

incicim,marliyncim maşaAllah tosunlariniza :) herşeyin yolunda olmasina cok sevindim :)

burcucum inşaAllah biran önce geçer ishal..geçmiş olsun bitanem..

sibikocum tüllerinde bitti..oh cok sukur tüm işlerin bitti :) hayirli olsun canim :)

semracim maşaAllah kuzuna a.s.

marliyncim buarada nst'yi de,bebegin dönmemesinide kafana takma..son gittiğimde doktorum anlatti..bi hastasinin bebegi sezeryana alincagi gün dönmüş..hiç umudum yoktu ama normal dogum yapti dedi doktorum..demem o ki son ana kadar bile öyle kalip dönenler varken senin daha 1 ay vaktin var..inşaAllah dönecektir canim..

canım inat etme ya kendini ve bebeğini üzeceksin ama yine sen bilirsin tabi
ben de hala karar veremedim oğlumun adına iki isim olacak babamız illa kaan diyor ben deniz istiyorum ama deniz kaan da hoşuma gitmiyor galiba yağız kaan olacak biz de kaan'da anlaşamıyoruz ama ne yapalım o da baba sonuçta

canım maşallah kuzuna hihoyyyt

deniz kaan cok güzelmiş canim :)

selamlarrrrrrrrrr
nasılsınız abaklaım hepiniz?
ben ders çalıştım biraz
haftaya sınavlarım var
zeynep hanım pek izin vermiyor ki
o kadar harekli ki
2 gündür
kesin diyorum bus efer kolu bayağı çıkacak şurdan
dün saat 9 da yattım ben yatınca belki uyur dinlenir diye
yok valla ben uyumuşum bizimki uyumadı uyandırdı beni
işimiz var bu bebişlerlekaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar kızımın fuardan aldığım sepeti geldiii az önce ayy bi görsenizz gelinlikk gibi valla okadar güzel bi satenki anlatamam resimde çok net çıkmıyor malesefff :(

çok güzel canım valal tam eglin olcak gazelin

boşver tatlım sağlıklı olsunda sezeryan olsun önemli değil hem hepimizin son ana kadar belli olmuycak doğum sekilleri hayırlısı hepimiz için maşallah tosunuma üzülme annesi

dur bacım bekle daha erken hepimizde başladı ağrılar ama bu haftalar için normal diyorlar.

merhaba canım yavaş yavaş başla hazırlıklara olmasza en acilleri alırsın 37 den sonra hareketlerin iyici zorlaşır ama sen bilrsin tabi allah kolaylık versin

cok cok ama cok güzel ya prenses yatağı gibi mışıl mışıl uyusun içinde inşallah

amin canım bir avazda inşallah

günaydın bacılarım

sabah 5 ten beri ayaktayım eklemlerim ağrıyo sanki ya sağa sola dönemiyorum artık.Baktım olmuyor kocişide uyandırmadan kalktım yataktan Tutkun uyuyormusun yoksa sen :oklava:öğlen 12 de doktora gidicem kızlar oğlumu göreyim bakalım nasılmış kavuşucaz zaten artık az kaldı hasrete.

incihancım sezeryan olmasına değilde öde gidiyor diyor fazla değil 1 hafta ama bende şeker var doğumda bir şey olur diye korkuyorum canım çok sağol tesellin için

Kızlar herkese günaydınlar iyi hafta sonları...

Dün tüm gün yoktum biliyosunuz. Benim için çok sıkıntılı bi gündü. Belki bikaç ay öncesinden hatırlarsınız bahsetmiştim. Ailemizle ilgili bi mahkeme vardı. Dün onun son duruşması vardı. Karar mahkemesiydi ve abime hiçbir suçu olmadığı halde tam 11 yıl ceza verdiler. 22 aydır zaten cezaevinde bulunduğundan bu 11 yıl 7 yıla indi. Ailecek yıkılmış haldeyiz. Pazartesi avukatlarımız temyize başvuracaklar. Hepimiz şok olmuş durumdayız. Biz tahliye beklerken böyle bir şey oldu. Dün az kalsın doğuruyordum şoktan. Akşamdan beri sancı çekiyorum. Bir belime , bir sırtıma, bir bacağıma vuruyor. Kızım fena halde huzursuz oldu. Sürekli hareket halinde ve canımı yakıyor. Onun için kendimi çok üzmemeye çalışıyorum ama mümkün değil :çok üzgünüm: Tek ümidimiz temyizde kararın bozulması. Artık hiçbirşeye güvenim kalmadı :çok üzgünüm: Annem yıkılmış halde. Zaten 22 aydır o hasta olmasın diye elimizden geleni yaptık. Ama şimdi birde bu karar onaylanır ve 7 yıl cezayı alırsa ne yapacağız bilmiyorum. Durumlar çok fena :çok üzgünüm:

Sabaha karşı çok az uyumuşum. Şimdi kahvaltı bile etmedim. Evde duramıyorum. Üstüme üstüme geliyor. Biraz hava almak ve kahvaltı yapmak için dışarı çıkacağız eşimle.

Merak etmeyin diye girip haber vereyim dedim... Uğrarım tekrar. Öpüyorum sizi kızlar :a015:

ya pınarcım inan olayı tam bilmiyorum ama çok üzüldüm bitanem ailen ve sana sabır kendini üzmemeye çalış defneye iyi bak annesi

Kızlar çok fenayım, bi yandan reflü var,bi yandan kusuyorum sürekli, eklemlerim ve vücudum et kesiği gibi ağrıyo,,,yinede çok şükür diyorum,oğlum benimle:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

İnş. güzel aberlerle dönesin cnm,çok yorma kendini

Cnm sağlıklı olsunlarda varsın sezaryenle doğsunlar,inş. hiç bir problemle karşılaşmadan kavuşurşun kuzuna

Cnm dur daha, ne doğumu, erken gelmeye niyeti olmasada psikolojik olarak baslatıcan doğumu bu gidişle,:Allah korusun,sen yüreğini ferah tut

Cnm inş. bekler minik gazelin,üzülme sen

burcucuum geçmiş olsun canım ne oldu ya birden hepimize sağol bitanem inş inş valla iki gündür stresteyim eşimde öyle adamın gözü doldu ya bir şey olursa diyor oda benden daah endişeli çıktı

Canım defnemizin gelişiminin iyi olması ne güzel haber gerisini boşver canım sezeryan olsun nolcak canımız feda bebişlerimizde belli de olmaz belkide döner.Şeker düşüklüğü ilk defa duydum benim oğluşta ileride bakalım bende sorucam .

Dayanacak canım hiç aklın kalmasın dularımız hepinizler. :Saruboceq:

Canım geçmiş olsun.

Ay çokda az kalmış hülyacım ilk sırayı sana verdik desene

Kolay gelsin canım yaparsın işlerini gittiğin yerde ama yavaştan başlamaktada fayda var.Hazırlıklı olmak iyidir.Çabucak izin tarihin gelirde dinlenirsin,kiloyuda dert etme hepimiz aynı konudan muzdaribiz.kaydirigubbakcemile3

sağol sibelcim sezeryan hiç problem değil şu şeker bebeğin iri olmasını haftasından önde olmasına neden oluyormuş tek sıkıntım o canım gerçi doktor şey dedi sadece 1 hafta önde gözüküyormuş çok fazal bir irilik söz konusu değilmiş bakalım cum ayine gitcem nst ye bağlıycak

pınarcım bitanem canım strese sokmamaya çalış kendini ve defnemi Allah yardımcınız olsun tatlım son zamanlar bunlar bitanem

kızlar herkese merhaba nasılsınız bende sabahtan başladım temizliğe akşama misafirim var birşeyler hazırladım iki oturuyorum sonra iş yapıyorum

banucum kolay gelsin canım fazla yormayalım diyoruz ama yinede dayanamıyoruz iş olunca ah ah bu kadınlar

gözün aydın canım maşallah kuzuna annesi

selamlarrrrrrrrrr
ben ders çalıştım biraz
haftaya sınavlarım var
o kadar harekli ki
2 gündür

oyyy ismini yerim ben onunnn :) okadar severim ki zeynep ismini..kizima koymayi cok isterdim ama sülale zeyneple dolu :) cok güzel bi isim secmişsiniz canim..şuana kadar sadece sülalemdekiler için demiyorum ama adi zeynep olan kimi gördüysem hepsi hem ruhen hem bedenen cok güzel insanlardi..inşaAllah seninkide öyle olcak canim ;)

sinavlarin içinde basarilar bitanem..su gibi geçer inşaAllah ;)

semracim maşaAllah kuzuna a.s.

marliyncim buarada nst'yi de,bebegin dönmemesinide kafana takma..son gittiğimde doktorum anlatti..bi hastasinin bebegi sezeryana alincagi gün dönmüş..hiç umudum yoktu ama normal dogum yapti dedi doktorum..demem o ki son ana kadar bile öyle kalip dönenler varken senin daha 1 ay vaktin var..inşaAllah dönecektir canim..

canım inan sezeryan hiç sorun değil bitanem ya şeker kafama takılıyor acaba bebeğe zarar veriyormu diye yoksa sorun yok canımm

sen nasılsın canım kontrolün ne zaman giriyormusun bağlandınmı nst ye

selamlarrrrrrrrrr
ben ders çalıştım biraz
haftaya sınavlarım var
o kadar harekli ki
2 gündür

beyazcım sen okuyorsun sanırım kolay gelsin canım zeynebe söyle azcuk rahat versin canım olmazki ama kaydirigubbakcemile

kızlar ne zamandır koyamadım buda bizim park yatağımız

Back
X