• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

oyyy ismini yerim ben onunnn :) okadar severim ki zeynep ismini..kizima koymayi cok isterdim ama sülale zeyneple dolu :) cok güzel bi isim secmişsiniz canim..şuana kadar sadece sülalemdekiler için demiyorum ama adi zeynep olan kimi gördüysem hepsi hem ruhen hem bedenen cok güzel insanlardi..inşaAllah seninkide öyle olcak canim ;)

sinavlarin içinde basarilar bitanem..su gibi geçer inşaAllah ;)

ay canım benim ya çok teşekkürler
öyle çok sevindimki
moral oldu valla bana:teytey::teytey:
bende eşimde çok seviyoruz zeynep ismini
daha kimsenin haberi yok kimselere söylemedik isim bulduk diye
bizde hiç yok ne eşimin tarafında ne de benim tarafımda hiç zeynep ismi yoktu
ilk biz koyalım dedik
güzel dileklerin için teşekkürler cnm a.s.

oyyy ismini yerim ben onunnn :) okadar severim ki zeynep ismini..kizima koymayi cok isterdim ama sülale zeyneple dolu :) cok güzel bi isim secmişsiniz canim..şuana kadar sadece sülalemdekiler için demiyorum ama adi zeynep olan kimi gördüysem hepsi hem ruhen hem bedenen cok güzel insanlardi..inşaAllah seninkide öyle olcak canim ;)

sinavlarin içinde basarilar bitanem..su gibi geçer inşaAllah ;)

ben de çok seviyorum zeynep ismini nedense bana hep masumiyeti temziliği anımsatıyor çok güzel isim beyazcım tebrikler bide elif esmini severim

canım inan sezeryan hiç sorun değil bitanem ya şeker kafama takılıyor acaba bebeğe zarar veriyormu diye yoksa sorun yok canımm

sen nasılsın canım kontrolün ne zaman giriyormusun bağlandınmı nst ye

beyazcım sen okuyorsun sanırım kolay gelsin canım zeynebe söyle azcuk rahat versin canım olmazki ama kaydirigubbakcemile

kızlar ne zamandır koyamadım buda bizim park yatağımız

canım çok gzüelmiş pembiş pembiş
güle güle kulalnmak nasip olur umarım
evet cnm ya okuyorum
af çıktı ya okual geri döndüm
yüksek lisans yapıyorum
yakında okluda doğrucam valla:roflol:

ben de çok seviyorum zeynep ismini nedense bana hep masumiyeti temziliği anımsatıyor çok güzel isim beyazcım tebrikler bide elif esmini severim

sağol canım ,elifi bende çok severim hatta elif koymayı düşünüyorduk eşimle
ama bizden önce ellerini tuttular
şimdi 1 yaşında olan 2 tane elif var sülalede
aynısı olsun istemedik
zaten zeynebe bayılıyordum
kısmet işte

canım inan sezeryan hiç sorun değil bitanem ya şeker kafama takılıyor acaba bebeğe zarar veriyormu diye yoksa sorun yok canımm

sen nasılsın canım kontrolün ne zaman giriyormusun bağlandınmı nst ye

beyazcım sen okuyorsun sanırım kolay gelsin canım zeynebe söyle azcuk rahat versin canım olmazki ama kaydirigubbakcemile

kızlar ne zamandır koyamadım buda bizim park yatağımız

yataginiz hayirli olsun canim :) güle güle kullansin defnemiz :) cok şıkmış pembiş pembiş ;)

ileride gitmesini takma kafana bitanem..ben ayrintili ultrasona girdigimde 23 haftaliktim..ama bebişim 26+4 görünüyordu..yani nerdeyse 4 hafta ileriydi göbek ölçüsü..ama gittikçe o ara kapandi..şimdi normal ölçülrinde gidiyor..hemen şekere baglama..ırside olabilir..kaldiki ultrason ölcüleri kesin degil..ortalama degerler veriyor genelde..sen stres yapma yeter..gebelik şekerini tam bilmiyorum ama normal şekeri streste cikariyor..sen rahat olmaya bak ;)

bende iyiyim hamdolsun canim..hazirliklarla ugrasiyorum yavas yavas..annem yapiyor cogu şeyi..bende peşinde geziyorum işte :))

ben nst ye 10gün önce girdim canim..ogun degerlerim normal ciktigi için doktorum nisanin ilk haftasi gel dedi..bende ya bu perşembe yada sonraki sali gidicem inşaAllah..p.tesi ve cuma gitmemeye calişiyorum..çok kalabalik oluyor doktorum..

evet cnm ya okuyorum
yüksek lisans yapıyorum

sağol canım valla en güzelini yapmışsın canım ee nasıl olcak peki doğurunca gidemeyceksin ders aşamasındaysan biraz zor olur canım

sağol canım ,elifi bende çok severim hatta elif koymayı düşünüyorduk eşimle
ama bizden önce ellerini tuttular
şimdi 1 yaşında olan 2 tane elif var sülalede
aynısı olsun istemedik
zaten zeynebe bayılıyordum
kısmet işte

aynen canım benimde yakın bir arkadaşımın kızının ismi elif ben çok önceden bekarlığımda defneye karar vermiştim zaten hihoyyyt

yataginiz hayirli olsun canim :) güle güle kullansin defnemiz :) cok şıkmış pembiş pembiş ;)

ileride gitmesini takma kafana bitanem..ben ayrintili ultrasona girdigimde 23 haftaliktim..ama bebişim 26+4 görünüyordu..yani nerdeyse 4 hafta ileriydi göbek ölçüsü..ama gittikçe o ara kapandi..şimdi normal ölçülrinde gidiyor..hemen şekere baglama..ırside olabilir..kaldiki ultrason ölcüleri kesin degil..ortalama degerler veriyor genelde..sen stres yapma yeter..gebelik şekerini tam bilmiyorum ama normal şekeri streste cikariyor..sen rahat olmaya bak ;)

bende iyiyim hamdolsun canim..hazirliklarla ugrasiyorum yavas yavas..annem yapiyor cogu şeyi..bende peşinde geziyorum işte :))

ben nst ye 10gün önce girdim canim..ogun degerlerim normal ciktigi için doktorum nisanin ilk haftasi gel dedi..bende ya bu perşembe yada sonraki sali gidicem inşaAllah..p.tesi ve cuma gitmemeye calişiyorum..çok kalabalik oluyor doktorum..

haklısın canım eşimde bende kemikliyiz ve özellikle eşimin ailesi iri yapılı genetikte olabilir

nst için doktor cuma gel dedi sıra almak gerekiyormuş ben gelmeden yardım cı kızlar varya onlara söylüycem başka bir doktormu giriyor nst ye canım neye bakılıyor

evet cnm ya okuyorum
yüksek lisans yapıyorum

ay Allah kolaylik versin canim :) helal olsun valla..bana evliyken bile zor gelmişti tezimi vermek..bide gebeyken ders calişmayi düşünemiyorum bile :))

haklısın canım eşimde bende kemikliyiz ve özellikle eşimin ailesi iri yapılı genetikte olabilir

nst için doktor cuma gel dedi sıra almak gerekiyormuş ben gelmeden yardım cı kızlar varya onlara söylüycem başka bir doktormu giriyor nst ye canım neye bakılıyor

nst için 1.kata cikip ismini yazdiriyorsun doktorun verdigi kagitla..3 kişi 3 kişi aliyorlar odaya..oda da 3 yatak var..yatiyorsun yataga..karnina 2 tane kusak baglayip steteskopun ucu gibi dinleme aleti koyuyorlar 2 tane..okadar :) sonra gümbür gümbür bebegin sesini dinliyorsun :) doktor felan girmiyor..hemşire ayarliyor..15 dakika felan sürüyor..sonra bi kagit veriyor..onuda doktora veriyorsun okadar :)

]

ay Allah kolaylik versin canim :) helal olsun valla..bana evliyken bile zor gelmişti tezimi vermek..bide gebeyken ders calişmayi düşünemiyorum bile :))

işte çalışkan bir hatun bacım benimde çalışmaktan hiç bir şeye mecalim yok valla bizim şubede hem çalışıp hem yüksek lisans yapan arkadş var imreniyorum valla ben defneyi büyütsem ancak

nst için 1.kata cikip ismini yazdiriyorsun doktorun verdigi kagitla..3 kişi 3 kişi aliyorlar odaya..oda da 3 yatak var..yatiyorsun yataga..karnina 2 tane kusak baglayip steteskopun ucu gibi dinleme aleti koyuyorlar 2 tane..okadar :) sonra gümbür gümbür bebegin sesini dinliyorsun :) doktor felan girmiyor..hemşire ayarliyor..15 dakika felan sürüyor..sonra bi kagit veriyor..onuda doktora veriyorsun okadar :)

sağol canım ya bakalım olmadı perşembe gidem ben fazla kişi olmaz belki

cok güzel olmus canim :) güle güle kullanin a.s.

ben kaciyorum kizlar..eşim geliyormus..öptüm hepiniziiiiiiiii a.s. Şeniz

sağol canım valla en güzelini yapmışsın canım ee nasıl olcak peki doğurunca gidemeyceksin ders aşamasındaysan biraz zor olur canım

aynen canım benimde yakın bir arkadaşımın kızının ismi elif ben çok önceden bekarlığımda defneye karar vermiştim zaten hihoyyyt
evet canım ya ,okual giderken biel zor oluyor,şimdi haftaya vizeler var bunlara giricem sonra dr.um rapor yazacak okula gitmeyeceğim,finallerde tam doğum haftasına denk geliyor bakalım onlar ne olacak ,hala muallakta

ay hiç sorma cnm ya ders çalışmayı da unutmuşum,üzerinden 5 sene geçmiş
konuları bile hatırlayamıyorum
evde bir o yana bir bu yana dönüyorum okumak için bakalım ben deniyorum olursa iyi olacak ama biraz zor

cnm ya benim dr.um hiç bişey demedi nst için
ne zaman giricem bakalım
1 hafta sonra rapor yazdırmak için gidicem bakalım o zaman sorayım

çok güzel olmuş cnm ya
ellerine sağlık
bende mi yapsam acaba böyle bardaklarım var
sadece malzemeyi alırım
özendim valla:utangac:
güle güle kullanın inş

cok güzel olmus canim :) güle güle kullanin a.s.

ben kaciyorum kizlar..eşim geliyormus..öptüm hepiniziiiiiiiii a.s. Şeniz

evet canım ya ,okual giderken biel zor oluyor,şimdi haftaya vizeler var bunlara giricem sonra dr.um rapor yazacak okula gitmeyeceğim,finallerde tam doğum haftasına denk geliyor bakalım onlar ne olacak ,hala muallakta

ay hiç sorma cnm ya ders çalışmayı da unutmuşum,üzerinden 5 sene geçmiş
konuları bile hatırlayamıyorum
evde bir o yana bir bu yana dönüyorum okumak için bakalım ben deniyorum olursa iyi olacak ama biraz zor

cnm ya benim dr.um hiç bişey demedi nst için
ne zaman giricem bakalım
1 hafta sonra rapor yazdırmak için gidicem bakalım o zaman sorayım

çok güzel olmuş cnm ya
ellerine sağlık
bende mi yapsam acaba böyle bardaklarım var
sadece malzemeyi alırım
özendim valla:utangac:
güle güle kullanın inş

sağolun kızlar yap beyazcım çok ta eğlenceli oluyor a.s.

Kızlar herkese günaydınlar iyi hafta sonları...

Dün tüm gün yoktum biliyosunuz. Benim için çok sıkıntılı bi gündü. Belki bikaç ay öncesinden hatırlarsınız bahsetmiştim. Ailemizle ilgili bi mahkeme vardı. Dün onun son duruşması vardı. Karar mahkemesiydi ve abime hiçbir suçu olmadığı halde tam 11 yıl ceza verdiler. 22 aydır zaten cezaevinde bulunduğundan bu 11 yıl 7 yıla indi. Ailecek yıkılmış haldeyiz. Pazartesi avukatlarımız temyize başvuracaklar. Hepimiz şok olmuş durumdayız. Biz tahliye beklerken böyle bir şey oldu. Dün az kalsın doğuruyordum şoktan. Akşamdan beri sancı çekiyorum. Bir belime , bir sırtıma, bir bacağıma vuruyor. Kızım fena halde huzursuz oldu. Sürekli hareket halinde ve canımı yakıyor. Onun için kendimi çok üzmemeye çalışıyorum ama mümkün değil :çok üzgünüm: Tek ümidimiz temyizde kararın bozulması. Artık hiçbirşeye güvenim kalmadı :çok üzgünüm: Annem yıkılmış halde. Zaten 22 aydır o hasta olmasın diye elimizden geleni yaptık. Ama şimdi birde bu karar onaylanır ve 7 yıl cezayı alırsa ne yapacağız bilmiyorum. Durumlar çok fena :çok üzgünüm:

Sabaha karşı çok az uyumuşum. Şimdi kahvaltı bile etmedim. Evde duramıyorum. Üstüme üstüme geliyor. Biraz hava almak ve kahvaltı yapmak için dışarı çıkacağız eşimle.

Merak etmeyin diye girip haber vereyim dedim... Uğrarım tekrar. Öpüyorum sizi kızlar :a015:
güzelim sen üzme kendini desekte üzülüyorsun ama ölümden başka herşeye çare var bol bol dua et Allah herşeyi görüyor
bebişini üzme canım
sıbıko sagol canım bende sımdı aynı yazıyı kopyalıycaktım :))))))
kızlar bu arada bırsenı aradım eşi cıktı rahatsızmış bırsen ateşi cıkmış cokta konuşamadım tam o sırada benımde hemsıre geldı nst ıcın aklım kaldı ya acaba neden ateşi cıktıkı
Allah Allah birseni çok merak ettim şimdi canım geç olmasaydı bende bir arardım
sende inşallah hayırlısıyla bebeişlerini alırsın kucağına canım
Kızlar bende bugün oğlumu gördüm dr cok saçlı bir bebek olucağını söyledi böceğim 2200gr olmuş 3600 un altında doğmaz dedi.Sonra 2 haftadan sonra doğsa bile kuveze girmesine gerek yokmuş çiğerleri çalışmaya başlamış oğlumun nefes alıyor artık dedi.ben 72 kiloyum bu arada 75 i geçersin dedi ya.Şu anda büyük bir ihtimalle herşey normal doğumu gösteriyor.

maşallah bebişine ve sana da maşallah:nazar:Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım

CERENCİM canım mehmet gayet güzel bir isim ben çok severim bence eşinle çatışmaya değmez benim kızımın adını da babası koydu hiç karışmadım değmez bence boşver
sadece mehmetler biraz sinirli olur o ismi bastırsın diye selim ekleyebilirsin mehmet selim tabi bu sadece bir öneri

kızlar ben yarın doktora gidicdem dua edin inşallah hayırlı haberlerle dönerim çok özledim kızımı

Gözün aydın cnm, darısı başıma inş.,anlamadığım şey ağrı kasılma demekmiymiş??ben ikisini farklı şeyler olarak düşünmüştüm
darısı başına cnm
hemen hemen aynı cnm ya
bazen keskin bir ağrı oluyor bende bazende bir araya toplanıyor sıkılıyor gibi oluyor kasıklarım
bebişin başı aşağıda olduğu için baskı yaparmış ve bunlar yalancı sancıymış
doğuma hazırlamak için olurmuş

kızlar nasılsınız kimseler yok galiba ben dr gittim kızlar kendi dr başkasına yönlerdirdi hemen yarına kendi dr gidicem ama hiçbir şeycik yokmuş cok şükür akıntı birikmiş içimde koyu diye fitil kullanmıştım bi ara ondan olmuş rahatladım anlıycanız ama akıntının olması cok iyi değilmiş heralde yine ilaç kullanıcam enfeksiyonun bitmesi gerkliymiş doğuma kadar.
cnm ya banada fitil verdi dr.um
ama sanki biraz canım yanıyor onu koyunca varlığını hissediyorum hep

tek gözü yok diyorlar hala.başka bir problem yok allaha şükür dr ısrarla alalım dedi 32.haftaya kadar alabiliriz dedi aldırmadım şimdide ayrıntılı baktırmıyorum allah ne yazdıysa o olur dua ediyoruz bolca başka yapacak bişey yok maaşallah gelişiminde hiç bir sıkıntı yok allah nazarlardan saklasın
güzelim takma kafana sakın hakkınızda hayırlııs olsun tatlım
bazen dr.lar ve tahliller hepsi yanılabiliyor
sakın üzülme:1hug:

kızlar bir ben kalmışım biz bugün doktora giitik 34 haftalık olduk bugün

defnem 2527 gram olmuş kızlar boyumuzda 45 cm benim kız tosuncuk doktor baş çevresi ve karın çevresinin 1 hafta ileri olduğunu söyledi ve bunun oynak şeker nedeni ile olabileceğini söyledi şekerim düşüp çıktığı için bebek kilolu olabilirmiş tabiki doğumdada bazı olumsuz şeyler olabilirmiş ani şeker düşmesi gibi bebekte sarılık gibi tabi bunlar olası şeyler dedi hiçbiride olmayabilir dedi bebeğin başında bir problem görmediğini söyledi bide ikinci düzey ultrasona girip girmediğimi sordu ben de girdim dedim
eğer bir kaç hafta ilerde görseymiş tekrar baktırmamı isteyecekmiş

bu arada benim defnem dönmüş ama yanlış tarafa kızlar popo aşağıda baş yukarıda sanırım beni kesecekler doktor haftada bir görcem seni dedi ya biraz karamsar gibiydi canım sıkıldı haftaya cum a nst ye bağlıycak ve bebeğin suyuna bakıcak bide beni doğuma alıyormuş bugün biraz canım sıkıldı ya

herkesi öptük hakkımızda hayırlısı kızlar herkese iyi geceler
maşallah canım bebişine baya büyümüş
olsun cnm döner daha
benim dr.da şimdilik doğum şeklini almış dedi ama suyu bolmuş
alanda fazlaymış daha çokk dönermiş öyle dedi
endişelenme sendea.s.

canım inat etme ya kendini ve bebeğini üzeceksin ama yine sen bilirsin tabi
ben de hala karar veremedim oğlumun adına iki isim olacak babamız illa kaan diyor ben deniz istiyorum ama deniz kaan da hoşuma gitmiyor galiba yağız kaan olacak biz de kaan'da anlaşamıyoruz ama ne yapalım o da baba sonuçta

canım maşallah kuzuna hihoyyyt
ya şöyle güzel, yenilerden bir isim önerse hiç sesimi çıkarmayacam haklı da. ama bu babamın adı diye tutturunca ona kafam bozuluyor. bencil bir insan olduğum için değil ama bana da babaannemin adını koymuşlar, hep kızmışımdır annemlere başka isim mi kalmadı diye! oğluşumda bana kızmasın sonra??
merhaba kizlar a.s.

semracim bebişin iyi olmasina cok cok sevindim..tosuncuklar şaka yapiyor demiştim sana ;) zamanlarini beklicekler inşaAllah ;) dualarimiz sen ve birsenle bitanem a.s.

pinarcim cok cok geçmiş olsun..inşaAllah temyizle bozulur karar..ne desek boş eminim..lütfen bebegini düşün..inşaAllah abinde biran önce kurtulur canim..bolbol dua et..bizde edicez merak etme a.s.

hülyacim gazelimin beşiği gelin yatagi gibi olmus,maşaAllahhhh,güle güle kullansin kuzum a.s.

cerencim eşin gayet adil davraniyor bence..bi isim sen bi isim o koysun..bunun için huzursuzluk cikarmaya gerek yok :) kendini boşu boşuna üzüyorsun bence..mehmet melih yada mehmet kaan koyabilirsiniz a.s.

incicim,marliyncim maşaAllah tosunlariniza :) herşeyin yolunda olmasina cok sevindim :)

burcucum inşaAllah biran önce geçer ishal..geçmiş olsun bitanem..

sibikocum tüllerinde bitti..oh cok sukur tüm işlerin bitti :) hayirli olsun canim :)
yahu kızlar,sizde aynı annem gibi huzursuzluk çıkmasın diye böyle diyorsunuz de mi? oda eşimin önü sıra böyle dedi dedi, şimdi de eşim "bak annen bile mehmet istiyor" diyor!

güzelim sen üzme kendini desekte üzülüyorsun ama ölümden başka herşeye çare var bol bol dua et Allah herşeyi görüyor
bebişini üzme canım

Allah Allah birseni çok merak ettim şimdi canım geç olmasaydı bende bir arardım
sende inşallah hayırlısıyla bebeişlerini alırsın kucağına canım

maşallah bebişine ve sana da maşallah:nazar:Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım

CERENCİM canım mehmet gayet güzel bir isim ben çok severim bence eşinle çatışmaya değmez benim kızımın adını da babası koydu hiç karışmadım değmez bence boşver
sadece mehmetler biraz sinirli olur o ismi bastırsın diye selim ekleyebilirsin mehmet selim tabi bu sadece bir öneri

kızlar ben yarın doktora gidicdem dua edin inşallah hayırlı haberlerle dönerim çok özledim kızımı
ayy benim kayınpeder de çok sinirli!! ben ilk tanıştığımız zamanlarda yanında bişey söylemeye korkuyordum:1shok:

kızz çok güzel olmuş! eline sağlık! bizim şerbet adetimiz yok, olsa bende süslerdim.delikafadulden bu arada bebişin için üzülme annesi, hiç bişecik olmaz allah'ın izniyle. benimki dönmüştü aşağı son gittiğimizde. geri yukarı döner mi diye sordum, dönmez dedi. "ama tam tersi olsa, baş yukarda olsa döner derdim çünkü baş en ağır organ" dedi. daha vakit çok, dönebilir her an!:1hug:

ya benim de yüksek lisans tezim öylece kaldı bu hamilelik yüzünden. danışmanım da fena halde bozuldu. gerçi bi sene daha uzatma hakkım var ama konu çok ağır bebekle yetiştirebilir miyim bilemiyorum. daha da uzatmak için başka yollar var mı bildiğiniz. bir de eğer afla geri dönersen aynı tez başlığını alabiliyor musun, bilen var mı? diyorum ki ucunu bıraksam kaydımı silseler ama tezimi yazmaya devam etsem, 3 5 yıla af çıkınca geri dönüp aynı tezi verebilir miyim? bilen varsa yardımınızı bekliom kızlar. vicdanım acayip sızlıyo bu konuda

Back
X