Kız ajan gibisin vallahi alemsin he afferim sana bilinçli anne a.s.
vaaayyyyyyyyyyyyyyyyy falla çok beğendim bu kalem kamera işini.
iyi düşünmüşsünüz...
o zaman ayşecim sizin kamerada sorun var şimdi sen yine açıp evde denesene bir daha..
ayy canım ya çok geçmiş olsun allah esirgemiş yine yavruyu....
nazar nazar bu zilliye nazar değmiş değmemesi mümkün mü? :hulya:
aysecim ahsenle zor oluyor tabi ama annem saolsun o bakiyo
kiz bu arada cidden ajan gibisin kalem seklinde kamera hee vay be super
ozlem kuzun hastalanmis gecmis olsun bebisin icin iyi haber aldigina da sevindim saglikla al kucagina tatlim
pinar kiz yazzik defnosun dili cok agrimistir
Aay kıyamam Defneye oluyoo işte yaa Rabbim görünür görünmez kazalardan korusun yavrularımızı....
Kız Ayşe cidden ajan olmuşsun sen aferin valla iyi yapmışsın!!!
Özlemcim geçmiş olsun!!
ŞenizŞenizSağolasın canım a.s.
Benim bu ay bayağı bi temizlendi be bacım bişi kalmadı içimde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kız biliyorum kötü niyetli olmadığını. Bizde o sırada Sibel'le telde konuşuyoduk üzerine denk gelince güldük. Burda kimse kiseyi çekememezlik yapmaz aten tatlım biliyoruz. Allah hepimizin ağız tadını bozmasın a.s.
Ay canım ya azcık dikkat et acın arttı bak tüh :çok üzgünüm:
Bence götür oyuncakcıya kendi seçsin derim :uhm:
Ohhh misafir eksik olammış bacım a.s.
Oooo iyisin bugün 9 he afferin kuzulara a.s.
Bende hiç yapmadım hayatım da ya aslında evde kız çocuğu olan herkes yapmalıymış :çok üzgünüm:
Selam canım Burcu yardımcı oldu mu :uhm:
Selam tatlım bende isterim beeee opuyorumnanaktan
Canım özledik seni ya evine geçsen de katılsan aramıza a.s. Hadi Allah kolaylık versin. Çok güzel olacak eminim. Resimlerini bekliyoruz a.s.
Selam canım a.s. Defne'de kahvaltıyı pek yemek istemiyor ama zorla yarım kaseyi biberonla içiriyorum bende :1no2:
Oy maşllah oğluma a.s.
Maalesef canım yok bende :1no2:
Ohhh afiyet olsun kuzuma a.s.
Canım hoşgeldin a.s.
Dün akşamki mesajını da yeni gördüm. Niye öyle yaptı acaba bakıcı :uhm: Neyse çokda şüpheci olma tatlım. Kuzun zaten sevmese ağlar belli ederdi bence. Çok akıllı kuzularımız merak etme. İnşallah kendi çocuğu gibi güzel bakar oğluşuna a.s.
Bende karnıbahar pişireceğim bugün ohhh mis cokacimcoook
Selam bacılar a.s.
Bende de sabah kahvaltıya annemle teyzem vardı. Yedik içtik en son Defdef'imi yıkadık onlar gittiler. Tam onlar gitti Defdef'im deri pufa tutunurken birden poposunun üstüne oturdu. Ama düşmedi yavaşça oturdu. Bir ağladı bir ağladı. Meğersem dişi dilini kesmiş. Kuzumun ağzı kanadı biraz. Emzirdim de zor unutturdum. Allah'tan vurmadı da bi yerini. Sadece otururken oldu üzüldüm valla kuzuma ya :çok üzgünüm:
Bende akşam astığım çamaşırlarımı topladım. Defdef'in akşam çıkan moklularını yıkadım yine kaydirigubbakcemile3
Şimdi karnıbahar haşlayayım da akşama pişiririm mis gibi zemuszemus
Defnoş bi uyursa duşa girmem lazım. Dün duş alamadım rahatsız hissettim kendimi a.s.
yaa kapatması da farketmesi de imkansız. çünkü kalem şekline bir kamera ve odadaki kalem kutusunun içinde duruyor. yani diğer kalemlerden hiçbir farkı yoka.s
kızlar 2 gündür bakıcımız saat 10'da geliyordu. bu sabah hemen hazırlandım,kamerayı da açtım, o gelir gelmez evden çıktım. kahvaltısını filan nasıl yedirecek diye bakarım dedim. kuaföre gittim. bir banka işim vardı,onu hallettim. geldim,birazda komşumda oturdum. 12buçuk filan eve geldim,kuzumun uyku saati tabi, uyuyor. kadını gönderdim. görüntülere bakayım diye açtım,ama kamera sadece 14 dakikalık kayıt yapmış,anlamadım niye böyle oldu:uhm: sadece o kadarına bakabildim yani. orda da oyun oynuyolar sadece,oyuncaklarla filan oynuyolar. nasıl uyuttu göremedimCADIARZU ama oğlum hiç problem çıkarmadı sanırım kendi evimizde olduğumuz için. sevdi bakıcı teyzesini:)
neyse bende hemen kuzuma bir çorba yaptım,bulaşıklarımı hallettim. kendimize de bir karnıbahar haşladım. kıymalı yapacam. sizde ne var ne yok bakalım??
merhaba kızlar
nasıslınız?sonunda gelebildim evime
zeynep çok hastalandı kızlar ya dünden beri mahvoldu yavrum,sesi kısıldı hiç çıkmıyor,burnu akıyor,sürekli ağlar vaziyette offf canım sıkılıyor onu öyle gördükçe hiç bu kadar hasta olmamıştı yavrum ya
eşim sonunda dr.umla görüşmüş siz istiyorsanız problem yok demiş,bende sevindim ,en azından bişey yoluna girdi,hafta sonu ulrason için gideceğiz bi aksilik olmazsa o zaman herkese söyleyeceğiz
geçmiş okuyamıyprum kızalr kusura bakmayın lütfen
zeynep uyurken atıştırayım biraz hiç benden ayrılmıyor sürekli kucakta hiç bi iş yapamadım
sonra uğramaya çalışırım yine
kızlar napim yaa,işin ucunda bebeğim olunca, paranoyak oldum galibakafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
sanırım kameranın şarjı bitmiş. şimdi şarj oluyo.a.s
geçmiş olsun cnm,bişey olmamış Allah korumuş defneyiSelam bacılar a.s.
Bende de sabah kahvaltıya annemle teyzem vardı. Yedik içtik en son Defdef'imi yıkadık onlar gittiler. Tam onlar gitti Defdef'im deri pufa tutunurken birden poposunun üstüne oturdu. Ama düşmedi yavaşça oturdu. Bir ağladı bir ağladı. Meğersem dişi dilini kesmiş. Kuzumun ağzı kanadı biraz. Emzirdim de zor unutturdum. Allah'tan vurmadı da bi yerini. Sadece otururken oldu üzüldüm valla kuzuma ya :çok üzgünüm:
Bende akşam astığım çamaşırlarımı topladım. Defdef'in akşam çıkan moklularını yıkadım yine kaydirigubbakcemile3
Şimdi karnıbahar haşlayayım da akşama pişiririm mis gibi zemuszemus
Defnoş bi uyursa duşa girmem lazım. Dün duş alamadım rahatsız hissettim kendimi a.s.
canım sağolasın,görmemeişim cnm ben yazını,keşke okumuş olsaydım valla daha rahat olurdumAy canım çok geçmiş olsun yavruşuma ya :çok üzgünüm: İnşallah tez vakitte düzelir a.s.
Bak doktorda sorun yok demiş. Ya benim yengem sezaryenle doğum yaptı ertesi ay hamile kaldı yine doğurdu aslanlar gibi. Yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. Bişeycik olmaz sen içini ferah tut , sağlıkla büyüt kuzunu göbeciğinde opuyorumnanaktan
sağol cnmAay kıyamam Defneye oluyoo işte yaa Rabbim görünür görünmez kazalardan korusun yavrularımızı....
Özlemcim geçmiş olsun!!
Geçmiş olsun cnm kuzucuka... bak dr da sorun yok demiş takma sende artık[/B]opuyorumnanaktan
vaaayyyyyyyyyyyyyyyyy falla çok beğendim bu kalem kamera işini.
iyi düşünmüşsünüz...
o zaman ayşecim sizin kamerada sorun var şimdi sen yine açıp evde denesene bir daha..
ayy canım ya çok geçmiş olsun allah esirgemiş yine yavruyu....
nazar nazar bu zilliye nazar değmiş değmemesi mümkün mü? :hulya:
Aay kıyamam Defneye oluyoo işte yaa Rabbim görünür görünmez kazalardan korusun yavrularımızı....
Özlemcim geçmiş olsun!!
ŞenizŞenizoyy yazıkk kıyamam kuzuya...
kızlar napim yaa,işin ucunda bebeğim olunca, paranoyak oldum galibakafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
sanırım kameranın şarjı bitmiş. şimdi şarj oluyo.a.s
geçmiş olsun cnm,bişey olmamış Allah korumuş defneyi
canım sağolasın,görmemeişim cnm ben yazını,keşke okumuş olsaydım valla daha rahat olurdum
özlem canım en iyisini yapıyorsun.zeynepte iyileşir inşallah ya.ıhlamur falan versen biraz belki rahatlar
Sağolasınız kızlar ya valla şu kız kafayı gözü yarmadan hayırlısı ile bi büyüse başka isteğim yok. Heran göz önünde tutuyorum ama olacağı varsa oluyor işte :çok üzgünüm:
Heh doldur doldur yarın yine bitmiş dersen bizide hasta edicen valla kaydirigubbakcemile3
Sağolasın canım Allah korudu valla a.s.
Artık takma kafana ve keyfini çıkar a.s.
sağol cnmcanım benim geçmiş olsun zeynebime:teselli:
kızlar face doğumgünü resimlerimi ekledim bakarsınız artıkınn..opuyorumnanaktan
YAAAAA ben face giremiyorum yasak üfff neyse annemlere gidersem bakarım inş.
yada sen kk ya koysan bir tane görseydim kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?