2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol cnm paylaşım için güzelmişalkisalkisalkis
http://img21.imageshack.us/img21/7296/s6300137x.jpg

hadi bbi tane koyalım bari,zaman bulursam bir iki tane daha atarı inşallah..

maşalahh cnm çok hoş çıkmışssınız ailecek ben nedense seni hep sarışın hayal ediyordum,yanılmışımboshayallersmile

zeynebe bieyler yedirdim azcık size bi bakayım dedim azcık oynasın uyutucam şimdi ilaçlarını falan içirdim
ishali başladı umarım artmaz

sağolun kızlar,nasıl canlandırmıştın cerencim,buarada ben geçen bayrama kadar sarışındım özlemcim saçlarımı yeni boyattım yıllardım sıkılmışım artık sarıdan...opuyorumnanaktan

kayınvalidemle,kayınpederim gelecek doktordalar,ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar,öptüm sizi ve bebişleri..

özlemcim zeynebe kardeş geliyormus..hayırlısı olsun tatlım.
ayrıca gecmiş olsun benim zeynep ve bende hastayız kaç gündür..

sağol cnm,sizde geçmiş olsun tatlım,ben atlattım baya ama zeynep çok fena oldu ya umarım toparlar bütün bebişler kendilerinimafoldumben

cnm sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim,dış gebelik falan değilmiş çok şükür
akıntın,kistin,mantarın da ne varsa hepsi çabucak geçer inş tatlım

kızlar az önce gördüm Alişimin ön üst dişinin biri çıkmış 3 dişimizde geldii

ooo masallah hayırlı olsun yakışıklı oglusumun dişi sen nerelerdesın bacım kac gundur ben geldım sen yoksun (

hayırlı olsun birsommmm :lepi:

sonunda berkeninde altı sağ dişi patladı biliyormusun.

daha ilk kaydirigubbakcemile3

canım sızınde dişiniz hayırlı olsun benımde kızımın henuz tek dişi var tek dişli canavar anlıycan :)))

sen tedbırını al ıcınıde ferah tut canım ınsallah oglusunla ıyı anlaşırlarda sende rahat olursun benım bır yardımcım vardı bebekler 40 gunlukken başlamıştı ınan oglum benden cok onu sevıyordu ama malesef gıttı ((

kuzucum ya cok gecmış olsun canım tez zamanda ıyleşir ınsallah zeynep kız bak doktorunda sakıncası yok demış rahatlamışındır artık :)) merak etme canım hayırlısıyla hıcbırs4ey olmaz

gecmış olsun canım boyle ufak kazalar atlatıcaz sanırım hep mevlam buyuklerınden korusun defnoşunda poposunu ısır kurtlu olmasın oyle nazar deger kuzuma

canım cok gecmış olsun sızede off ya hastalık sardı bızım topıcın bebişlerını mevlam korusun meleklerımızı

kızlar selam

tubaya geçmiş olsun diyemedim canım dış gebelik falan deyince bende endişe etmiştim ama degilmiş şükür :)

esen sende dinlenmene bak cicim kolunada dikkat et çarpma biyerlere :)

özlemin zeynebi, fulya ve onunda zeynebi hasta imiş çok geçmiş olsun

biz iyiyiz çok şükür aklımda bişiler vardı ama kafamı toparlayım gelirim yine boshayallersmile

çok yoruldum ütü masası ortada ütülediklerimi yerleştireyim off yaprak dökümüde başlayacak çabuk olayım ya bukızın ütüleri bitmiyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

kızlar merhaba nasılsınız özledim sizi bayadır giremiyorum müsayit olamadım birtürlü

yanılmamışım o zamanbayanssulusmile
evet gerçekten iyi tahmin etmişsin!!

geçmiş olsun cnm ikinizede.

kızlar merhaba nasılsınız özledim sizi bayadır giremiyorum müsayit olamadım birtürlü
sağol iyiyiz sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…