2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaaa bende ömere portakal yediriyorum mandalinin suyu veriyorum

ıhlamur benimkilerde içmiyor ...şeker vs. kar etmiyor yani

gunaydin kizlar sabah erken kalktim annem beni yikadi ay Allah kimseyi elden ayaktan dusurmesin cok zor yaaaa
Ahsende uyuyor uyaninica o da yikanacak zavalli annem cok yoruldu (
gecmise bakamadim tlfdan zor oluyor keyifler yerindedir insallah
sibelcim yagiz nasil oldu iyiledi mi biraz portakaldan bahsetmissiniz bende veriyorum Ahsene bir sorun olmadi

Öyleyse bende deneyeyim bakalım.Esencim allah yardımcın olsun canım anne gibisi varmı eksikliklerini göstermesin.

Ne güzel umarım akşam güzel vakit geçirirsinizaklinialirimsmile

aaaaaaaa bende ömere portakal yediriyorum mandalinin suyu veriyorum

ıhlamur benimkilerde içmiyor ...şeker vs. kar etmiyor yani

Bende vereyim ozaman bakalım yiyecekmi.Ihlamuru şekerli hiç denemedim onuda bi deniycem.Ay bu çocuklara bişey yedirip içirmek için kırk takla atıyoruz valla.kafamçokkarıştı

veer sibelcim direncini arttirir bise yapacagini sanmiyorum
ihlamura bende seker koyuyorum iciyor oyle

merhaba kızlarr naıslsınız bakalım?zeynebi uyututm bi bakem dedim size uyanır şimdi

selam canım.İşler yoğun desene.Kolayca atlatın ve resımlere bekliyoruz.

selam canım.9.30 10 arası uyuyor cok gec sayılmaz ama yıne en azından 8 e kadar uyusa.En kötusude gece cok uyanıyıor insan sınır oluyor bı sure sonra.Yok canım defnem gıbı değil Bora hem sıkıyor hem gıcırdatıyor sureklı.

günaydın pınar ve gilhan.

Gec oldu ama Tunaydın canım.

Ay sana kıyamam ya.Üzülüyorum valla hem iş hem hastalık.Su kışı atlatalımda hastalıklar uzaklassın bızden.

Ben yazmıştım canım.Bizim dr.bıdakı ay baslatıcakmış.Zararı olucağını sanmıyorum ama uygun görmuyorum dedı.Ben de dınlıyorum.Yoğun asıt içerdığınden.

İyı eğlenceler canım.Ay hastalıktan eve kapandım.Benım yerımede gez sen.

Canım ınşallah duzelırsın tez vakıtte.Annecığın de sağolsun.

merhaba kızlarr naıslsınız bakalım?zeynebi uyututm bi bakem dedim size uyanır şimdi

Selam canım.Nasıl oldu zeynep.

selam
benim oglumda 8 .ayinda mandalina suyu pisik yapti icine seker koyunca pisigi onluyomu gercekten

losta bizde bayılıyoruz eşimle sabah dörde kadar izlediğimizi bilirim heyecanlı heyecanlı

kızlar haftaya perşembe çıkıyorum izne :)

özlemcim valla ben yoğun bir şekilde çalışıyorum yılsonu işlemleri faturalar derken çıldırcak gibiyim(

Sıhhatler olsun Ceylinime şimdi mis gibi olmuşturopuyorumnanaktan

günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız:))))) ben regl olacağım sanırım hem gerginim hemde karnım ağrıyor

günaydın kızlar hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız? hayırlı cumalar

Hayırlı cumalarrra.s.

olur banucum hatta süper olur.bide atatürk parkında alara restaurant var denize sıfır kahvaltı keyfi manzaraya karşı süper oluyor oraya gidelim.

Denize sıfır oo güzelmiş gezin bakalım süper ya

Bende kaç aydır veriyorum mandalina dr ver demişti meyvesine suyunu sıkıyorum

Walla Pınarcım bugünde aktifsin ne güzel kutlama falan güzel geçer inşallaha.s.

Canım allah yardımcın olsun aallah annelerimizden razı olsun acil şifalar sana a.s.

Selam canım Zeynep nasıl oldu?

losta bizde bayılıyoruz eşimle sabah dörde kadar izlediğimizi bilirim heyecanlı heyecanlı

kızlar haftaya perşembe çıkıyorum izne :)

Hade gözün aydın canım iyi tatiller inşallahopuyorumnanaktan

kızlar ya zeynebin şeyinde sivilce gibi bişey çıktı,sonra baktım yanında çıkmış sonra onun yanında derken dudağın tekini kapladı kırmızı bişey baktım diğer dudakta da bir sivilce var sonra bir ki tane daha çıkmış bu ne ya,noırmal nokta gi,bi değil,içi dolu belli ama minicik,pişik mi oldu acaba uçuk falan mı ya,bebeklerde de orda uçuk olur mu ki ya,ne kullansam bilemedim,sürekli kullandığım şeyi sürüyorum ama bi fayda etmiyor arttı daha da,bi,şey önerebilen var mı?

slm kızlar,
bugün acayip kötü başladı gün,Dağhan en az 10 kere uyandı gece ,sabahta 7 de dikildi yine,acayip yorgun ve sinirliyim nedir derdi anlamadım gitti,kahvaltıda yapmadı,neyseki çorbasını içti,şimdi uyuttum ütüm var devam ediyim,dayımlar gelecek modokodan eşya bakacaklar a.annemi bana bırakacaklar belki bende giderim gezme olur,şimdi biraz ütü yapıyım sonra bakabilirsem bakarım yine
Umarım hepiniz iyisinizdir,öpüyorum sizleri..

özlem pişik olabilir yeğenimde ondan çok oluyorya teni ahssas olduğu için.

umarım öyledir buna bile sevinicem valla tülay,canım sıkılıyo hem hasta hem de bu,eşime de söylemedim ıslak mendil kullnıyorsun ondan oldu diyecek,ama gün geçtikçede artıyor,yenidoğanken olmuştu bi kere böyle deiğildi hemen geçti o ,ne yapsam bilemedim tülay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…