sağol cnm bi deneyelim eşim işte gece gelir,eczane kapanır artık yarın alırızözlemcim ya ıslak mendili kullanma.evde sebamed sabun varmı eğer varsa sürekli bununla bezi sabunlayıp temizle.bide eşin alırsa trosyd pişik kremi aldır 1-2 güne bişey kalmaz canım.yeğenimin varya öyle hem kabarıyordu hemde minik delikler olup kanıyordu şimdi altını kirletsin 5 dakika alma hemen kabarır
sağol cnmözlem'cim tülay haklı trosyd kullan. o hem pişik hem mantar kremi. geçirmese bile hiçbir zararı olmaz. geçmiş olsun canım.
bizde pazara gittik. hava çok soğuk eşim arabada ceylin'i oyaladı ben acele acele meyve sebze alıp çıktım. eve geldik onları yerleştirdim dolaba. şimdi yemek yapmam lazım. gelirim yine...
gunaydin kizlar sabah erken kalktim annem beni yikadi ay Allah kimseyi elden ayaktan dusurmesin cok zor yaaaa
Ahsende uyuyor uyaninica o da yikanacak zavalli annem cok yoruldu(
gecmise bakamadim tlfdan zor oluyor keyifler yerindedir insallah
sibelcim yagiz nasil oldu iyiledi mi biraz portakaldan bahsetmissiniz bende veriyorum Ahsene bir sorun olmadi
Ne güzel umarım akşam güzel vakit geçirirsinizaklinialirimsmile
selam canım.9.30 10 arası uyuyor cok gec sayılmaz ama yıne en azından 8 e kadar uyusa.En kötusude gece cok uyanıyıor insan sınır oluyor bı sure sonra.Yok canım defnem gıbı değil Bora hem sıkıyor hem gıcırdatıyor sureklı.
İyı eğlenceler canım.Ay hastalıktan eve kapandım.Benım yerımede gez sen.
selam
benim oglumda 8 .ayinda mandalina suyu pisik yapti icine seker koyunca pisigi onluyomu gercekten
losta bizde bayılıyoruz eşimle sabah dörde kadar izlediğimizi bilirim heyecanlı heyecanlı
kızlar haftaya perşembe çıkıyorum izne :)
Walla Pınarcım bugünde aktifsin ne güzel kutlama falan güzel geçer inşallaha.s.
kızlar ya zeynebin şeyinde sivilce gibi bişey çıktı,sonra baktım yanında çıkmış sonra onun yanında derken dudağın tekini kapladı kırmızı bişey baktım diğer dudakta da bir sivilce var sonra bir ki tane daha çıkmış bu ne ya,noırmal nokta gi,bi değil,içi dolu belli ama minicik,pişik mi oldu acaba uçuk falan mı ya,bebeklerde de orda uçuk olur mu ki ya,ne kullansam bilemedim,sürekli kullandığım şeyi sürüyorum ama bi fayda etmiyor arttı daha da,bi,şey önerebilen var mı?
slm kızlar,
bugün acayip kötü başladı gün,Dağhan en az 10 kere uyandı gece ,sabahta 7 de dikildi yine,acayip yorgun ve sinirliyim nedir derdi anlamadım gitti,kahvaltıda yapmadı,neyseki çorbasını içti,şimdi uyuttum ütüm var devam ediyim,dayımlar gelecek modokodan eşya bakacaklar a.annemi bana bırakacaklar belki bende giderim gezme olur,şimdi biraz ütü yapıyım sonra bakabilirsem bakarım yine
Umarım hepiniz iyisinizdir,öpüyorum sizleri..
bizde pazara gittik. hava çok soğuk eşim arabada ceylin'i oyaladı ben acele acele meyve sebze alıp çıktım. eve geldik onları yerleştirdim dolaba. şimdi yemek yapmam lazım. gelirim yine...
zeynebe nerdeyse bir kase çorba içirdim maşallah valla ya,3-4 gündrü sadece mama yiyyordu,az önce tarhana yaptım az ekmek doğradım yumurcak tv ye bakarken yedi baya,sonunda da zorla tıktım ama bitirdi,çok sevindim ya:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
pınarcım sağol cnm yarın aldırıcam mutlaka,en iyisi anneme söyleyeyim gelirken alsın yarın,eşime söylemek de istemiyorum pek haklı çıkacak çünkü,ıslak mendil kulllanma diyordu hep ondan oldu diyecek şimdi
Ben geldümmmm a.s.
Sabahtan beri hiçbişey yapmadım valla camış gibi oturuyorum. Tam ütü yapıcaktım eşim boşver acele bişey yoksa haftasonu yaparsın dedi. Bende dünden meraklı zaten. Tv izleyip, kuzumla oynayıp durduk. Sonra ben yıkandım. Kızımıda yıkadık. Mis olduk misss opuyorumnanaktan
Babamızın dışarıda işi vardı çıktı. O gelsin bende kuaföre ineceğim. 8 gibi arkadaşlara gideceğiz. Doğum günü olan arkadaşın karısı 7 aylık hamile. Yemek için yardım edeceğim yazıktır.
Ay karnımda acıktı bi cornflakes yiyeyim bari. Aslında canım börek falan istiyor ama buzluğumda da kalmadı :1no2:
kızlar zeynep dün biraz biraz emeklemeye başladı ,emekelemeden yürüyecek diyordum ama emekleyecek sanırım,zorluyor kendini baya hasta diye çok yormak istemiyorum iyileşsin çalışmalara devam
bi de bababaaba diye bağırıp duruyor kuzu ya
sus kız ben sana anne diyeceksin demedim mi diorum bakıyo suratıma babaabab diye başlıyo tekrar,dünde mam mam mam diyo artık ufak ufak başlayacklar galiba,ağzından pek kelime duymadığımız için bize baya büyük olay geldi valal bunlar sadece dadadada dededed diyodu:dilcikar:dedeymiş anne desene be kızım
eşimde bayılıyor baba diyo benim kzıızm diyo alıp seviyo
ohh ne güzel keyif yapmışssınız ana kız,iyi demiş eşin,sıhattler olsun defnoşla sana pınarcım,tabi ya yazık kadına yardım et bize eden olmadı biliriz kıymetini,iyi eğlenceler cnm
Ohh afiyet şeker olsun kuzuma a.s.
Canım ya ıslak mendil yapıyo diye bişey yok ki. Bazı dönemler yediklerinden dolayı hassalaşıyolar ve pişik oluyo sıkma canını. Çocuk bu pişik olmadan büyüyecek diye bi kural yok. Defne 5 aylıkken pamukçuk oldu su içmiyo diye. Doktor bile şaşırdı. Olacak bunlar sıkma canını a.s.
maşallah defneye de yavrum ya,çok tatlı oluyorlar bu kzuuzlar ya ,Allah tüm isteyipte olmayanlara versin inş herkese tadtırsın bu duyguyuYerim ben onu maşallah kuzuma a.s.
Defne'de hep anneeeeee diye bağırıyordu bikaç gündür hani kızım baban nerde diyince Halit'e bakıp babaaaaaaa diye bağırıyor. Eşiminde ağız kulaklarda opuyorumnanaktan
Sağolasın canım a.s.
Ya haklısın valla. Ben hamileyken ne gelen ne giden arkadaşım eksik olmuyordu. Allah yinede eksik etmesin ama zorlanıyordum. Bari kızcağız zorlanmasın. Zaten bel fıtığı var. Çok çabuk yoruluyor :çok üzgünüm:
arkadaşlar yoruldum bu hafta yoğun geçti haftaya dinlenirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?