2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ferda belki diş için mızlanmıştır dağhan,çıkacaksa falan zeynepte aynını yapıyor çünkü

özlemcim ya ıslak mendili kullanma.evde sebamed sabun varmı eğer varsa sürekli bununla bezi sabunlayıp temizle.bide eşin alırsa trosyd pişik kremi aldır 1-2 güne bişey kalmaz canım.yeğenimin varya öyle hem kabarıyordu hemde minik delikler olup kanıyordu şimdi altını kirletsin 5 dakika alma hemen kabarır

özlem'cim tülay haklı trosyd kullan. o hem pişik hem mantar kremi. geçirmese bile hiçbir zararı olmaz. geçmiş olsun canım.

bizde pazara gittik. hava çok soğuk eşim arabada ceylin'i oyaladı ben acele acele meyve sebze alıp çıktım. eve geldik onları yerleştirdim dolaba. şimdi yemek yapmam lazım. gelirim yine...

sağol cnm bi deneyelim eşim işte gece gelir,eczane kapanır artık yarın alırız
bende ıslak pamukla temi,zleyyim zeynebin altını bi süre,kurulayıp süreyim,şimdi baktım bepantende iyi gelirmiş ne kadar gelir bilmem,deneyeceğim hemen onu da umarım geçer ya
özlem'cim tülay haklı trosyd kullan. o hem pişik hem mantar kremi. geçirmese bile hiçbir zararı olmaz. geçmiş olsun canım.
sağol cnm
bizde pazara gittik. hava çok soğuk eşim arabada ceylin'i oyaladı ben acele acele meyve sebze alıp çıktım. eve geldik onları yerleştirdim dolaba. şimdi yemek yapmam lazım. gelirim yine...

iyi olmuş cnm ,kolay gelsin sana

Ay canım benim ya valla Allah anneciğinden razı olsun sanada en kısa zamanda şifa versin a.s.

Ne güzel umarım akşam güzel vakit geçirirsinizaklinialirimsmile

Sağolasın canım a.s.

Pekde erken sayılmazmış canım ya. Hani şöyle 8 gibi falan uyuyo olsa erken kalkar diyeceğim ama demek ki bu kadar uyuyor CADIARZU

Sağolasın canım a.s. Sizde iyileşinde bol bol gezersiniz tatlım a.s.

selam
benim oglumda 8 .ayinda mandalina suyu pisik yapti icine seker koyunca pisigi onluyomu gercekten

Valla ben suyunu özellikle sıkıp vermiyorum canım. Eline veriyorum öyle yiyor a.s.

losta bizde bayılıyoruz eşimle sabah dörde kadar izlediğimizi bilirim heyecanlı heyecanlı

kızlar haftaya perşembe çıkıyorum izne :)

Evet ya çok heyecanlı valla a.s.

Ohhh hadi gözün aydın a.s.

Walla Pınarcım bugünde aktifsin ne güzel kutlama falan güzel geçer inşallaha.s.

Sağolasın canım a.s.

Canım kızlar yazmış bencede trosyd kullan çok iyi bi krem doktor çok zararsız dedi a.s.

Selam canım a.s. Dişten yapmıştır tatlım a.s. Kolay gelsin sana a.s.

Kolay gelsin canım hava hakikaten bayağı soğuk kafamçokkarıştı

zeynebe nerdeyse bir kase çorba içirdim maşallah valla ya,3-4 gündrü sadece mama yiyyordu,az önce tarhana yaptım az ekmek doğradım yumurcak tv ye bakarken yedi baya,sonunda da zorla tıktım ama bitirdi,çok sevindim ya:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

pınarcım sağol cnm yarın aldırıcam mutlaka,en iyisi anneme söyleyeyim gelirken alsın yarın,eşime söylemek de istemiyorum pek haklı çıkacak çünkü,ıslak mendil kulllanma diyordu hep ondan oldu diyecek şimdi

Ben geldümmmm a.s.

Sabahtan beri hiçbişey yapmadım valla camış gibi oturuyorum. Tam ütü yapıcaktım eşim boşver acele bişey yoksa haftasonu yaparsın dedi. Bende dünden meraklı zaten. Tv izleyip, kuzumla oynayıp durduk. Sonra ben yıkandım. Kızımıda yıkadık. Mis olduk misss opuyorumnanaktan

Babamızın dışarıda işi vardı çıktı. O gelsin bende kuaföre ineceğim. 8 gibi arkadaşlara gideceğiz. Doğum günü olan arkadaşın karısı 7 aylık hamile. Yemek için yardım edeceğim yazıktır.

Ay karnımda acıktı bi cornflakes yiyeyim bari. Aslında canım börek falan istiyor ama buzluğumda da kalmadı :1no2:

kızlar zeynep dün biraz biraz emeklemeye başladı ,emekelemeden yürüyecek diyordum ama emekleyecek sanırım,zorluyor kendini baya hasta diye çok yormak istemiyorum iyileşsin çalışmalara devam
bi de bababaaba diye bağırıp duruyor kuzu ya
sus kız ben sana anne diyeceksin demedim mi diorum bakıyo suratıma babaabab diye başlıyo tekrar,dünde mam mam mam diyo artık ufak ufak başlayacklar galiba,ağzından pek kelime duymadığımız için bize baya büyük olay geldi valal bunlar sadece dadadada dededed diyodu:dilcikar:dedeymiş anne desene be kızım
eşimde bayılıyor baba diyo benim kzıızm diyo alıp seviyo

Ohh afiyet şeker olsun kuzuma a.s.

Canım ya ıslak mendil yapıyo diye bişey yok ki. Bazı dönemler yediklerinden dolayı hassalaşıyolar ve pişik oluyo sıkma canını. Çocuk bu pişik olmadan büyüyecek diye bi kural yok. Defne 5 aylıkken pamukçuk oldu su içmiyo diye. Doktor bile şaşırdı. Olacak bunlar sıkma canını a.s.

ohh ne güzel keyif yapmışssınız ana kız,iyi demiş eşin,sıhattler olsun defnoşla sana pınarcım,tabi ya yazık kadına yardım et bize eden olmadı biliriz kıymetini,iyi eğlenceler cnm

Yerim ben onu maşallah kuzuma a.s.

Defne'de hep anneeeeee diye bağırıyordu bikaç gündür hani kızım baban nerde diyince Halit'e bakıp babaaaaaaa diye bağırıyor. Eşiminde ağız kulaklarda opuyorumnanaktan

ohh ne güzel keyif yapmışssınız ana kız,iyi demiş eşin,sıhattler olsun defnoşla sana pınarcım,tabi ya yazık kadına yardım et bize eden olmadı biliriz kıymetini,iyi eğlenceler cnm

Sağolasın canım a.s.

Ya haklısın valla. Ben hamileyken ne gelen ne giden arkadaşım eksik olmuyordu. Allah yinede eksik etmesin ama zorlanıyordum. Bari kızcağız zorlanmasın. Zaten bel fıtığı var. Çok çabuk yoruluyor :çok üzgünüm:

haklsın cnm,hiç bu kadar çok olmamıştı zeynep şaşırdım biraz da panik yaptım sanırım pınar,ama yarın hemen halledeceğim şu işi.bide ağzı pamukçuk olmuş ya nasıl oluyor cnm o ya,zeynebinde dudaklarında beyaz beyaz bişeyler oldu sanırım hastalıktan,sadece dudaklarının ortasında birleşim yerlerinde pamukçuk olabilir mi ki?

maşallah defneye de yavrum ya,çok tatlı oluyorlar bu kzuuzlar ya ,Allah tüm isteyipte olmayanlara versin inş herkese tadtırsın bu duyguyu

gelmesinler demiyoruz ki canım ya tabiki gelsinler zaman geçmiyor yoksa
ama glip öyle oturmaları yokmu deli oluyorum insan ağız ucuyla da olsa sorar yardım lazım mı diye yok 9 aylık hamilyken bile herşeyi hazırladım cnm,herkes oturdu,doğum yaptığım akşam bile yemeğimi ben yaptımştım evdekilerin hepsi yedi,kayınvalidem falan,onlrda anlamadı ya halimden neyse akşam akşam açmayayım konuyu,sen en iyisini yapıyorsun valla pınar,halinden anlıyorsun kızın otuırmaya gitmiyorsun yardıma gidiyorsun valla,zor bulunursun kız senŞeniz

tülay sabunlu bezle sil dedinya nasıl yapayım cnm anlamadım ya,sonra durulayacakmıyım tekrar,ay insan acemi olunca ne zor:kedi:bu 2.de en azından bari bazı şeyleri biliyo olucam ya inş rahat ederim,iyiki varsınız valla

Özlem pişiktir canım.Krem cok iyi dene derim.Belki ateş olduysa oda yapmıştır.
Ohh afıyet olsun kuzuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…