2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

özlem kızın ilk baba dediyse kardeş erkek olabilir bizde öle derler ilk bebek anne derse kız baba dede derse erkek diyolar

aaa güzelmiş Birsen,duymamıştım hiç,bi kız bi oğlan güzel olur aslında,sağlıklı olsunda kızlarım olsa da olur ,babannemlerde öyle diyo zeynebin saçlarına bakarak,hamile olduğumu bilmiyorlar ama 2.ci erkek olacakmış,hoş babannem beni de erkek olacak demiş ama ben olmuşum iştekaydirigubbakcemile3

sibel cnm 25 kişi var belkide daha fazla aksama erkekler gelecek
gündüzde kuran okunacak onda böğrek fazla
bir peynirli kalsik poğça var birde dere otlu peynirli galeta unu bulanmış poğça poğçalar biri eltimden o belki kaşarlı sucukluda yapabilir...

hayırlısı ne ise o olsun cnm
sen nasılsın birsen hazırlıklar ne alemde
çok yorulmuşssundur valla

beni temizlik yoruyor yaaa mamalar değilll

Eğer Defne'ninki kadarsa acır canım. Kanardı hatta ağzı çok ağlardı. Ama azaldıkça hiç hissetmemeye başladı. Mümkünse gazlı bezi parmağına sar, karbonatlı suya sok ve ağzını sil canım. Seninki azdır fazla bastırma a.s.

Defne'ninde ağzı pamukçuk oldu sonra pişik oldu aşağısı. Doktor dedi zaten. Kız bebeklerde ağzı pamukçuk olunca aşağıya vurur dedi a.s.

iyi akşamlar kızlar.eşim gelmek üzredir bir sinema keyfi yapalım):)özlemcim tekrar geçmiş olsun inşallah düzelir biran önce öptüm canım.

İyi akşamlar canım. Ohhh keyif yapın ne güzel a.s.

Allah kolaylık versin bacım a.s. Menü süper ama 25 kişi ise anca yeter. Hediyelerinizi de güzel günlerde kullanın a.s.

İyi akşamlar canımmmmm Yağız'ımı öp benim için a.s.

Bende cornflakes yemek istemedim. Üşenmedim kendime ton balıklı makarna yaptım. Koca bir bardak kola eşliğinde güplettim kendimden utanıyorum :kedi: :kedi: :kedi:

hee bide özlemciğim tam yumurtlama dönemi ilşki olduysa ve o zaman tuttuysa bebek erkektir
benim arkdaşım yumrutlama döneminden önce ilşikiye girmiş 3 gün sonra yumurtlamış hamiş kalmıştı
kız hesap yaptı çok dikkat ediyordu bize dedi kesin kızım olacak kız spremler 3 gün içerde yaşar dedi
dünyalar güzeli kızı varr

sabahtan beri temizlik yapıyorum, çokk yoruldum. yarın komşular gelecek ya, ilk defa. ilk intiba önemlidir derler ya, anam ağladı ondan!kafamçokkarıştı birazda hazırlık yapcam dinlenip. öpücükleropuyorumnanaktan

Kolay gelsin canım çok yorma be kendini ay olduğu kadar a.s.

oooooooooo süperrrr
eğer bu teori doğru ise benim donmuş iki yumoşıumda erkek
ikiside baba dediiiiakannehir
oo işin zor o zaman 4 erkekle bide babları 5 anam kim yardım edecek kız sanakaydirigubbakcemile3
tamam cnm bi anneme sorayım muhtemelen pamukçuk,evde karbonatta yok,anam evde bişi kalmammış benden başka,alışverişe çıkıcaz bakalım listemi haızr asılı dolapta
Bende cornflakes yemek istemedim. Üşenmedim kendime ton balıklı makarna yaptım. Koca bir bardak kola eşliğinde güplettim kendimden utanıyorum :kedi: :kedi: :kedi:
ohh afiyet olsuna.s.
anam nasıl hesaplamış onu vay be insanlar neler biliyorlarmış bi netten bakayım,sonra cinsiyeti belli olunca gerçek miş deriz bari
kolay gelsin cnm ya çok yormuşssun kendini bişey olmaz,seni seven olduğun gibi sevsin di mi amaa.s.
ayy menü süper,ama kalabalık olacaksınız inş yeter cnm
bende mi gelsem ne:kedi:canım çekti valla:kedi:
çok teşekkür ederim cnm,iyi akşamalr
Anammmmmmmmm o zaman benim kızım olacak zemuszemus

oy ne güzel işte bi kız bi oğlan:icecream:

kzıalr zeynebi uyuttum mamasını içti uydu kzuzum,bende bulaşık makinasını çalıştırıştım sabah,öğlen açtım iyi yıkamamış,deterjan üzerine bulamış ,bi daha attım yıkansın diye det.koymadım 2.ye sadece durulasın diye,ayy ne göreyim aynen duruyor,üst seperti olduğu gibi çıkardım elimde yıkadım,sinir oldum offff
arada olur da bu kadr da olmaz ki yaw
aniden misafirim gelse ikram decek ne bardağım var nede tabağım
makinadan çıkacak diye güveniyorum bazen bide böyle çıkarsa hep rezillik...

zeynep ağladı daha yeni uyumuştum gittim salladım mamasını yedi uyduu tekrar yavrum ağrısı var herhalde kalkınca vereyim ağrı kesici hemen,sesi iyice gitmiş hiç çıkmıyo ağlarsa duyamam diye korkuyorum tv yi de kıstım sadece izliyorummafoldumben

Ne sinir bi durum be ay gıcık olurdum bende klava:

Ay canım benim kıyamam ya ağlayarak uyanıyolarya hiç dayanamıyorum :çok üzgünüm:

Bende Defdef'i uyuttum. Sızdı en sonunda. Öğlenden beri hiç uyumadı. Çantasını hazırladım. Salonu toparladım. Kocişin de geleceği yok he. Sözüm ona kuaföre gidicektim. 8'e doğru evden çıkmamız lazım. Yattı benim kuaför. Bari saçlarımı jöleleyeyim falan bi şekle sokup makyajımı yapayımda Defne uyanınca çıkarız hemen a.s.

hadi iyi eğlenceler cnmŞeniz
bende çıkıyorum eşim aradı geliyormuş
iyi akşamalr iyi hafta sonları
hee pazartesi bebişimi görmeye gididecz söylemedim galiba
sanırım salı anca girreim nete haber veririm size

Kolay gelsin canım çok yorma be kendini ay olduğu kadar a.s.

kolay gelsin cnm ya çok yormuşssun kendini bişey olmaz,seni seven olduğun gibi sevsin di mi amaa.s.

:
bu gelecek kişiler,bu karda kıyamette hergün balkonları siliyorum diyen insanlar olunca strese girdimakannehir dedikleri gibiyse,yanlarında pasaklı kaldımkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun tatlım:teselli:
iyi eğlenceler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…