birsen yarim alciydi kendim cikardim ama iyi eetmedim galibaaa
pinar bende yapicam ysrin ama sucukla yapicam pastirmayi sevmem[/B
siribron hosgeldin canimm ozledik kiz yayamazinn nasilll
Günaydın canım a.s. Anneciğin hayırlı haberlerle döner inşallah a.s.
Tünaydınlar bacılar a.s.
Annemi yolcu ettim şimdi. Bugün okullar erken dağıldığı için erken gitti mecbur. Kahvaltımızı yaptık o burdayken. Yazlık çoraplarım hala çoraplıktaydı. Onları kaldırdım, eskileri attım, yeni kışlık çorapları yerleştirdim. Eşimin atletlerini ütüleyebildim ancak. Annemin gitme vakti gelince diğerleri kaldı ama fazla bişey yok Allah'tan.
3 gün evde olmayınca hafta sonu nasıl oldu anlamadım valla ya. Evim temiz bi yemek yapmam lazım. Ne yapsam diye düşünüyorum CADIARZU
Defdef'im de kahvaltısını 3-5 kaşık yemişti. Şimdi altını değiştirdim , mamasını yedirdim, koltukta yatarak tv izlerken uyumuş kuzum ya opuyorumnanaktan
Havada fena valla. Balkona bi çıkayım dedim buzzzz eyvahedigeldismile
Bu arada Defdef'in altını değiştirirken kaka yaptı diye kukusunun içini de siliyodum. Baktım ki ıslak mendile kan gelmiş azıcık. Korktum bi baktım dudakların içindeki bölümde tahriş olmuş. Hiç ıslak yada moklu da bırakmam. Niye oldu şimdi bu ya. Canı da yanar kuzumun. Trosyd sürdüm akşama geçer inşallah :çok üzgünüm:
burcuuuuum doğum günün kutlu olsun tatlım!!!
biz çıkıyoruz kızlar yola. hepinize öpücükler,tatile gidiceklere iyi tatiller!!
Kuzu kulağım uyandı, emzirdim şimdi yerde oyuncak sepetini boşaltıyor tek tek. Bende bişeyler yesem ama ne yesem :uhm: Kayınvalidem elmalı kurabiye yapmıştı canım istedi diye ondan atıştırayım bi sallama çay ile bari a.s.
cnm ksıır istedi su ısınsın hemen yapıcam
selam kizlar karneleri verdik oh rahat ettik onbes gun rahatim
kayinnvalidem gitti esimi bekliyorum alcimida cikarttim cok biktim cikarinca acimaz dedim (ama cok agrim var hic oynatamiyorum
gecmisi okuyamadim sizler nasilsiniz/B]
ayyy hep duyardım başıma geldi profilime biri yazı yazmış
yok kız arkadaşım doktora gitti yumurtalıklarına bakıldı kan ve idrar testi istedi bide demir ilacı vs. verdiler demiş....acaba hamilelik varsa çıkarmı demiş
ben baştan şüphelendim profiline girdim yeni üye arakdaşı vs. yok
sonra bilgilerine baktım abuk sabuk heralde küçük bi kız arakdaşı için soruyor
cvp verdim anam bide ne cvp verse biz ilişikiye girdikde hamilemidir diye şüphemden sordum
ayyy şokkk nereden gelmiş beni bulmuş hemen kazene söledim .....sapıklarr
Sağolasın canım a.s.
Geçmiş olsun Defdefe hemen iyileşir inşallahopuyorumnanaktan
Hayırlı yolculuklar iyi tatiller a.s.
Ooo afiyet olsun kayınvaliden yapmış he baldan tatlıdır şimdiizemuszemus
Afiyet olsun a.s.bende çok seviyom kısırı
Gözün aydın canım hadi kurtuldun gelsin tatilzemuszemus
Canım keşke çıkarmasaydın ayy geçmiş olsuna.s.
Selam kızlar ne haber bugÜn tatİle gİrdİk 15 gÜn evdeyİm ama kaynana gelcem dedİ ses yok daha aramadı gelmese keŞke bende rahat etsem.bugÜn Çok ÜzÜldÜm arkadaŞım eŞİnden ayrılmaya karar verdİ Çok aĞladı oĞlu var 6 yaŞında kıyamadım ya ÖdÜn ver nereye kadar bİde eŞİ suÇlu face onun İÇİn Şarkı ekledİm candan erÇetİnden.offff of
sİzler ne yapıyorsunuz gerÇİ hemen kaÇıcam annem gİdecek bu gece onu yolculuycam
bİ buluŞma İŞİ konuŞulmuŞ haberİm olsun kaynana gİtmİŞse (gelİrse yanİ )gelİrİm.
SLMMM kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz.....pc me kavustum sonundaaakaydirigubbakcemile2bugun geldı daha 1ay oldu yafuuuu cok ozledımm sızı....eşim oglanla ugrasırken ustune oturunca ekran namına bişi kalmadıııı allahtan kaskoluydudaaaa garantı hallettı....bız ıyıyızzzz ..15 gundur nerdeyse yıllık ızındeyım ewdeydım ama pc yoktuuuuu netten ayrı kaldımmm:=)
carsambaya ızınde bıtıyoooo..sız nasılsınızzz herkez ıyı demııı gecmişş dag gıbı olmustur ....okumadan daldım valla okumayada fırsat zor bulurum heraldeeeeeeeeee.....
Hava iyice fena oldu ya. Dışarıda ağaçlar falan uçuşuyor her yer. Haberlerde 4 gün kar var diyor. Fena soğuk olacakmış. Allah dışarıdakilerin yardımcısı olsun :çok üzgünüm:
evet yaa eşimde dedi çok soğuk hava aman yaaa evimde sıcak yuvamda kuzularımlayım çok şükür ama elektirik vs. gitmesin yoksa donarızz
hadi biz battaniye altında kalırızda çocuklar durmaz
yok kız arkadaşım doktora gitti yumurtalıklarına bakıldı kan ve idrar testi istedi bide demir ilacı vs. verdiler demiş....acaba hamilelik varsa çıkarmı demiş
cvp verdim anam bide ne cvp verse biz ilişikiye girdikde hamilemidir diye şüphemden sordum
BIRSENNNN banada olmustu canımmm bıkere ben onemsemedım cvp da wermedıydım bana basta dedıydı sapıkkk ılıskıye gırdık kız arkadasım ıcın soruyom dıe....kazen hıc aklıma gelmedıydı yenıydım ozaman hamıleydım daha....
PINARRR gelemdımı kıs eşin hala yazık valla ya kac saat oldu...
ESENCIM ıyı hadı kaynamış sewındım canım....
Selam canım tatil başladı gözün aydına.s.Arkadaşınada üzüldüm ya ama bi noktada insan tıkanıyo yapacak bişi kalmıyo allah yardımcısı olsun
Hoşgeldin canıma.s.Garanti halletmiş iyi olmuş canım artık buralardasındırr
Evet ya fena hava bende balkona bi çıktım buz halinde girdimmeyvahedigeldismile
Aynen ya elektrik falan gitmez inşallah
Ne insanlar var yaaohaoldumsmile
cnm bende deneyeyim bari sağolasın,gündüz de öyle mi uyuyormuş selinözlem canım valla yere yastık atıp ışığı kapatıyorum ben yatıyorum oda yatıyor sonra kalkar gider ama ben kalkmam baktı olmuyor oda artık yastığı atınca yatıyor:)) kendi alıştı.çünkü sallıyamıyorum ayaklarım hemen ağrıyor zaten çok kramp girer bana.işten eve gidince zaten pestilim çıkıyor iyi oldu böyle.bu arad gündüz bazen 2-2,5 saat uyuyormuş.ama bölük bölük.bzen 1saat hiç uyanmıyormuş. genel olarak gündüz uykusu o kadar çok değil. akşamda 1 saat şekerleme yapar 7 -10 arasında::) zaten 11 12 arasıda ben yatarım oda mecburen yatıyor:)) zorda olsa uyuyor ..bazende uyumaz ama(
Allah yardımcısı olsun cnmayyy ikizlerden bi arkadaşım hastaneye yatmış 35 haftalık 1 cm açılmış kızla 2 gün önce konuştum doğurursam bana patatesli böğrek yap dedi....ayyy yarına kadar doğurmazsa ben yarın gideyimde götüreyim
kayinnvalidem gitti esimi bekliyorum alcimida cikarttim cok biktim cikarinca acimaz dedim (ama cok agrim var hic oynatamiyorum
inş gelmez cnm kaynana rahat edersin sendeSelam kızlar ne haber bugÜn tatİle gİrdİk 15 gÜn evdeyİm ama kaynana gelcem dedİ ses yok daha aramadı gelmese keŞke bende rahat etsem.bugÜn Çok ÜzÜldÜm arkadaŞım eŞİnden ayrılmaya karar verdİ Çok aĞladı oĞlu var 6 yaŞında kıyamadım ya ÖdÜn ver nereye kadar bİde eŞİ suÇlu face onun İÇİn Şarkı ekledİm candan erÇetİnden.offff of
sİzler ne yapıyorsunuz gerÇİ hemen kaÇıcam annem gİdecek bu gece onu yolculuycam
bİ buluŞma İŞİ konuŞulmuŞ haberİm olsun kaynana gİtmİŞse (gelİrse yanİ )gelİrİm.
hoşgeldin cnmSLMMM kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz.....pc me kavustum sonundaaakaydirigubbakcemile2bugun geldı daha 1ay oldu yafuuuu cok ozledımm sızı....eşim oglanla ugrasırken ustune oturunca ekran namına bişi kalmadıııı allahtan kaskoluydudaaaa garantı hallettı....bız ıyıyızzzz ..15 gundur nerdeyse yıllık ızındeyım ewdeydım ama pc yoktuuuuu netten ayrı kaldımmm:=)
carsambaya ızınde bıtıyoooo..sız nasılsınızzz herkez ıyı demııı gecmişş dag gıbı olmustur ....okumadan daldım valla okumayada fırsat zor bulurum heraldeeeeeeeeee.....
aa çok şükür geldin cnm nasılsın ne var ne yok?nasıl senin yaramaz?bizimkiler son sürat devam ediyor yaramazlığa?SLMMM kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz.....pc me kavustum sonundaaakaydirigubbakcemile2bugun geldı daha 1ay oldu yafuuuu cok ozledımm sızı....eşim oglanla ugrasırken ustune oturunca ekran namına bişi kalmadıııı allahtan kaskoluydudaaaa garantı hallettı....bız ıyıyızzzz ..15 gundur nerdeyse yıllık ızındeyım ewdeydım ama pc yoktuuuuu netten ayrı kaldımmm:=)
bence olur daha güzel olur hemde dene bak!!Düdüklünün içindeki hiç aklıma gelmemişti canım ama güzel olurmu ki ya balık falan :uhm:
Hoşgeldin canım a.s. Aman gelmez inşallahklava:
Arkadaşına da üzüldüm ya :çok üzgünüm:
Tüh be tatlım ya. Aman fazla oynatma bari iyileşme süresi uzamasın a.s.
Sorma ya bende gördüm fena canım istedi ama eşim yarın yaparız dedi a.s
Hoşgeldin canım a.s. Özledik valla. İnsan evde pc olmayınca çok sıkılıyor. Yağız paşada uslanmış azcık he gözün aydın a.s.
amiiiinnnnHava iyice fena oldu ya. Dışarıda ağaçlar falan uçuşuyor her yer. Haberlerde 4 gün kar var diyor. Fena soğuk olacakmış. Allah dışarıdakilerin yardımcısı olsun :çok üzgünüm:
havaalanındamı çalışıyor cnm senin eşin?yazık yaa demek trafik o derece yanii,neyse bizimki baktinde geldi yolu kısaya..ondan heralde!!Halit havalanından çıkalı 1 saat oldu şimdi aradı daha 1,5 saate ancak gelirim dedi. Hem fena bir yağmur hemde acaip bi trafik varmış. Karnı acıkmış yolda atıştırmalık bişeyler almış garibim. Ben onu beklemeyeyim yiyeyim bari yemeğimi cokacimcoook
ayy işin zor cnm Allah yardımcın olsun..esim geldi yemek yedik tek kolla mutfagi topladim simdi dinleniyorum ahsen babasiyla zilli cok ciglik atiyor yaaaaa
iyi akşamlr.yedinmi kısırı özlemcim?iyi akşamlar kızlar
tünaydin kizlarr nasilsinizz??
aksam biraz okumustum aklimda kalan kadariyle yazmaya calisacagim;
beyaz cim herseyin yolunda olmasina sevindim..ruya gördum demissin .ruyada altin görmek erkek cocuga isarettir derler..
mutahhara bende inek sütü veriyorum,kabiz yapiyor..(istersen sulandir biraz)..daha direkt biberonla vermedim,mamasina ve kahvaltiya katiyorum..
ayrica tum dogumgunu olanlar (liste kabarik baya:))(tam olarak aklimda tutamadim isimlerinzii) dogumgununuz kutlu olsun,nice senelere..
dirimkizi sendemi tombul 2009 anneleri listesindesin bizim gibiyaa 80 den 70 dustum takildim kaldim beeeee eski kiloma daha 12 kg varrrrrr:tomato:
dolap ve cekmece guvenligi icin en basitinden ikea da plastik halkalar var..görmustum gecenlerde...
hee unutmadann oglum baya baya konusmaya calisiyor yaa,baba geeeel diyo telefondaa,ablasina aba diyorr,yeni yeni desteksiz oturmaya basladi oda tam dik oturamiyor öne dogru egiliyoo..
hos sohbetler kizlar ben kacar oglum uyandi
SLMMM kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz.....pc me kavustum sonundaaakaydirigubbakcemile2bugun geldı daha 1ay oldu yafuuuu cok ozledımm sızı....eşim oglanla ugrasırken ustune oturunca ekran namına bişi kalmadıııı allahtan kaskoluydudaaaa garantı hallettı....bız ıyıyızzzz ..15 gundur nerdeyse yıllık ızındeyım ewdeydım ama pc yoktuuuuu netten ayrı kaldımmm:=)
ayyy kızlar bu gece 1986 da olan kar geliyormuş
agrim var canim ya bilmiyorum normal mi yarin sorucamcnm bende deneyeyim bari sağolasın,gündüz de öyle mi uyuyormuş selin
Allah yardımcısı olsun cnm
geçmiş olsun ya ağrıların var demek normalmiymiş acaba esenn
inş gelmez cnm kaynana rahat edersin sende
arkadaşına da üzüldüm ya hayırlısı olsun cnm
hoşgeldin cnm
Allahımdelikafaduldendelikafadulden:mymeka:
iyi geceleriyi akşamlar kızlar
Nurtencim, özlemcim,tülaycım, birsencim, spapayacım (cnm adını hatırlayamadım ya nikin,i yazdım), banucum, gülşahcım, pınarcım,ayşecim , ferdacım, özlemcim teşekkürler kızlar birlikte daha nice yıllara inş.
Şeniz
spapatya cnm annene çok geçmiş olsun
ayşecim iyi yolculuklar
Pınarcım özel bölgesini çok ayrıntılı temizleme bi kaç sefer üstün körü sil kafi, orda vücudun alışması gereken mikroplar varmış ve ayrıntılı temizleyince sık sık idrar yolu enfeksiyonu oluşuyormuş diye duymuştum
Ferdacım, inş. aranızdaki soğukluk b ir an önce biterde ağzınızın tadı tekrar gelir, kaynananda konuşup konuşmayacağı lafı bilsin ama....
ya alcinin icinde agrimiyordu gecti sandim cikarttim fena agriyor omzuma sabitledim simdi iyiyim
bu arada dogum gunun kutlu olsun
Birsencim anlattıklarını düşündümde kuzucuklar gözümde canlandı sevimli afacanlar ya :)
Cnm sağol, bugün sadece benim doğumgünüm vardı...
Kızzzz niye çıkarttın alçıyı çılgın...
Cnmm hoşgeldin, kendinide özlettin paşamıda
ayyy kızlar bu gece 1986 da olan kar geliyormuş
iyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?