2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

birsen yarim alciydi kendim cikardim ama iyi eetmedim galibaaa
pinar bende yapicam ysrin ama sucukla yapicam pastirmayi sevmem[/B
siribron hosgeldin canimm ozledik kiz yayamazinn nasilll

hosbulduk esencım..gecmişolsun canımmm...elınımı krdınnn.....bende cok ozledım sızı ıyıyız teytesı tam gaz yaramaslıga dewammmmmm:lepipuyorumnanaktan

ayyy hep duyardım başıma geldi profilime biri yazı yazmış
yok kız arkadaşım doktora gitti yumurtalıklarına bakıldı kan ve idrar testi istedi bide demir ilacı vs. verdiler demiş....acaba hamilelik varsa çıkarmı demiş
ben baştan şüphelendim profiline girdim yeni üye arakdaşı vs. yok
sonra bilgilerine baktım abuk sabuk heralde küçük bi kız arakdaşı için soruyor
cvp verdim anam bide ne cvp verse biz ilişikiye girdikde hamilemidir diye şüphemden sordum
ayyy şokkk nereden gelmiş beni bulmuş hemen kazene söledim .....sapıklarr

Günaydın canım a.s. Anneciğin hayırlı haberlerle döner inşallah a.s.

Sağolasın canım a.s.

Geçmiş olsun Defdefe hemen iyileşir inşallahopuyorumnanaktan

burcuuuuum doğum günün kutlu olsun tatlım!!!

biz çıkıyoruz kızlar yola. hepinize öpücükler,tatile gidiceklere iyi tatiller!!

Hayırlı yolculuklar iyi tatiller a.s.

Ooo afiyet olsun kayınvaliden yapmış he baldan tatlıdır şimdiizemuszemus

cnm ksıır istedi su ısınsın hemen yapıcam

Afiyet olsun a.s.bende çok seviyom kısırı

selam kizlar karneleri verdik oh rahat ettik onbes gun rahatim
kayinnvalidem gitti esimi bekliyorum alcimida cikarttim cok biktim cikarinca acimaz dedim (ama cok agrim var hic oynatamiyorum
gecmisi okuyamadim sizler nasilsiniz
/B]

Gözün aydın canım hadi kurtuldun gelsin tatilzemuszemus
Canım keşke çıkarmasaydın ayy geçmiş olsuna.s.

Anaaaaa şok oldum :1shok:

Sağolasın canım a.s.

Defne'de bi uyuyup bi uyanıyo uykusu şaştı iyice valla kafamçokkarıştı

Eşimde 10 dk'ya geliyomuş. Yazık adama ya saatlerdir yolda :çok üzgünüm:

BIRSENNNN banada olmustu canımmm bıkere ben onemsemedım cvp da wermedıydım bana basta dedıydı sapıkkk ılıskıye gırdık kız arkadasım ıcın soruyom dıe....kazen hıc aklıma gelmedıydı yenıydım ozaman hamıleydım daha....

PINARRR gelemdımı kıs eşin hala yazık valla ya kac saat oldu...

ESENCIM ıyı hadı kaynamış sewındım canım....

Selam canım tatil başladı gözün aydına.s.Arkadaşınada üzüldüm ya ama bi noktada insan tıkanıyo yapacak bişi kalmıyo allah yardımcısı olsun

Hoşgeldin canıma.s.Garanti halletmiş iyi olmuş canım artık buralardasındırr

Hava iyice fena oldu ya. Dışarıda ağaçlar falan uçuşuyor her yer. Haberlerde 4 gün kar var diyor. Fena soğuk olacakmış. Allah dışarıdakilerin yardımcısı olsun :çok üzgünüm:

Evet ya fena hava bende balkona bi çıktım buz halinde girdimmeyvahedigeldismile

evet yaa eşimde dedi çok soğuk hava aman yaaa evimde sıcak yuvamda kuzularımlayım çok şükür ama elektirik vs. gitmesin yoksa donarızz
hadi biz battaniye altında kalırızda çocuklar durmaz

Aynen ya elektrik falan gitmez inşallah

Ne insanlar var yaaohaoldumsmile

Geldi canım 9'u 20 geçe. 6'ya 20 kala yola çıkmış düşün ne trafik kafamçokkarıştı

Bırrr valla bırrrr eyvahedigeldismile

cnm bende deneyeyim bari sağolasın,gündüz de öyle mi uyuyormuş selin
Allah yardımcısı olsun cnm
kayinnvalidem gitti esimi bekliyorum alcimida cikarttim cok biktim cikarinca acimaz dedim (ama cok agrim var hic oynatamiyorum
/B]

geçmiş olsun ya ağrıların var demek normalmiymiş acaba esenn
inş gelmez cnm kaynana rahat edersin sende
arkadaşına da üzüldüm ya hayırlısı olsun cnm
hoşgeldin cnm

Allahımdelikafaduldendelikafadulden:mymeka:

aa çok şükür geldin cnm nasılsın ne var ne yok?nasıl senin yaramaz?bizimkiler son sürat devam ediyor yaramazlığa?
bence olur daha güzel olur hemde dene bak!!
Hava iyice fena oldu ya. Dışarıda ağaçlar falan uçuşuyor her yer. Haberlerde 4 gün kar var diyor. Fena soğuk olacakmış. Allah dışarıdakilerin yardımcısı olsun :çok üzgünüm:
amiiiinnnn
havaalanındamı çalışıyor cnm senin eşin?yazık yaa demek trafik o derece yanii,neyse bizimki baktinde geldi yolu kısaya..ondan heralde!!
esim geldi yemek yedik tek kolla mutfagi topladim simdi dinleniyorum ahsen babasiyla zilli cok ciglik atiyor yaaaaa
ayy işin zor cnm Allah yardımcın olsun..
iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlr.yedinmi kısırı özlemcim?

Nurtencim, özlemcim,tülaycım, birsencim, spapayacım (cnm adını hatırlayamadım ya nikin,i yazdım), banucum, gülşahcım, pınarcım,ayşecim , ferdacım, özlemcim teşekkürler kızlar birlikte daha nice yıllara inş.
Şeniz

spapatya cnm annene çok geçmiş olsun

ayşecim iyi yolculuklar

Pınarcım özel bölgesini çok ayrıntılı temizleme bi kaç sefer üstün körü sil kafi, orda vücudun alışması gereken mikroplar varmış ve ayrıntılı temizleyince sık sık idrar yolu enfeksiyonu oluşuyormuş diye duymuştum

Ferdacım, inş. aranızdaki soğukluk b ir an önce biterde ağzınızın tadı tekrar gelir, kaynananda konuşup konuşmayacağı lafı bilsin ama....

Birsencim anlattıklarını düşündümde kuzucuklar gözümde canlandı sevimli afacanlar ya :)

Cnm sağol, bugün sadece benim doğumgünüm vardı...

/B]

Kızzzz niye çıkarttın alçıyı çılgın...

Cnmm hoşgeldin, kendinide özlettin paşamıda

agrim var canim ya bilmiyorum normal mi yarin sorucam
iyi akşamlar kızlar
iyi geceler

guclubacismile
ayyy kızlar bu gece 1986 da olan kar geliyormuş

Kızlarrr öğlenden beri kar yağmaya aynen devam ediyo, bakalım eskisi gibi olucakmı, demin babamla konuştukta 1987idi sanırım diyo, o kada kar yağmıştı ki yürüyerek eve gelememiştim yaklasık 25 mt kala karın içinde mahsur kalmıştım resmen emekleyerek ve duvardan güç ala ala eve zor atmıştım kendimi diyo... beykoza kurt falan inmiş o sene düşünün yani nasıl bi kardır bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…