2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kızlar bu gece 1986 da olan kar geliyormuş

Çok mu kötüymüş CADIARZU

spapatya cnm annene çok geçmiş olsun

Sağol tatlıma.s.

anam anam anammmm annem yarım metre kardı her yer hiç bi yere çıkamamıştık diyo...

eyvahedigeldismileAbooo inşallah öyle olmaz ya hiç sevmiyom karı

gunaydin kizlar heryer bembeyas superrr
ama tatilde bile eve tikildik
olsunnnsicacik evimdeyim sukur allah evi olmayanlara yardim etsin

günaydınlar sabah kalktık erken gece desen öle aman valla yaa
bugün evin heryerini silip süpüreceğim yarın kaynım ve kız arkadaşı gelecek

kahvaltı etmedim canım istemiyor çocuklar hazır içeride oynarken gidip onların odasını süpüreyim sileyim.....sonra yatak odaası allahtan öle kirli değilde uğraşmayacam sonrada kocam gelir..
böğrek yapacam arkadaşıma gideceğim doğuma girmiş kızcağız...

bence olur daha güzel olur hemde dene bak!!

amiiiinnnn

havaalanındamı çalışıyor cnm senin eşin?yazık yaa demek trafik o derece yanii,neyse bizimki baktinde geldi yolu kısaya..ondan heralde!!

Sağolasın canım öyle de deneyeyim bi a.s.

Evet canım ya Atatürk Havaalanında çalışıyor. HEr gün sabah akşam o trafiği çekiyor :çok üzgünüm:

ayyy kızlar bu gece 1986 da olan kar geliyormuş

Anaaaaamm :1shok:

Canım kaka bulaşmıştı ondan sildim yoksa çiş falan olsa silmem öyle ama geçer inşallah bu sabah daha iyiydi a.s.

Oyyyyy :1shok:

Günaydın bacılar a.s.

Günaydın kızlar a.s.

Akşam 22:00'da Defne'yi emzirip uyutmaya çalışırken bende uyumuşum. Sabahta 10 gibi kalktık yatakta debelendik azcık. Defne gece çok uyandı tabi benim meme açıkta bel açıkta kala kala belim ağrıyor fena halde.

Kar yağmış gece. Evlerin üzerinde falan var ama yerler ıslak diye tutmamış. Şimdi ince ince yağıyor.

Kahvaltı hazırlayayım gelirim a.s.

merhabalar hayat kilit olmuş kızlar yaa bizim burasıda doldu valla yaa kocam biran önce gelsee

pınarcım sana bişey sorucam defneye hatırladığım kadarıyla milupnın kahvaltısını veriyordun galiba bende hep ondan verdim şimdi 8 aylıkolduk mamayı değiştirdim üstünde suyla hazırlayın yazıyor daha önce devam sütüyle yapıyordum şimdi sen nasıl yapıyorsun veya milupanın kahvaltısını kullanan arkdaşlar suylamı sütlemi hazırlıyorsunuz bizim kız hala ayrı ayrı yemiyor hemen kusuyor

Bizde kahvaltımızı yaptık. Mutfağımı ve evi toparladım. Defdef'i emzirdim uyudu. O uyurken duş alayım sonra babis bizi palladium'a götürecek. Wenice'te falan bayağı indirim var bulursam Defdef'e evde giymeye esofman altı istiyorum. Evdekiler kuculuyo artık. Ordan da belki babanesine bırakır biz kaçarız kocisle. Bu havada deli demeyin anam napim haftasonu evde oturmak geriyo beni kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Canım portakalli olan vardı o suyla yapiliyodu ama 8 tahilli ballı olan mama ile yapılıyor. Ben 8 tahilli olanı kullandığım için mama ile yapıyorum. Sen hangisini aldın :uhm:

Merhabalar kızlar, ay feci sıkıcı bi gün, kağan çokkk mızmız bi gülüyosa iki ağlıyo...damaklarını üstü kabarmış bembeyaz... dışarda yollar kapalı teyzelerim dayılarım yeğenlerim kimse gelemiyor, akşam nişan vardı yollar kapanınca haftaya ertelendi, bizde eve oturuyoruz, apartmanın önü jilet gibi olmuş babamlar kapı önündeki buzları kazıyorlar, yolda buldozerler tuz atıyo ve kağan paşanın hala burnu akıyo, bende iki kahve hazırlayayımda evde annemle keyif yapalım bari, öptük sizi şekerler

Canım portakalli olan vardı o suyla yapiliyodu ama 8 tahilli ballı olan mama ile yapılıyor. Ben 8 tahilli olanı kullandığım için mama ile yapıyorum. Sen hangisini aldın :uhm:

evet canım şimdi portakallı olanını aldık ondan önce 8 tahıllıyı kullanıyordum sütle yapıyordum 8 aylık olduk die ona başladım sevdide tadını ama biran yanlış yapmayayım dedim sağol canıma.s.

Buarada herkese merhaba arkadaşlar pınarı görünce aklımdaydı birden daldım konuya:)) hava çok soğuk burdada ince ince kar yağıyor dün heryer kardı çok güzeldi sabah erimiş( şimdi tekrar başladı,eşimin amcası kızıma yürüteç almış bizim kız bir oyana bir buyana gidip duruyor heryeri karıstıyor

Cnm eline sağlık, iyi alışverişler

Cnm tüm markaların aynı, su ile yazanı su ile mama ile yazanı mama ile hazırlıcan, keşke kağanda yese...

kolay gelsin cnm, arkadasınıda Allah kurtarsın..

bizde bizde aynen, Allah sokakta yaşayanların yardımısı olsun...

Kızlar bu arada kar yağmaya başladığından beri cam kenarına ekmek parçaları koyuyorum zavallı kuşçuklar nasiplensin diye, sizlerde koyun yazık nasıl açlar tertemiz ypmışlar cam kenarını..

burcu canım iyi düşünmüşsün bende pilav artmıştı onu koydum
ya bizde çıkıcaktık ama burası tepe ya fenaaa yağıyor tipi halinde valla imkansız araba çıkmaz yerinden
kahvaltımızı yaptık Ahsen meyvesini bile yedi şimdi yürütecinde geziyor sürünmekten hiç hoşlanmıyor çocuk

Ay canım ya bi düzelemedi kuzum a.s. Anaa o kadar fena yani :1shok:

8.aydan itibaren olan pekmezli peynirli olan tatlım. Portakallı 5.aydan itibaren olan. Ama ikiside su ile hazırlanıyor meak etme yanlışlık yok a.s.

Kızlar bu arada kar yağmaya başladığından beri cam kenarına ekmek parçaları koyuyorum zavallı kuşçuklar nasiplensin diye, sizlerde koyun yazık nasıl açlar tertemiz ypmışlar cam kenarını..

BEnde sabah ekmek koymuştum. Evde de annemlerin köpeği için ayırdığım pişmiş kemikler vardı. Şimdi çıkarken bahçeye onları bırakacağım. Yazık yesin köpecikler a.s.

Ohhh gezsin bakalım kuzum sürünmesin tabi ya a.s.

Burda da kar yağışı arttı. Bizde şimdi çıkıyoruz. Öptüm sizi kızlar a.s.

ayyy çocuklarım gardolabındaki eşyaların yerini değiştirdim...açık balkonda çamaşırlar vardı buz gibi olmuşlar...etrafa saçtım sıcak olsun nemi gitsin diye.....sonrada yarınki yemek için bezelye havuç patates haşladım....bugünki böğrek için patates haşladım aslında arkadaşıma götürecektim eşim yol çok fena ben nasıl geleceğim diye düşünüyorum dedi...kızın kocasıda gelmeyin çok kötü burası dedi.
artık evine yapıp götüreceğim böğreği....bize bişireceğim böğreği yani....
çocukların odasını süpürdüm sildim.....mutfağımın kilimini sirkeledim sildim...antreyi yatak odasıda bitti banyom ve oturma odası kaldı azcık dinleneyim yaparım ama çocukları antreye çıkarmalıım oyuncakları toplayıp eşimde gelsin uyuyacammm......

burcu demek orası felç heee tekirdağ normal ama....afiyet olsun benimde canım istiyor kociş gelsin yemekten sonra yapayım içeyim...

pınarcığım valla bende istiyorum gezmek ama çocukları eşim bakmalı sonra bu havada yanlız olmaz
size iyi gezmeler..

ayyy yoruldum bütün evi sildim süpürdüm çamaşır derken böğreğimi yaptım poğç yaptım pişsin poğça yemek yiyecez kimseler yok herkes kar hapsindemii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…