ayyy kızlar bu gece 1986 da olan kar geliyormuş
spapatya cnm annene çok geçmiş olsun
anam anam anammmm annem yarım metre kardı her yer hiç bi yere çıkamamıştık diyo...
Kızlarrr öğlenden beri kar yağmaya aynen devam ediyo, bakalım eskisi gibi olucakmı, demin babamla konuştukta 1987idi sanırım diyo, o kada kar yağmıştı ki yürüyerek eve gelememiştim yaklasık 25 mt kala karın içinde mahsur kalmıştım resmen emekleyerek ve duvardan güç ala ala eve zor atmıştım kendimi diyo... beykoza kurt falan inmiş o sene düşünün yani nasıl bi kardır bu...
bence olur daha güzel olur hemde dene bak!!
amiiiinnnn
havaalanındamı çalışıyor cnm senin eşin?yazık yaa demek trafik o derece yanii,neyse bizimki baktinde geldi yolu kısaya..ondan heralde!!
ayyy kızlar bu gece 1986 da olan kar geliyormuş
Nurtencim, özlemcim,tülaycım, birsencim, spapayacım (cnm adını hatırlayamadım ya nikin,i yazdım), banucum, gülşahcım, pınarcım,ayşecim , ferdacım, özlemcim teşekkürler kızlar birlikte daha nice yıllara inş.
Şeniz
spapatya cnm annene çok geçmiş olsun
ayşecim iyi yolculuklar
Pınarcım özel bölgesini çok ayrıntılı temizleme bi kaç sefer üstün körü sil kafi, orda vücudun alışması gereken mikroplar varmış ve ayrıntılı temizleyince sık sık idrar yolu enfeksiyonu oluşuyormuş diye duymuştum
Ferdacım, inş. aranızdaki soğukluk b ir an önce biterde ağzınızın tadı tekrar gelir, kaynananda konuşup konuşmayacağı lafı bilsin ama....
Birsencim anlattıklarını düşündümde kuzucuklar gözümde canlandı sevimli afacanlar ya :)
Cnm sağol, bugün sadece benim doğumgünüm vardı...
Kızzzz niye çıkarttın alçıyı çılgın...
Cnmm hoşgeldin, kendinide özlettin paşamıda
Kızlarrr öğlenden beri kar yağmaya aynen devam ediyo, bakalım eskisi gibi olucakmı, demin babamla konuştukta 1987idi sanırım diyo, o kada kar yağmıştı ki yürüyerek eve gelememiştim yaklasık 25 mt kala karın içinde mahsur kalmıştım resmen emekleyerek ve duvardan güç ala ala eve zor atmıştım kendimi diyo... beykoza kurt falan inmiş o sene düşünün yani nasıl bi kardır bu...
gunaydin kizlar heryer bembeyas superrr
ama tatilde bile eve tikildik
olsunnnsicacik evimdeyim sukur allah evi olmayanlara yardim etsin
günaydınlar sabah kalktık erken gece desen öle aman valla yaa
bugün evin heryerini silip süpüreceğim yarın kaynım ve kız arkadaşı gelecek
kahvaltı etmedim canım istemiyor çocuklar hazır içeride oynarken gidip onların odasını süpüreyim sileyim.....sonra yatak odaası allahtan öle kirli değilde uğraşmayacam sonrada kocam gelir..
böğrek yapacam arkadaşıma gideceğim doğuma girmiş kızcağız...
merhabalar hayat kilit olmuş kızlar yaa bizim burasıda doldu valla yaa kocam biran önce gelsee
pınarcım sana bişey sorucam defneye hatırladığım kadarıyla milupnın kahvaltısını veriyordun galiba bende hep ondan verdim şimdi 8 aylıkolduk mamayı değiştirdim üstünde suyla hazırlayın yazıyor daha önce devam sütüyle yapıyordum şimdi sen nasıl yapıyorsun veya milupanın kahvaltısını kullanan arkdaşlar suylamı sütlemi hazırlıyorsunuz bizim kız hala ayrı ayrı yemiyor hemen kusuyor
Canım portakalli olan vardı o suyla yapiliyodu ama 8 tahilli ballı olan mama ile yapılıyor. Ben 8 tahilli olanı kullandığım için mama ile yapıyorum. Sen hangisini aldın :uhm:
Bizde kahvaltımızı yaptık. Mutfağımı ve evi toparladım. Defdef'i emzirdim uyudu. O uyurken duş alayım sonra babis bizi palladium'a götürecek. Wenice'te falan bayağı indirim var bulursam Defdef'e evde giymeye esofman altı istiyorum. Evdekiler kuculuyo artık. Ordan da belki babanesine bırakır biz kaçarız kocisle. Bu havada deli demeyin anam napim haftasonu evde oturmak geriyo beni kaydirigubbakcemile3
pınarcım sana bişey sorucam defneye hatırladığım kadarıyla milupnın kahvaltısını veriyordun galiba bende hep ondan verdim şimdi 8 aylıkolduk mamayı değiştirdim üstünde suyla hazırlayın yazıyor daha önce devam sütüyle yapıyordum şimdi sen nasıl yapıyorsun veya milupanın kahvaltısını kullanan arkdaşlar suylamı sütlemi hazırlıyorsunuz bizim kız hala ayrı ayrı yemiyor hemen kusuyor
günaydınlar sabah kalktık erken gece desen öle aman valla yaa
bugün evin heryerini silip süpüreceğim yarın kaynım ve kız arkadaşı gelecek
kahvaltı etmedim canım istemiyor çocuklar hazır içeride oynarken gidip onların odasını süpüreyim sileyim.....sonra yatak odaası allahtan öle kirli değilde uğraşmayacam sonrada kocam gelir..
böğrek yapacam arkadaşıma gideceğim doğuma girmiş kızcağız...
gunaydin kizlar heryer bembeyas superrr
ama tatilde bile eve tikildik
olsunnnsicacik evimdeyim sukur allah evi olmayanlara yardim etsin
Merhabalar kızlar, ay feci sıkıcı bi gün, kağan çokkk mızmız bi gülüyosa iki ağlıyo...damaklarını üstü kabarmış bembeyaz... dışarda yollar kapalı teyzelerim dayılarım yeğenlerim kimse gelemiyor, akşam nişan vardı yollar kapanınca haftaya ertelendi, bizde eve oturuyoruz, apartmanın önü jilet gibi olmuş babamlar kapı önündeki buzları kazıyorlar, yolda buldozerler tuz atıyo ve kağan paşanın hala burnu akıyo, bende iki kahve hazırlayayımda evde annemle keyif yapalım bari, öptük sizi şekerler
evet canım şimdi portakallı olanını aldık ondan önce 8 tahıllıyı kullanıyordum sütle yapıyordum 8 aylık olduk die ona başladım sevdide tadını ama biran yanlış yapmayayım dedim sağol canıma.s.
Buarada herkese merhaba arkadaşlar pınarı görünce aklımdaydı birden daldım konuya:)) hava çok soğuk burdada ince ince kar yağıyor dün heryer kardı çok güzeldi sabah erimiş( şimdi tekrar başladı,eşimin amcası kızıma yürüteç almış bizim kız bir oyana bir buyana gidip duruyor heryeri karıstıyor
Kızlar bu arada kar yağmaya başladığından beri cam kenarına ekmek parçaları koyuyorum zavallı kuşçuklar nasiplensin diye, sizlerde koyun yazık nasıl açlar tertemiz ypmışlar cam kenarını..
burcu canım iyi düşünmüşsün bende pilav artmıştı onu koydum
ya bizde çıkıcaktık ama burası tepe ya fenaaa yağıyor tipi halinde valla imkansız araba çıkmaz yerinden
kahvaltımızı yaptık Ahsen meyvesini bile yedi şimdi yürütecinde geziyor sürünmekten hiç hoşlanmıyor çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?