2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar karneleri verdik oh rahat ettik onbes gun rahatim
kayinnvalidem gitti esimi bekliyorum alcimida cikarttim cok biktim cikarinca acimaz dedim (ama cok agrim var hic oynatamiyorum
gecmisi okuyamadim sizler nasilsiniz
/B]

cnm hoşgeldin ohhh artık rahatsın cnm ....kolun acıyormu?alla alla acımamsı gerek aslında tam ne kadar kaldı

ohhh hazırlamışsın yemekleri bende yufka isteyeceğim kocişten hem kıza yapacağım böğrek hemde kendimize yaparım....yarında böğrekle geçer

Ohhh yarını da kurtardın he akıllı seni yerimseniben Valla Defne ile yemek yapmak ölüm ama beceriyorum artık alıştım kaydirigubbakcemile3

Yemekteyiz'de paçanga böreği gördüm canım istedi. Söyleyeyim de eşim eve gelirken yufka alsın bende hemencecik paçanga sarayım cokacimcoook

selam kizlar karneleri verdik oh rahat ettik onbes gun rahatim
kayinnvalidem gitti esimi bekliyorum alcimida cikarttim cok biktim cikarinca acimaz dedim (ama cok agrim var hic oynatamiyorum
gecmisi okuyamadim sizler nasilsiniz
/B]

Hoşgeldin canım gözün aydın. Ya alçıyı niye çıkardın bak ağrın yoktu ne güzel ya :çok üzgünüm:

sende haklısın cnm,kolay değil işin,valla Dağhana bakarsan benden ayrılmıyor ama benide çok üzüyor..
inşallah bende yapabilirim cnm ne diyim..
kızlar buara buluşmaya ayarlıyalım cok uzak kaldıkk avrupa yakasındaKILER yapıyo ama haberımız olmuyo herkez ayarlasın kendınıdee goruselımopuyorumnanaktan
evet yaa bencede ayarlayalım..
ayy çok güldüm kız şort olayına ,banada yapıyor DAğhan..bide cnm tefalin düdüklü tenceresinin buharda pişirme sepeti var onla denesene bi..
bende bugün yemek derdi yok kahvaltı yapacakmışız
ama yarın işim çok evi süpüreceğim ...banyomu elden geçireceğim....pazar sabahı kaynım ve kız arakdaşı kahvaltıya gelecek....

ohh ne güzel bende fırına tavuk patates attım şimdide dağhanı uyuttum,bende eşimi bekliyorum geliyomuş..görüşürüz kızlar..hiç okuyamadım ne zamandır yaptığım alıntıya ancak cvp yazabiliyorumm..hoşçakalın..

Selam kızlar ne haber bugÜn tatıle gırdık 15 gÜn evdeyım ama kaynana gelcem dedı ses yok daha aramadı gelmese keŞke bende rahat etsem.bugÜn Çok ÜzÜldÜm arkadaŞım eŞınden ayrılmaya karar verdı Çok aĞladı oĞlu var 6 yaŞında kıyamadım ya ÖdÜn ver nereye kadar bıde eŞı suÇlu face onun ıÇın Şarkı ekledım candan erÇetınden.offff of
sızler ne yapıyorsunuz gerÇı hemen kaÇıcam annem gıdecek bu gece onu yolculuycam
bı buluŞma ıŞı konuŞulmuŞ haberım olsun kaynana gıtmıŞse (gelırse yanı )gelırım.

cnm hoşgeldin ohhh artık rahatsın cnm ....kolun acıyormu?alla alla acımamsı gerek aslında tam ne kadar kaldı
18 gun kaldi daha bi hafta kalmaliydi ama ben cikardim gecti sandim acimiyinca ama cok agriyor hic rahat hareket ettiremiyorum

sorma guzelim ya keske cikarmasaydim
ay bu arada benimde canim borek istedi yemekteyizde gordum

SLMMM kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz.....pc me kavustum sonundaaakaydirigubbakcemile2bugun geldı daha 1ay oldu yafuuuu cok ozledımm sızı....eşim oglanla ugrasırken ustune oturunca ekran namına bişi kalmadıııı allahtan kaskoluydudaaaa garantı hallettı....bız ıyıyızzzz ..15 gundur nerdeyse yıllık ızındeyım ewdeydım ama pc yoktuuuuu netten ayrı kaldımmm:=)
carsambaya ızınde bıtıyoooo..sız nasılsınızzz herkez ıyı demııı gecmişş dag gıbı olmustur ....okumadan daldım valla okumayada fırsat zor bulurum heraldeeeeeeeeee.....

hOŞGELDİN TATLIM PAŞAMIZ NASIL ÖZLEDİK VALLA
HERKES YEMEĞİ YAPMIŞ HAMARAT BUNLAR YA.

hOŞGELDİN TATLIM PAŞAMIZ NASIL ÖZLEDİK VALLA
HERKES YEMEĞİ YAPMIŞ HAMARAT BUNLAR YA.

hosbulduk canım sukur kavusturana dıyelımmm :=)bende cok ozledım sızı yaaaaa....
ewde bişi oluyo yagızla ılgılı pc olsa kızlara sorardım falan dedıım cok olduu yaaaa.....
ıyıyız canım yaramazlık dewamm allahtan artık oyuncak oynuyo benım hınzırrr kendı halındee bısuree....bırazdaha rahatız yanıı ınşallah dahada ıyı olcak zamanlaa nedıyeyım esracımmm...TÜRKİZİM NASILLL....cok opuyorummm annesii...arkadasına bende cok uzuldum canım yaaa.....hakkında hayırlısı olsunnnn ınşallahhhh..

esen cnm neden doktor çıkarıyor senin istemenle değil sen iyi olduğunu bilemezsin aman yaa dikkat et doktoru ara cnm

Düdüklünün içindeki hiç aklıma gelmemişti canım ama güzel olurmu ki ya balık falan :uhm:

Hoşgeldin canım a.s. Aman gelmez inşallah klava:

Arkadaşına da üzüldüm ya :çok üzgünüm:

18 gun kaldi daha bi hafta kalmaliydi ama ben cikardim gecti sandim acimiyinca ama cok agriyor hic rahat hareket ettiremiyorum

sorma guzelim ya keske cikarmasaydim
ay bu arada benimde canim borek istedi yemekteyizde gordum

Tüh be tatlım ya. Aman fazla oynatma bari iyileşme süresi uzamasın a.s.

Sorma ya bende gördüm fena canım istedi ama eşim yarın yaparız dedi a.s

Hoşgeldin canım a.s. Özledik valla. İnsan evde pc olmayınca çok sıkılıyor. Yağız paşada uslanmış azcık he gözün aydın a.s.

Hava iyice fena oldu ya. Dışarıda ağaçlar falan uçuşuyor her yer. Haberlerde 4 gün kar var diyor. Fena soğuk olacakmış. Allah dışarıdakilerin yardımcısı olsun :çok üzgünüm:

siribone hoşgeldin cnm

hosbuldum kızlarrrrr....
pc ye 1ay sonra kavusunca nereye neye bakcamı şaştım yafuuuudelikafaduldenBIRSENNN DİŞBUGDAYI PARTINIZ SUPERRR OLMUŞŞŞŞ BACIMMM BAYILDUIMMMMMMM...bızım burda yok ole adetlerrrr yaaaaa ama ımrendım vallaaa ben bugday falan yapmadannnn ole pasta borekmı yapsam yafu sole dişli bı pastaylaaaaCADIARZUdiş bugdayı nedır nasıl olur hiçbi fıkrım yok ama cok gusellll olmuşşşşşş bırsencım yaaa bıde TULAY yapmıs sanırımmm pınar sende yapcaktınn resım koymadınmı bacımmmm....

Halit havalanından çıkalı 1 saat oldu şimdi aradı daha 1,5 saate ancak gelirim dedi. Hem fena bir yağmur hemde acaip bi trafik varmış. Karnı acıkmış yolda atıştırmalık bişeyler almış garibim. Ben onu beklemeyeyim yiyeyim bari yemeğimi cokacimcoook

Koydum bacım bak bu adreste a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/337376-defnosumun-dis-bugdayi-partisi.html

evet yaa eşimde dedi çok soğuk hava aman yaaa evimde sıcak yuvamda kuzularımlayım çok şükür ama elektirik vs. gitmesin yoksa donarızz
hadi biz battaniye altında kalırızda çocuklar durmaz

esim geldi yemek yedik tek kolla mutfagi topladim simdi dinleniyorum ahsen babasiyla zilli cok ciglik atiyor yaaaaa

birsen yarim alciydi kendim cikardim ama iyi eetmedim galibaaa
pinar bende yapicam ysrin ama sucukla yapicam pastirmayi sevmem[/B
siribron hosgeldin canimm ozledik kiz yayamazinn nasilll

evet yaa eşimde dedi çok soğuk hava aman yaaa evimde sıcak yuvamda kuzularımlayım çok şükür ama elektirik vs. gitmesin yoksa donarızz
hadi biz battaniye altında kalırızda çocuklar durmaz

Valla öyle canım ya kuzular üşür yoksa biz nasıl olsa ısınırız bi şekilde :çok üzgünüm:

esim geldi yemek yedik tek kolla mutfagi topladim simdi dinleniyorum ahsen babasiyla zilli cok ciglik atiyor yaaaaa

ay canım dikkat et daha fazla yorma kolunu aman a.s.

birsen yarim alciydi kendim cikardim ama iyi eetmedim galibaaa
pinar bende yapicam ysrin ama sucukla yapicam pastirmayi sevmem[/B
siribron hosgeldin canimm ozledik kiz yayamazinn nasilll

Oooo ben pastırmalı severim valla. Afiyet olsun canım a.s.

Canım yemek istemedi ya 2 kase sıcak sıcak çorba içtim iyi oldu bu soğukta valla opuyorumnanaktan Defdef'imde koltukta uyuyor yanımda yüzüstü. uyurken hep mıncıklayasım geliyor bu kızı ya a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…