selam kizlar karneleri verdik oh rahat ettik onbes gun rahatim
kayinnvalidem gitti esimi bekliyorum alcimida cikarttim cok biktim cikarinca acimaz dedim (ama cok agrim var hic oynatamiyorum
gecmisi okuyamadim sizler nasilsiniz/B]
ohhh hazırlamışsın yemekleri bende yufka isteyeceğim kocişten hem kıza yapacağım böğrek hemde kendimize yaparım....yarında böğrekle geçer
selam kizlar karneleri verdik oh rahat ettik onbes gun rahatim
kayinnvalidem gitti esimi bekliyorum alcimida cikarttim cok biktim cikarinca acimaz dedim (ama cok agrim var hic oynatamiyorum
gecmisi okuyamadim sizler nasilsiniz/B]
sende haklısın cnm,kolay değil işin,valla Dağhana bakarsan benden ayrılmıyor ama benide çok üzüyor..FERDACIĞIM cnm benimkilerde öle çok uslu değiller merak etme birbirleri ile sürekli boğuşuyolar biri sürekli ağlıyor kardeşi ona dokunduğunda ...gece biri uyusa biri uyumuyor tam öteki uyudu diyorsun öteki kalkıyor.....bizdede bazen kavga dövüş uyuma oluyor mesela dün gözler ikisindede kan çanağa ama uyumamak için direniyolar ve uykudan katıla katıla ağlıyolar .....
yani öle yedir içir uyusun çocuk değillerki hiç bir bebek öyle değil biri yemek yerken öteki gelip üzerine çıkıyor benim elimde tabak birinin ağzına yemek tıkarken ayağımla diğerini kontrol ediyorum çünki kimle yerde ilgilensem yemek yada alt alsam açıkta kalan kardeşine saldıyor....
bu sabah biri 10 kalkarken öteki 8 de kalktı ....yani hiçbişey göründüğü gibi olmuyor al kuzunu bağara çağarada olsa git ....hee sevmeme işine çok güldüm bende bazen öle diyorum aksam babası eve girince ikisde ona saldırıyo odanadan .çıksa babası ikisi koro gibi ağlıyor....ama çocuklar hep bizle babaya daha özlem duyuyoa-lar ...mesela benimkiler babasının yüzünü avuçlayp hayran hayran bakıyolar
bende bunu çok kıskanıyroum meselaa
inşallah bende yapabilirim cnm ne diyim..gelin beklerim cnm istediğiniz kısır olsun,
bende laf sokmayı pek beceremem,belli oluyor çok diye alıancaklar diye söylemezdim hiç bişeyi hatta eşime bile
baktım daha sonraalrı beni sallayan yok,ben herkesi düşüneyim üzülmesin diye özlem üzülmesin diyen yok
tak etti valla,anında değilde yeri gelince yapıştırıyorum lafı
zeynebe hamileyken kayınvalidem geldi emmleketten aon ayım son haftam hatta doğudum doğurucam
tüm sülale bize toplandı en az 20 kişi varzı ben çay demledim,bişeyle hazırladım tabaklara herkes kapıdan gelip elimden aldı salak kafam desene hazırladım götürüüm ben diye
çay biyito kızlar var herkse oturuyor bi amcası sağolsun eşimin o dedi sen otur kzılar baksın diye başka diyen yok görümcemde gelmiş mutfakta oturuyor
geçenlerde bize görümcemler geldi oturmaya öyel bir konu açıldı ki
tam zamanı söyledim bdne bi amcamn var zaten otur diyen herkes keyfine baktı dedim eşime,görümcem çok bozuldu
8 ay sonrada olsa söyledim ya rahatladım bundan onra hemen söylemeye çalışacağım bakalım sende dene ferda
evet cnm ya zaten severim şimdi daha çok cnm istiyo zeyne te de böyleydim
ahh ya zeynepde öyle uyusa keşke nerdeee
evet yaa bencede ayarlayalım..kızlar buara buluşmaya ayarlıyalım cok uzak kaldıkk avrupa yakasındaKILER yapıyo ama haberımız olmuyoherkez ayarlasın kendınıdee goruselımopuyorumnanaktan
ayy çok güldüm kız şort olayına ,banada yapıyor DAğhan..bide cnm tefalin düdüklü tenceresinin buharda pişirme sepeti var onla denesene bi..Ay Birsen aklıma geldi benimki de sabah mutfakta bi asıldı üzerimde şort indi aşağı. Annemle gül gül katıldık valla kaydirigubbakcemile3
İyi haftasonları canım a.s.
Canım aslında Defne için ama kendimiz için de kullanırız dedik. Tefal'e baktım şimdi biraz büyük gözüktüler gözüme hepsi öyle mi acaba :uhm: Bide Beko'ya bakayım canım sağolasın a.s.
bende bugün yemek derdi yok kahvaltı yapacakmışız
ama yarın işim çok evi süpüreceğim ...banyomu elden geçireceğim....pazar sabahı kaynım ve kız arakdaşı kahvaltıya gelecek....
18 gun kaldi daha bi hafta kalmaliydi ama ben cikardim gecti sandim acimiyinca ama cok agriyor hic rahat hareket ettiremiyorumcnm hoşgeldin ohhh artık rahatsın cnm ....kolun acıyormu?alla alla acımamsı gerek aslında tam ne kadar kaldı
sorma guzelim ya keske cikarmasaydimOhhh yarını da kurtardın he akıllı seni yerimseniben Valla Defne ile yemek yapmak ölüm ama beceriyorum artık alıştım kaydirigubbakcemile3
Yemekteyiz'de paçanga böreği gördüm canım istedi. Söyleyeyim de eşim eve gelirken yufka alsın bende hemencecik paçanga sarayım cokacimcoook
Hoşgeldin canım gözün aydın. Ya alçıyı niye çıkardın bak ağrın yoktu ne güzel ya :çok üzgünüm:
hOŞGELDİN TATLIM PAŞAMIZ NASIL ÖZLEDİK VALLASLMMM kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz.....pc me kavustum sonundaaakaydirigubbakcemile2bugun geldı daha 1ay oldu yafuuuu cok ozledımm sızı....eşim oglanla ugrasırken ustune oturunca ekran namına bişi kalmadıııı allahtan kaskoluydudaaaa garantı hallettı....bız ıyıyızzzz ..15 gundur nerdeyse yıllık ızındeyım ewdeydım ama pc yoktuuuuu netten ayrı kaldımmm:=)
carsambaya ızınde bıtıyoooo..sız nasılsınızzz herkez ıyı demııı gecmişş dag gıbı olmustur ....okumadan daldım valla okumayada fırsat zor bulurum heraldeeeeeeeeee.....
hOŞGELDİN TATLIM PAŞAMIZ NASIL ÖZLEDİK VALLA
HERKES YEMEĞİ YAPMIŞ HAMARAT BUNLAR YA.
sende haklısın cnm,kolay değil işin,valla Dağhana bakarsan benden ayrılmıyor ama benide çok üzüyor..
inşallah bende yapabilirim cnm ne diyim..
evet yaa bencede ayarlayalım..
ayy çok güldüm kız şort olayına ,banada yapıyor DAğhan..bide cnm tefalin düdüklü tenceresinin buharda pişirme sepeti var onla denesene bi..
ohh ne güzel bende fırına tavuk patates attım şimdide dağhanı uyuttum,bende eşimi bekliyorum geliyomuş..görüşürüz kızlar..hiç okuyamadım ne zamandır yaptığım alıntıya ancak cvp yazabiliyorumm..hoşçakalın..
Selam kızlar ne haber bugÜn tatİle gİrdİk 15 gÜn evdeyİm ama kaynana gelcem dedİ ses yok daha aramadı gelmese keŞke bende rahat etsem.bugÜn Çok ÜzÜldÜm arkadaŞım eŞİnden ayrılmaya karar verdİ Çok aĞladı oĞlu var 6 yaŞında kıyamadım ya ÖdÜn ver nereye kadar bİde eŞİ suÇlu face onun İÇİn Şarkı ekledİm candan erÇetİnden.offff of
sİzler ne yapıyorsunuz gerÇİ hemen kaÇıcam annem gİdecek bu gece onu yolculuycam
bİ buluŞma İŞİ konuŞulmuŞ haberİm olsun kaynana gİtmİŞse (gelİrse yanİ )gelİrİm.
18 gun kaldi daha bi hafta kalmaliydi ama ben cikardim gecti sandim acimiyinca ama cok agriyor hic rahat hareket ettiremiyorum
sorma guzelim ya keske cikarmasaydim
ay bu arada benimde canim borek istedi yemekteyizde gordum
SLMMM kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz.....pc me kavustum sonundaaakaydirigubbakcemile2bugun geldı daha 1ay oldu yafuuuu cok ozledımm sızı....eşim oglanla ugrasırken ustune oturunca ekran namına bişi kalmadıııı allahtan kaskoluydudaaaa garantı hallettı....bız ıyıyızzzz ..15 gundur nerdeyse yıllık ızındeyım ewdeydım ama pc yoktuuuuu netten ayrı kaldımmm:=)
carsambaya ızınde bıtıyoooo..sız nasılsınızzz herkez ıyı demııı gecmişş dag gıbı olmustur ....okumadan daldım valla okumayada fırsat zor bulurum heraldeeeeeeeeee.....
siribone hoşgeldin cnm
Düdüklünün içindeki hiç aklıma gelmemişti canım ama güzel olurmu ki ya balık falan :uhm:
Hoşgeldin canım a.s. Aman gelmez inşallahklava:
Arkadaşına da üzüldüm ya :çok üzgünüm:
Tüh be tatlım ya. Aman fazla oynatma bari iyileşme süresi uzamasın a.s.
Sorma ya bende gördüm fena canım istedi ama eşim yarın yaparız dedi a.s
Hoşgeldin canım a.s. Özledik valla. İnsan evde pc olmayınca çok sıkılıyor. Yağız paşada uslanmış azcık he gözün aydın a.s.
hosbuldum kızlarrrrr....
pc ye 1ay sonra kavusunca nereye neye bakcamı şaştım yafuuuudelikafaduldenBIRSENNN DİŞBUGDAYI PARTINIZ SUPERRR OLMUŞŞŞŞ BACIMMM BAYILDUIMMMMMMM...bızım burda yok ole adetlerrrr yaaaaa ama ımrendım vallaaa ben bugday falan yapmadannnn ole pasta borekmı yapsam yafu sole dişli bı pastaylaaaaCADIARZUdiş bugdayı nedır nasıl olur hiçbi fıkrım yok ama cok gusellll olmuşşşşşş bırsencım yaaa bıde TULAY yapmıs sanırımmm pınar sende yapcaktınn resım koymadınmı bacımmmm....
evet yaa eşimde dedi çok soğuk hava aman yaaa evimde sıcak yuvamda kuzularımlayım çok şükür ama elektirik vs. gitmesin yoksa donarızz
hadi biz battaniye altında kalırızda çocuklar durmaz
esim geldi yemek yedik tek kolla mutfagi topladim simdi dinleniyorum ahsen babasiyla zilli cok ciglik atiyor yaaaaa
birsen yarim alciydi kendim cikardim ama iyi eetmedim galibaaa
pinar bende yapicam ysrin ama sucukla yapicam pastirmayi sevmem[/B
siribron hosgeldin canimm ozledik kiz yayamazinn nasilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?