2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar arzumunda var buharpşiricisi arkadşım strelize ile birlikte olandan almıştı memnundu

canım sen sezeryan mı oldun.ne sıklıkla olmuştu ağrıların.herhangi bir teşhis kondumu.ne kadar sürede geçti..bana dr mide ülseri olabilir dedi.verdiği ilaçları kullanıyorum ama yine mide ağrılarım devam ediyor.canımdan can gidiyor sanki çok zor dayanması..

canım geçmiş olsun.bendede olmuştu.ama öncelikle yediklerine dikkat et mutlaka.bide ben sürekli a.s.şekerli su içerdim hep mide ağrımı kesiyordu. stres yapmamaya çalış

senin doğumun normal mi sezeryanmıydı..yediklerime dikkat ediyorum dr diyet verdi canım.ne yazık ki kafaya çok takıyorum sorunları ve çocuk ağladıkça çok stres yapıyorum..senin ne kadar sürede geçti..

cevaplarınız için teşekkür ederim.içimi rahatlattınız.

evet onlar büyük tefalin.ama benimki küçük pınarcımm gerçi bizede yetiyor ama normal buharlılara göre küçük.

Anladım canım sağolasın. Netten görmekle olmayacak hafta sonu fırsat bulursam gidip kendilerini göreyim a.s.

maşallah kuzucuklarına bırsen

banada anlatırmısınız şu buharlı pısırıcıyı nede kullanıyosunuz?hıc dıkkatımı cekmedı sımdı sız konusunca farkettım

Defne'ye pilav, balık falan pişirmek için kullanmayı düşünüyorum ben. Bide haşlanmış sebzeyi bende çok severim. Kendim içinde kullanırım dedim :uhm:

sağol gülşahcığım cnm ....ayyy kızlar çorba yaptım çocuklara sebzeli etli ömer iki kepçe çorbadan 3 yemek kaşığı kadar bıraktı içine ekmek doğramıştım....baya yedi..ali ise kalanı yedi son kaşıkta kıçını ittirmeye başladı bu çocuk neden az yiyor yaww bazen çok iyi bazen sapıtık.....biraz daha ısıtacam çorba yedireceğim saat 4.30 5 gibi...

ayy benimde canım poğça istiyor yaww ama miskinlik yapmak istiyorum yaww

canım sebze meyve balık et onları suyunla içinde buharda pişirerek veriyorum ben.vitamini gitmiyor az su ile oluyor.kısa sürede.

Defdef'im uyudu. Şekerleme uykusudur bu. Bende o arada yemek işini halledeyim akşam oldu yine bee püffff a.s.

canım ben sezaryan oldum.benim tam hatırlamıyorum ama epey sürdü.ağrıyla birlikte yanma kusmada vardı.banada reflü demişti doktor ama ilaç kullanmadım ben. ben dediğim gibi şekerli su yada iğde varya bilirmisin bilmiyorum ama başka adı varmı onu toz haline getirip sütle karıştırıp içiyordum oda iyi gelebilir.ama yediklerni gözden geçir ne yediğinde daha çok ağrı oluyor bide streslede alakalı olabilir belki direk midene vuruyordur.rahat ol bebişinden etkilenir çünkü senden.geçmiş olsun canım.

pınar valla yemek derdii bitmiyor hiç( uğraş uğraş 2dak.sonra yok oluyor.annecim bugün akşama banuya gidicem için ben yemek yaparım uğraşma dedi süper oldu valla:))

bende bugün yemek derdi yok kahvaltı yapacakmışız
ama yarın işim çok evi süpüreceğim ...banyomu elden geçireceğim....pazar sabahı kaynım ve kız arakdaşı kahvaltıya gelecek....

ohh ne güzel birsen valla bana kalsa bende ehrgün kahvaltı yaparım:)) benimde yarın temizlik var ütü var

valla tülaycığım aksam hiç ekmek yemedik ekmekler kaldı kocamda illa ekemek kızartalım kahvaltı yapalım dedi canıma minnet dedim gerçi aksam çok yerim böyle olursa...
bende severim cnm ama kilo yapıyor...

kızlar arzumunda var buharpşiricisi arkadşım strelize ile birlikte olandan almıştı memnundu

Onu biliyorum tatlım tek hazneli ya o düşündürdü beni :uhm:

İkisi de farklı işte kuzularımın ya zorlama boşver a.s.

ay işim çıktı bi türlü giremedim yawwwwwwwwwwww

a.s.

pınar valla yemek derdii bitmiyor hiç( uğraş uğraş 2dak.sonra yok oluyor.annecim bugün akşama banuya gidicem için ben yemek yaparım uğraşma dedi süper oldu valla:))

Ohhh ne güzel valla a.s.

bende bugün yemek derdi yok kahvaltı yapacakmışız
ama yarın işim çok evi süpüreceğim ...banyomu elden geçireceğim....pazar sabahı kaynım ve kız arakdaşı kahvaltıya gelecek....

Afiyet şeker olsun canım iyi olur arada kahvaltı a.s. Bende bazen eşime kıymalı yumurta yapıyorum yemek yerine iyi oluyor a.s.

kimseler kalmamış herkese iyi akşamalr iyi tatiller

İyi akşamlar canım iyi tatiller a.s.

Bende tarhana çorbası pişirdim. Bezelyede koydum ocağa pişmek üzere. Bi makarna yada pilavım kaldı. Kızımında mamasını yedirdim. Emzireyim şimdi belki uyur gözleri kızardı a.s.

ayyy ikizlerden bi arkadaşım hastaneye yatmış 35 haftalık 1 cm açılmış kızla 2 gün önce konuştum doğurursam bana patatesli böğrek yap dedi....ayyy yarına kadar doğurmazsa ben yarın gideyimde götüreyim

Ay hadi hayırlısı ya normal yapacak heralde. Allah bi avazda kurtarsın Birso. Gidersen selamımızı ilet a.s.

ohhh hazırlamışsın yemekleri bende yufka isteyeceğim kocişten hem kıza yapacağım böğrek hemde kendimize yaparım....yarında böğrekle geçer

selam kizlar karneleri verdik oh rahat ettik onbes gun rahatim
kayinnvalidem gitti esimi bekliyorum alcimida cikarttim cok biktim cikarinca acimaz dedim (ama cok agrim var hic oynatamiyorum
gecmisi okuyamadim sizler nasilsiniz
/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…