canım öncelikle geçmiş olsun stres yapmamaya çalış bebeğini düşün benimde doğumdan sonra mide ağrım oldu belime kadar vurdu ama benimki ameliyattan sonra yaşanabiliyormuş vücud kendini toparladıkça geçti tatlım inşallah seninde biran önce geçer
canım geçmiş olsun.bendede olmuştu.ama öncelikle yediklerine dikkat et mutlaka.bide ben sürekli a.s.şekerli su içerdim hep mide ağrımı kesiyordu. stres yapmamaya çalış
evet onlar büyük tefalin.ama benimki küçük pınarcımm gerçi bizede yetiyor ama normal buharlılara göre küçük.
maşallah kuzucuklarına bırsen
banada anlatırmısınız şu buharlı pısırıcıyı nede kullanıyosunuz?hıc dıkkatımı cekmedı sımdı sız konusunca farkettım
canım sen sezeryan mı oldun.ne sıklıkla olmuştu ağrıların.herhangi bir teşhis kondumu.ne kadar sürede geçti..bana dr mide ülseri olabilir dedi.verdiği ilaçları kullanıyorum ama yine mide ağrılarım devam ediyor.canımdan can gidiyor sanki çok zor dayanması..
senin doğumun normal mi sezeryanmıydı..yediklerime dikkat ediyorum dr diyet verdi canım.ne yazık ki kafaya çok takıyorum sorunları ve çocuk ağladıkça çok stres yapıyorum..senin ne kadar sürede geçti..
cevaplarınız için teşekkür ederim.içimi rahatlattınız.
kızlar arzumunda var buharpşiricisi arkadşım strelize ile birlikte olandan almıştı memnundu
sağol gülşahcığım cnm ....ayyy kızlar çorba yaptım çocuklara sebzeli etli ömer iki kepçe çorbadan 3 yemek kaşığı kadar bıraktı içine ekmek doğramıştım....baya yedi..ali ise kalanı yedi son kaşıkta kıçını ittirmeye başladı bu çocuk neden az yiyor yaww bazen çok iyi bazen sapıtık.....biraz daha ısıtacam çorba yedireceğim saat 4.30 5 gibi...
ayy benimde canım poğça istiyor yaww ama miskinlik yapmak istiyorum yaww
ay işim çıktı bi türlü giremedim yawwwwwwwwwwww
pınar valla yemek derdii bitmiyor hiç( uğraş uğraş 2dak.sonra yok oluyor.annecim bugün akşama banuya gidicem için ben yemek yaparım uğraşma dedi süper oldu valla:))
bende bugün yemek derdi yok kahvaltı yapacakmışız
ama yarın işim çok evi süpüreceğim ...banyomu elden geçireceğim....pazar sabahı kaynım ve kız arakdaşı kahvaltıya gelecek....
kimseler kalmamış herkese iyi akşamalr iyi tatiller
ayyy ikizlerden bi arkadaşım hastaneye yatmış 35 haftalık 1 cm açılmış kızla 2 gün önce konuştum doğurursam bana patatesli böğrek yap dedi....ayyy yarına kadar doğurmazsa ben yarın gideyimde götüreyim
Ay hadi hayırlısı ya normal yapacak heralde. Allah bi avazda kurtarsın Birso. Gidersen selamımızı ilet a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?