türkoda öyle canım parmak uçlarına basıyor poposunu döndürüp dönmüyor bile çok uyuşuk çok yürüteçle alakası yok bizimkiler uyuşuk ondan merak etme en azından yürüteçte biraz aktiflerslmm kızlarrrrrrrrr...kımsecıkler yokkk bugun yafuu..tum gun net yoktuu bızdede havadan dolayıı baglantıda sorun vardı yenı geldıııı pazar faktorunude unutmamalı tabeee harkes pazar keyfıne anlasılannnnnn......
kızlar ya yagız yurutec kullanıyo yaaa nıyeyse bole vak basıyo ...daha tam yuruyemedıındenmı yoksa yurutectenmı anlayamadım teyzem aklımı karıstırdı yurutecten dıo sızın kuzulkar nasıl basıyo...ben kollarından tuttuumdada ayak uclarına basıyo hafıf vak tabı gene...kımısı yuruyunce duzelır dıooo daha yuruyemıyo dıo ama basmasında bısorunmu var acaba dıorum kafam karıstı benımdee yafuuuu
Allah kolaylık versin cnm..Sağolasın canım öyle de deneyeyim bi a.s.
Evet canım ya Atatürk Havaalanında çalışıyor. HEr gün sabah akşam o trafiği çekiyor :çok üzgünüm:
Anaaaaamm :1shok:
Canım kaka bulaşmıştı ondan sildim yoksa çiş falan olsa silmem öyle ama geçer inşallah bu sabah daha iyiydi a.s.
Oyyyyy :1shok:
Günaydın bacılar a.s.
ohh Defnede 10 a kadar uyuyormu cnm yaa maşallah fıstığa..Günaydın kızlar a.s.
Akşam 22:00'da Defne'yi emzirip uyutmaya çalışırken bende uyumuşum. Sabahta 10 gibi kalktık yatakta debelendik azcık. Defne gece çok uyandı tabi benim meme açıkta bel açıkta kala kala belim ağrıyor fena halde.
Kar yağmış gece. Evlerin üzerinde falan var ama yerler ıslak diye tutmamış. Şimdi ince ince yağıyor.
Kahvaltı hazırlayayım gelirim a.s.
valla burası iki gündür fena nasıl oluyor sizin orda bişey yok anlamıyorum,nasıl bi memleket burası yahu?TV'de izledimde karşısı fenaymis tatlım. Burda da yağıyor ama pek etkili değil a.s.
ayy hepsi aynı bunların mızmızlık konusunda..burasıda berbat cnmm..Merhabalar kızlar, ay feci sıkıcı bi gün, kağan çokkk mızmız bi gülüyosa iki ağlıyo...damaklarını üstü kabarmış bembeyaz... dışarda yollar kapalı teyzelerim dayılarım yeğenlerim kimse gelemiyor, akşam nişan vardı yollar kapanınca haftaya ertelendi, bizde eve oturuyoruz, apartmanın önü jilet gibi olmuş babamlar kapı önündeki buzları kazıyorlar, yolda buldozerler tuz atıyo ve kağan paşanın hala burnu akıyo, bende iki kahve hazırlayayımda evde annemle keyif yapalım bari, öptük sizi şekerler
byeeBurda da kar yağışı arttı. Bizde şimdi çıkıyoruz. Öptüm sizi kızlar a.s.
ohh ellerine sağlık cnm..ayyy çocuklarım gardolabındaki eşyaların yerini değiştirdim...açık balkonda çamaşırlar vardı buz gibi olmuşlar...etrafa saçtım sıcak olsun nemi gitsin diye.....sonrada yarınki yemek için bezelye havuç patates haşladım....bugünki böğrek için patates haşladım aslında arkadaşıma götürecektim eşim yol çok fena ben nasıl geleceğim diye düşünüyorum dedi...kızın kocasıda gelmeyin çok kötü burası dedi.
artık evine yapıp götüreceğim böğreği....bize bişireceğim böğreği yani....
çocukların odasını süpürdüm sildim.....mutfağımın kilimini sirkeledim sildim...antreyi yatak odasıda bitti banyom ve oturma odası kaldı azcık dinleneyim yaparım ama çocukları antreye çıkarmalıım oyuncakları toplayıp eşimde gelsin uyuyacammm......
burcu demek orası felç heee tekirdağ normal ama....afiyet olsun benimde canım istiyor kociş gelsin yemekten sonra yapayım içeyim...
pınarcığım valla bende istiyorum gezmek ama çocukları eşim bakmalı sonra bu havada yanlız olmaz
size iyi gezmeler..
afiyet olsun cnm..ayyy yoruldum bütün evi sildim süpürdüm çamaşır derken böğreğimi yaptım poğç yaptım pişsin poğça yemek yiyecez kimseler yok herkes kar hapsindemii
sorma yaa yok valla..ohh birsencim sende benden aşagı degilsin poçalar börekler =)
afiyet olsun cnm...
defne bugün uyumamak için diretince çılgına dönüyorum.. 5te ögle uykusuna yattı düşün ya o uyuyunca bende azcık keyif yapım diye kahve ve nutellalı ekmek yedim iyide oldu valla...
buarada az önce yine kalktı bidaha zorla uyuttum aaaaaaaaaaaaa hiç rahat yok yaaaaa
zaten okuyunca gidemediğinizi tahmin ettim çünkü kötü buralar palladıum da yakınya bizee.tahmin ettim yanii..ohh gene de gezmişiniz valla helal olsun size..şimdide keyif yapın barii..Selam bacılar a.s.
Kar herkesi mayıştırdı galiba kimsecikler uğramamış bugün :uhm: Bizde dün alışveriş merkezinin ordaki yokuş buzlanmış ve fena trafik var diye hiç girmedik. Direk kayınvalideme gittik. Yemek yedikten sonrada dışarı çıktık. Keyif yaptık kocişle. Sonra aradık Defne uyuyormuş. Bizde ordan arkadaşlara geçtik. Saat 2 falandı kayınvalidemlere döndüğümüzde. Sabahta kalktık kahvaltımızı yapıp evimize geldik.
Şimdi Defdoş'un altını temizleyip çorbasını içirdim. Çok şükür ya artık keyifle yiyor çorbasını alkisalkisalkis
Eşimde ofise gitti. O gelsin yemeğimizi yeriz. Cumadan yaptığım bezelye ve çorbam aynen duruyor. Yanına bi pilav bitti gitti.
Evde keyif gününmüz bugün zemuszemus
ohh sevindim cnm..güle güle kullan hediyenii..Kızlar süper bi gün geçirdim valla hala çocuk gibi hissediyorum kendimi :))) :kedi:
arkadaşımla karda gezintiye çıktık, hatta kartopu oynadık :))) utanmasak kardan adamda yapıcaktık da neyse... kaydirigubbakcemile3
Bu arada eşim doğum günüm için hediye göndermiş kargoyla bugün alabildim ancak :)))))))hihoyyyt
valla biz almadık ama hergün sözde alıyoruz Dağhan gezindikçe ama almayın diyen çok bende zaten yürümek üzere diye istemiyorum aslında..ama ondan olabilirmiki yan basması bilmiyorum doktoruna sor bence..slmm kızlarrrrrrrrr...kımsecıkler yokkk bugun yafuu..tum gun net yoktuu bızdede havadan dolayıı baglantıda sorun vardı yenı geldıııı pazar faktorunude unutmamalı tabeee harkes pazar keyfıne anlasılannnnnn......
kızlar ya yagız yurutec kullanıyo yaaa nıyeyse bole vak basıyo ...daha tam yuruyemedıındenmı yoksa yurutectenmı anlayamadım teyzem aklımı karıstırdı yurutecten dıo sızın kuzulkar nasıl basıyo...ben kollarından tuttuumdada ayak uclarına basıyo hafıf vak tabı gene...kımısı yuruyunce duzelır dıooo daha yuruyemıyo dıo ama basmasında bısorunmu var acaba dıorum kafam karıstı benımdee yafuuuu
ohh hiç gelmeseyaaa..geçmiş olsun türkoya...selam kızlar bende dünden beri eve tıkıldım.Türko çok öksürüyor sabah 6 da uyudu uyuyamayıncada bastı yaygarayı şimdi iyi bakalım bende bugün o uyurken mutfağı toparladım buzdolabını falan sildim yıkadım diyim daha doğru olur eşim ayakkabılık yapıyor oda onla meşgul oldu kaynanam hasta olmuş grip salıya ancak gelirlermiş iyi olursa çooook üzüldümkaydirigubbakcemile2ağlasammı:gitme:hiç gelmese daha iyi olurdu ama kuduruk gelir illa çok öpüldünüz
evet esracım ya cok uyusuk sıpa yaaa ne bı donme egılımı war nede bı emekleme merakı..... gece yatır sabah ole kalkıyo hıc donmuyo sıpa esra ya uyanınca bıle donmek yok basıyo yaygarayı kaldır benı dıye ama oturmıcakmıs yurucekmişşş ayakta durcakmıss mınıkkk hınzırrr oturmka ıstemedıınde ayaklarını kırmıyo bıleee...yurutecte resmen kosuyo artıkk ama basısı vak işteee....ınsallah duselırrr canım yaaaa....
slmm kızlarrrrrrrrr...kımsecıkler yokkk bugun yafuu..tum gun net yoktuu bızdede havadan dolayıı baglantıda sorun vardı yenı geldıııı pazar faktorunude unutmamalı tabeee harkes pazar keyfıne anlasılannnnnn......
selam kızlar bende dünden beri eve tıkıldım.Türko çok öksürüyor sabah 6 da uyudu uyuyamayıncada bastı yaygarayı şimdi iyi bakalım bende bugün o uyurken mutfağı toparladım buzdolabını falan sildim yıkadım diyim daha doğru olur eşim ayakkabılık yapıyor oda onla meşgul oldu kaynanam hasta olmuş grip salıya ancak gelirlermiş iyi olursa çooook üzüldümkaydirigubbakcemile2ağlasammı:gitme:hiç gelmese daha iyi olurdu ama kuduruk gelir illa çok öpüldünüz
selam herkese..
iki gündür ancak fırsat bulabiliyorum yazmaya valla..Dün kayınvalidem geldi ,bende full Dağhanla ilgilendiğim için açamadım hiç..Bugünde fırsat olmadı pazar günü malum,kaocişte evde ama sabahtan beri çalışıyor dünde çalıştı bu hafta hiç faydası yoktu bize yanii..
aman burda bi kar varki kızlar,bi görsenizz çok güzell yaaa..ama Allah dışardakilere yardımcı olsun zor vvalla..çok soğuk,hatta biz küçük odamıza geçtik salondan.galiba alttakiler üsttekiler oturmuyoo salonda bi anda buz oldu Dağhanda hep yerlerdeya hadi gçelim dedik iyide oldu çok daha sıcak vee daha iyi hakim oluyoruz beyfendiyee...
Şimdi uyudu bizde balık keyfinden sonra şimdi de kk keyfi yapıyoruzz..
Hepiniz iyisiniz umarım..
Öpüldünüzz...
Merhaba kızlar,benim kızım 3 gün sonra sekiz ayı dolduruyo,ama daha emeklemiyo.Bizimki mi tembel acabaa,Bide eline aldığı şeyleri ağzına götürmüyo norml mi sizce?
cnm biraz tembel galiba..a.s ama üzülme yapar muhakkak bazı bebekler daha geç emeklediler,olabilir bence...Merhaba kızlar,benim kızım 3 gün sonra sekiz ayı dolduruyo,ama daha emeklemiyo.Bizimki mi tembel acabaa,Bide eline aldığı şeyleri ağzına götürmüyo norml mi sizce?
benim zilli ancak geri geri atıyo kendini.Amaa bazı bebekler emeklemeden yürürmüş belki de bizimki öle olur.Çünkü yüz üstü durmayı hiç sevmiyo.Hemen sıkılıp ağlıyo.Ama örümcekte kendini atıyo:) Hiç konuşma çabasıda yok bazen kendi kendine baba dede diyo nadir.Doktora götürsem mi acaba sorsam mı bilemedim şimdi
benim zilli ancak geri geri atıyo kendini.Amaa bazı bebekler emeklemeden yürürmüş belki de bizimki öle olur.Çünkü yüz üstü durmayı hiç sevmiyo.Hemen sıkılıp ağlıyo.Ama örümcekte kendini atıyo:) Hiç konuşma çabasıda yok bazen kendi kendine baba dede diyo nadir.Doktora götürsem mi acaba sorsam mı bilemedim şimdi
iyidir bence al derim..kızlar avon ürünlerinden kullanan varmı aranızda, concealer (göz altı kapatıcısı) siparişetmeyi düşünüyorum indirimdeymiş 6tlye düşmüş iyimidir acaba ya...
Ne bileyim biraz kafam karıştı.Acaba kıza yeterli olamıyo myum diye düşündüm.Kız bütün gün evde bitek benle bi akşamları babasını görüyo.
kızlar avon ürünlerinden kullanan varmı aranızda, concealer (göz altı kapatıcısı) siparişetmeyi düşünüyorum indirimdeymiş 6tlye düşmüş iyimidir acaba ya...
iyidir bence al derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?