2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

türkoda öyle canım parmak uçlarına basıyor poposunu döndürüp dönmüyor bile çok uyuşuk çok yürüteçle alakası yok bizimkiler uyuşuk ondan merak etme en azından yürüteçte biraz aktifler

evet esracım ya cok uyusuk sıpa yaaa ne bı donme egılımı war nede bı emekleme merakı..... gece yatır sabah ole kalkıyo hıc donmuyo sıpa esra ya uyanınca bıle donmek yok basıyo yaygarayı kaldır benı dıye ama oturmıcakmıs yurucekmişşş ayakta durcakmıss mınıkkk hınzırrr oturmka ıstemedıınde ayaklarını kırmıyo bıleee...yurutecte resmen kosuyo artıkk ama basısı vak işteee....ınsallah duselırrr canım yaaaa....

Allah kolaylık versin cnm..
ohh Defnede 10 a kadar uyuyormu cnm yaa maşallah fıstığa..
TV'de izledimde karşısı fenaymis tatlım. Burda da yağıyor ama pek etkili değil a.s.
valla burası iki gündür fena nasıl oluyor sizin orda bişey yok anlamıyorum,nasıl bi memleket burası yahu?
ayy hepsi aynı bunların mızmızlık konusunda..burasıda berbat cnmm..
Burda da kar yağışı arttı. Bizde şimdi çıkıyoruz. Öptüm sizi kızlar a.s.
byee
ohh ellerine sağlık cnm..
ayyy yoruldum bütün evi sildim süpürdüm çamaşır derken böğreğimi yaptım poğç yaptım pişsin poğça yemek yiyecez kimseler yok herkes kar hapsindemii
afiyet olsun cnm..
sorma yaa yok valla..
zaten okuyunca gidemediğinizi tahmin ettim çünkü kötü buralar palladıum da yakınya bizee.tahmin ettim yanii..ohh gene de gezmişiniz valla helal olsun size..şimdide keyif yapın barii..
ohh sevindim cnm..güle güle kullan hediyenii..
valla biz almadık ama hergün sözde alıyoruz Dağhan gezindikçe ama almayın diyen çok bende zaten yürümek üzere diye istemiyorum aslında..ama ondan olabilirmiki yan basması bilmiyorum doktoruna sor bence..
ohh hiç gelmeseyaaa..geçmiş olsun türkoya...

düzelir merak etme cnm takma kafana..

selam herkese..
iki gündür ancak fırsat bulabiliyorum yazmaya valla..Dün kayınvalidem geldi ,bende full Dağhanla ilgilendiğim için açamadım hiç..Bugünde fırsat olmadı pazar günü malum,kaocişte evde ama sabahtan beri çalışıyor dünde çalıştı bu hafta hiç faydası yoktu bize yanii..

aman burda bi kar varki kızlar,bi görsenizz çok güzell yaaa..ama Allah dışardakilere yardımcı olsun zor vvalla..çok soğuk,hatta biz küçük odamıza geçtik salondan.galiba alttakiler üsttekiler oturmuyoo salonda bi anda buz oldu Dağhanda hep yerlerdeya hadi gçelim dedik iyide oldu çok daha sıcak vee daha iyi hakim oluyoruz beyfendiyee...
Şimdi uyudu bizde balık keyfinden sonra şimdi de kk keyfi yapıyoruzz..
Hepiniz iyisiniz umarım..
Öpüldünüzz...

Cnm yürütece bindirme bence bi süre belki yürüteçten olabilir, kağan normal atıyo adımı, ama başlarda parmak ucuna basıyodu sonra düzeldi, ay mugladaa hava kötü demek burdada berbat, aslında karda gezmesi güzelde buzu yokmuuuuu o kötü işte, bana bugün kargoyu getiren komşumuzun kızı dün buzda düşmüş, hala popom acıyo diyo yaa deli :))) Allahım sen koru ya...

geçmiş olsun cnm kağanında burnu akıyo...

iyi yapmışsınız cnm kağanla bende küçük odada uyuyoruz daha ılıman oluyor

Merhaba kızlar,benim kızım 3 gün sonra sekiz ayı dolduruyo,ama daha emeklemiyo.Bizimki mi tembel acabaa,Bide eline aldığı şeyleri ağzına götürmüyo norml mi sizce?

Merhaba kızlar,benim kızım 3 gün sonra sekiz ayı dolduruyo,ama daha emeklemiyo.Bizimki mi tembel acabaa,Bide eline aldığı şeyleri ağzına götürmüyo norml mi sizce?

Cnm her bebek farklıdır, dr un normal diyorsa öyledir tatlım, kuzenimin kızı yaşında emeklediopuyorumnanaktan

cnm biraz tembel galiba..a.s ama üzülme yapar muhakkak bazı bebekler daha geç emeklediler,olabilir bence...

Fulyaaaa okuyup okuyup kaçıyosun cnmmmmmmmmm naberrrr nasılsınolumunekankayizsmile

gülhannnnnnnnnnn geçmiştemisin cnma.s.
Kızlarrr bi ses verin yavsa.s.

benim zilli ancak geri geri atıyo kendini.Amaa bazı bebekler emeklemeden yürürmüş belki de bizimki öle olur.Çünkü yüz üstü durmayı hiç sevmiyo.Hemen sıkılıp ağlıyo.Ama örümcekte kendini atıyo:) Hiç konuşma çabasıda yok bazen kendi kendine baba dede diyo nadir.Doktora götürsem mi acaba sorsam mı bilemedim şimdi

Cnm benim oglum yurutecte geri geri gidiyo tam gazzz,cok komikk yaa..benimkide öle hep karin ustu döndugunde ciglik atardi kebap gibi ceviriodum durmadan Ama yaklasik bir aydir kendi dönuyor,hatta yuvarlana yuvarlana butun evi geziyor..destekle tutunuyor masaya felan..bir iki kelime edio(daha erken onun icin) daha yeni yeni oturmayi ögrendi ..ama öne dogru egiyo kendini dik pozisyonda oturamiyor..Yarin asi olacak zaten dr zamanimiz var,sorucam bakalim....tembell bunlar yaaaa....konusmasi icin cok erken daha ,dr nuza danis sende istersen...a.s.

Cnm evet çoğu bebek emeklemeden yürüyo aslında, konuşması içinde şimdi çok erken, kağanda dede ani(anne) adi(hadi) diyor ama anlamıyla değil bizi taklit ediyo yani...a.s.

Son düzenleme:
kızlar avon ürünlerinden kullanan varmı aranızda, concealer (göz altı kapatıcısı) siparişetmeyi düşünüyorum indirimdeymiş 6tlye düşmüş iyimidir acaba ya...

Ne bileyim biraz kafam karıştı.Acaba kıza yeterli olamıyo myum diye düşündüm.Kız bütün gün evde bitek benle bi akşamları babasını görüyo.

Ne bileyim biraz kafam karıştı.Acaba kıza yeterli olamıyo myum diye düşündüm.Kız bütün gün evde bitek benle bi akşamları babasını görüyo.

Cnm bahsettiklerin hep motor gelişimi, bildiğim kadarıyla bunlara sen etki edemzsin zaten öyle büyük bi gelişim bozukluğu yaratacak durumu olmadığı sürece ki yoktur,ne zaman kendini hazır hissederse o zaman yapar

kızlar avon ürünlerinden kullanan varmı aranızda, concealer (göz altı kapatıcısı) siparişetmeyi düşünüyorum indirimdeymiş 6tlye düşmüş iyimidir acaba ya...

canım ben avonun fondotenını rımelını kullandım memnun kaldım sevıyorum ben avonun urunlerını bu zamana kadar hıc yanıltmadı benı kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…