2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar annemdeyim kolumu yordum agridi anneme gectim bende
miniklerin gelisiminden bahsedilmis benim kucuk kelebegimin tum enerjisi cenesinde

yerden nefret ediyor oturtucagim zaman dizlerini bukmuyo
yere yuzustu koyunca da basiyo cigligi
bugun koltuga tutunarak siralamaya basladi
yurutecinde biraz oyalayabiliyorum evi cok karistiriyor
ve konusuyor bise isteyince mer diyo babasina bilincli baba diyo

Son düzenleme:

cnm iyi yapmışsın annene geçmekle, dr a göster bence alçıyı çıkardım diye, yanlış kaynamasın

kızlar ben yatıyorum, hadi iyi geceler, kuzuların popolarını ısırın benim için

iyi geceler burcucum
nurten ararim seni gelince canim insallah
hadi bende yattim gorusuruz

merhaba cnm kızkardeşin gitmiş allah kavuştursun.. bide geçmiş olsun şu mastit seni doruktan daha çok yordu dimi ya?? neyse inş. bidaha yaşamazsın cnm dorugda maş diyelim.. valla bizim kız adım bile atamıyodu yürüteç sayesinde şimdi fıldır fıldır geziyo bunun neresi kötü anlamıyorum...
sgolm cnm hepbirlikte inş.
aaa bende kalemsiz aslaaaa yapamam... hatta şuaarlar sadece kullandıgım şey kalem inan.. şarışınken illa far falan gerekiyo ama esmerken gerek kalmıyo en çok ta koyu rengi buyüzden seviyorum... bende rımeli hiç sevmem oda bende dagılıyo sadece uçlarına bi fırça atarım okadar..
valla kalemi ben hem göz içine hem kapagın diplenine çekiyorum farklı sürüyoruum ayyy anlatamamki:tomato: ama görenler nasıl çekiyon öyle acımıyomu falan diyolar :))
ohhh hayırlı olsun.. darısı bize..
sagol cnm hadi sende iyisin kaynana geç gelecekmiş inş. hiiçç gelemez
sagool cnm a.s.
uykum geldi. ben yatmaya gidiyorum.
hepinize iyi geceler, kuzucuklarınıza da deliksiz uykular opuyorumnanaktan
iyi geceler a.s.
canım iyi yapmışsın yorma kendini... aaa mercimege bak sen sıralama baş. aferim onaopuyorumnanaktan
kızlar ben yatıyorum, hadi iyi geceler, kuzuların popolarını ısırın benim için

iyi geceler cnm hayatta şuanda popo mopo ısırama zor uyuttum cadıyı:sinifsinif:
ama yrn sözzzzzz

offf kızlar ya şu uyku düzeni bitürlü istedigim gibi olmuyor saat 1e uyudu ya sinirlerimi bozuyo bu saate kadar ayakta olunca salla salla benim ayaklar onunda kafası bulanıyodur eminim offf yrndan itibaren erken kalkacagım bakalım bişiler degişecekmi?? bide artık uykuya çok zor dalıyor sizde de öylemi??

Sagol canim. Yürüteci sormadim bile, kesinlikle önermiyorlar. Neden satilir bunuda anlamiyorum ya. "Playschool" ilk arabasi nasil birsey bilmiyorum ama sayet benim almak istedigimse, oda zararliymis. Cocuga cok baski yapiyormus ve bilincaltinda yürümeye zorluyormus. Buda yürüme egilimi kendiliginden gelismedigi icin öncelikle psikolojik olarak zararliymis. Birde kalcalari yürümek icin henüz tam yeterli olgunluga ulasmadiysa ve hic yürüme egilimi yoksa, fiziksel gelisimini cok olumsuz etkiliyormus. Ayrica kaza gecirme riskide var.

Sagol canim, bir daha yaza kadar görüsemeyiz artik. Yürütec konusunda genellikle kalcalara cok baski yaptigi icin, bebeklerin fiziksel gelisimini olumsuz etkilemesin, kalca cikikligina neden olmasin ve dogal ortami bozulmasin diye karsi cikiyorlar diye biliyorum. Yürütec kullanan her cocuk tehlike altinda diye bir kaide yok tabiki. Ama her risk, sonucta bir tehlike canim. Bence eger bu kadar risk varsa piyasada olmasida muamma. Bunu da sordum doktora. O da sigara da sagliga cok zararli, fastfood yiyeceklerde. Tercihini insanlarin kendisi yapar dedi.

Bu arada zaman epey gecmis, ben yatayim artik. Hatta olan herkesi öptüm, görüsürüz yarina.

günaydın kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir.geçmişi okumak isterdim ama gözlerim kapanıyor valla uykusuzluktan.kızlar dün noldu anlamadım akşam 6 gibi selin kusmaya başlaıd ama o kadar şiddetliki eşimle rsmen elimiz ayağımız titredi.şimdiye kadar hiç hasta olmadığı ve kusma yaşamdığımız için olsa gerek.neyse hemen çıktık acile gittik. ama kusma haricinde neşesi eyrinde ateşi yok halsizlik yok hastalık belirtsii yok( doktor rotavirüs olabilir ama aşı olduğu için hafif atlatır dedi. epey hastanede kaldık gece yarısına kadar kusmaalrı azalınca eve geldik.eğer devm etseydi yatış yapılcaktı hastaneye( gece boyu hiç bişey vermeyin dedi doktor kuzum açlıktan ağladı durdu sabaha kadar... sanırım biraz üşüttü rotavirüs olduğunu sanmıyorum çünkü ishal yada başka belirti yok. o yüzden yorgun ve uykusuzum( şimdide uyuyormuş umarım kusma olmaz bugün.bizden böyle kızlar.

günaydınlar bugün tam 3 gün oldu bu çocuklar neden uyumuyolar yaa karıkoca kafayı yemek üzereyiz..
artık sinirimden ağlayacağım ne iş yapasım var nede yemek yiyesin var ya
şimdi çocuklara kahvaltı vereceğim.........

hepinizi öptüm

banucum kusura bakma ya beynim çok dolu olduğundan( doğumgünü gerçekten çok güzeldi. ellerine sağlık canım herşey çok güzel olmuş.sende öyle maşallah çok güzeldin.bu arada babannen çok tatlı:) ama varya genç kız gibi maşallah allah nazarlardan saklasın):

Günaydınlar;

Haftasonu yine evde dinlenerek geçti,iyi oldu ama biraz güç topladım yoksa bu kadar uykusuzluk beni sağlam vuracaktı.Sonunda yağızın dişide çıktı.Altta hemen diğeride çıkacak ucu gözüküyor.
Herkesler iyi geçmişten okuduğum kadarıyla.

Filizcim şu ilk arabam benim araştırmalarıma göre avrupada ödül almış bir oyuncak ve doktorumuz bize kullanabileceğimizi hiçbir sakıncası olmadığını söyledi şaşırdım valla.Gerçi bakış açısı farklılığı muhakkak olacaktır.

Banucum Yağmurun doğum günü nasıl geçti bakalım?

Umarım hepimiz için güzel bir gün,güzel bir hafta olur.

Çok geçmiş olsun tatlım ya noldu kuzucuğa acaba?Kıyamam inşallah kısa sürede toparlar.

Anacım bitek sen değilsin bizdede aynısı var noluyo anlamıyorum bende ağlayarak uyanıp duruyor uykusu var uyumuyorda perişan olduk bizde mafoldumben

sibelcim ya anlamadım.birden gelişen bişey yavrum kusmaktan boğazları tahriş oldu ya onun hlini görünce ağlamaktan gözlerim şişti.sanırım üşüttü biraz o kadar dikkat ediyorum ama bir yerden soğuk aldı galiba.bakalım kusma ve ishal olursa hastaneye tekrar gidip yatış yapılcak(

Tülaycım çok geçmiş olsun rotavirüs olsa ishalde olurdu canım bende zannetmiyorum..
inş. başka birşey olmaz. belki midesini filan üşütmüştür.

al benden de o kadar bu gece her saat başı kalktı berke ya bende kafayı yedim sanırım dişten ...

merhaba sibelcim iyi olmuş dinlenmişsin...
hayırlı olsun dişiniz
berkeninde alttan daha bir tanesinin ucu gözüküyor çıkamadı bi türlü
sanırım onun huysuzluğu...

cerencim çok saol canım.bencede rotavirüs değil.zaten olsada aşı olduğu için hafif atlatır ama sabah eğer rotavirüsse mutlaka ishal başlar demişti şu ana kadar bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…