selam kizlar annemdeyim kolumu yordum agridi anneme gectim bende
miniklerin gelisiminden bahsedilmis benim kucuk kelebegimin tum enerjisi cenesinde
yerden nefret ediyor oturtucagim zaman dizlerini bukmuyo
yere yuzustu koyunca da basiyo cigligi
bugun koltuga tutunarak siralamaya basladi
merhaba cnm kızkardeşin gitmiş allah kavuştursun.. bide geçmiş olsun şu mastit seni doruktan daha çok yordu dimi ya?? neyse inş. bidaha yaşamazsın cnm dorugda maş diyelim.. valla bizim kız adım bile atamıyodu yürüteç sayesinde şimdi fıldır fıldır geziyo bunun neresi kötü anlamıyorum...Kizlar Iyi Aksamlar,
Ben geldim nihayet. Bu sabah kiz kardesimi yolculadik, yeri öyle belli ediyor ki! Yattigi odaya henüz giremedim:gitme:
Dolu dolu iki hafta gecirdik, sadece havalar bazen kirdi hizimizi. Birde gecen haftasonum feciydi. Mastit denen illetten oldum yine ve bu defaki feciydi. Atesim oldu 40,5.Sitmaya tutulmus gibi titredim durdum. Hastaneye de gitmeme konusunda diredigim icin, esim nöbetci eczaneden bitkisel bir ilac aldi geldi, o biraz kirdi. O stresle 1 haftadir sütümde bariz bir azalma var, cogaltamazsam alternatif olarak ne yaparim bilmiyorum:sinifsinif:
Doruk'a gelince, iki gündür acayip bagiriyor ve bunu oyun olsun diye yapiyor. Sanirim artik kendine daha cok güvenmeye basladi. Mizmizligi(yemek yememe konusunda) resmen tavan yapti. Hele teyzesini görünce iyice simardi. Kafasini saga sola salliyor "yemiyecegim" diye. Israr etmiyorum pek yemekten iyice sogumasin diye ama hem cok yorucu, hemde cok üzücü bir durum yasiyorum. Sürekli yeni birseyler yapmak ve onlari tattirmak, sevmesini umut etmek durumundayim. Disleri henüz cikmadi ama neredeyse damaklarinin görünen her yani bembeyaz ve eli sürekli agzinda, cildirir gibi damaklarini kasiyor.
Konusma konusu gecmis kisaca baktigim kadariyla. Doruk epeyce kelimeyi bilincli olarak kullanmaya basladi. Örnegin susadiginda, "Anne bübübüvv!"diye agzini sapirdatiyor. Bugün kardesimi tren garina götürürken, oyalansin diye eline bir dergi vermistim. Orada uyuyan bir bebek gördü. "Ne yapiyor oglum?" diye sordum, "nenne" dedi ve beni cok sasirtti. Ufak ufak iletisim kurma cabalari var ve ben bu konuda ne yapacagimi pek bilmiyorum. Bol bol ve tane tane konusuyorum sadece. Fiziksel aktiviteler konusunda tembeliz. Emeklemeyi hic tercih etmiyor, onun yerine yuvarlanma ve sürünmeyi tercih ediyor. Ama cogunlukla ayakta kalmak istiyor. Kollarindan tutup gezdiriyorum bende evin icinde. yürümeyi cok seviyor ve ciglik atiyor sevincten. Destekle bir yerde kisa süreli duruyor ama hemen ardindan korkuyor, sanirim zamanla daha cok güvenecek bu konuda kendine. Yürütece alternatif, Sibel'in Yagiz Pasa'ya aldigi arabayi almayi düsünmüstüm ama vazgectim. Cocuk doktorumuz cok karsi cikti, pek cok ülkede yasaklanmis ve cocugun erken yürümesini sagliyormus ama bunun cocuga yarardan cok zarari dokunuyormus. Uzun uzun konustuk bu konuyu ama özetle su sonuc cikiyor, bir cocuk zamanindan önce yürümemeliymis...
Bizden simdilik havadisler bu kadar kizlar, gecmise bir bakayim okuyabildigim kadariyla.
sgolm cnm hepbirlikte inş.Cnm eline sağlık, kalemini güle güle kullan, ay ben o kalemleri kullanamıyorum ya, çok özeniyoum ama bir iki dk içine gözümü açıp kapadıkça göz kapagıma ve gözümün altına dağılıveriyo ya varmı bi püf noktası, şu likitler varya onlarıda çok beğeniyorum ama onuda beceremiyorum yavs, kullandınmı onlardan
OYyy kuzumm nice aylara,nice yaşlarını görelim inş.
ohhh hayırlı olsun.. darısı bize..selam kızlar.
sonunda ceylin'in üst ön dişleri de çıktı. bugün farkettim. alt iki dişi 5 aylıkken çıkmıştı. üstler niye bu kadar gecikti anlamadım. neyse çok şükür rahatladı yavrukuşum
sagol cnm hadi sende iyisin kaynana geç gelecekmiş inş. hiiçç gelemezbizde iyiyiz tatlım öpüyoruz
sağol canım Allah herkese mutluluk versin
inşallah ne kadar geç o kadar iyi valla
soğuktan donduk valla iyi yapmışsınız küçük odaya geçerek
haklısınız küçük oda çabuk ılır.benim kızda tembel ya
aynı benimki daha büyük ama hala tık yok dr 10. aya kadar basmazsa problem dedi
aynen uyuşuk bunlar
dediğim gibi bizimkiler biraz uyuşuk sanırım dr 10. ay dedi bakalım ne olacak
hemen bakayım çok uygunmuş
oh kahve ha süper iyi keyifler
maşallah tatlımıza
hoşgeldin canım bak Doruka maşallah kız çabuk konuşcak bizimki sadece anne dede bide dadada gibi sesler çıkarıyor.bu dr larda herşeyi yasaklıyor biz napcaz şimdi yürütece hayır ona hayır yazık bebişlerimize gerçi onlar daha iyi bilir ama bize de yardımcı olyor bu oyuncakalar
sagool cnm a.s.benim kızımda henüz emeklemiyor. ama sürünerek heryere gidiyor. bizim doktorumuzda belki emeklemeden yürür dedi
ben rimelini kullanmıştım. güzeldi canım.
aynen canım benim kuzumda çok geveze. çenesi bir an durmuyor.
oy kuzum. nice aylara yaşlara inşallah opuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun. maşallah doruk konuşmaya başlamış. ceylin sadece baba kelimesini bilinçli söylüyor. hatta baba nerde deyince direk babasına bakıyor. onun dışında çok geveze ama anlaşılır bişey yok.
bizim doktorumuzda kesinlikle yürüteç kullanmayın, hatta avrupa'da yasaklanmış dedi. ama playskoolun ilk arabasına izin verdi. onu aldık ama henüz yardımsız kullanamıyor ceylin. ben arkasından yürüyüp destek oluyorum. onun içinde erken galiba. bir kaç hafta sonra tekrar deniycem.
çıkarır annesi merak etme. 11. aya kadar çıkarmaması normalmiş opuyorumnanaktan
iyi geceler a.s.uykum geldi. ben yatmaya gidiyorum.
hepinize iyi geceler, kuzucuklarınıza da deliksiz uykular opuyorumnanaktan
canım iyi yapmışsın yorma kendini... aaa mercimege bak sen sıralama baş. aferim onaopuyorumnanaktanselam kizlar annemdeyim kolumu yordum agridi anneme gectim bende
miniklerin gelisiminden bahsedilmis benim kucuk kelebegimin tum enerjisi cenesinde
yerden nefret ediyor oturtucagim zaman dizlerini bukmuyo
yere yuzustu koyunca da basiyo cigligi
bugun koltuga tutunarak siralamaya basladi
yurutecinde biraz oyalayabiliyorum evi cok karistiriyor
ve konusuyor bise isteyince mer diyo babasina bilincli baba diyo
kızlar ben yatıyorum, hadi iyi geceler, kuzuların popolarını ısırın benim için
iyi geceler burcucum
nurten ararim seni gelince canim insallah
hadi bende yattim gorusuruz
Yapamadım ya biri bana şu tickerda nereyi kopylıcamızı söyleye bilir mi?Beceremedim
benim kızımda henüz emeklemiyor. ama sürünerek heryere gidiyor. bizim doktorumuzda belki emeklemeden yürür dedi
ben rimelini kullanmıştım. güzeldi canım.
aynen canım benim kuzumda çok geveze. çenesi bir an durmuyor.
oy kuzum. nice aylara yaşlara inşallah opuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun. maşallah doruk konuşmaya başlamış. ceylin sadece baba kelimesini bilinçli söylüyor. hatta baba nerde deyince direk babasına bakıyor. onun dışında çok geveze ama anlaşılır bişey yok.
bizim doktorumuzda kesinlikle yürüteç kullanmayın, hatta avrupa'da yasaklanmış dedi. ama playskoolun ilk arabasına izin verdi. onu aldık ama henüz yardımsız kullanamıyor ceylin. ben arkasından yürüyüp destek oluyorum. onun içinde erken galiba. bir kaç hafta sonra tekrar deniycem.
çıkarır annesi merak etme. 11. aya kadar çıkarmaması normalmiş opuyorumnanaktan
merhaba cnm kızkardeşin gitmiş allah kavuştursun.. bide geçmiş olsun şu mastit seni doruktan daha çok yordu dimi ya?? neyse inş. bidaha yaşamazsın cnm dorugda maş diyelim.. valla bizim kız adım bile atamıyodu yürüteç sayesinde şimdi fıldır fıldır geziyo bunun neresi kötü anlamıyorum...
sgolm cnm hepbirlikte inş.
aaa bende kalemsiz aslaaaa yapamam... hatta şuaarlar sadece kullandıgım şey kalem inan.. şarışınken illa far falan gerekiyo ama esmerken gerek kalmıyo en çok ta koyu rengi buyüzden seviyorum... bende rımeli hiç sevmem oda bende dagılıyo sadece uçlarına bi fırça atarım okadar..
valla kalemi ben hem göz içine hem kapagın diplenine çekiyorum farklı sürüyoruum ayyy anlatamamki:tomato: ama görenler nasıl çekiyon öyle acımıyomu falan diyolar :))
ohhh hayırlı olsun.. darısı bize..
sagol cnm hadi sende iyisin kaynana geç gelecekmiş inş. hiiçç gelemez
sagool cnm a.s.
iyi geceler a.s.
canım iyi yapmışsın yorma kendini... aaa mercimege bak sen sıralama baş. aferim onaopuyorumnanaktan
iyi geceler cnm hayatta şuanda popo mopo ısırama zor uyuttum cadıyı:sinifsinif:
ama yrn sözzzzzz
günaydın herkese iyi haftalar nasılsınız kızlar
günaydın kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir.geçmişi okumak isterdim ama gözlerim kapanıyor valla uykusuzluktan.kızlar dün noldu anlamadım akşam 6 gibi selin kusmaya başlaıd ama o kadar şiddetliki eşimle rsmen elimiz ayağımız titredi.şimdiye kadar hiç hasta olmadığı ve kusma yaşamdığımız için olsa gerek.neyse hemen çıktık acile gittik. ama kusma haricinde neşesi eyrinde ateşi yok halsizlik yok hastalık belirtsii yok( doktor rotavirüs olabilir ama aşı olduğu için hafif atlatır dedi. epey hastanede kaldık gece yarısına kadar kusmaalrı azalınca eve geldik.eğer devm etseydi yatış yapılcaktı hastaneye ( gece boyu hiç bişey vermeyin dedi doktor kuzum açlıktan ağladı durdu sabaha kadar... sanırım biraz üşüttü rotavirüs olduğunu sanmıyorum çünkü ishal yada başka belirti yok. o yüzden yorgun ve uykusuzum ( şimdide uyuyormuş umarım kusma olmaz bugün.bizden böyle kızlar.
günaydınlar bugün tam 3 gün oldu bu çocuklar neden uyumuyolar yaa karıkoca kafayı yemek üzereyiz..
artık sinirimden ağlayacağım ne iş yapasım var nede yemek yiyesin var ya
şimdi çocuklara kahvaltı vereceğim.........
hepinizi öptüm
günaydın kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir.geçmişi okumak isterdim ama gözlerim kapanıyor valla uykusuzluktan.kızlar dün noldu anlamadım akşam 6 gibi selin kusmaya başlaıd ama o kadar şiddetliki eşimle rsmen elimiz ayağımız titredi.şimdiye kadar hiç hasta olmadığı ve kusma yaşamdığımız için olsa gerek.neyse hemen çıktık acile gittik. ama kusma haricinde neşesi eyrinde ateşi yok halsizlik yok hastalık belirtsii yok( doktor rotavirüs olabilir ama aşı olduğu için hafif atlatır dedi. epey hastanede kaldık gece yarısına kadar kusmaalrı azalınca eve geldik.eğer devm etseydi yatış yapılcaktı hastaneye ( gece boyu hiç bişey vermeyin dedi doktor kuzum açlıktan ağladı durdu sabaha kadar... sanırım biraz üşüttü rotavirüs olduğunu sanmıyorum çünkü ishal yada başka belirti yok. o yüzden yorgun ve uykusuzum ( şimdide uyuyormuş umarım kusma olmaz bugün.bizden böyle kızlar.
günaydınlar bugün tam 3 gün oldu bu çocuklar neden uyumuyolar yaa karıkoca kafayı yemek üzereyiz..
artık sinirimden ağlayacağım ne iş yapasım var nede yemek yiyesin var ya
şimdi çocuklara kahvaltı vereceğim.........
hepinizi öptüm
Günaydınlar;
Haftasonu yine evde dinlenerek geçti,iyi oldu ama biraz güç topladım yoksa bu kadar uykusuzluk beni sağlam vuracaktı.Sonunda yağızın dişide çıktı.Altta hemen diğeride çıkacak ucu gözüküyor.
Herkesler iyi geçmişten okuduğum kadarıyla.
Filizcim şu ilk arabam benim araştırmalarıma göre avrupada ödül almış bir oyuncak ve doktorumuz bize kullanabileceğimizi hiçbir sakıncası olmadığını söyledi şaşırdım valla.Gerçi bakış açısı farklılığı muhakkak olacaktır.
Banucum Yağmurun doğum günü nasıl geçti bakalım?
Umarım hepimiz için güzel bir gün,güzel bir hafta olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?