2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mate çayı nı ben bir ara 5 i bir arada diye zayıflatan formül çıkmıştı. mate,funda,kekik 2 tane daha birşey vardı ozaman içmiştim. ama pek faydasını görmedim valla.düzenlide içimiştim halbuki.

doğru diyorsun gülhancım ya boğaz ya kilolarrr akannehir
bu arada resmi akşam koyarsan hemen silme bak.
ben akşam giremiyorum yarın bakarım ancak.
heberün ossunnn aklinialirimsmile

cnm ben yaşına kadar süt vermeye karşı olanlardanım sen bilirsin ama bencce o konuyu doktoruna bi danış
gecedemi ayakta sallıyosun tubacım,kucakta pışpışlasan uyumuyomu,tüh yaa,zor olur tabii..
Sen hala rejimdemisin gitmedimi hala kilolar,bence sen en iyisi sıkı spor yap en güzeli o cnm..
maşallah iyi uyumuş yavru..aferin ona.gezmelerede gidilmiş bayılmıştır eminim Dağhanda istiyoda götüren yok,hava çok soğukya..
hoşumuza gidiyor ne yapalım teyzesi,hatta bugün kendi kendine topa kaç kez vurdu yürürken maşallah iyi yürüyo,koca koridoru turluyor...
cnm benim bilg.sanahtan beri açık ama bakamadım,ancak fırsat buldum uyuyor oğlum ama şimdide eşim geliyor masa hazırlıcam biraz alıntı yapıp çıkıcam gelirim yine
alıştır hayatım tabi yaa,artık büyüdüler yatsınlar yataklarında ,Maşallah DAğhan 3. aydan beri yatıyo..Kız sen hala o küçücük şeydemi yatırıyosun Borayı resimlerde görmüştüm iyi düşmüyo Gülhan yaa,yok ama o değildir yaa,
balık yağı çok kilo yapıyormuş ben vermiyorum..
olsun cnm ,sağol bulurum inşalalh,bu arada oğlum için söylediğin güzel şeyler için teşkür ederiz.çok masumdur aslında

ayakkabı olayını daha yeni sordum ortopedi doktoruna 3 yaşına kadar evde önermiyor..parmak ucu olayı yürüteçten olabilir bence..

kızlar sadece bi selam diyip kaçıyorum kocam yolda masayı hazırlıyım oğlum uyurken sonra görüşürüz byee...

bu arada kilo muhabbeti oldu diye söyleyim dedim bende 51 kiloyum söylemesi ayıpp,,ayy tuba filan beni öldürecek şimdi ...:)) eyvahedigeldismile

canım geçmiş olsun sana üşüttün mü karnına sıcak su torbası falan varsa koy bana çok iyi geliyordu karnım ağrıyınca
ohhh paşaylada gezmişsiniz değişiklik olmuştur

Sagol canim, üsüttüm sanirim. Sicak su torbasi vardi ama delinmis, isime yaramadi.

Üsüttüm canim, gece üstümü acmisim.

Sagol canim, insallah diyelim. Hayat bu, her türlü sürprize gebe.

Sagol canim, gecti sanirim biraz. Sicak corba ve caylar iyi geldi galiba...

Insallah alisir bir an önce canim ama illaha zorlayacak Anneyi yaramaz.kaydirigubbakcemile3

O yemek derdi bende de var ya, hergün biktim artik "bugün ne pisirsem" diye düsünmekten. Birde benim esim maymun istahli, herseyi yemiyor...

Canim öyle belli bir masaj degil, önce parmaklarimla basina ve alnina hafif vururarak rahatlattim. Sonra ayaklarindan baslayarak bacaklarina dogru hafif hafif. Sonra da yagla karnina daireler cizerek. Gevsedi iyice ve uykusu geldi hemen.

Senin diyetini not edeyim canim, benim isime de yarar bu.

Sorma nasil mutlu oldu, stresini atti, rahatti bugün genel olarak Ferda'cigim. Az önce de uyudu dusunu aldiktan sonra. Bu arada Daghan yürümeye baslamis, tebrik ederim kuzuyu. a.s.

ayy geri geldim ,masamı hazırladım ,salatamı yaptım,yemekleri ısıttım,kociş gelmedi hala bende geri geldim..

bu arada şimdi tartıldımda 50,5 muşum...zemuszemus
tubacım kızmadın dimii...opuyorumnanaktan hakkını helal et takıldım sana..
hem bence sen bu halinlede çok güzelsin resimlerini görmüştüm...

benım kuzulardan fırsat bulamıyorum hıc ya azcuk bakayım dedım sıze konu kılo bakmasam daha ıyı sanırım :))) hala tam bıtmedı kılolarım 5 kılom var oyyy oyyyy

Selam bacılar a.s.

Sabahtan beri temizlik, yemek, ütü ve Defne derken canım çıktı. Sabah annem geldi. Kahvaltıdan sonra ben hemen temizliğe giriştim. Annem Defdoş'la ilgilendi. Yarın akşam yemeğe misafirim olduğu için zeytinyağlı barbunyamı bugünden pişirdim. Dün yıkanan 2 makina çamaşırımı ütüledim.

Üstüne bide Defdoş'un huysuzluğu eklendi. Sürekli bir çığlık atma halinde. Herşeye ayyyy ayyyy ayyy diye diye bi hal oldu. Ve hep beni istiyor. Sabah 10'da kalktı ve o saatten beri öğlen yarım saat uyudu. En sonunda da az önce sızdı kaldı resmen yerde...

Bende hemen bezelye pişirdim bu akşam için. Dünden de makarnam var. Zaten ben yemeyeceğim çünkü spora yazılıyorum bu akşam.

Eşim yolda. Geldiğinde gidip kayıt olucaz. O beni orda bırakıp Defdef ile eve dönecek. Heralde 2 saat kadar yaparım sporumu bu akşam.

Yarın akşam için de süzme mercimek çorbası, zeytinyağlı barbunya, mantı gibi yoğurt ve kırmızı biber soslu patatesli gül böreği (ne enterasan anlattımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3) , fırında köfte-patates ve pilav yapacağım. Kayınvalidem erken gelicekmiş yardıma.

Neyse bacılar eşim gelmeden geçmişi okumaya çalışayım. Yetiştiremezsem kusuruma bakmayın. Herkesler iyidir umarım a.s.

Oyyy Defdef uyandı kafamçokkarıştı

canım bukuzuların hepsimi böyle yaşu dişler bir çıksada,uykuları düzene girse bari

ayy yerim ben onu maşallah

kızlar herkese selam benim 17 haziran doğumlu bi oğluşum var normalde haziran anneleri topiğindeyim ama oranın hç tadı kalmadı bi sürü problem oldu bizide kabul ederseniz burda olmak isteriz oğlumla gerçi biraz küçüğü ama olsuna.s.

slm arkadaslar,baya oldu topige ugramayali,aile boyu hastalandik,iki haftadir disari adim atmadim offfffffffffff,oglum halen mizmiz ediyor duzeni alt ust oldu((

a kizlar aklimdayken 0-4 yas arasi oto koltugu kullanmaya basladinizmi (11 kg den sonra baslayan)??:uhm:

yaa bu babyticker den bende istiyorumm,gerci özlem arkadasimiz yapmisti benim icin ama kopyalayamadim silindi gitti benim kafa almadi bi turlu kac kere denedim halbuki..

Masallah masallah arkadasım.Görünmiycen yakında böyle gıderse.Borada hangı resımde gördun bılmıyorum canım ama yan tarafı pleksı olan beyaz bı beşikte yatıyodu.Kız bakma öle durduğuna içi cok genış.Kalkınca duşme durumu var ama benım yatakla sıfır yapıyodum idare ettık sımdıye kadar.Bende 6.ayından berı istıyorum odasında yatmasını ama gece cok sallanmak istıyo canım.Yatağında yatırınca sallamıyor tabı ağlayınca hemen uyanıyor ve 1 saat gerı uyutmaya calışıyorum.Ama artık caresı yok ben yere kurdum yatağı alışana kadar surunucem.

benım kuzulardan fırsat bulamıyorum hıc ya azcuk bakayım dedım sıze konu kılo bakmasam daha ıyı sanırım :))) hala tam bıtmedı kılolarım 5 kılom var oyyy oyyyy

Kız 5 kılomu kaldı ne ara verdın dığer kıloları.

Selam canım.Ohh işler bıtmış yıne.Yarın içinde kolay gelsın.Gercı afacanlar uslu durunca iş yormuyor ınsanı da umarım keyıflı olur.Spor işinide cok iyi yapmışsın.Bakıyorum yaz gelıyo dıye herkesde bı kıpırdanma var.Hadı hayırlısı sekerim.

Hoşgeldın canım.Olsun burdakı bebışlerin bı coğuda nısan doğumlu ama hep bırlıkteyız bız.

Gecmış olsun canım hepinize.Oto koltuğunu bende bu hafta almayı duşunuyorum.Römer dıye bı markayı duydum ama hıç bakmadım.

Ayy ıkısıde uyudu bu erkeklerin.Evde bı bayan var bıraz ilgi gösterelım fılan yok.Bende buraya takılayım dedım.Kıtap aldım ama hıç havamda deılılm bu aksam.Bırazdan yatarım bende.Yavastan valız hazırlıyorum bı taraftan .En azından Boranın gıysılerını ayırdım koydum cantaya.

saol cnm gecmis olsun dileklerin icin,bende dusunuyorum koltugu bu aralar ,römer hic rastlamadim burda ama britax veya maxi cosi ye bakicaktim..hem guvenlikli olsun hemde bebisleri rahat ettirsin..

saol cnm gecmis olsun dileklerin icin,bende dusunuyorum koltugu bu aralar ,römer hic rastlamadim burda ama britax veya maxi cosi ye bakicaktim..hem guvenlikli olsun hemde bebisleri rahat ettirsin..

Canım sımdı netten baktım.Sanırım brıtax römer aynı marka.Ama bıraz fıyatlı galıba.En iyisi bu dıye duymuştum ama arastırmak lazım.

bende baktim simdi benziyor zaten britaxa ,demek ayni imis.evet Isvec teki en iyi markalardan biri,gercektende pahali birasss..akannehir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…