Gülhan tebrik ederim gerçekten çok iyi kilo vermişsin
bende hiç dayanamam çikolata tatlı , ondan yapıştı kaldı kilolar
düğünümden önce mate çayı içiyordum baya zayıflamıştım, yağ yakıyor ama şimdi süte geçer diye korkuyorum , içen varmı aranızda
Canım bursada buluşma yok su gunlerde.Ama bebklerin doğumgunu organızasyonu dıye bı topık var oraya bak istersen.Genel bır buluşma olucak ınsallah.
Ehh valla ya cıkolata tatlı yada göbek popo canım.İkisi bırden olmuyo malesef.:)))
Ceren,Nurten Bora uyandı kaçtım hemen tamam soz akşam buluo koyucam resımlerı.
Ceren valla bende atamam dıyodum ama attım canım.İste yeterkı kı ben bı albenı manyağıyım.10 paket olsa yerım valla.Bıde börek tabı 1 tepsı banamısın demez.Yanı iştahım cok aslında ama hep fren yapıyorum işte.
cnm ben yaşına kadar süt vermeye karşı olanlardanım sen bilirsin ama bencce o konuyu doktoruna bi danışGünaydın kızlar,
Şükür kızımın kahvaltısını yaptırabildim.Bizim ki bebelac3 ü hiç sevmedi.Bugün aptamil alcam bakalım.Biberonla içmek istemiyo.Mamayı iyice bıraktı.Hiç içmiyo.
Bu günkü kahvaltımızı yazayım size:
150 ml süt(her hangi bir markanın uzun ömürlü sütü.Sakıncalı mı bilmiyorum)
haşlanmış 1 yumurta sarısı
biraz beyaz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
biraz ekmek içi
bunları kaynattım.Hepsi birbirine girdi.Muhallebi kıvamına geldi.Neyse çok zırlamadan yedirdim bizimkine.
ama pekmezi kaynamaya koymamam lazımdı sanırım.
Birazdan kalkıp bende bi şeyler atıştırcam.sonra temizlik yapmam lazım inşallah yapabilirim.Tam o zaman duru uyuyo süpürge açmaya korkuyom uyanır diye.
herkese iyi günler.
gecedemi ayakta sallıyosun tubacım,kucakta pışpışlasan uyumuyomu,tüh yaa,zor olur tabii..tünaydin kizlar a.s.
anacim ne geceydi yaa..bu kiz sürekli zirladi durdu..en sonunda süt verdim 2.30da..ondan sonra uyudu..da bu sefer 9da kalkti :)) işime geldi gerciama böyle oluncada düzenimiz bozuluyor..kahvaltidan sonra uyuyup 12 gibi kaliyordu..şimdi 12de meyvesini yiyip uyudu..bende yürüyüşümü yaptim..diyetime dahada sıkı basladim bugun..ay olmuyor diger türlü..saglikli besleneyim derken hafta 200gr 300gr verince sinirden iştahim aciliyor ya..sporuda sallamiştim epey..nasilsa diyetteyim diye..ama yok sporsuz diyet diyetsiz spor olmuyor :) haya ile iman gibi biri olmadan digeri olmuyor :))
sabahta kahve içmiştim sadece..ay spordan sonra iyice aciktim..peynirli pupurta yaptim yagsiz :) kahveyle yedimsabir sabirrr :) kizimin dogumgününe 1.5 ay kaldi..ozaman kadar kilo vermem lazim :) resimlerde güzel cikayim :)))))))
bi geçmişe bakayimm :)
maşallah iyi uyumuş yavru..aferin ona.gezmelerede gidilmiş bayılmıştır eminim Dağhanda istiyoda götüren yok,hava çok soğukya..Tünaydinlar Kizlar,
Doruk su anda uyuyor ve gece de cok güzel uyudu tahtaya vurayim. 07:20'ydi odadan ciktigimda, gece yarim'a kadar uyanmadi. Sonra emmeye kalkti, sabahaca yine uyanmadi. 05:00'de emdi, 06:30'da nihai kalkisini yapti ve rahat bir nefes aldik. Hos karin agrisindan ben nasil uyudugumu bilmiyorum ama olsun en azindan bedenim dinlendi biraz.
Simdide yemegini pisiriyorum insallah yer, nohut yaptim bugün ona. Havalar cok güzel burada, sabah havaya aldanmadan kalinca giydirip bir turladik arabasiyla. Nasil mutlu oldu, baska cocuklari görünce cagiriyor eliyle minigim "del del" diye. "Oglum onlar bizim gibi konusmuyorlar" diyince de, anlamis gibi bakiyor ve susuyor. Temiz hava yaradi sanirim, epeydir uyuyor. Bu arada dün aksam ben 20 dk bacak, karin masaji yaptim Doruga. Sanirim onun etkisiyle cok iyi uyudu, bugün yine deneyecegim bakalim.
hoşumuza gidiyor ne yapalım teyzesi,hatta bugün kendi kendine topa kaç kez vurdu yürürken maşallah iyi yürüyo,koca koridoru turluyor...valla canim eşim beceremiyor sallamayi :) küçükken sallardi ama büyüdükçe eli ayagi oynamaya basadigindan beri durduramiyor serrayimecburen bana kaliyor bikaç kere ina tedip ona sallattirdim..ama uykusu olan cocugun uykusunu kacirdi sallamaktan,1 saatte uyutamadi
ay 2 yasmi :) yok ya okadar dişten sonra yerler herhaldebizimki tükürmüyor direk kusuyor canim oyuzden hiç denemiyorum bile :)
eden he :))))) cadiya bak hele :))) maşaAllah adimlarada baslamiş mercimekkkk a.s.
canim ya o almiştir bi yerden mikrobu tam atamadigi için sürekli tekrar ediyor olabilir..iştahida nezleden kaçmiş olabilir..
cadilar valla :) annen içinde inşaAllah canim ya..eşiyle olmasada enazindan baska mutluluklar kapatir o arayi..
maşaAllahhh daghan paşaya yaa :) bakmayin sizde annesi panik etmeyin cocugu :))
canim inşaAllah sag salim cabucak gidip gelir eşin1 geceden bişi olmaz :) ben 6 ay ayri kalmiştim alişiyor insan :))
seninde kutlu olsun canim a.s.
ay kiyamam kuzuma yaa..ne derdi vardi Allah bilir..serrada dün gece cok huysuzdu..diş sandim ama sabah kakasini yapmiş..herhalde karni agriyordu..
oyy yavrum yaa( inşaAllah biran önce gecer canim ya..of calişmaninda bu kismi zor hakketen az sabir canim eve gidince dinlenirsin inşaAllah..olmassa annende felan kalin bugece..
günaydin canim..ay özel sektor boyle ya..adamin canini cikarirlar..işine gelmiyorsada kapi orda derlerrahat olmaya caliş canim ya..bebişlerini düşün..
günaydin canim..bahar gelemedi ya :) tam geldi dedim gene kacti :)
buarada cok gecmiş olsun sanada..bolbol sicak şeyler iç canim..dinlen her firsatta..
tekrar hoşgeldin canim..bence bişi olmaz..hiç yoktan iyidir..ama sen genede baksa bi doktorla konus..aklinda bişi kalmasin..bebe biskuvisine gelince her cocuk sevmiyor canim..onun yerine tuzlu kahvalti hazirlayabilirsin..süt+peynir+yumurta+ceviz+tam bugday ekmegi yada bebe ekmegi..hatta hippin sekersiz sade muhallebileri var onlarida kullanabilirsin..
afiyet olsun kuzuya..ama biraz ilginc yapmişsin kahvaltiyi :) sütü kaynatip bunlari içine katsan daha iyi olmazmi? bide süt ve süt ürünleriyle pekmez verilmez diye biliyorum bende..sütün degerlerini bozuyor..meyveyle veya sebzeyle vermek daha ideal..
oy oy masajda yaptirirmiş doruk bey :))
iyiyim canim cok sukur..sen nasilsin :)
cnm benim bilg.sanahtan beri açık ama bakamadım,ancak fırsat buldum uyuyor oğlum ama şimdide eşim geliyor masa hazırlıcam biraz alıntı yapıp çıkıcam gelirim yinetuba canım sen busefer sakın birakma devamet sabır sabır sonunda istediğin kiloda olacaksın bunu düşün sadece.canım forumda ikimiz kaldık galiba birsen,pınar,burcu,banu,tülay,bigudi.knk,semra84,ferda,aysun ve diğer arkadaşlar nerdesiniz kızlar hu huuu:uhm: benim paşada uyuyor keşke bende uyusaydın yaw baya uyudu şimdi yanına uzansam uyanır artık azkaldı uyanmasına.bugünde hava yağmurlu ve soğuk hoş ii olsada gezecek halimde yok.ben internetten bel için alet almıştımdüzenli yapınca 1 ayda baya faydasını görenler olmuş almıştım ama duruyor yapan yok oğlumun oyuncağı oldu odakaydirigubbakcemile3 biliyosunuzdur belki mavi renkli mekik aleti gibi bişey
alıştır hayatım tabi yaa,artık büyüdüler yatsınlar yataklarında ,Maşallah DAğhan 3. aydan beri yatıyo..Kız sen hala o küçücük şeydemi yatırıyosun Borayı resimlerde görmüştüm iyi düşmüyo Gülhan yaa,yok ama o değildir yaa,Selam Arkadaslar,
Bı ton alıntı yaptım net gıttı ya gıcık oldum.Bora öğle uykusunda bende kahve keyfınde.Ve Borayı odasına alıştırıcam dıye yerde yatıyorum cumadan berı heryerım odun gıbı oldu.Cuma ya kadar devam edıcem caresı yok artık.Ve cok sık uyanıyor gözu kapalı yataktan cıkmaya calısıyor ya.Aman zaman kaybetmesın yaramazlık için.
Annemle ilgili dilekleriniz için cok saolun arkadaslar.İyikı varsınız.
Yemeğim yok akşama malzememde yok bı seyler uydurmalıyım artık.
Tuba serroşun valız karıstırma olayına cok guldum ya.Delı kız.Dıet devam sanırım masallah dıyeyım.Mayısta görücez artık tabloyu.Ve su Boranın parmak ucu yurumesıne ayakkabı ıyı bı fıkır olabilir.Cuma bı doktorada sorayım.Akşam pedıped dıye bı markanın ayakkasını aldım cok rahat görünüyor.
Aynur gecmıs olsun canım.Hastamışsın bıraz.
balık yağı çok kilo yapıyormuş ben vermiyorum..İlgin hoşbuldum canım, sağol
Teşekkürler kızlar yardımcı olduğunuz için
Kilodan bahsetmişsiniz ben feci haldeyim bir türlüde veremiyorum
doğumgünüde geliyor, fil gibi çıkçam resimlerde
birde balık yağı içiriyormusunuz bebişlere,
ben duydum içirenler varmış, KKdada okudum
düşünüyorum almayı
ne çok soru sordum üstüste kusura bakmayın :)
olsun cnm ,sağol bulurum inşalalh,bu arada oğlum için söylediğin güzel şeyler için teşkür ederiz.çok masumdur aslındakıyamam berkeme ya resimlerdede gördüm ama yazmayı unutmuşum senin oğlan çok yakışıklı olcak ceren maş.. canım valla uykusuzluk çokzor insanı deli ediyor inş. bugece rahatça uyursunuz ana oğul:))
ayyy esen ne güldüm yaaakaydirigubbakcemile3
harbi kendimiz nazr ediyoz bunları kasmayalım kendimizi:roflol: kız bence sizinde dişler geliyoooookaydirigubbakcemile2 yoksa mercimeğim öyle yapmaz iftira atma kuzumakaydirigubbakcemile3
ayy cnm meslegin yazıyyormuş ama farketmedim inanki kenid işin sandim inş. kendine göre istediğin gibi bir iş bulursun cnm..
sağol filizcim evet indanın ağlayası geliyo hakkaten ama ben fazl ayaşamadıgım için yinede şükrediyorum.. eşim mevzusundada hakkaten dediğin gibi başka huylarıyla kapatıyo açığını bide insanları olduğu gibi kabullnemessen şiin içinden çıkamıyosun yapıccak bişi yok..
tuba bende resim mevzuna taakıgım zaten şişko şişkoçıkıyorum resimlerde ama napım ya tutamıyorum valla kendimi.. aslında çok değil 2kilo verebilsem çok frkedicek ama tık yokkk
cnm dışarı çıkarmak iyi fikir valla bide şu yaptıgın masajı bi anlatsana..
slmm cnm valla benim işlerim bitmeden otutramıyorum şunun başına yoksa kalkamıyorum bida bütün işler kalıyokaydirigubbakcemile3 oyuzden ne zamn işim biterse ozman geliyorum cnm senin kaç kilon kaldı??
off kıyamam yaa canımsın valla.. bora delikanlı olduğu zaman ona bir çift lafım olacak o günleri görürüsek inş...
hamarat hatun ne uydurcan bakim merak ettim diyet bitti dimi?? belkide 50 olmuşsundur senÇok üzgünüm çoook
balık yagı hakkında bi fikrim yok ama bika.güne dr gidicem isteyecem 1tane bakalım ne dicek??
Şeniz
ayy canımsın sağolasın cerencimŞeniz
kız işim bitmeden giremiyorum ama aklım burda inankaydirigubbakcemile3
öpüyorum seniopuyorumnanaktan
Gülhan merhaba canım ,
bende bişey sorayım benim oğlumda parmak ucu yürüyorda nasıl bir ayakkabı aldınız ?
kızlar teşekkürler tek tek alıntı yapamadım, öyle böyle içicek o sütü yapçak bişey yok napayım artık
kilo için neler yapıyorsunuz bende merak diyorum 91 kiloyum herhalde benden kilolu yoktur burda :çok üzgünüm:
canım geçmiş olsun sana üşüttün mü karnına sıcak su torbası falan varsa koy bana çok iyi geliyordu karnım ağrıyınca
ohhh paşaylada gezmişsiniz değişiklik olmuştur
filizcimçok sağol canım benim yaa sanada çok geçmiş olsun neden karın ağrsı olduki yediğin bişeymi dı-okundu yoksa üşüttünmü ben üşütünce karnım ağrır.ayaklarını sıcak tut canım.doruk paşada negüzel gezmiş gelmiş gecede uyumuş annesini yormamış aferin onaŞeniz
valla canim eşim beceremiyor sallamayi :) küçükken sallardi ama büyüdükçe eli ayagi oynamaya basadigindan beri durduramiyor serrayimecburen bana kaliyor bikaç kere ina tedip ona sallattirdim..ama uykusu olan cocugun uykusunu kacirdi sallamaktan,1 saatte uyutamadi
ay 2 yasmi :) yok ya okadar dişten sonra yerler herhaldebizimki tükürmüyor direk kusuyor canim oyuzden hiç denemiyorum bile :)
eden he :))))) cadiya bak hele :))) maşaAllah adimlarada baslamiş mercimekkkk a.s.
canim ya o almiştir bi yerden mikrobu tam atamadigi için sürekli tekrar ediyor olabilir..iştahida nezleden kaçmiş olabilir..
cadilar valla :) annen içinde inşaAllah canim ya..eşiyle olmasada enazindan baska mutluluklar kapatir o arayi..
maşaAllahhh daghan paşaya yaa :) bakmayin sizde annesi panik etmeyin cocugu :))
canim inşaAllah sag salim cabucak gidip gelir eşin1 geceden bişi olmaz :) ben 6 ay ayri kalmiştim alişiyor insan :))
seninde kutlu olsun canim a.s.
ay kiyamam kuzuma yaa..ne derdi vardi Allah bilir..serrada dün gece cok huysuzdu..diş sandim ama sabah kakasini yapmiş..herhalde karni agriyordu..
oyy yavrum yaa( inşaAllah biran önce gecer canim ya..of calişmaninda bu kismi zor hakketen az sabir canim eve gidince dinlenirsin inşaAllah..olmassa annende felan kalin bugece..
günaydin canim..ay özel sektor boyle ya..adamin canini cikarirlar..işine gelmiyorsada kapi orda derlerrahat olmaya caliş canim ya..bebişlerini düşün..
günaydin canim..bahar gelemedi ya :) tam geldi dedim gene kacti :)
buarada cok gecmiş olsun sanada..bolbol sicak şeyler iç canim..dinlen her firsatta..
tekrar hoşgeldin canim..bence bişi olmaz..hiç yoktan iyidir..ama sen genede baksa bi doktorla konus..aklinda bişi kalmasin..bebe biskuvisine gelince her cocuk sevmiyor canim..onun yerine tuzlu kahvalti hazirlayabilirsin..süt+peynir+yumurta+ceviz+tam bugday ekmegi yada bebe ekmegi..hatta hippin sekersiz sade muhallebileri var onlarida kullanabilirsin..
afiyet olsun kuzuya..ama biraz ilginc yapmişsin kahvaltiyi :) sütü kaynatip bunlari içine katsan daha iyi olmazmi? bide süt ve süt ürünleriyle pekmez verilmez diye biliyorum bende..sütün degerlerini bozuyor..meyveyle veya sebzeyle vermek daha ideal..
oy oy masajda yaptirirmiş doruk bey :))
iyiyim canim cok sukur..sen nasilsin :)
FİLİZCİM, TUBİŞİM
HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR. TEŞEKKÜR EDİYORUM BENCEDE İNŞ. HEMEN İYİLEŞİR.YOKSA BUGÜN EŞİMLE KAFAYI YİYECEZ VALLA mafoldumben
FİLİZCİM KARIN AĞRISI NE CANIM? HASTAMI OLDUN?GEÇMİŞ OLSUN...
TUBACIM SEN YİNE 2-3 KİLO VERİYORMUŞUN. BENDE ODA YOK VALLA.AZCIKDA BENDE AZİM OLSA OFFF 64 TE TAKILDIM KALDIM. kaydirigubbakcemile3
Selam Arkadaslar,
Bı ton alıntı yaptım net gıttı ya gıcık oldum.Bora öğle uykusunda bende kahve keyfınde.Ve Borayı odasına alıştırıcam dıye yerde yatıyorum cumadan berı heryerım odun gıbı oldu.Cuma ya kadar devam edıcem caresı yok artık.Ve cok sık uyanıyor gözu kapalı yataktan cıkmaya calısıyor ya.Aman zaman kaybetmesın yaramazlık için.
Annemle ilgili dilekleriniz için cok saolun arkadaslar.İyikı varsınız.
Yemeğim yok akşama malzememde yok bı seyler uydurmalıyım artık.
Tuba serroşun valız karıstırma olayına cok guldum ya.Delı kız.Dıet devam sanırım masallah dıyeyım.Mayısta görücez artık tabloyu.Ve su Boranın parmak ucu yurumesıne ayakkabı ıyı bı fıkır olabilir.Cuma bı doktorada sorayım.Akşam pedıped dıye bı markanın ayakkasını aldım cok rahat görünüyor.
Aynur gecmıs olsun canım.Hastamışsın bıraz.
selam hatunlar..
defne uyuyor bütün işlerimi bitirdim, defnenin çorbasıda var dünden onun yemek derdi beni çok kasıyor..
neyse işte annemede gitmedim azcık dinlenim dedim inş. kuzucuğumda bugün keyifli olur..
kızlar uzun zamandır ayağımda sallamıyordum,yatagıma yatırıp üstünü örtüyor memeyide verince uyuyordu kendinden ama bu diş mevzundan huy kaptı şimdi yatağa bıraktımmı ağlıyor mecbur sallıyorum..
neysem işte canım kahve istiyor yapım geçmişe bakayım çok öptm herkesiiii
kıyamam berkeme ya resimlerdede gördüm ama yazmayı unutmuşum senin oğlan çok yakışıklı olcak ceren maş.. canım valla uykusuzluk çokzor insanı deli ediyor inş. bugece rahatça uyursunuz ana oğul:))
ayyy esen ne güldüm yaaakaydirigubbakcemile3
harbi kendimiz nazr ediyoz bunları kasmayalım kendimizi:roflol: kız bence sizinde dişler geliyoooookaydirigubbakcemile2 yoksa mercimeğim öyle yapmaz iftira atma kuzumakaydirigubbakcemile3
ayy cnm meslegin yazıyyormuş ama farketmedim inanki kenid işin sandim inş. kendine göre istediğin gibi bir iş bulursun cnm..
sağol filizcim evet indanın ağlayası geliyo hakkaten ama ben fazl ayaşamadıgım için yinede şükrediyorum.. eşim mevzusundada hakkaten dediğin gibi başka huylarıyla kapatıyo açığını bide insanları olduğu gibi kabullnemessen şiin içinden çıkamıyosun yapıccak bişi yok..
tuba bende resim mevzuna taakıgım zaten şişko şişkoçıkıyorum resimlerde ama napım ya tutamıyorum valla kendimi.. aslında çok değil 2kilo verebilsem çok frkedicek ama tık yokkk
cnm dışarı çıkarmak iyi fikir valla bide şu yaptıgın masajı bi anlatsana..
slmm cnm valla benim işlerim bitmeden otutramıyorum şunun başına yoksa kalkamıyorum bida bütün işler kalıyokaydirigubbakcemile3 oyuzden ne zamn işim biterse ozman geliyorum cnm senin kaç kilon kaldı??
off kıyamam yaa canımsın valla.. bora delikanlı olduğu zaman ona bir çift lafım olacak o günleri görürüsek inş...
hamarat hatun ne uydurcan bakim merak ettim diyet bitti dimi?? belkide 50 olmuşsundur senÇok üzgünüm çoook
balık yagı hakkında bi fikrim yok ama bika.güne dr gidicem isteyecem 1tane bakalım ne dicek??
Şeniz
ayy canımsın sağolasın cerencimŞeniz
kız işim bitmeden giremiyorum ama aklım burda inankaydirigubbakcemile3
öpüyorum seniopuyorumnanaktan
Şeker ben 60 kıloyla hamıle kaldım.75 kıloyla doğuma gıttım.Doğum sonrası 68 kıloydum ama sut olayı için abartı şeyler içtim ve yedım 2 ayda 70 hatta 71 bıle oldum.Sonra psıkolojım altust oldu,resmen aynalara kustum ve hadı gulhan dedım.70 le basladığım dıetı 53 kıloyla bıtırdım.Kı dedımya 60la kaldım dıye 53 kılo benım duğunzamanlarımdakı kıloydu.
Ne yaptığıma gelınce.Çok sık eledım herseyı.Azcık Oğlak burcuyumdur ve kafama koyarsam genelde sonunu görürüm.Şekeri hayatımdan cıkardım mesela.Tatlı hıç yemedım.Cok canım isterse azıcık cıkolata attım ağzıma.Cayda kahvede hıç kullanmadım.Beyaz ekmek hıç yemedım canım.Hamur işi hıç yemedım.
Sabah 1 dılım kepek ekmekler domates,peynır,salatalık ve bıraz zeytın yedım.
Öğle sonrası genelde ya bı kase corba yada yemek varsa kucuk kaseyle yanında yoğurt yedım.Ve gunde 2-3 tane yesıl elma.
Akşam yıne evde ne yemek varsa kucuk tabak yedım.Ama pılav,makarna sadece esıme kadar yaptım.Kızartma hıç kullanmadım.
Aslında hıçte ac kalmadım.Dısarı cıkıcaksam abartmadan yedım ama ertesı gun evde sıktım yıne kendımı.Yanı ağzıma bısey atarken 40 kere dusundum kısacası.
cnm ben yaşına kadar süt vermeye karşı olanlardanım sen bilirsin ama bencce o konuyu doktoruna bi danış
gecedemi ayakta sallıyosun tubacım,kucakta pışpışlasan uyumuyomu,tüh yaa,zor olur tabii..
Sen hala rejimdemisin gitmedimi hala kilolar,bence sen en iyisi sıkı spor yap en güzeli o cnm..
maşallah iyi uyumuş yavru..aferin ona.gezmelerede gidilmiş bayılmıştır eminim Dağhanda istiyoda götüren yok,hava çok soğukya..
hoşumuza gidiyor ne yapalım teyzesi,hatta bugün kendi kendine topa kaç kez vurdu yürürken maşallah iyi yürüyo,koca koridoru turluyor...
cnm benim bilg.sanahtan beri açık ama bakamadım,ancak fırsat buldum uyuyor oğlum ama şimdide eşim geliyor masa hazırlıcam biraz alıntı yapıp çıkıcam gelirim yine
alıştır hayatım tabi yaa,artık büyüdüler yatsınlar yataklarında ,Maşallah DAğhan 3. aydan beri yatıyo..Kız sen hala o küçücük şeydemi yatırıyosun Borayı resimlerde görmüştüm iyi düşmüyo Gülhan yaa,yok ama o değildir yaa,
balık yağı çok kilo yapıyormuş ben vermiyorum..
olsun cnm ,sağol bulurum inşalalh,bu arada oğlum için söylediğin güzel şeyler için teşkür ederiz.çok masumdur aslında
ayakkabı olayını daha yeni sordum ortopedi doktoruna 3 yaşına kadar evde önermiyor..parmak ucu olayı yürüteçten olabilir bence..
Sorma nasil mutlu oldu, stresini atti, rahatti bugün genel olarak Ferda'cigim. Az önce de uyudu dusunu aldiktan sonra. Bu arada Daghan yürümeye baslamis, tebrik ederim kuzuyu. a.s.
ay ayni anda yazdik galiba :))
semracim canim uyku düzeni diye bişey kalmadi..serros cogu zaman günde 1 kere maksimum 2 kere uyuyor..ki sabah 6da kalkiyor..genel düzenimiz : sabah 6 da kalkiyor..10da yatiyor..12de kalkiyor..bi daha 19 gibi uykusu geliyor..sansli günümüzdeysek 15 gibi uyuyor 1-2 saat :) ozaman cok iyi oluyor ama haftada 1-2 kere anca oluyor :) elbet düzelicek takma kafani
gülhancim canim cok sevindim ya annenin sonuclarinin temiz cikmasina a.s. ay canim ya nasilda kasmissin kendini..ee tabi anne yaa..ama cok sukur bak bişi olmamişh.sonunuda cok güzel gecirmiş oh ne güzel doping oldu sana
selam şekerler okuldan çıktım kızçemi aldım bu hafta kayınvalidem bakıyor şimdi babasıyla oynuyorlar
zillim anne demeyi bıraktı bana esen diyo yaa eden eden diye çağırıyor teyzemin kızı öğretmişkaydirigubbakcemile3
yavaş yavaş adım atmaya da başladı babasından bana 2-3 adım atıyor maşallahh
Semra'cigim, Doruk dogdugundan beridir düzeni tatiller haric pek degismedi. 1-2 saat degisiklikler oldugu oluyor arada ya da gece cok uyaniyor sancisi oldugunda. Ama bu aralar azaltti uyumayi ve cok zor daliyor uykuya senin kizin gibi. Dönemsel olabilir mi acaba? Aksam 19:00-20:00 gibi uyuyor, Sabah, 05:00-06:00 gibi kalkiyor. Bazen daha erken kalktigida oluyor ve uyutana kadar sinir harbi yasiyorum resmen. Cogunlukla uyumuyor ve kahvalti esnasinda esniyor, zor bela kahvalti yaptiktan sonra emip uyuyor ve 1-2 saat uyuyor ögleden önce. Ögleden sonra uyumuyor bu aralar. Bazen 1 saat belki. Aksam 18:00 de krizi basliyor, 19:00-20:00 gibi gece uykusuna geciyor. Birde arabada cok güzel uyuyor, otobanda kesintisiz 3-4 saat uyuyor uzun yolculuklarda.
FİLİZCIİM HAYIARLISI OLSUN SANIRIM VIZE İÇİN GIDECEKTIN DIMI YANLIŞ HATIRLAMIOSAM yada oturum falanmıydı ayyy akılmı kaldı yafuu neyse sen içini ferah tutt ta sonuc ıyı olsun...paşama bak sen kıskanırmışrtaaaaa...ben bebek aldım yagıza gulmeyın ama haa...bebklerı coks ewıyooo oyuncak bebekle napcak acaba dıe...adınıda ayse koyduk...:=)yemegını yemedımı emmek falan ıstemd-edımı ayse gırıyo dewreye kıskançlıgından yıyo benımkı ayse yemesın dıeee ve aynı tepkı hoooppppp fırlatılıo aysecık yagızın elıne gecınce:=))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ahhh semracım uykumu o ne nasıl bişikafamçokkarıştıbenım sıpacık dogustan uykusuz mızmızzzz..buaralar dişler gelıyo cnm ya ondan sıpacıkların mızmızlıgı benımkı harıc tabı bızımkının dogal halıııkafamçokkarıştı
off hepimizde aynı dert , bak sen yaramaza şimdiden bebeklerle oynuyor bilmiyorum artık annesi oğluşun pek çapkınmı olcak ne:jeyyar: bzizimde bütün bebeklerimizin adı Ayşekaydirigubbakcemile3
kızlar günaydınn a.s. mahvolmuş durumdayım mafoldumben mirzaberke 3 ten beri uyumadı. sabah 6,5 ta uyudu. yani benim kalkıp işe geleceğim saatte. ve ben 3 ten beri uyanığım. çıldırdım gece valla. grip olmuş. hafif ateş. sürekli ilaç,fitil filan verdim.onla rahattı ama uyumadı kalkmak istedi. sonunda 5,5 ta kalkıp odaya geldik. oynadı filan. sonra kaka yapmış sabahın 6 sında onu değiştim. sonra koynuma almıştım. orda uyudu kaldı ve ben doğru işe çokkkkk uykummmmmmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çalışınca uykusuzluk dahada zor,valla eve gelince iş falan yapma fırsat buldukça yat hatta bu akşam eşin ilgilensin bebişle valla ben öyle yapıyorum gece hiç durmazsa uyumamışsam ertesi gece eşime bırakıyorum gece uyanırsa o ilgileniyor başka türlü ayakta bile duramam
çıkayım kızlar bende işyerine koli hazırladırlar temiz giysiler kabanlar falan varsa toplanıp deprem bölgesine yardım gidecek bendede birsürü kıyafet var kız uyurken onları ayarlayayım unutmadan Allah yardımcıları olsun,gene gelirim öptüm
kızlar sadece bi selam diyip kaçıyorum kocam yolda masayı hazırlıyım oğlum uyurken sonra görüşürüz byee...
bu arada kilo muhabbeti oldu diye söyleyim dedim bende 51 kiloyum söylemesi ayıpp,,ayy tuba filan beni öldürecek şimdi ...:)) eyvahedigeldismile
benım kuzulardan fırsat bulamıyorum hıc ya azcuk bakayım dedım sıze konu kılo bakmasam daha ıyı sanırım :))) hala tam bıtmedı kılolarım 5 kılom var oyyy oyyyy
Selam bacılar a.s.
Sabahtan beri temizlik, yemek, ütü ve Defne derken canım çıktı. Sabah annem geldi. Kahvaltıdan sonra ben hemen temizliğe giriştim. Annem Defdoş'la ilgilendi. Yarın akşam yemeğe misafirim olduğu için zeytinyağlı barbunyamı bugünden pişirdim. Dün yıkanan 2 makina çamaşırımı ütüledim.
Üstüne bide Defdoş'un huysuzluğu eklendi. Sürekli bir çığlık atma halinde. Herşeye ayyyy ayyyy ayyy diye diye bi hal oldu. Ve hep beni istiyor. Sabah 10'da kalktı ve o saatten beri öğlen yarım saat uyudu. En sonunda da az önce sızdı kaldı resmen yerde...
Bende hemen bezelye pişirdim bu akşam için. Dünden de makarnam var. Zaten ben yemeyeceğim çünkü spora yazılıyorum bu akşam.
Eşim yolda. Geldiğinde gidip kayıt olucaz. O beni orda bırakıp Defdef ile eve dönecek. Heralde 2 saat kadar yaparım sporumu bu akşam.
Yarın akşam için de süzme mercimek çorbası, zeytinyağlı barbunya, mantı gibi yoğurt ve kırmızı biber soslu patatesli gül böreği (ne enterasan anlattımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3) , fırında köfte-patates ve pilav yapacağım. Kayınvalidem erken gelicekmiş yardıma.
Neyse bacılar eşim gelmeden geçmişi okumaya çalışayım. Yetiştiremezsem kusuruma bakmayın. Herkesler iyidir umarım a.s.
kızlar herkese selam benim 17 haziran doğumlu bi oğluşum var normalde haziran anneleri topiğindeyim ama oranın hç tadı kalmadı bi sürü problem oldu bizide kabul ederseniz burda olmak isteriz oğlumla gerçi biraz küçüğü ama olsuna.s.
slm arkadaslar,baya oldu topige ugramayali,aile boyu hastalandik,iki haftadir disari adim atmadim offfffffffffff,oglum halen mizmiz ediyor duzeni alt ust oldu((
a kizlar aklimdayken 0-4 yas arasi oto koltugu kullanmaya basladinizmi (11 kg den sonra baslayan)??:uhm:
yaa bu babyticker den bende istiyorumm,gerci özlem arkadasimiz yapmisti benim icin ama kopyalayamadim silindi gittibenim kafa almadi bi turlu kac kere denedim halbuki..
saol cnm gecmis olsun dileklerin icin,bende dusunuyorum koltugu bu aralar ,römer hic rastlamadim burda ama britax veya maxi cosi ye bakicaktim..hem guvenlikli olsun hemde bebisleri rahat ettirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?