2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

valla canim eşim beceremiyor sallamayi :) küçükken sallardi ama büyüdükçe eli ayagi oynamaya basadigindan beri durduramiyor serrayi mecburen bana kaliyor bikaç kere ina tedip ona sallattirdim..ama uykusu olan cocugun uykusunu kacirdi sallamaktan,1 saatte uyutamadi

ay 2 yasmi :) yok ya okadar dişten sonra yerler herhalde bizimki tükürmüyor direk kusuyor canim oyuzden hiç denemiyorum bile :)

eden he :))))) cadiya bak hele :))) maşaAllah adimlarada baslamiş mercimekkkk a.s.

canim ya o almiştir bi yerden mikrobu tam atamadigi için sürekli tekrar ediyor olabilir..iştahida nezleden kaçmiş olabilir..

cadilar valla :) annen içinde inşaAllah canim ya..eşiyle olmasada enazindan baska mutluluklar kapatir o arayi..

maşaAllahhh daghan paşaya yaa :) bakmayin sizde annesi panik etmeyin cocugu :))

canim inşaAllah sag salim cabucak gidip gelir eşin 1 geceden bişi olmaz :) ben 6 ay ayri kalmiştim alişiyor insan :))

AAAAA az kalsın unutuyordum..

Bütün arkadaşlarımın kadınlar gününü kutluyorum...Öptüm

a.s.

seninde kutlu olsun canim a.s.

ay kiyamam kuzuma yaa..ne derdi vardi Allah bilir..serrada dün gece cok huysuzdu..diş sandim ama sabah kakasini yapmiş..herhalde karni agriyordu..

oyy yavrum yaa ( inşaAllah biran önce gecer canim ya..of calişmaninda bu kismi zor hakketen az sabir canim eve gidince dinlenirsin inşaAllah..olmassa annende felan kalin bugece..

günaydin canim..ay özel sektor boyle ya..adamin canini cikarirlar..işine gelmiyorsada kapi orda derler rahat olmaya caliş canim ya..bebişlerini düşün..

günaydin canim..bahar gelemedi ya :) tam geldi dedim gene kacti :)

buarada cok gecmiş olsun sanada..bolbol sicak şeyler iç canim..dinlen her firsatta..

tekrar hoşgeldin canim..bence bişi olmaz..hiç yoktan iyidir..ama sen genede baksa bi doktorla konus..aklinda bişi kalmasin..bebe biskuvisine gelince her cocuk sevmiyor canim..onun yerine tuzlu kahvalti hazirlayabilirsin..süt+peynir+yumurta+ceviz+tam bugday ekmegi yada bebe ekmegi..hatta hippin sekersiz sade muhallebileri var onlarida kullanabilirsin..

afiyet olsun kuzuya..ama biraz ilginc yapmişsin kahvaltiyi :) sütü kaynatip bunlari içine katsan daha iyi olmazmi? bide süt ve süt ürünleriyle pekmez verilmez diye biliyorum bende..sütün degerlerini bozuyor..meyveyle veya sebzeyle vermek daha ideal..

oy oy masajda yaptirirmiş doruk bey :))

tatlım nasılsın afiyet olsun alemsin kaydirigubbakcemile3 valla

iyiyim canim cok sukur..sen nasilsin :)

yok kiz ben kim azim kim :)))) ama cok cok cok sıkıldım bu kilo işinden..2-3 verip bozuluyor..ay bozulmasa (ben bozmuyorum o kendi bozuluyor kaydirigubbakcemile3 :umursamaz: ) coktan bitmiş olcakti bu iş..bide sürekli tekrarlamak,sil bastan yapmak insanin kendine güveninide sarsiyor..vs vs işte :) bakalim düşe kalka gidiyoruz işte :)

valla kocaman oldular yaaa canlarimm :) gittikçe hoşlaşiyor bu iş ve zorlaşiyor :)))

tuba canım sen busefer sakın birakma devamet sabır sabır sonunda istediğin kiloda olacaksın bunu düşün sadece.canım forumda ikimiz kaldık galiba birsen,pınar,burcu,banu,tülay,bigudi.knk,semra84,ferda,aysun ve diğer arkadaşlar nerdesiniz kızlar hu huuu:uhm: benim paşada uyuyor keşke bende uyusaydın yaw baya uyudu şimdi yanına uzansam uyanır artık azkaldı uyanmasına.bugünde hava yağmurlu ve soğuk hoş ii olsada gezecek halimde yok.ben internetten bel için alet almıştımdüzenli yapınca 1 ayda baya faydasını görenler olmuş almıştım ama duruyor yapan yok oğlumun oyuncağı oldu odakaydirigubbakcemile3 biliyosunuzdur belki mavi renkli mekik aleti gibi bişey

cerenn nerdesin canım hoşgeldin bi göründün tekrar kayboldun canım.iyisin dimi?

FıLıZCıM, TUBıŞıM
HOŞGELDıNıZ ARKADAŞLAR. TEŞEKKÜR EDıYORUM BENCEDE ıNŞ. HEMEN ıYıLEŞıR.YOKSA BUGÜN EŞıMLE KAFAYI YıYECEZ VALLA mafoldumben

FıLıZCıM KARIN AĞRISI NE CANIM? HASTAMI OLDUN?GEÇMıŞ OLSUN...

TUBACIM SEN YıNE 2-3 KıLO VERıYORMUŞUN. BENDE ODA YOK VALLA.AZCIKDA BENDE AZıM OLSA OFFF 64 TE TAKILDIM KALDIM. kaydirigubbakcemile3

aynurcum tülayı aradım bugün izinliymiş işten cep aramak yasak akşama evden ararım artık merak ettim kendiside hastaydı

cerencim seninle ben açılışı yapıyoruz sonra işlerden giremiyoruz:))) yavrun inşallah en kısa zamanda iyileşir tatlım

YAW BAKALE SEN BÜCÜRE YAAAA NASIL YANİ EDEN DİYOR ?MAŞŞŞŞŞAAAAAAALLLLLAAAAHHHHHH VALLA

BERKEDE ARABALARA KU DİYOR. NERDE ARABA GÖRSE ADI KU. BİRDE DIŞARI GİDERKEN ÜSTÜNÜ GİYDİYORUZ VEYA ARABAYA BİNİYORUZ YA ADDA DİYOR. GEL ANNEM ADDA GİTCEZ DİYORUM SUSUYOR SIPAM

AYNEN BANUCUM. SABAH GELİR GELMEZ SLM VERİYORUMKİ BİR DAHA OLURYA SIK GİREMEZSEM DİYE. GİRMEYİNCEDE BURDA ÇATLIYORUM MERAKTAN kaydirigubbakcemile3

SAĞOL CNM YA İNŞ. DÜZELİRKİ DEDİMYA ÖLÜYORUM UYKUSUZLUKTAN.ÇALIŞMIYOR OLSAM BUGÜN EVDE YATARDIM VALLA mafoldumben
BU ARADA TÜLAYA ÇOK SELAMIMI İLET OLURMU CANIM. GEÇMİŞ OLSUN ONADA.

banucum teşekkür ederim canım bendende çok slm söyle olurmu geçmiş olsun dileklerimide iletirsen sevinirim.aman banucum sende çok dikkat et bu havalar hepimizle uğraşıyor.

Selam Arkadaslar,

Bı ton alıntı yaptım net gıttı ya gıcık oldum.Bora öğle uykusunda bende kahve keyfınde.Ve Borayı odasına alıştırıcam dıye yerde yatıyorum cumadan berı heryerım odun gıbı oldu.Cuma ya kadar devam edıcem caresı yok artık.Ve cok sık uyanıyor gözu kapalı yataktan cıkmaya calısıyor ya.Aman zaman kaybetmesın yaramazlık için.

Annemle ilgili dilekleriniz için cok saolun arkadaslar.ıyikı varsınız.

Yemeğim yok akşama malzememde yok bı seyler uydurmalıyım artık.

Tuba serroşun valız karıstırma olayına cok guldum ya.Delı kız.Dıet devam sanırım masallah dıyeyım.Mayısta görücez artık tabloyu.Ve su Boranın parmak ucu yurumesıne ayakkabı ıyı bı fıkır olabilir.Cuma bı doktorada sorayım.Akşam pedıped dıye bı markanın ayakkasını aldım cok rahat görünüyor.

Aynur gecmıs olsun canım.Hastamışsın bıraz.

selam hatunlar..

defne uyuyor bütün işlerimi bitirdim, defnenin çorbasıda var dünden onun yemek derdi beni çok kasıyor..
neyse işte annemede gitmedim azcık dinlenim dedim inş. kuzucuğumda bugün keyifli olur..
kızlar uzun zamandır ayağımda sallamıyordum,yatagıma yatırıp üstünü örtüyor memeyide verince uyuyordu kendinden ama bu diş mevzundan huy kaptı şimdi yatağa bıraktımmı ağlıyor mecbur sallıyorum..

neysem işte canım kahve istiyor yapım geçmişe bakayım çok öptm herkesiiii

ılgin hoşbuldum canım, sağol
Teşekkürler kızlar yardımcı olduğunuz için
Kilodan bahsetmişsiniz ben feci haldeyim bir türlüde veremiyorum
doğumgünüde geliyor, fil gibi çıkçam resimlerde
birde balık yağı içiriyormusunuz bebişlere,
ben duydum içirenler varmış, KKdada okudum
düşünüyorum almayı
ne çok soru sordum üstüste kusura bakmayın :)

HOŞGELDİN GÜLHANCIMMM zemuszemus

BU KADAR OLUR VALLA NURTENCİM. NURTEN NERELERDE GÜNDÜZLERİ GİRERDİ YAZACAKTIMKİ SEN GİRMİŞSİN VALLA BAK BELKİ İNANMAZSINN ohaoldumsmile

canım ewe gidince eğer vaktin olursa 1 saatte olsa uyu dinlen çok iyi gelecektir.

AHH NERDE O GÜNLER İNAN FIRSAT BULAMIYORUM AKŞAMLARI sempatiksalakcinni

AYNEN BENDE FİL GİBİYİMMMMMMM kaydirigubbakcemile3
BEN İÇİRİYORUM CANIM BALIK YAĞI . İSMİ SEVEN SEAS. PORTAKALLI.

YAW BıRSEN NERELERDE PINARDA YOK YıNE BUGÜN. AMA BıRSEN KAÇ GÜNDÜR YOK.
HABERı OLAN VARMI? bilmiyorumkismile

mrb canım hoşgeldin ewt canım biraz halsizlik var çok sağol.sen nasılsın tatlım bora odasında mı yatmaya başladı baksen paşa büyümüş artık desene annesi. canım zamnla alışır bende mayısa yakın odasında yatıracağım.ama şimdiden yatağına alışsın diye gündüzleri kendi odasındaki yatağında yatırıyorum.canım yemek işi biz bayanlar için çok büyük bi sorun olabiliyor bazen hergün aynı soruyu soruyoruz kendi kendimize "acaba bugün ne pişirsem"diye.bi çorba yap bide yanına kıza
rtma türü bişey yada makarna falan.veya ewde ne varsa artık dimi canım.bu arada ayakkabılarınızı güle güle giyin

banucum teşekkür ederim canım bendende çok slm söyle olurmu geçmiş olsun dileklerimide iletirsen sevinirim.aman banucum sende çok dikkat et bu havalar hepimizle uğraşıyor.

söylerim tatlım sende dikkat et kendine ve bebişine:) ilgin için çok ama çok teşekkür ederim ben çok sık hastalanıyorum bünye olarak çok zayıfım iki haftada bir boğazım ağrır bağışıklık sistemim çok zayıf canım ya

GÜLHANCIM SİZİN ODANIZ BORANIN ODASINA YAKINMI CANIM. AĞLADIĞINDA HEMEN UYANIRMISIN MESELA?
BEN ÇOK ZOR UYANIRIM MESELA. YANIMDAN AYIRAMIYORUM .YANIMDAYKEN BİLE ÇOK ZOR KALKIYORUM ÇÜNKÜ. ÇOCUK KENDİ ODASINDA ÇATLAR VALLA AĞLAMAKTAN. ÖYLEKÖTÜ Bİ HUYUM VAR AMA ELİMDE DEĞİLKİ DUYMUYORUM YANİ UYKUYA GEÇİNCE kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canıma.s. bende ayağımda sallıyorum canım bizimkide çingene beşiğinden başka biyerde uyumuyordu tabi artık onunla olmayacak ewde yer kaplıyor bide artık içinede sığmıyor kaldırdık bende ayağımda sallıyorum ama kendi kendine uyuması çkgüzel bişey inş. bu huyuna tekrar döner.bende içtim azönce iyi geldi neskafe.ben türk kahvesini daha çok seviyorum ama onu akşam yemekten sonra yaparım artık.güzel kızını öp benim için.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…