söylerim tatlım sende dikkat et kendine ve bebişine:) ilgin için çok ama çok teşekkür ederim ben çok sık hastalanıyorum bünye olarak çok zayıfım iki haftada bir boğazım ağrır bağışıklık sistemim çok zayıf canım ya
kıyamam berkeme ya resimlerdede gördüm ama yazmayı unutmuşum senin oğlan çok yakışıklı olcak ceren maş.. canım valla uykusuzluk çokzor insanı deli ediyor inş. bugece rahatça uyursunuz ana oğul:))kızlar günaydınn a.s. mahvolmuş durumdayım mafoldumben mirzaberke 3 ten beri uyumadı. sabah 6,5 ta uyudu. yani benim kalkıp işe geleceğim saatte. ve ben 3 ten beri uyanığım. çıldırdım gece valla. grip olmuş. hafif ateş. sürekli ilaç,fitil filan verdim.onla rahattı ama uyumadı kalkmak istedi. sonunda 5,5 ta kalkıp odaya geldik. oynadı filan. sonra kaka yapmış sabahın 6 sında onu değiştim. sonra koynuma almıştım. orda uyudu kaldı ve ben doğru işe çokkkkk uykummmmmmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy esen ne güldüm yaaakaydirigubbakcemile3kıyamam kuzuma bende Ahsenden kaptım Ahsen hafif atlattı şükür ben daha çekiyorum
geçmiş olsun
bende tam bunu diyecektim sana nurten konuştuğumuz geceden beri tam 1 saat ayağımda sallamam cabasıymış gibi geceleri de sürekli kalkıyor sanırım kendi çocuğumuza kendimizin nazarı değiyor en çok annelerin nazarı değermiş
yada bu aralar çocuklara bi hal oldu çünkü önceden hiç yapmazdı
canım yaa uykusuz işe gitmek çok zordur bu gece uyurda inşallah rahat edersin
berkeme de geçmiş olsuna.s.
günaydın banucum şimale katılıyorum çok sıkma kendini gerilme nasıl olsa herşey olacağına varıyora.s.
şimalcim günaydınn
ayy cnm meslegin yazıyyormuş ama farketmedim inanki kenid işin sandim inş. kendine göre istediğin gibi bir iş bulursun cnm..ayy cnm yorulmuşsun sende niye böyle bu yaramazlar bilmiyorum valla,Allah hepimize kolaylık versin.
Cnm ben işletme mezunuyum,özel sektörde muhasebe üzerine çaışıyordum ama işten ayrıldım,zaten İstanbul'a taşındık.Artık yaz sonu tekrar iş bakıp başlıcam.
Sende zor bi gece geçirmişsin cnm,çok zordur eminim o halde çalışmak!Şimdi iyidir umarım Berke.
gelsin valla,hepimizde var o kırgınlıktan..
hatırladım cnm seni ama bayadır yoktun sende hoşgeldin.
Anne sütünün başka bişeyle değerlerini kaybetmesi konusunda bi fikrim yok ama içmiyosa bence nasıl olsa ver derim.
sağol filizcim evet indanın ağlayası geliyo hakkaten ama ben fazl ayaşamadıgım için yinede şükrediyorum.. eşim mevzusundada hakkaten dediğin gibi başka huylarıyla kapatıyo açığını bide insanları olduğu gibi kabullnemessen şiin içinden çıkamıyosun yapıccak bişi yok..Ayy yerim seni mercimek ama hic Anne ismiyle cagrilir mi? :)
Cok sIkI giydirme, bol havali ortamlarda bulunsun canim. Insallah gecer kuzumun nezlesi. Istahsizlik bizde de var, cok zor yediriyorum bende...
Sorma canim ya. Corbaya burun kivirmasi fena canimi sIkiyor, zor bela iciriyorum yine. Zorlamakta kötü ama ne yapayim, gidasiz kaliyor üst üste yemeyi rededince.
Kuzu olayina gelince, sorma hala baristiramadik. Sabah babasida sevdi kuzuyu, ters ters bakip suratini cevirdi, bir süre ilgilenmedi babasiylakaydirigubbakcemile3
Doruk'da öyle kurtlu, canim cIkIyor benimde tüm gün canim. Hareket kabiliyetleri iyice gelisti, artik durmazlar. Baba olayina gelince, aynisi bizde de var inanir misin. Babasi ise gidince öyle mahsunlasiyor ki oglum, icim parcalaniyor. Nesesi yerine gelene kadar, yapmadigim saklabanlik kalmiyor...
Ay cok sevimli senin oglun Asli ya. Ayse'nin canina okur valla ama olsun bu vesileyle de olsa yemegini yiyiyor ya:) Bende öyle sacma sapan seyleri eline vererek yemek yediriyorum, baska türlü uzun süre yemek yemeye konsantre olamiyor cünkü...
Sagol canim ya, resmi islerden nefret ediyorum ve bir sorunsuz atlatsaydim, rahat bir nefes alacaktim. Defne dün cok mizikcilik yapmis, bizde de bazen öyle ve ben 2 saatten sonra kendimi kaybedip agliyorum resmen. Öyle zor ki o durum, bilirim. Insallah yasamazsiniz bir daha...Esine gelince, herkesin huyu farkli oluyor, kibarliktan nasibini almamissa, insallah baska iyi özellikleriyle bu acigini kapatir diyelim o halde
Off Berke'de demek. Allah kolaylik versin hepimize...
Insallah canim.a.s.
Gecmis olsun Aynur'cugum. Bende de siddetli karin agrisi var ve sabahaca kac defa tuvaleti boyladim bilmiyorum.
Hic bir fikrim yok bu konuda ama doktor diyorsa referans almalisin bence. Baska doktorlardanda bilgi alsan, iyice emin olabilirsin.
Canim pekmezi ayri ver bence, süt ve süt ürünleriyle birlikte niteligini kaybediyor cünkü. C vitaminiyle cok iyi örnegin. Ben portakal suyu sIktigimda, icine karistirip veriyorum. Hem portakalin o eksi tadida kayboluyor.
tuba bende resim mevzuna taakıgım zaten şişko şişkoçıkıyorum resimlerde ama napım ya tutamıyorum valla kendimi.. aslında çok değil 2kilo verebilsem çok frkedicek ama tık yokkktünaydin kizlar a.s.
anacim ne geceydi yaa..bu kiz sürekli zirladi durdu..en sonunda süt verdim 2.30da..ondan sonra uyudu..da bu sefer 9da kalkti :)) işime geldi gerciama böyle oluncada düzenimiz bozuluyor..kahvaltidan sonra uyuyup 12 gibi kaliyordu..şimdi 12de meyvesini yiyip uyudu..bende yürüyüşümü yaptim..diyetime dahada sıkı basladim bugun..ay olmuyor diger türlü..saglikli besleneyim derken hafta 200gr 300gr verince sinirden iştahim aciliyor ya..sporuda sallamiştim epey..nasilsa diyetteyim diye..ama yok sporsuz diyet diyetsiz spor olmuyor :) haya ile iman gibi biri olmadan digeri olmuyor :))
sabahta kahve içmiştim sadece..ay spordan sonra iyice aciktim..peynirli pupurta yaptim yagsiz :) kahveyle yedimsabir sabirrr :) kizimin dogumgününe 1.5 ay kaldi..ozaman kadar kilo vermem lazim :) resimlerde güzel cikayim :)))))))
bi geçmişe bakayimm :)
cnm dışarı çıkarmak iyi fikir valla bide şu yaptıgın masajı bi anlatsana..Tünaydinlar Kizlar,
Doruk su anda uyuyor ve gece de cok güzel uyudu tahtaya vurayim. 07:20'ydi odadan ciktigimda, gece yarim'a kadar uyanmadi. Sonra emmeye kalkti, sabahaca yine uyanmadi. 05:00'de emdi, 06:30'da nihai kalkisini yapti ve rahat bir nefes aldik. Hos karin agrisindan ben nasil uyudugumu bilmiyorum ama olsun en azindan bedenim dinlendi biraz.
Simdide yemegini pisiriyorum insallah yer, nohut yaptim bugün ona. Havalar cok güzel burada, sabah havaya aldanmadan kalinca giydirip bir turladik arabasiyla. Nasil mutlu oldu, baska cocuklari görünce cagiriyor eliyle minigim "del del" diye. "Oglum onlar bizim gibi konusmuyorlar" diyince de, anlamis gibi bakiyor ve susuyor. Temiz hava yaradi sanirim, epeydir uyuyor. Bu arada dün aksam ben 20 dk bacak, karin masaji yaptim Doruga. Sanirim onun etkisiyle cok iyi uyudu, bugün yine deneyecegim bakalim.
slmm cnm valla benim işlerim bitmeden otutramıyorum şunun başına yoksa kalkamıyorum bida bütün işler kalıyokaydirigubbakcemile3 oyuzden ne zamn işim biterse ozman geliyorum cnm senin kaç kilon kaldı??tuba canım sen busefer sakın birakma devamet sabır sabır sonunda istediğin kiloda olacaksın bunu düşün sadece.canım forumda ikimiz kaldık galiba birsen,pınar,burcu,banu,tülay,bigudi.knk,semra84,ferda,aysun ve diğer arkadaşlar nerdesiniz kızlar hu huuu:uhm: benim paşada uyuyor keşke bende uyusaydın yaw baya uyudu şimdi yanına uzansam uyanır artık azkaldı uyanmasına.bugünde hava yağmurlu ve soğuk hoş ii olsada gezecek halimde yok.ben internetten bel için alet almıştımdüzenli yapınca 1 ayda baya faydasını görenler olmuş almıştım ama duruyor yapan yok oğlumun oyuncağı oldu odakaydirigubbakcemile3 biliyosunuzdur belki mavi renkli mekik aleti gibi bişey
off kıyamam yaa canımsın valla.. bora delikanlı olduğu zaman ona bir çift lafım olacak o günleri görürüsek inş...Selam Arkadaslar,
Bı ton alıntı yaptım net gıttı ya gıcık oldum.Bora öğle uykusunda bende kahve keyfınde.Ve Borayı odasına alıştırıcam dıye yerde yatıyorum cumadan berı heryerım odun gıbı oldu.Cuma ya kadar devam edıcem caresı yok artık.Ve cok sık uyanıyor gözu kapalı yataktan cıkmaya calısıyor ya.Aman zaman kaybetmesın yaramazlık için.
Annemle ilgili dilekleriniz için cok saolun arkadaslar.İyikı varsınız.
Yemeğim yok akşama malzememde yok bı seyler uydurmalıyım artık.
Tuba serroşun valız karıstırma olayına cok guldum ya.Delı kız.Dıet devam sanırım masallah dıyeyım.Mayısta görücez artık tabloyu.Ve su Boranın parmak ucu yurumesıne ayakkabı ıyı bı fıkır olabilir.Cuma bı doktorada sorayım.Akşam pedıped dıye bı markanın ayakkasını aldım cok rahat görünüyor.
Aynur gecmıs olsun canım.Hastamışsın bıraz.
balık yagı hakkında bi fikrim yok ama bika.güne dr gidicem isteyecem 1tane bakalım ne dicek??İlgin hoşbuldum canım, sağol
Teşekkürler kızlar yardımcı olduğunuz için
Kilodan bahsetmişsiniz ben feci haldeyim bir türlüde veremiyorum
doğumgünüde geliyor, fil gibi çıkçam resimlerde
birde balık yağı içiriyormusunuz bebişlere,
ben duydum içirenler varmış, KKdada okudum
düşünüyorum almayı
ne çok soru sordum üstüste kusura bakmayın :)
HOŞGELDİN GÜLHANCIMMM zemuszemus
BU KADAR OLUR VALLA NURTENCİM. NURTEN NERELERDE GÜNDÜZLERİ GİRERDİ YAZACAKTIMKİ SEN GİRMİŞSİN VALLA BAK BELKİ İNANMAZSINN ohaoldumsmile
AHH NERDE O GÜNLER İNAN FIRSAT BULAMIYORUM AKŞAMLARI sempatiksalakcinni
AYNEN BENDE FİL GİBİYİMMMMMMM kaydirigubbakcemile3
BEN İÇİRİYORUM CANIM BALIK YAĞI . İSMİ SEVEN SEAS. PORTAKALLI.
hoşgeldin canıma.s. bende ayağımda sallıyorum canım bizimkide çingene beşiğinden başka biyerde uyumuyordu tabi artık onunla olmayacak ewde yer kaplıyor bide artık içinede sığmıyor kaldırdık bende ayağımda sallıyorum ama kendi kendine uyuması çkgüzel bişey inş. bu huyuna tekrar döner.bende içtim azönce iyi geldi neskafe.ben türk kahvesini daha çok seviyorum ama onu akşam yemekten sonra yaparım artık.güzel kızını öp benim için.opuyorumnanaktan
ayy benim keyfimden ne oluki allah aşkınakaydirigubbakcemile3 sie bakyom işte en büyük keyfim bukaydirigubbakcemile3 yemeklerde süper uydurmuşsun hemen afiyet olsun bende yemek yapmayacam makarna var dünden bide patlıcan yemegim var yeter kutlayda dedim yemek var diye tamam dedikaydirigubbakcemile2 dün yoruldum yaaaakaydirigubbakcemile3Ceren sızede gecmış olsun canım.İlerlemez insallah.Ya su gece uykusu mahvedıyor insanı bıde sen iştesın oyy oyy.Haftasonu gezdınya cıkar sımdı acısı mutlaka.
Aynur sağol canım.Valla alışması sart odasına cunku bızım odadakı beşik kucuk gelıyor canım.Bıde duşme rıskı cok var.Valla gıttım ıspanak aldım.Bıde dolapta taze domates vardı bı corba koydum şimdi.Zaten yapması bısey deılkı karar asaması gerıyo ınsanı.
Nurten nabıyon bakayım.Keyıf gunumu ılan ettın seker.
Ceren sızede gecmış olsun canım.İlerlemez insallah.Ya su gece uykusu mahvedıyor insanı bıde sen iştesın oyy oyy.Haftasonu gezdınya cıkar sımdı acısı mutlaka.
Aynur sağol canım.Valla alışması sart odasına cunku bızım odadakı beşik kucuk gelıyor canım.Bıde duşme rıskı cok var.Valla gıttım ıspanak aldım.Bıde dolapta taze domates vardı bı corba koydum şimdi.Zaten yapması bısey deılkı karar asaması gerıyo ınsanı.
Nurten nabıyon bakayım.Keyıf gunumu ılan ettın seker.
kıyamam berkeme ya resimlerdede gördüm ama yazmayı unutmuşum senin oğlan çok yakışıklı olcak ceren maş.. canım valla uykusuzluk çokzor insanı deli ediyor inş. bugece rahatça uyursunuz ana oğul:))
ayy canımsın sağolasın cerencimŞeniz
kız işim bitmeden giremiyorum ama aklım burda inankaydirigubbakcemile3
öpüyorum seniopuyorumnanaktan[/B]
Ceren hemen bıtısık deıl canım odalarımız arada bı oda daha var.Ya bebefon fılan kurdum ama bıraz ağlayınca duyuyorum o zaman içindede benım tospa uyanmış oluyo zaten.Napayım kociş bıraz idare edıcek.Galıbımde gelıyo yanımıza 3 saat sonra bı uyanıyorum yatağa kacmış bıle.
cerencim görmedim bebeğim ya kusura bakma
canım beslenmeme dikkat ediyorum ama yinede hastalanıyorum çok sık tülaya söylerim selamını bitanem
nurtencim bende çok severim türk kahvesini hergün öğlen içiyorum ayrı bir zevk valla:) afiyet olsun
Nurten yok be bacım 53 te kaldım.Ama istemıyorum zaten daha fazla vermek.Her gören öcü görmüş gibi oluyo.Aaaa nolmuş sana,isteyerekmı verdın,Hastamısın,Cocukmu cok yaramaz.Bı ton laf.Kılolu olursun o zamanda bıtmez zaten lafları.Ama dıet bıttı ,kaçamaklar yapıyorum arada.Sadece ekmek ve hamur ısı cok az yıyıyorum.Kız benım boyum 169 zaten ideal kılonun altındayım su durumda.
Sende ne takıntı yapıyon bee incecıksın resımlerde.
ayyy hakkaten anladım seni şimdi?? beni görenlerde ehh iyisin işte diyorlar amaaa takmıyorum yaza diyorum kız sen maş. çok iiyi verdin ama ben bile korkmuştum biara hiç durmadan kilo verdin çünki?? dedim bukız hasta falan olmasınkaydirigubbakcemile3Nurten yok be bacım 53 te kaldım.Ama istemıyorum zaten daha fazla vermek.Her gören öcü görmüş gibi oluyo.Aaaa nolmuş sana,isteyerekmı verdın,Hastamısın,Cocukmu cok yaramaz.Bı ton laf.Kılolu olursun o zamanda bıtmez zaten lafları.Ama dıet bıttı ,kaçamaklar yapıyorum arada.Sadece ekmek ve hamur ısı cok az yıyıyorum.Kız benım boyum 169 zaten ideal kılonun altındayım su durumda.
Sende ne takıntı yapıyon bee incecıksın resımlerde.
gülhan sana birşey sorcam :uhm:
1-sen hamile kalmadan önce kaç kiloydun?yani kaçla hamile kaldın?
2-hamilelik boyunca kaç kilo almıştın?
3-doğumda ne kadarını verdin?
4-nasıl rejim yaptın ya nasıl bir azim ne olur banada azcık gaz versende bende 64 kiloyum 53 e insem bir öffff
ben hamile kalmadan 58 dim. doğuma 75 le girdim.
11 kilom gitti. 64 te taklıldım kaldımmmmmmm.
gülhan sana birşey sorcam :uhm:
1-sen hamile kalmadan önce kaç kiloydun?yani kaçla hamile kaldın?
2-hamilelik boyunca kaç kilo almıştın?
3-doğumda ne kadarını verdin?
4-nasıl rejim yaptın ya nasıl bir azim ne olur banada azcık gaz versende bende 64 kiloyum 53 e insem bir öffff
ben hamile kalmadan 58 dim. doğuma 75 le girdim.
11 kilom gitti. 64 te taklıldım kaldımmmmmmm.
Şeker ben 60 kıloyla hamıle kaldım.75 kıloyla doğuma gıttım.Doğum sonrası 68 kıloydum ama sut olayı için abartı şeyler içtim ve yedım 2 ayda 70 hatta 71 bıle oldum.Sonra psıkolojım altust oldu,resmen aynalara kustum ve hadı gulhan dedım.70 le basladığım dıetı 53 kıloyla bıtırdım.Kı dedımya 60la kaldım dıye 53 kılo benım duğunzamanlarımdakı kıloydu.
Ne yaptığıma gelınce.Çok sık eledım herseyı.Azcık Oğlak burcuyumdur ve kafama koyarsam genelde sonunu görürüm.Şekeri hayatımdan cıkardım mesela.Tatlı hıç yemedım.Cok canım isterse azıcık cıkolata attım ağzıma.Cayda kahvede hıç kullanmadım.Beyaz ekmek hıç yemedım canım.Hamur işi hıç yemedım.
Sabah 1 dılım kepek ekmekler domates,peynır,salatalık ve bıraz zeytın yedım.
Öğle sonrası genelde ya bı kase corba yada yemek varsa kucuk kaseyle yanında yoğurt yedım.Ve gunde 2-3 tane yesıl elma.
Akşam yıne evde ne yemek varsa kucuk tabak yedım.Ama pılav,makarna sadece esıme kadar yaptım.Kızartma hıç kullanmadım.
Aslında hıçte ac kalmadım.Dısarı cıkıcaksam abartmadan yedım ama ertesı gun evde sıktım yıne kendımı.Yanı ağzıma bısey atarken 40 kere dusundum kısacası.
Gülhan merhaba canım ,
bende bişey sorayım benim oğlumda parmak ucu yürüyorda nasıl bir ayakkabı aldınız ?
kızlar teşekkürler tek tek alıntı yapamadım, öyle böyle içicek o sütü yapçak bişey yok napayım artık
kilo için neler yapıyorsunuz bende merak diyorum 91 kiloyum herhalde benden kilolu yoktur burda :çok üzgünüm:
ayyy hakkaten anladım seni şimdi?? beni görenlerde ehh iyisin işte diyorlar amaaa takmıyorum yaza diyorum kız sen maş. çok iiyi verdin ama ben bile korkmuştum biara hiç durmadan kilo verdin çünki?? dedim bukız hasta falan olmasınkaydirigubbakcemile3
ama maş. turp gibi kausun valaaakaydirigubbakcemile3 vee iradeli:))
ohooowwwww
hadi gülhan sınav sorusu
kız ceren sende iyisin be okadar takam anne oldugumuz anlaşılsın azıcık dimeeezemuszemus
Şeker ben 60 kıloyla hamıle kaldım.75 kıloyla doğuma gıttım.Doğum sonrası 68 kıloydum ama sut olayı için abartı şeyler içtim ve yedım 2 ayda 70 hatta 71 bıle oldum.Sonra psıkolojım altust oldu,resmen aynalara kustum ve hadı gulhan dedım.70 le basladığım dıetı 53 kıloyla bıtırdım.Kı dedımya 60la kaldım dıye 53 kılo benım duğunzamanlarımdakı kıloydu.
Ne yaptığıma gelınce.Çok sık eledım herseyı.Azcık Oğlak burcuyumdur ve kafama koyarsam genelde sonunu görürüm.Şekeri hayatımdan cıkardım mesela.Tatlı hıç yemedım.Cok canım isterse azıcık cıkolata attım ağzıma.Cayda kahvede hıç kullanmadım.Beyaz ekmek hıç yemedım canım.Hamur işi hıç yemedım.
Sabah 1 dılım kepek ekmekler domates,peynır,salatalık ve bıraz zeytın yedım.
Öğle sonrası genelde ya bı kase corba yada yemek varsa kucuk kaseyle yanında yoğurt yedım.Ve gunde 2-3 tane yesıl elma.
Akşam yıne evde ne yemek varsa kucuk tabak yedım.Ama pılav,makarna sadece esıme kadar yaptım.Kızartma hıç kullanmadım.
Aslında hıçte ac kalmadım.Dısarı cıkıcaksam abartmadan yedım ama ertesı gun evde sıktım yıne kendımı.Yanı ağzıma bısey atarken 40 kere dusundum kısacası.
gülhan ben seni şimdiki haline alıştım ya hamileyken düşünemiyorum.. varsa biresmin koysana çok merak ettimkaydirigubbakcemile3
kızlar afiyet olsun kahveler içiliyor ,
bursalı mayıs anneleri buluşuyormusunuz, beni de kabul edermisiniz görüşelim
Gülhan tebrik ederim gerçekten çok iyi kilo vermişsin
bende hiç dayanamam çikolata tatlı , ondan yapıştı kaldı kilolar
düğünümden önce mate çayı içiyordum baya zayıflamıştım, yağ yakıyor ama şimdi süte geçer diye korkuyorum , içen varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?