2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ceren sızede gecmış olsun canım.ılerlemez insallah.Ya su gece uykusu mahvedıyor insanı bıde sen iştesın oyy oyy.Haftasonu gezdınya cıkar sımdı acısı mutlaka.

Aynur sağol canım.Valla alışması sart odasına cunku bızım odadakı beşik kucuk gelıyor canım.Bıde duşme rıskı cok var.Valla gıttım ıspanak aldım.Bıde dolapta taze domates vardı bı corba koydum şimdi.Zaten yapması bısey deılkı karar asaması gerıyo ınsanı.

Nurten nabıyon bakayım.Keyıf gunumu ılan ettın seker.

BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİRECEK BİRŞEYLER YE CANIM O ZAMAN NE YAPCAN. YOKSA SIK SIK HASTALANMAK ÇOKKÖTÜ.
BİRDE TÜLAYA BEN DE SELAM SÖYLEDİM CANIM AMA GÖRMEDİN SANIRIM TATLIMM.opuyorumnanaktan

kıyamam berkeme ya resimlerdede gördüm ama yazmayı unutmuşum senin oğlan çok yakışıklı olcak ceren maş.. canım valla uykusuzluk çokzor insanı deli ediyor inş. bugece rahatça uyursunuz ana oğul:))
ayyy esen ne güldüm yaaakaydirigubbakcemile3
harbi kendimiz nazr ediyoz bunları kasmayalım kendimizi:roflol: kız bence sizinde dişler geliyoooookaydirigubbakcemile2 yoksa mercimeğim öyle yapmaz iftira atma kuzumakaydirigubbakcemile3

ayy cnm meslegin yazıyyormuş ama farketmedim inanki kenid işin sandim inş. kendine göre istediğin gibi bir iş bulursun cnm..
sağol filizcim evet indanın ağlayası geliyo hakkaten ama ben fazl ayaşamadıgım için yinede şükrediyorum.. eşim mevzusundada hakkaten dediğin gibi başka huylarıyla kapatıyo açığını bide insanları olduğu gibi kabullnemessen şiin içinden çıkamıyosun yapıccak bişi yok..
tuba bende resim mevzuna taakıgım zaten şişko şişkoçıkıyorum resimlerde ama napım ya tutamıyorum valla kendimi.. aslında çok değil 2kilo verebilsem çok frkedicek ama tık yokkk
cnm dışarı çıkarmak iyi fikir valla bide şu yaptıgın masajı bi anlatsana..
slmm cnm valla benim işlerim bitmeden otutramıyorum şunun başına yoksa kalkamıyorum bida bütün işler kalıyokaydirigubbakcemile3 oyuzden ne zamn işim biterse ozman geliyorum cnm senin kaç kilon kaldı??
off kıyamam yaa canımsın valla.. bora delikanlı olduğu zaman ona bir çift lafım olacak o günleri görürüsek inş...
hamarat hatun ne uydurcan bakim merak ettim diyet bitti dimi?? belkide 50 olmuşsundur senÇok üzgünüm çoook

balık yagı hakkında bi fikrim yok ama bika.güne dr gidicem isteyecem 1tane bakalım ne dicek??

Şeniz
ayy canımsın sağolasın cerencimŞeniz
kız işim bitmeden giremiyorum ama aklım burda inankaydirigubbakcemile3
öpüyorum seniopuyorumnanaktan

Ceren hemen bıtısık deıl canım odalarımız arada bı oda daha var.Ya bebefon fılan kurdum ama bıraz ağlayınca duyuyorum o zaman içindede benım tospa uyanmış oluyo zaten.Napayım kociş bıraz idare edıcek.Galıbımde gelıyo yanımıza 3 saat sonra bı uyanıyorum yatağa kacmış bıle.

cerencim görmedim bebeğim ya kusura bakma
canım beslenmeme dikkat ediyorum ama yinede hastalanıyorum çok sık tülaya söylerim selamını bitanem
nurtencim bende çok severim türk kahvesini hergün öğlen içiyorum ayrı bir zevk valla:) afiyet olsun

cnm sağol valla salanmadan ne kolaydı anlatamam yaa onu b ırakıp işlerimii hallediyordum bi geliyodum uyumuş melegim çok güzeldi çokkk:a015:inş. bakalım ne olacak.. valla türk kahvesi yapcam ama kahvem taze degil mecbur neskafe içcem..
ayy benim keyfimden ne oluki allah aşkınakaydirigubbakcemile3 sie bakyom işte en büyük keyfim bukaydirigubbakcemile3 yemeklerde süper uydurmuşsun hemen afiyet olsun bende yemek yapmayacam makarna var dünden bide patlıcan yemegim var yeter kutlayda dedim yemek var diye tamam dedikaydirigubbakcemile2 dün yoruldum yaaaakaydirigubbakcemile3

evet gülhancım. azcık bir gezdikya hastalanmazsa olmazdı hemen...

sağol nurtencim bende seni öpüyorum. oğluşum yakışıklı demi kısss. yesin onu annesiiii.

zaten erkeklere göre ne varki bebişlerin tüm yükü bizim üzerimizde valla. tamam benim kocamda çok bakar ilgilenir gezdirir şikayetim yok ama yinede geceleri genelde benim üzerimde berke. sanki ben sabah kalkıp işe gelmiyorummmm

Nurten yok be bacım 53 te kaldım.Ama istemıyorum zaten daha fazla vermek.Her gören öcü görmüş gibi oluyo.Aaaa nolmuş sana,isteyerekmı verdın,Hastamısın,Cocukmu cok yaramaz.Bı ton laf.Kılolu olursun o zamanda bıtmez zaten lafları.Ama dıet bıttı ,kaçamaklar yapıyorum arada.Sadece ekmek ve hamur ısı cok az yıyıyorum.Kız benım boyum 169 zaten ideal kılonun altındayım su durumda.

Sende ne takıntı yapıyon bee incecıksın resımlerde
.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gülhan sana birşey sorcam :uhm:
1-sen hamile kalmadan önce kaç kiloydun?yani kaçla hamile kaldın?
2-hamilelik boyunca kaç kilo almıştın?
3-doğumda ne kadarını verdin?
4-nasıl rejim yaptın ya nasıl bir azim ne olur banada azcık gaz versende bende 64 kiloyum 53 e insem bir öffff
ben hamile kalmadan 58 dim. doğuma 75 le girdim.
11 kilom gitti. 64 te taklıldım kaldımmmmmmm.

ayyy hakkaten anladım seni şimdi?? beni görenlerde ehh iyisin işte diyorlar amaaa takmıyorum yaza diyorum kız sen maş. çok iiyi verdin ama ben bile korkmuştum biara hiç durmadan kilo verdin çünki?? dedim bukız hasta falan olmasınkaydirigubbakcemile3
ama maş. turp gibi kausun valaaakaydirigubbakcemile3 vee iradeli:))

ohooowwwww
hadi gülhan sınav sorusu
kız ceren sende iyisin be okadar takam anne oldugumuz anlaşılsın azıcık dimeeezemuszemus

Şeker ben 60 kıloyla hamıle kaldım.75 kıloyla doğuma gıttım.Doğum sonrası 68 kıloydum ama sut olayı için abartı şeyler içtim ve yedım 2 ayda 70 hatta 71 bıle oldum.Sonra psıkolojım altust oldu,resmen aynalara kustum ve hadı gulhan dedım.70 le basladığım dıetı 53 kıloyla bıtırdım.Kı dedımya 60la kaldım dıye 53 kılo benım duğunzamanlarımdakı kıloydu.

Ne yaptığıma gelınce.Çok sık eledım herseyı.Azcık Oğlak burcuyumdur ve kafama koyarsam genelde sonunu görürüm.Şekeri hayatımdan cıkardım mesela.Tatlı hıç yemedım.Cok canım isterse azıcık cıkolata attım ağzıma.Cayda kahvede hıç kullanmadım.Beyaz ekmek hıç yemedım canım.Hamur işi hıç yemedım.

Sabah 1 dılım kepek ekmekler domates,peynır,salatalık ve bıraz zeytın yedım.

Öğle sonrası genelde ya bı kase corba yada yemek varsa kucuk kaseyle yanında yoğurt yedım.Ve gunde 2-3 tane yesıl elma.

Akşam yıne evde ne yemek varsa kucuk tabak yedım.Ama pılav,makarna sadece esıme kadar yaptım.Kızartma hıç kullanmadım.

Aslında hıçte ac kalmadım.Dısarı cıkıcaksam abartmadan yedım ama ertesı gun evde sıktım yıne kendımı.Yanı ağzıma bısey atarken 40 kere dusundum kısacası.

ohhhh türk kahvesi varmış yedekte:)) memet efendi değil ama yinde güzel gidiyo bee
standartların dışına çıkıp çay fincanına kahve yaptım:))
ama yok ya minicik fincanda daha zevkli oluyo..

Gülhan merhaba canım ,
bende bişey sorayım benim oğlumda parmak ucu yürüyorda nasıl bir ayakkabı aldınız ?

kızlar teşekkürler tek tek alıntı yapamadım, öyle böyle içicek o sütü yapçak bişey yok napayım artık

kilo için neler yapıyorsunuz bende merak diyorum 91 kiloyum herhalde benden kilolu yoktur burda :çok üzgünüm:

gülhan ben seni şimdiki haline alıştım ya hamileyken düşünemiyorum.. varsa biresmin koysana çok merak ettimkaydirigubbakcemile3

kızlar afiyet olsun kahveler içiliyor ,
bursalı mayıs anneleri buluşuyormusunuz, beni de kabul edermisiniz görüşelim

Selam canım.Bencede hıç ıcmemesınden iyidir sutu ben olsan verırdım.

Canım bılınclı bı ayakkabı deıldı sadece evde gıyerse belkı parmak ucu basmaz dedı tubacım.Denıycem bakalım.Ama altı fılan cok yumusak ben zaten genelde o markası alıyorum Boraya.Pedıped canım.netten arastır istersen.

yaw ne yapıyım nurtennnn bende evlendiğimde 52 kiloydum biliyormusun. gelinliğin içinde şişko durmayım diye bir rejime girmiştim sorma...

sen şimdi kaç kilosun bakemmm
aynı soruları sende cevapla bakimmmm

allaaahhhh valla iyi durmuşsun gülhan seni çokk tebrik ederim. darısı bana inş.
ben herşeyden geçiyorum ama çikolatadan asla geçemiyorum. günlük çikolata yemezsem çalışamıyorum. sürekli yemekten bende bağımlılık yaptı valla. atamıyorum kafamdan...sürekli içimde çikolata yeme isteği oluyor...

gülhan ben seni şimdiki haline alıştım ya hamileyken düşünemiyorum.. varsa biresmin koysana çok merak ettimkaydirigubbakcemile3

bende istiyorum bende bende.
önceki ve sonraki
hadi koysana hemen gülhancımmmm

Gülhan tebrik ederim gerçekten çok iyi kilo vermişsin
bende hiç dayanamam çikolata tatlı , ondan yapıştı kaldı kilolar
düğünümden önce mate çayı içiyordum baya zayıflamıştım, yağ yakıyor ama şimdi süte geçer diye korkuyorum , içen varmı aranızda

kızlar afiyet olsun kahveler içiliyor ,
bursalı mayıs anneleri buluşuyormusunuz, beni de kabul edermisiniz görüşelim

Canım bursada buluşma yok su gunlerde.Ama bebklerin doğumgunu organızasyonu dıye bı topık var oraya bak istersen.Genel bır buluşma olucak ınsallah.

Ehh valla ya cıkolata tatlı yada göbek popo canım.İkisi bırden olmuyo malesef.:)))

Ceren,Nurten Bora uyandı kaçtım hemen tamam soz akşam buluo koyucam resımlerı.

Ceren valla bende atamam dıyodum ama attım canım.İste yeterkı kı ben bı albenı manyağıyım.10 paket olsa yerım valla.Bıde börek tabı 1 tepsı banamısın demez.Yanı iştahım cok aslında ama hep fren yapıyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…