2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet ayşe bende aynısını yapıyorum.annem gündüzleri sallıyor muş ama akşamalrı ben koyuyorum yatağa döne döne uyuyor:))

hoşbulduk canıma.s.

kolay gelsin cnm sanada
annelere git tabi hasret giderin acık iyi gelecektir hem sana hem de duruya
yavrum korkmuştur tabi,kıyamam
evet canım haklısına.s.

mevlam koruyo gercekten ucu ucuna yakaladım valla sen nasılsın ceylın nasıl

evet ayşe bende aynısını yapıyorum.annem gündüzleri sallıyor muş ama akşamalrı ben koyuyorum yatağa döne döne uyuyor:))
benımkıde sallanmadan hayatta uyumazz göz kapakları düşüyor bazen uykusuzluk ama yınede sallıcaksın öle uyur

slm kızlar ben geldim geçmişe bakamadım okumaya kalksam saatler gerekecek umarım herkes iyidir bizlerde iyiyiz çok şükür....pc şarj aleti bozulmuştu
bugün onu hallettim geldim aranıza ...ama eşim götürecek pc seyhate giderken ayrı kalacağız bi süre daha

tahlil yaptırdım biliyorsunuz sonucunu aldım

b12 düşük çıktı
kan ve demir normal
crp yüksek hailelşkten beridir yüksek sinir oldum
kan değerleri içinde bişey daha var yüksek hatta iki katı
tsh yüksek çıkmış..şimdi bana iyi bir dahiliye doktoruna gitmek kaldı
ancak annem bize geldiğinde gidebileceğim

cnm bu kitapta öyle çok uzun metinler yok resim ağırlıklı kısa yazılar var mesela "pisi kedi annesini çok sever" yazıyo ve orda kalpler var o kalpler,pembe yumuşak kumaştan onun farklı olduğunu eliyle buluyo...ilgisini çekiyoo her sayfada farklı bi tema var..int araştır belki vardır.yoksa öyle uzun hikayeleri dinlemez sıkılır.
sağol cnm,ben ümraniyedeyim,İkeaya çok yakınım ama gelirsem ararım seni sen bana özelden numaranı yaz ok?görüşelim,sende ikeaya filan gelirsen ara...görüşelim cnm iyi olur.
Allah korumuş duruyu yaa..dikkat et cnm..kolay gelsin

maşallah benimki asla uyumaz.

gülşah canım hoşgeldin...nasılsın?

birsencim hoşgeldin özlettin valla kendini. geçmiş olsun canım. kötü birşey yok neyseki.
annen gelince birde dahiliyeye git bakalım ne diyecek...

kızlar yine yoğun birgündü patronun misafirleri var kendisi yok dışarda toplantıda onu beklemek zorundayım offf misafirleri bırakıp gidemem:sinifsinif:

birsencim hoşgeldin canım bende merak ettim seni benimde b12 im çok düşük iğneye devam ediyorum hala

kızlar merhaba çoook uzun zamandır yazamıyorumda okuyamıyorum da... çalışmaya başlayınca hiçbişeye zaman yetmez oldu... işe git gel dorukla ilgilen evle ilgilen saat zaten 12 oluyor sonra da ölü gibi yatıyorum... umarım herkes iidir bebişlerin sağlıkları keyifleri yerindedir... doruk paşamın sağlığı ii dişlerimizi dörtledik ama hala emeklemiyoruz biran önce yürüme taraftarı :)) bide buaralar geceleri çok huysuz sanırım 5. mısırımız patlamak üzere... geceleri başını koyacak yer bulamıyo yavrum dönüp duruyo hatta bikaç gecedir bi uyanıyorum ki yatakta oturu pozisyona geçmiş ve başı önde oturarak yatıyor... umarım alışkanlık haline getirmez(

Bırsen canım geÇmıŞ olsun.

Banucumya bu patronu ne yapmalı bılemıyorum.

Esracım hoŞ geŞdlın.valla aynen bızde sen tempodayız.ÇalıŞan anne olmak daha zor valla( dıŞlerınızde hayırlı olsun.

Kızlar ben Çıkıyorum selın ıshal olmuŞ.duruma gÖre dr gÖtÜrelım eŞımle( off kuzucmmmyaa(

BANUCUM SENıN BU PATRON DA TAM SOPALIKKKK HAAAA klava:

ESRACIM HOŞGELDıN CANIM BıZıMDE SENDEN PEK FARKIMIZ YOK AYNEN EVE GıDıYORUM SADECE OĞLUŞLA ıLGıLEN ıŞE GEL GERı MAHVOLUYORUZ VALLA.
kendine iyi bak canım öpüyorum seni..

sağolun kızlar

ilgin cnm ben bırakmıştım iğneyi bırakmıştım....2 senedir

cnm vazgeçmete çözüm değiliiiki ne adar vazgecsem iyice zor olcak alışmasıı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kuzumm yaaa büyümüş annnesi bırakk yesin kendisi kaydirigubbakcemile3

cnm sani seninki bi ara yiyyiyordu öyle hayırlıyorummm :uhm::uhm:

cnm aramıza tekrar h.g adaşımsınn aynı zamanda :1hug::1hug:

aynı valllaya bukadarmı olur ne güzel bebkler herşeyiyyiolar bende hiç bişey veremiyorum

oyy oyy bi tane daha benimki gibi yoktur diye düşünüyordummm ...Allah kolaylık versin cnm sanada çok zorr çokk senağlamasenağlama

h.g bacım aman ihmal etmeye gelmez hastalıklar bi an once git dr aa.s.

sende h.g esracımm demek dişler zorluyor doruk paşamı inş bir an önce çıartırda rahatlar kuzum a.s.

offf yaa kıyamammm kuzumaaa Allah acil şifalar versin cnm..dr dan dönünce bizide haberdar et :çok üzgünüm:

CANIM ÇORBA YİYOR DA TARHANA YAPIYORUM TOZ TARHANA VARYA ONDAN YİYOR.İÇİNDE TANESİNİ OLMUYOR YANİ.. :dance:

kızlar ben geldim pazara gittim geldim biraz hava aldım ii oldu benimiçin .tülaycım geçmiş olsun canım gelişmelerden haberdar et.

ilahi tülaycım çokk geçmiş olsun ne oldu bu kuzuya böle ya..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…