hoşbulduk canıma.s.özlem'cim ceylin uzun zamandır kendi kendine uyuyor.
küçük bir bez bebeği var ya ona ya da yastığına sarılıyor
5-10 dakika sonra bakıyorum uyumuş üstünü örtüp çıkıyorum.
gülşah hoşgeldin canım. nasılsın duru nasıl?
evet canım haklısına.s.kolay gelsin cnm sanada
annelere git tabi hasret giderin acık iyi gelecektir hem sana hem de duruya
yavrum korkmuştur tabi,kıyamam
mevlam koruyo gercekten ucu ucuna yakaladım valla sen nasılsın ceylın nasılaynı anda yazmışız canım. geçmiş olsun neyseki ucuz atlatmışsınız düşmemiş kuzu.
annelere de allah kavuştursun. sen de benim gibi gurbettesin çok zor çok bilirim canım.
1 günlüğüne de olsa hasret giderirsiniz ne güzel.
benımkıde sallanmadan hayatta uyumazz göz kapakları düşüyor bazen uykusuzluk ama yınede sallıcaksın öle uyurevet ayşe bende aynısını yapıyorum.annem gündüzleri sallıyor muş ama akşamalrı ben koyuyorum yatağa döne döne uyuyor:))
cnm bu kitapta öyle çok uzun metinler yok resim ağırlıklı kısa yazılar var mesela "pisi kedi annesini çok sever" yazıyo ve orda kalpler var o kalpler,pembe yumuşak kumaştan onun farklı olduğunu eliyle buluyo...ilgisini çekiyoo her sayfada farklı bi tema var..int araştır belki vardır.yoksa öyle uzun hikayeleri dinlemez sıkılır.wow çakma dr.heekaydirigubbakcemile3
bana kendi drum söyledi ama 13.haftada doğrudur büyük ihtimalle
15.haftamdayım şimdi haftaya dr.a giderim büyük ihtimalel 16.olurum artık bilir herhalde kesinleşir iyice ondan sonra alayım bari ,sağolun kzılar
afiyet olsun dağhana
kolay gelsin cnm
sen kitap okurken dinliyor mu çok merka ettim ferda
tekrar hoşgeldin cnm
kolay gelsin cnm bende şimddi uyuttum zeynebi
ceylin kendi kendine mi uyuyorakannehir
ahh bizdeki şansa bak:sinifsinif:
sağol cnm,ben ümraniyedeyim,İkeaya çok yakınım ama gelirsem ararım seni sen bana özelden numaranı yaz ok?görüşelim,sende ikeaya filan gelirsen ara...görüşelim cnm iyi olur.gecmıs olsun canım arada vermek lazım eşlerımıze cocukları bılsınler ne zorluklar yasadıgımızı
regl agrısına rezene cayı bana cok ıyı gelıryor bı dene ıstersenyerimseniben
canım tekrar gecmıs olsuna.s.
ohh masallah kıloları vermıssın bıde kızlık kılona dusmeyı dusunuyosun vayy benım halımee daha dogumdakıler duruyo bu ara pek azımlı goruyorum kızlar sızı masallah azmetmeye devama.s.
canım yanlız yıkama tabı artık cok hareketlıler bıde sen ıkı canlısın ani bı hareket falan yaparsın allah muhafaza cok dıkkat eta.s.
kolay gelsın canım hayırlı olsun buara spora baslamıssın yüzmeyede gıdıyosan gıder kılolar merak etmee yaza kadar
bazen bu kocalar tam sopaalık oluyorklava:bızım kadar ınce düşünemıyorlar canım sıkma canını:1hug:
canım bı ıhtımal var tabı kız deyıpte erkek olan
bencede daha erken bıseyler almak ıcın acele etme canım
ohh top top et olsun daghanaa
ferda sen nerde oturuyosun yakınsın bana bıldgıım kadarıyla capıtole falan cıktıgıında bana haber verde bız goruselım barı dıger kızlardan hayır yok
ıkı saattır yazamaya calısıyorum amma yazmışsınız yahuuu yetısemıyorum hızınızaaa
Allah korumuş duruyu yaa..dikkat et cnm..kolay gelsingelelim bızee kac gundur yazmaya fırsat bulamıyorum
hafta sonunu beklıyorum dort gozle anneme gıdıcez 1gece kalabılıyorus ama olsun evın kokusu bıle degısık gelıyor yaa yazarken bıle gozlerım doldu cok ozledım galıbaa annemı senağlama
işlerde garıp bı yogunluk varr sureklı bıseyler yetıstırmeye calısıyorum koştur koştur eve gıt duruyla oyna dızı izle yat uyu sabah tekrar eve gel hava soguk dıye bu ara monotona bagladık hayatı ondan sıkıldım bırazz
dun gece duru koltugun uzerınde uyuyordu kapı caldı acıp yanına gıdıyodumkı bı baktım benımkı dönüyo kütt asagı zor yakaladım yerde ama uyurken yuvarlanınca baya korktu agladı cok
butun gece bacaklarım agrıdı boşaldı sankı belımden asagısı öle aglayınca duru :1no2:cok dıkkat etmek lazım okadar hareketlıkı ıkı kısı basedemıyorus valla
neyse yazarım yıne bıraz iş yapayım gorusurusyerimseniben
özlem'cim ceylin uzun zamandır kendi kendine uyuyor.
küçük bir bez bebeği var ya ona ya da yastığına sarılıyor
5-10 dakika sonra bakıyorum uyumuş üstünü örtüp çıkıyorum.
gülşah hoşgeldin canım. nasılsın duru nasıl?
sağolun kızlar.
tülay'cım sabah sana geçmiş olsun demiştim. görmedin galiba canım. inşallah daha sen de selin'de
daha iyisinizdir. aradın mı anneni nasılmış selin?
hülya eğer kusuyorsa bence verme pütürlü şeyler. nasılsa günü geldiğinde yiyecektir. tuğba'nın kızı da aynı gazel gibi kusuyor demişti. o da vazgeçmiş pütürlülerden.
Cnm Allah kolaylık versin,evet bazı çocuklar biraz zor geçiyor pütürlüye olsun ama sen vazgeçme ne kadar vazgeçersen o kadar geç alışır..püreye yakın yap ama yinedee tam püre olmasın bence..
artıkm böyle görünmek imkansız gibi dimi bizler için..,,
sorma bizde bi çorba yedik ama bittim yanii,tavuklu şehriye çorbası yapmıştım,çok severdi ama birazını bıraktı ve cee lerle yedik yoğurtla beraber..üstüm başım battı..ikimizinde tabii.bide artık ver ben kendim yicem diyo veriyorum oynuyoo çorbayla yandım...
a.s.
aynen canım çorba yapıyoruz içine tavuk katıyoruz yenmiyor.
sebze çorbası zaten hiç yediremedim. her defasında kustu.
bende ne yapıyım muhallebi,yoğurt, 6-12 sütlerinden ve devam sütü arada da ağzına yediğimiz şeylerden sokuşturuyoruz...çok hassas bizim oğluşda senin kız gibi...
merhaba beni belki hatırlarsınız önceden yazıyordum siz beya güzel paylaşımlarda oldugunuz için giremedm aranıza haziran annelerine yazdım ama arada hep okurum bahsederim arkadaşlara çok güzel paylaşımları var diye benim adım hülya kızım melis 25 mayıs dogumlu sizlerden çok şeyler ögreniyorum teşşekkürler hepinize inş arkaşdaşlıgıız hep böyle olur
aynı valllaya bukadarmı olur ne güzel bebkler herşeyiyyiolar bende hiç bişey veremiyorum
slm kızlar ben geldim geçmişe bakamadım okumaya kalksam saatler gerekecek umarım herkes iyidir bizlerde iyiyiz çok şükür....pc şarj aleti bozulmuştu
bugün onu hallettim geldim aranıza ...ama eşim götürecek pc seyhate giderken ayrı kalacağız bi süre daha
tahlil yaptırdım biliyorsunuz sonucunu aldım
b12 düşük çıktı
kan ve demir normal
crp yüksek hailelşkten beridir yüksek sinir oldum
kan değerleri içinde bişey daha var yüksek hatta iki katı
tsh yüksek çıkmış..şimdi bana iyi bir dahiliye doktoruna gitmek kaldı
ancak annem bize geldiğinde gidebileceğim
kızlar merhaba çoook uzun zamandır yazamıyorumda okuyamıyorum da... çalışmaya başlayınca hiçbişeye zaman yetmez oldu... işe git gel dorukla ilgilen evle ilgilen saat zaten 12 oluyor sonra da ölü gibi yatıyorum... umarım herkes iidir bebişlerin sağlıkları keyifleri yerindedir... doruk paşamın sağlığı ii dişlerimizi dörtledik ama hala emeklemiyoruz biran önce yürüme taraftarı :)) bide buaralar geceleri çok huysuz sanırım 5. mısırımız patlamak üzere... geceleri başını koyacak yer bulamıyo yavrum dönüp duruyo hatta bikaç gecedir bi uyanıyorum ki yatakta oturu pozisyona geçmiş ve başı önde oturarak yatıyor... umarım alışkanlık haline getirmez(
Bİrsen canım geÇmİŞ olsun.
Banucumya bu patronu ne yapmalı bİlemİyorum.
Esracım hoŞ geŞdlİn.valla aynen bİzde sen tempodayız.ÇalıŞan anne olmak daha zor valla( dİŞlerİnİzde hayırlı olsun.
Kızlar ben Çıkıyorum selİn İshal olmuŞ.duruma gÖre dr gÖtÜrelİm eŞİmle( off kuzucmmmyaa (
cnm vazgeçmete çözüm değiliiiki ne adar vazgecsem iyice zor olcak alışmasıı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kuzumm yaaa büyümüş annnesi bırakk yesin kendisi kaydirigubbakcemile3
cnm sani seninki bi ara yiyyiyordu öyle hayırlıyorummm :uhm::uhm:
cnm aramıza tekrar h.g adaşımsınn aynı zamanda :1hug::1hug:
oyy oyy bi tane daha benimki gibi yoktur diye düşünüyordummm ...Allah kolaylık versin cnm sanada çok zorr çokk senağlamasenağlama
h.g bacım aman ihmal etmeye gelmez hastalıklar bi an once git dr aa.s.
sende h.g esracımm demek dişler zorluyor doruk paşamı inş bir an önce çıartırda rahatlar kuzum a.s.
offf yaa kıyamammm kuzumaaa Allah acil şifalar versin cnm..dr dan dönünce bizide haberdar et :çok üzgünüm:
sağol cerencim bende seni öpüyorum
Bİrsen canım geÇmİŞ olsun.
Banucumya bu patronu ne yapmalı bİlemİyorum.
Esracım hoŞ geŞdlİn.valla aynen bİzde sen tempodayız.ÇalıŞan anne olmak daha zor valla( dİŞlerİnİzde hayırlı olsun.
Kızlar ben Çıkıyorum selİn İshal olmuŞ.duruma gÖre dr gÖtÜrelİm eŞİmle( off kuzucmmmyaa (
sağolun kızlar
ilgin cnm ben bırakmıştım iğneyi bırakmıştım....2 senedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?