selam kizlar a.s.
oy cok sukur regl oldum ya :) nasil mutlu oldum anlatamam..ay cok gergindim anlatamam ya..bi anda kuzu oldum :)))) cildimde düzelir inşaAllah..mahvetti bu ay beni bu regl..şapşalak oldum resmen..
ay dün sabah sabah basima gelenleri anlatmadim ben size :))) az kaldi gelmekten vazgeciyordum..o derece işim rast gitmedi ya :)))
gece 12de yattim yorgun bi halde..saatimi 06:00-06:01-06:02 olmak üzere 3 ayri alarma ayarladim..bunlarda 5 dakikada bir hatirlatma yapacakti güya..kesin uyanmam lazimdi yani

ama hepsini tek tek kapatmişim büyük marifetle..eşim 06:55te uyandirdi anca :))
gülhanin resmini çikarmamiştim daha..önce onu halledeyim dedim..taktim printeri..anam calişmaz bi türlü..pc tanimiyor..ay yok yapma bunu bana valla atarim seni 9.kattan diye tehdit ettim ama yok calişmiyor :)))) cd sini buldum hemen sonra hemen cikardim neyseki..buarada işi rast giden birisin gülhancim :) okadar cd nin içinde şip diye elime geldi valla printerin cd si :))
neysem sonra cantami yerleştirip dusa girdim..sacimi yikamayayim diye düşünmüştüm..benim sac kurulama huyum yoktur hiç..şimdi rüzgardan sinuzitim cosar felan dedim

ama dusa girince bi güzel unuttum bu kararimi

sanki cok vaktim varmiş gibi bide sacimla ugrastim
neysem hadi cabucak giyineyim dedim..aksamdan hazirlamiştim kiyafetimi..önce göz makyajimi yaptim..rimeli bi bulaştirdim

D ay hadi sil yeniden yap felan..sonra tam giyindim..gittim hemen serrosun kahvaltisini hazirlamaya..yumurta pişerken serrosun kiyafetlerini hazirliyim dedim..ay bi bakarim kizin elbisesini ütülemeyi unutmusum :)))) haydi onu ütüle kahvaltisini hazirla giydir vs derken saat oldu 8.45

güya ben 8.30da evden cikip yürüyerek gidicektim idoya

20dak sürüyor..dedim bosver taksiye binerim..ceketimi daha giymemiştim..gec kalmanin verdigi hişimla cekete bi dalmişim..sedef dügme elimde kaldi

DD parcalamişim resmen

DD ay bütün kiyafet bozuldumu

dügmeyi dikecek vakit yok..alternatif bişi düşünmemişim..cildirmaya az kaldi..serrosuda pusetine oturtmustum..o da cildirmaya basladimi

Allahimmm..elime o anda ne gelsiyse onu giydim ciktim hemen..okuya üfleye gittim iodya..cok sukur ondan sonra herşey yoluna girdi :)))) serrosun huysuzluklari dişinda :)))))
bugune gelince..sabah 9a kadar uyudum ama yetmedi..eşimle kahvalti konusunda epey bi "sen hazirla,hayir sen hazirla" tartişmasi yaptik..ama ihale bana kaldi..14 gibi uyuduk ailecek..
16 gibi uyandik..kayinvalidem aradi aksam müsaitseniz gelelim diye..ay o saatten sonra motorumu takip heryeri topladim bulaşik camasir vs vs..toz bile aldim ya..ay şimdi aklima geldi bide ütü yapmam lazim..ay güya tümgün keyif yapcaktim..al sana keyif!
neysem sakinim sakiniz sakinler

saat 12 olmus gene :) hadi hayirli geceler güzel hatunlar :) mucksssss