gülşahcığım haklısın cnm ....
biz misafirlikten dün gece geldik...evim heryer heryerde....ve üstelik ikisininde ateşi var
ikisininde boğazı kızarmış......
sabah aliş deli etti beni yakama yapıştı ömer kalktı
kahaltı vermem gerek..çamaşırlar yığılı etraf talan...
bu ara çok mutusuzum eşimle sürekli tartışıyoruz...
seyhattten gelince çocuklar sürekli üstüne yapışıyor
onun kucağından inmiyor ....o çok sıkılıyor bu duurmdan
yorgun oluyor ...birde maddi sebepler gelince herşey Arap saçı oluyor
bana gelince çok mutusuzum...burayı okuyoırum ama yazmak içimden gelmiyor.
eşimin seyhate çok gidişi bizim evden anneme geçişimiz
beni çok yoruyor artık bunaldım
annemin sürekli dırdırı..sürekli dengesiz konuşmaları..
ve siz bana gebesiniz tavrı beni çok geriyor...sürekli o da sağlıklı değil diyorum
ama artık benim akıl sağlığım yıpranmaya başladı
annem bile bir haftadan sonra bizi istemiyor resmen durum bu
şimdi buradan arkadaşlar olurmu öyle diyecek annemi savunacak ama durum
gerçekten bu kızlar...bana ikide bir al çocuklarını oda da dur biişey yaptırmıyolar
yok oraya girdiler yok buraya girdiler...artık çok zor bunlara bakmak vs.vs..
evimden soğdum oraya git buraya git göçebe gibi bir yaşam...eşimle özel hiçbişeymiz kalmadı
bi kargaşa içinde kaldık..ve ben gittikce çökmeye başladım...
buradan bazı arkadaşlar biliyor...ramazandan sonra kayınvalidemin yanına gideceğiz
5-6 ay gibi ...maddi durumumuzu düzeltmek açıısından
hemde eşim seyhatteyken anneme gitmemek için..
bu durum bile beni gerdikce geriyor ama başka çıkış yok
evimizde satılmadı.....artık onuda saldım satılırsa satılacak
bizim tek çözümümüz evin satılması oda olmuyor
bak gülşahhh bi yazın dedin içinizi kararttım....
hee kayınvalidem geldi bu hafta kalır artık...şuan ömeri sallıyorum bulaşıkları attım ..çamaşır asacağım etrafı toplamam gerek...ütüm var ve adet oldum yatasım varrrrrrrrrrrrrrrrrr
filizcim geçmiş olsun canım.erkekler biz kadar ilgili değiller ne yazıkki.
pınar canım sanada geçmiş olsun inşallah geçer kısa sürede.
Türkize 5 mama kaşığı tavuklu pilav yedirdim şu an takla atabilirim:lepi:
Gecmis olsun canim ya, insallah iyilesirsin tez zamanda. Ayrica yarin icin iyi yolculuklar ve eglenceler.
Canim emzirme sürelerini ve sayisini ona hissettirmeden azalttim ve süte agirlik verdim. Zamanla gece uyanmalari azaldi, artik ya 1 kere uyaniyor, ya da hic uyanmiyor. Biberonla besliyorum, meme istediginde salliyorum biraz geri uyuyor. Bazen cok arsiz olursa birkac dakika oyalansin diye veriyorum o kadar. Ama öyle bagimli degil cok sükür canim. Umarim, sende basarirsin güzelim, rahat oluyor gercekten emzirme stresinden kurtulmak.
iyiyim cnm ne olsun hazırlanıyorum işte
geç kaldım biraz hastane çantasını hazırlamak ta ama olsun bugün yarın halledicem inş
herşey hazır
zeynep hastaydı anca kendimize geliyoruz valla
az kaldı valla 1 ay falan bakalım sağlıcakla gelsin paşa inş.
sen de hasta olmuşssun ya inş geçer ilaçlarla
defne nasıl resimlerini buraya bekliyoruz
pınar canım geçmiş olsun allah iyiliğini versin bendede vardı reflü ama hamileyken ölüyordum biliyorsunuzu sürekli yanardı boğazım
ohh iyi eğlenmişsiniz kınada ne güzel..
kızlarrr günydınnn a.s. kahvaltımı yaparken bir yandan size yazayım dedim alıntı yapabildiklerimi cevapladım
ev göçüyor berke uyuyor ben sizinle yazışıyorum canım hiç iş yapmak istemiyor offff :çok üzgünüm:
kızlar bu arada demeden geçmeyeyim hani ben rejim yapıyordumya hatırlıyorsunuzdur şu an tam 57 kiloyum 55 e düşene kadar devam edeceğim çok mutluyum sormayın... 65 ten 57 ye düştüm sonunda :enbuyukkk:
kızlar,kaç gündür giriyorum okuyorum tam yazacam bişey çıkıyor yazamıyorum. şimdi de tam geçmişi okudum bitti, oğluşum uyandı. ama sefer yazmadan çıkmayacam:))
istanbuldan dönüşte doğru yaylaya geldik. şimdi de yayladayız. tarsus inanılmaz sıcaktı,hiç duramadık. burası serin, Kaan'a uzun kollu hrka giydiriyoruz hatta. 3 gündür kayınvalidedeyim. akşama annemler de gelecek yayla evlerine. kız kardeşimi daha hiç görmedim maraş'tan geldiğimizden beri. o da kaanı çok özlemiş,dakikalaı sayıyormuş.:))
bu yıl netim var neyseki,sıkılmıyorum burda. bide zaten günler kaanın peşinde koşturmakla geçiyor. akşamları da yürüyüşe çıkıyoruz özayla. bol bol dinlenip kitap okuyorum:)) okul açılınca youn bir tempo bekliyor beni:S hepinzi öpüyorum. :))
pinarcim şileye gidiyormussun..ohhh süper valla :) bayilirim şilenin denizine..dalgali dalgali :) güzel keyif yapip gelin inşaAllah
ya burcunun küsmesini bende anlamadm acikcasi :S o gece geldi..nurtenle ben vardim galiba..ferda da varmiydi tam hatirlamiyorum kim kimdik..cok kötü olaylar yasamiş üst üste gercekten :S bebiş için,kendi için,üst kesme olayi felan :S ee malum bide hamileliğin ilk zamanlari cok normal bu kadar şeyden sonra kendini kötü hissetmesi..ama yanliş hatirlamiyorsam hepimiz cevap vermiştik..hatta ben tam cikiyordum..sonra gene burcuya yazip ciktim..ama demekki gercekten ihtiyaci varmiş konusmayaişin kötü tarafi bide silindi o yazilar..ama burcu okumustu yazdiklarimizi..inşaAllah atlatmiştir hepsini ve inşaAllah güzel bi gebelik gecirir a.s.
ay gene cenem düşmüş yaa..annemle babam geldi bugun..4te gittiler..eşimde dişçiye ordan da derse gidicekmiş..6da cikacak..bende onun cikişina gideyim diyorum..dişarda yemek yiyip geliriz..valla ben gezmesine geziyorum da kocayla gezemiyorum hiç..adamla ancak pendik cevresindeyiz..acilamadik uzun süredir :))) oyy oyyy cok uyusuk yaaa..onun için tatil uyumak uyumak ve film izlemek..5 senedir tanişiyoruz..ya bi kere bana dememiştir tuba suraya gidelimmi diye..adam resmen turizm düşmani :) şiştim gene :)))
1 hafta sonra benim dogumgünüm..dün aksam aynen şöyle dedim ona..mehmet 1 hafta sonra dogumgünüm,bi planin varmi :))) yooo dedi tabi :) dedim bak söylemene gerek yok..süprizini bozmak istemem :))))))) ama gercekten yooooksa ben kendime bi plan yapicam,bu senede ot gibi gecirmek istemiyorum dedim :)))) annemlere gitmek istiyorum ogun..kuzenlerim dayimlarda orda..bahcede mangal yada pide yapmak istiyorum..aksamda muhabbet okey vs vs güzel gecer :) gündüzde kanlicaya gideriz..ohh tam keyif günü :) tabii plnlarimin içine etmezse :)) kesin bi işi cikar :)
ay bende iyice günlüğe cevirdim burayi :) ama iyi geldi be şöyle biraz içimi döktüm :) iyi adamdir diyip bide vicdanimi rahatlattimmi tamamdir :)))))
hadi öptüm hepinizi canlarim a.s. güzel haftasonlariiii a.s.
canım gemiş olsun cabuucak atlatısırsın inş. ayy kınayada bayıldım moda oldu artık herkes yapıyo renk oldu valla :) sizede hayırlı yolculuklar canım..
selamlar,,,
ya benim 2aydır gecmeyen alerjik durum defnenin bacagındada 2-3yerde olunca dün cildiyeye gittim
adam demesinmi bunlar böcek ısırıgı başka bişi degil! aaaa nasıl olur sadece bende var eşimde yok kızımdada yeni oldu dedim muhtemelen sizin kanınızla alakalı bişeydir diyor nasıl bi kan varsa bende sırf beni yiyo...
gecen seferde doktora gittigimde böcek yemiş alerjik bi durum oluşmuş demişti verdigi hapıda fazla icmeyince devam etti sanıyordum bide başka dr görsüün dedim.
offff ya kutlayda evi ilaclatalım diyor nasıl olacakki o? ilaclandıktan sonra herşeyin yıkanması lazım ben öyle duramamki yaaa nerde bu böcek ortalarda bişi yokkiii 2günde 1carşaf yıkanıyo evde oldugum herzman yerler siliniyo herşey ütüleniyo ne bu yaa..
gözün göremeyecegi böcek olabilirmiş bu bide öyle diyo tiklendim ya iyimi gözlerim fal taşı gibi acıyorum bişi göemiyorum ne yapcam beeeennn...
annem bu dr anlamamamış galiba 2aydır sırf benimi yer bu böcek anlamadım gitti??
defnede bugun öksürürken kustu ve ara ara öksürmeye devam ediyor öksürük şurubu verdim bakalım nasıl olacak..
Pınarcım gecmıs olsun..
kınada cok eglenmısnız ne guzelll :))
defnecık nasıl?
defne'cim uyuyor cok sıcak bugun ya...
ne gün ama cokta canım sıklıyor.. dün, bugun yalnızım.. bukadar yalnızlık yaramıyor bana ya.. yrn bi arkadaşımı cagırdım uzun zmandır görüşmüyorduk özledim..
arkadaşların yazlıgına gidecektik bi sorun olmazsa salı gideriz diyo benimki..defnede böyle şimdi inş. daha beter hasta edip gelmem kutlaya bişide diyemiyorum hemen gitmeyelim ozman der.. zaten gönülsüz.. cok işlerim var diyip duruyo ama bende patlıyoruuummm..
bakalım hayırlısı olsun diyelim...
merhaba kızlar ben bu koşuşturmada ancak saat 1 gibi falan girebiliyorum nete nasıl oldu bu çocuklar böle önce yeni doğduğunda falan çok rahatmışız meğer emzir uyut uyansın yine emzir uyut harika yaa :) çok özlüyorumm o günleri :)
kızlar yaa bebeğim bişi yemiyor kilosuda düşük 9 buçuk 10 kilodur en fazla ne yapacağımı şaşırdım yaa elime ne geçerse sabahtan bir başlıyorum yemek yapmaya akşama kadar bunu yer belki umuduyla anca yemek yapıyorum özene bezene ve ona rağmen meleğim yağmurum yemiyor senağlama senağlama
bıze gelınce cmt gunum super gectı sabah erken kacalım duru uyurken dedık ama yakalandık allahım nasıl aglıyorr anladı gıdecegımızı içim burkuldu sankı her sabah işe gıtmıyomuşum ılk defa evde bırakıyomusum gıbı ama cokta sıcaktı cocugu mahvetmıyeyım dıye kaçtık
gıttık fatıhee aman allahım en dandık gelınlık 2250 den baslıyor şaştık fıyatlara vazgectık onlar edırneden dıktırmeye karar verdıler neyse donduk eve..aldık duruyu cıktık ıkeaya falan gıttık okadar eglendıkkı super gectı gunum:)
dunde butun gun yattık uyuduk bol bol yorulmuşuz :sm_cool:
durunun kolları ve bacaklarında kalem ucu kadar kırmıız kırmızı lekeler var sankı sıvılce gıbı ama pürüzlüde degıl anlamadım gıttı ısılık olabılırmı acaba dıyorum ama ısılık daha farklı oluyor aşıdanmı oldu acaba doktor kırmızı lekeler olur demıstı sankı vucudu bıseye tepkı verıyor bıseye allarjıde olabılır öff ya beklıyorum bugunde gecmezde doktora gosterıcem artıkk:çok üzgünüm:
bızım dişlerden belırtı yok henuzz
artık ara ara ellerını bırakıp kendı gıdıyo tembel tenekee :teytey:
mubarek berat kandılınız mubarek olsun bacılarım hepınızı opuyorum dularımızın kabul oldugu bır gun olur ınsallahh a.s.
kandilinizde mübarek olsun allahım hepimizin dualarını kabul eylesin.
Merhaba kızlar hepinizi çok özledim evde net bağlandı ama ben birtürlü fırsat bulup giremiyorum gerçi yaz olduğu için akşamları falanda hiç evde durmuyoruz,inşallah herkes iyidir işyreindeyim yine gizlice girdim:)) bebişler iyidir umarım benim kıza çok cadı birşey oldu koltuk tepelerinden inmiyor ama büyüdükçe pek bir tatlı oluyorlar ne yapsa kızamıyorum,ya kızlar siz artık normal sizin yediğiniz yemeklerden veriyor musnuz?ben hala ayrı çorba yaptırıyorum,ama bizimle oturdupunda falan ağzına veriyorum ama öğlen yinede ona ayrı çorba yapılıyor artık vazmı geçsem diyorum?bilememdim siz ne yapıyorsunuz birde hala pütürlü şeyleri ağzından geri çıkartıyor ama maşallah cipsi falan hiç çıkarmak yok neyse ben arada gene gelicem bugün işler biraz sakin görüşürüz
anladımkı duru memeyı bırakmadan dısarıdan yemıcek dun butun gun zorla bı kase corba ıcırdım hepsı okadar ha bıtanede brownı yedı
sıpa bılıyo agzının tadını
semra benımkıde aynı ama baslamak lazım vermeye ben makarna bulgur vermye basladım bı kase yemıyo ama bı kac kasık bıle yese yeter
gülşahcığım haklısın cnm ....
biz misafirlikten dün gece geldik...evim heryer heryerde....ve üstelik ikisininde ateşi var
ikisininde boğazı kızarmış......
sabah aliş deli etti beni yakama yapıştı ömer kalktı
kahaltı vermem gerek..çamaşırlar yığılı etraf talan...
bu ara çok mutusuzum eşimle sürekli tartışıyoruz...
seyhattten gelince çocuklar sürekli üstüne yapışıyor
onun kucağından inmiyor ....o çok sıkılıyor bu duurmdan
yorgun oluyor ...birde maddi sebepler gelince herşey Arap saçı oluyor
bana gelince çok mutusuzum...burayı okuyoırum ama yazmak içimden gelmiyor.
eşimin seyhate çok gidişi bizim evden anneme geçişimiz
beni çok yoruyor artık bunaldım
annemin sürekli dırdırı..sürekli dengesiz konuşmaları..
ve siz bana gebesiniz tavrı beni çok geriyor...sürekli o da sağlıklı değil diyorum
ama artık benim akıl sağlığım yıpranmaya başladı
annem bile bir haftadan sonra bizi istemiyor resmen durum bu
şimdi buradan arkadaşlar olurmu öyle diyecek annemi savunacak ama durum
gerçekten bu kızlar...bana ikide bir al çocuklarını oda da dur biişey yaptırmıyolar
yok oraya girdiler yok buraya girdiler...artık çok zor bunlara bakmak vs.vs..
evimden soğdum oraya git buraya git göçebe gibi bir yaşam...eşimle özel hiçbişeymiz kalmadı
bi kargaşa içinde kaldık..ve ben gittikce çökmeye başladım...
buradan bazı arkadaşlar biliyor...ramazandan sonra kayınvalidemin yanına gideceğiz
5-6 ay gibi ...maddi durumumuzu düzeltmek açıısından
hemde eşim seyhatteyken anneme gitmemek için..
bu durum bile beni gerdikce geriyor ama başka çıkış yok
evimizde satılmadı.....artık onuda saldım satılırsa satılacak
bizim tek çözümümüz evin satılması oda olmuyor
bak gülşahhh bi yazın dedin içinizi kararttım....
hee kayınvalidem geldi bu hafta kalır artık...şuan ömeri sallıyorum bulaşıkları attım ..çamaşır asacağım etrafı toplamam gerek...ütüm var ve adet oldum yatasım varrrrrrrrrrrrrrrrrr
pınar canım hoşgeldin.ya havalar sıcakya insanlar kendini deniz kıyılarına atıyor.inan biz dün sabahtan gittik iğne atsak düşmücek bende selini denizde insan sayısı azalmaya başlayınca soktum yavrum denizide çok seviyor ama kalabalık olunca sokamıyorumgeçmiş olsun tırmağın inş.düzelir bilirim çok fena bişey benim 2 yıl önce bütün tırnakalrımda olmuştu resmen iltihaptan yürüyemiyordum
saol semracım.canım ben uzun süredir kendi yemeklerimizden veriyorum.bence sen geç kalmışssın.alışşsın tatlara artık.acı ve baharatlı yapmıyorum tuzda az koyduğum için severek yiyor benim nacizane görüşüm artık sizle yesin alışşsın.
anladımkı duru memeyı bırakmadan dısarıdan yemıcek dun butun gun zorla bı kase corba ıcırdım hepsı okadar ha bıtanede brownı yedı
sıpa bılıyo agzının tadını
semra benımkıde aynı ama baslamak lazım vermeye ben makarna bulgur vermye basladım bı kase yemıyo ama bı kac kasık bıle yese yeter
Sağolasın canım ya inşallah düzelir bakalım a.s.
Hoşgeldin canım a.s. Yaramazlıklar tam gaz desene a.s. Bende uzun süredir kendi yemeklerimizden veriyorum. Az tuzlu ve baharatsız yapıyorum ne olsa yiyor çok şükür. Pütürle ilgili hiç sorun yaşamadık biz. Ben çok küçükten beri eline bişeyler veriyordum ondan heralde. Birtek sebze çorbası yapacağım zaman ona özel yapıyorum. Geri kalan herşeyi bizimkilerden yiyor canım sende geç biran önce a.s.
Ay o browniye bizim sıpa da bayılıyor ya kaydirigubbakcemile3
canım benim kızda browninin çikolatasına bayılıyor bizim ev market gibidir abur cubur hiç eksik olmaz şimdi yerlerinide öğrendi dolabı açıp aç diye getiriyor ,böyle şeyleri hiç ağzından çıkarmaz ama pütürlü yemekleri diliyle hemen çıkartıyor
hayirli geceler kizlar a.s.
kandiliniz mubarek olsun..Rabbim beratini alanlardan eylesin cümlemizi a.s.
birsencim sende kaldi aklim..lütfen sıkma canini bukadar..Rabbim büyük..elbet bi kapi kapanir bin kapi açilir..hiçbişeyi kafana takma..emin ol herkes hayatinin belli zamanlarinda gerek maddi gerek manevi sıkıntılar cekiyor..ama şükredecek şeylerimizin yaninda okadar küçük kaliyorlarki..oyuzden hiç sıkmaya degmez..elbet gececek bugunlerde..cok sukur sagliginiz yerinde..evinizde elbet satilacak..annenide cok takma..gülhanin dedigi gibi biz bile tahammul edemiyoruz...kayinvalidene gitmeden de tasarruf yapabilirsiniz belki..bilemiyorum suanki durumu tabi..ama insan istedimi herşeyi yapar..sen cok akilli becerikli bi hatunsun..ben eminimki bu durumlari cokta kolay aşarsin..biraz sabir tatlim..Rabbim bu gecenini hürmetine sizi hayirlisiyla feraha ulaştirsin inşaAllahhh a.s. eşime bi tebrik mesaji gelmişti azönce kandil için..bi ayet yaziodu..nedense okuyunca sen geldin aklima..yarin yazarim hangi ayet oldugunu..huzurla alakadardi..oyuzden herhalde sen geldin aklima..öyle mutsuzum felan yazinca cok üzüldümama gececek bunlarda ve sen gene bizim güleryüzlü birsomuz olcaksin tez zamandaaaa
gülhancim canim seneye düşünüyorsun he :) helal valla tatlim :) d.günü konusunda haklisin valla..adam hediye almayi bile düşünmüyormus..laptop almiş ya..kakaladim demiyor da hediye aldim diyor :) neyse mubarek gecede dedikodusunu yapmiyim kocamin :) iyi adamdir diyim :))
gülşahcim maşaAllah canim seni bukadar aktif görmek cok mutlu ediyor beni :) sanada bişey diyecektim dagildi kafam unuttum bak şimdi :)
özlemcim canim heyecan durumlari nasil :) yormuyorsun dimi kendini? ay saka maka bitirdin kiz koca 9 ayi :) hayirlisiyla saglikla al inşaAllah kucagina mehmetimizi a.s.
pinarcim cok cok gecmiş olsun tatlim tirnagin için ya..inşaAllahhh biran önce gecer gider yaaa..h.sonuda güzel gecmiş..valla iyi yapmişsin fazla sokmamakla..h.sonu cok sicakti..hakli millet denize gitmekte valla..
isilik herkeste var galiba..istersen 5 vakit duş aldir..gene oluyor ya..ben geceleri serrosun heryerini pudraliyorum..en iyi o oluyor..duş aldirmanin bi faydasi olmuyor..cocuk 5dak sonra gene yapiş yapiş oluyor..
neysem hatunlar ben kacayim..duami edeyim yatayim :) hepinizi tek tek sayicam inşaAllah totiklerle :) Rabbim nice kandillere ulaştirsin bizleri :) öptüm hepinizi canlarim a.s. mucksssssssss
canım Begüm dede var isilik boynunun altı saç dipleri ne yapsam geçmedi bebe yağı sürünce sanki biraz geçiyor gibi geldi bana ama sonra yine aynı bide pudrayı deneyim sıcaktan çok bunaldılar geceler çok zor uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?