2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim sen güçlü bir insansın kendini bu kadar salma hemen.herşey düzelir çünkü hepimiz gerçekten sıkıntılar yaşıyoruz ama kendimizi bırakrısak hayat daha çekilmz olur.bugün mübarek birgün lütfen karamsar düşünme.annende normal ama davranışları canım inan oda sırf rahatsızlığından dolayı öyle davranıyordur yoksa ne kadar çok ilgilendi şimdiye kadar sizinle.işlerde yetişir yaparsın yavaş yavaş..opuyorumnanaktan

Herkese iyi pazartesiler bacılar a.s.

Hayırlı kandiller diliyorum hepinize. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin bu hayırlı günde inşallah a.s.

Bizde Şile'den bu sabaha karşı geldik. Dün çok trafik oluyor diye sabah çıkalım dedik. Hava güzeldi ama deniz çok fenaydı. Zaten haftasonu 50.000 kişi gitmiş Şile'ye. Denizin pisliğini siz düşünün. Defdoş'u bile limanın en temiz yerinden 2 kere soktum ferahlasın diye. Sonra anneme bırakıp takıldık arkadaşlarla cumadan beri. Bu sabah da 5 gibi geldik eve. Eşim hemen duş alıp işe gitti. Bizde annemle uyuduk biraz daha. Kalktık kahvaltı, Defdoş'u yedir, çamaşır yıka as derken bu saat oldu. Az önce uyuttum Defdoş'u. Annem taze fasülye ayıklıyor. Çamaşırlar kurusunu ütü yapacağım. Bi posta da yıkanıyor. Onları da yarın hallederim artık.

Hani şu tırnağım batıyor diye kestirmiştim ya kızlar uzarken yine aynı oldu. Şu an da yine yara. Randevu aldım doktorumla görüştüm yarın gideceğim. Bu sefer tırnağın o batan kısmını tamamen matristen mi nerden kazıyacakmış. Ordan tırnak çıkmayacak bir daha. Ama bu sefer ki işlem dikişli falan uzun süren bişey olacak. Bi kaç gün yürüyemeyeceğim. Herşey üstüste geliyor valla :umursamaz: Allah beterinden saklasın ne diyeyim.

Bugünde hem kandil hemde görümcemin doğum günü. Akşam heralde kayınvalidemlere gideriz. Defdoş uyansın bi yerleri de sileyim. Offf fena da sıcak ya :1no2:

Hiçbişey yapacak keyfim de yok sıcaklar fena etkiliyor insanı kafamçokkarıştı

pınar canım hoşgeldin.ya havalar sıcakya insanlar kendini deniz kıyılarına atıyor.inan biz dün sabahtan gittik iğne atsak düşmücek bende selini denizde insan sayısı azalmaya başlayınca soktum yavrum denizide çok seviyor ama kalabalık olunca sokamıyorum geçmiş olsun tırmağın inş.düzelir bilirim çok fena bişey benim 2 yıl önce bütün tırnakalrımda olmuştu resmen iltihaptan yürüyemiyordum

filizcim geçmiş olsun canım.erkekler biz kadar ilgili değiller ne yazıkki.

pınar canım sanada geçmiş olsun inşallah geçer kısa sürede.

Sağolasın canım ya inşallah düzelir bakalım a.s.

Türkize 5 mama kaşığı tavuklu pilav yedirdim şu an takla atabilirim:lepi:

Hadi inşallah böyle devam kuzum a.s.

Sağolasın canım a.s.

Benim ki yarım saat emmese anne memeeee diye yakama yapışıyor canım ya. Öyle azaltarak yapmak mümkün olmayacak sanırım. Ya toptan keseceğim yada kendi bıraksın diye bekleyeceğim. Şu iştahı eski yerine gelsin bırakacağım inşallah a.s.

Olsun tatlım ya hazırlarsın çok yorma kendini bak sağlıkla gelsin kuzum inşallah a.s .

Bizimde hastalıklar bitmiyor canım ya geçicek inşallah. Defdoş'um iyi ya sıcaklardan perişan olmanın dışında iyi çok şükür. Ekleyeceğim en kısa zamanda resimleri inşallah a.s.

pınar canım geçmiş olsun allah iyiliğini versin bendede vardı reflü ama hamileyken ölüyordum biliyorsunuzu sürekli yanardı boğazım
ohh iyi eğlenmişsiniz kınada ne güzel..

Sağolasın canım ya işin ilginç tarafı midemle ilgili hiçbir sıkıntım yok çok şükür. Yanma falan hiç yok. O yüzden doktor reflü diyince şaşırdım direk. Geçicek inşallah ya a.s.

Ohhh harikasın valla a.s. Bende tatile gittim geldim 73'e düşmüşüm. Hamile kaldığım kiloya 1 kilo kaldı ama asıl amacım 65'e düşmek inşallah a.s.

Ohhhh ne güzel canım ya keyfne bak a.s.

Deniz berbattı canım ya ama onun dışında çok iyi vakit geçirdik iyi oldu valla a.s.

Bende son mesajlara baktım hiç ters bişey görmedim meraklandım. Demek silindi mesajlarda. Ay sıkıntı yapmasın ya sağlıkla geçirsin inşallah hamişliğini canım a.s.

Ay canım benim şimdiden kutlu olsun d.günün. İnşallah planların istediğin gibi gider de güzel vakit geçirirsin a.s.

canım gemiş olsun cabuucak atlatısırsın inş. ayy kınayada bayıldım moda oldu artık herkes yapıyo renk oldu valla :) sizede hayırlı yolculuklar canım..

Sağolasın canım. Valla yeni kınalar müthiş. Acaip eğlenceli ve kokik oluyor :)

Aaaa bence de yatağını falan kaldır iyice havalandır canım ya. Bide artık ev ilaçlanınca bişey yıkamana gerek kalmıyor. Çünkü sadece köşelere su gibi bişey sıkıyolar. 1 hafta o köşelere ıslak temizlik yapmıyorsun o kadar. kokusu falan hiçbişeyi yok. Bizim evi 5 dk'da yaptılardı geçenlerde a.s.

Pınarcım gecmıs olsun..
kınada cok eglenmısnız ne guzelll :))
defnecık nasıl?

Sağolasın canım benim. Defdoş'um da iyi çok şükür. Öksürüğü de kesildi keyfimiz yerinde. Sen nasılsın telaşlar bitmiş çok şükür. Zeynep kuzum nasıl?

Tedbirli davran bişeycik olmaz canım ya git sana da değiiklik olur a.s.

Kendi yemeklerinizden versen canım onları yiyor mu :uhm:

Canım o kabarık olayan kırmıızlıklardan Defdoş'da da var 2 gündür. Annem inatla isilik diyor ama bende 1-2 gün daha bekleyeceğim uzarsa bi göstereceğim a.s.

Senin de kandilin mübarek olsun canım a.s.

kandilinizde mübarek olsun allahım hepimizin dualarını kabul eylesin.

Sağolasın canıms enin de kandilin mübarek olsun a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Yaramazlıklar tam gaz desene a.s. Bende uzun süredir kendi yemeklerimizden veriyorum. Az tuzlu ve baharatsız yapıyorum ne olsa yiyor çok şükür. Pütürle ilgili hiç sorun yaşamadık biz. Ben çok küçükten beri eline bişeyler veriyordum ondan heralde. Birtek sebze çorbası yapacağım zaman ona özel yapıyorum. Geri kalan herşeyi bizimkilerden yiyor canım sende geç biran önce a.s.

Ay o browniye bizim sıpa da bayılıyor ya kaydirigubbakcemile3

Canım benim ya geçen telde konuşurken de söyledim bikaç ay idare edince inşallah normal düzeninize döndeceksiniz. Çocuklarda az daha büyüseler hiç sorun kalmayacak. Az daha sabır bacım ya. Bu zor günlerin elbet bi çıkışı olucak. Rabbim büyük. Bu mübarek günde dualarım senin için a.s.

Aynen bizim Defdoş'da su hastası canım ya. Hiç çıkmayacak bıraksan. Ama az sokabildim kuzumu. Artık ramazan önce bi kere daha gidersek o zaman bolca sokarım a.s.

Ayyy sorma ya tırnak fena birşey. İnşallah bu sefer kurtulacağım a.s.

Kuzum uyandı ben biraz onla ilgilenip çorbasını içireyim. Sonra da kuruyan çamaşırlarımı ütüleyeyim kızlar. Görüşürüz öptüm sizi a.s.

kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah hayırlı kandiller herkese

hastayım kızlar hiç halim yok başım ağrıyor burnum akıyor

birsencim hayattaki en önemli şey sağlık inan gerisi hiç önemli değil hayat okadar kısa ki takma bitanem hiçbirşeyi iki tane evladın var sağlıklı bundan daha güzel ne olabilir ki sen güçlü bir kadınsın tülayımın dediği gibi kocaman öptüm sıkma güzel canını

tülayımmmm bebeğimm nasılsın canım ev işi ne kadar stresliymiş öyle ya

pınarcım nasılsın canım

banucumm canım benim iyiyimm.evet ya stresli zor ama bir o kdarda güzel inşallah gönlünüze göre bulursunuz bir ev canım.prensesler nasıl iyiymi? gerçi telde konuştuk ama sanada çok geçmiş olsun canım.

herşeyin hakkında hayırlısı olsun tatlım inşallah gönlümüze göre bir ev buluruz inşallah tülaycım kızlarımda iyi sağol inşallah geçer biran önce hastalık çok zor yaa

bizde kızımla gezmeye gittik geldik
kuzuma tokalar aldım,1-2 eksiği vardı onları aldım
kendime yelpaze aldımmmmmmm oh ne rahatmış beeee
yemekleri yaptık kociş aradı geç gelecekmiş
hasta ziyaretine gidecekmiş
bende çamaşırlarımı katlar yemeğimi yerim birazdan
gelince yesin o da bekle bekle nereye kadar
akşamda ütüyü yaparım oh bitti
geçmişi okuyamadım zeynep kucağımda bu sıcakta su oldum resmen kayu izliyoruz netten bakarım bi ara
öpüyorum hepinizi

amanda masallah kayuda ızlerlermıs ana kıs ogul üçü bırarada:)
dıkkat et ozlem havalar cok kotu sende baya agırlasmışındır aman dıkkattt cnm sıcaklaraa
sanada ıyı kandıller cnm

ya kızlar dün girdim nete,vaktim de boldu. herkesten alıntıları yaptım.bi güzel cevapladım. tam göndericem pat pc kapandı!! neyse sonra bi daha yazdım hepsini üşenmeden. tam göndericem,pat yine gitti!! işte o zaman çıldırdım dandik bilgisayarı açmadım geri!!! o sebeplen kusuruma bakmayın artık(

bugünde kayınvalideler filan yoktu,tarsusa gittiler doktor kontrolüne. ben de arkadşımı çağırdım. okuldan öğretmen arkadaşım,onun annesigilin de evi var bizim yaylada. bu saate kadar oturduk. ohh bol bol dedikodu yaptık.:)) kısır poğaça filan yaptık,bide güzel yedik:))

kızlar,kaynımı işten çıkarmışlar. o da karısını almış yaylaya geliyormş şimdi. off yaa koloni halinde yaşayacaz artık burda kaldığımız günler( eski köy evlerindeki gibi. neyseki çocukları yok daha.( valla millet işten çıkmasına üzüldü,ben buraya gelmelerine üzüldüm!! zaten hiç sevmem kendisini, aynı evin içinde en az 2 hafta daha budayız. kocama yalvarıyorum nerdeyse ramazanı evimizde geçirelim diye, yok anacım,zaten anasını babasını yazdan yaza görüyormuş,bırakacakmışım torunlarını doya doya seveceklermiş!! ya iyi bir kavga yapacaz,ya da sesimi çıkarmayıp oturacam burda. off yaaa!! ev ev üstünde lmuyor. kendi evim olsa burda sesimi çıkarmayacam mis gibi serin,temiz çam havası. ama misafir gibiyiz burda herşey valizlerde deli oluyorum!!! offf offff!!
amma yazmışım ha,napim çok sinirleniyorum aklıma geldikçe(

Hayırlı Kandıller Arkadaslar,,,

Şöle bır üsten gecmısı okuyabıldım.Aksı bır durum yok anlasılan.Bızde annemlerdeydık.Az önce eve geldık.Erkekler uyudu bende bırazdan yatıcam.Bora dunden berı ıyı arkadaslar.Ağız yarası gectı cok şükür.Bırde bırcok bebışte kızarıklık varmıs.Borada da dağınık olarak var vucudunda ama ben sıcaklardan dıye dusunuyorum acıkcası.

Pınar gecmıs olsun canım.Hem ses hem tırnak ustuste gelmıs.Basıt bırseylerdır ınsallah kolayca atlatırsın.Haftasonuda super gecmıs ohh sefan olsun.

Tubacım dun dökturmus.Bebek ozlemım hıc yok tatlım.Bana kalsa bır tane yeter.Ama malum benım kocayı bılıyorsunuz.Mecbur bırtane daha olucak.1 sene sonraya hazırlıyorum kendımı yavastan.
Doğumgunun ıcınde bence sen takıl kafana gore yoksa bu oğlakla heyecanın ıcınde kalır gıder:))

Banucum ev arıyormussun ınsallah gönlune gore bulur yerlesırsın.Bızde de hafıften bı arayıs var ama kısmet bakalım.Şöle kucukte olsa bahcelı bır evım olsa baska bıesey ıstemem.

Bırsooooooo canım benım adet gergınlığı var ustunde sanırım.Annenı sen bızden daha ıyı tanıyorsun canım.Ama ınan kötu nıyetten yapmıyordur.Bız bıle cekemıyoruz bazen cocuklarımızı.Sen takma kafana bak en zor zamanları bıttı artık 1 sene daha sıkarsın dısını sonra daha rahat edersın.İnsallah evde satılır.Umutsuzluğa kapılma hemen.

Nurten böcekmı varmıs yaa.Allah Allah bırtek senımı yıyor bu hayvan.Tabı baktı fıstık gıbı kız.Saka ama ılaclar olmadı canım.Artık cok kolay o olay yıkaman fılan gerekmez hıcbırseyı.

Özlem canımmmm zaman ıyıce daraldı desene.Hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah.

Baska neler vardı kı acaba.Alıntı yapmayıncada unutuyorum ıste yaa.

hayirli geceler kizlar a.s.

kandiliniz mubarek olsun..Rabbim beratini alanlardan eylesin cümlemizi a.s.

birsencim sende kaldi aklim..lütfen sıkma canini bukadar..Rabbim büyük..elbet bi kapi kapanir bin kapi açilir..hiçbişeyi kafana takma..emin ol herkes hayatinin belli zamanlarinda gerek maddi gerek manevi sıkıntılar cekiyor..ama şükredecek şeylerimizin yaninda okadar küçük kaliyorlarki..oyuzden hiç sıkmaya degmez..elbet gececek bugunlerde..cok sukur sagliginiz yerinde..evinizde elbet satilacak..annenide cok takma..gülhanin dedigi gibi biz bile tahammul edemiyoruz...kayinvalidene gitmeden de tasarruf yapabilirsiniz belki..bilemiyorum suanki durumu tabi..ama insan istedimi herşeyi yapar..sen cok akilli becerikli bi hatunsun..ben eminimki bu durumlari cokta kolay aşarsin..biraz sabir tatlim..Rabbim bu gecenini hürmetine sizi hayirlisiyla feraha ulaştirsin inşaAllahhh a.s. eşime bi tebrik mesaji gelmişti azönce kandil için..bi ayet yaziodu..nedense okuyunca sen geldin aklima..yarin yazarim hangi ayet oldugunu..huzurla alakadardi..oyuzden herhalde sen geldin aklima..öyle mutsuzum felan yazinca cok üzüldüm ama gececek bunlarda ve sen gene bizim güleryüzlü birsomuz olcaksin tez zamandaaaa

gülhancim canim seneye düşünüyorsun he :) helal valla tatlim :) d.günü konusunda haklisin valla..adam hediye almayi bile düşünmüyormus..laptop almiş ya..kakaladim demiyor da hediye aldim diyor :) neyse mubarek gecede dedikodusunu yapmiyim kocamin :) iyi adamdir diyim :))

gülşahcim maşaAllah canim seni bukadar aktif görmek cok mutlu ediyor beni :) sanada bişey diyecektim dagildi kafam unuttum bak şimdi :)

özlemcim canim heyecan durumlari nasil :) yormuyorsun dimi kendini? ay saka maka bitirdin kiz koca 9 ayi :) hayirlisiyla saglikla al inşaAllah kucagina mehmetimizi a.s.

pinarcim cok cok gecmiş olsun tatlim tirnagin için ya..inşaAllahhh biran önce gecer gider yaaa..h.sonuda güzel gecmiş..valla iyi yapmişsin fazla sokmamakla..h.sonu cok sicakti..hakli millet denize gitmekte valla..

isilik herkeste var galiba..istersen 5 vakit duş aldir..gene oluyor ya..ben geceleri serrosun heryerini pudraliyorum..en iyi o oluyor..duş aldirmanin bi faydasi olmuyor..cocuk 5dak sonra gene yapiş yapiş oluyor..

neysem hatunlar ben kacayim..duami edeyim yatayim :) hepinizi tek tek sayicam inşaAllah totiklerle :) Rabbim nice kandillere ulaştirsin bizleri :) öptüm hepinizi canlarim a.s. mucksssssssss

Herkese Günaydın kızlar,yine işteyim( çok uykum var dün akşam Begüm koltuktan düştü alnı oyuncağına çarptı çizildi 5dk sonrada kapıya kafasını çarptı kocaman bir şişlik ve morartı aynı yeri bu ikinci vuruşu kuzucum çok ağladı,düşe kalka bir akşam geçirdik:)

doğru diyorsunuz kızlar artık tamamiyle başlamamız gerekiyor ara ara ne bulursam veriyorum işine geleni öyle güzel yiyorki cadı.

günaydın bacılarrr
aaaaaaaaaaaaa nazar deydıreceksınız bana yahuuuu:)aktıf olsan suc,olmasan nerdesınhihoyyyt

gulhancım ınsallah kalbıne gore bı eve tasınırsın ınsanın kendı evı gıbısı yok ben hala bu eve alısamasamda sonucta kendı evımız olması mutlu edıyo benı ayy daha mevlud okutamadım ev konuusu acılınca mahcup hıssedıyorum kendımı ramazandan sonra acıl mevlud sarttt.bora içinde sevındım hasta olmasınlar ya hep yuzlerı gulsun ınsallah
ıkıncı düşünüyomuşsun ıyı cesaret valla bende olsa ıkısı bır buyusun dıyorum bazen ama ılk 6ay gozumu cok korkutuyo cesaret edemem 2 3 yıl daha inşallah hayırlısı bacım

tugbacım allah dualarını kabul eder ınsallah saolasın canım.

aysecım bırak akışına canım keyıf almaya bak eşinlede kapışma bırak doysun oda anasına babasına

semracım gunaydın gecmıs olsun canım

bızım kırmızı noktalar sönmüş dun bıraz bakalım bugun ne olcakk
saolsun duru dun gece 1,30da uyudu sabah 8de kalktı sürünerek işe geldım havada cok sıcakkkk
mevlam hamılelere,yatan hastalara bıde bebeişlere kolaylık versın inşallahhh
benden bukadar bırazda iş yapalım gorusuruss....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…