merhaba kzlar tubiş bak seni duydum biraz daha iyi kalktım bu sabah
aksam eltime gittik iyi geldi çocuklar ne hikmetse çok kudurmadı orada
gerçi eltim toplamış herşeyi rahat etsinler diye
bende dün 3 saat ütü yaptım eltimlere gitmeden parka götürecektik ama geç kaldk mecburen
minübüsle gittik...allahtan eltimlerin kapısının önünde alan var kapıyı kapatınca çocuklar rahatca top oynadı orada.....biraz enerji attılar....sonra yemeği rahat yedik...iki amcası oynadı onlarla...
bize çok saldırmadılar sanırım iyi geldi bu bana......dün gündüzden alişinin kulağının arkasını kızarmş gördüm...eltimlerdede bişey olmaz dediler...ama gece içim rahat etmedi küçük kaynımda araba vardı aldı babası götürü cerrahpaşaya.....ilacı yarım kestiğimiz için boğaz enfeksiyonu ilerlemiş az kalsn kulağa vuracakmış...3 iğne vermişler antibiyotik ...gece bile bikere ağladı demek çocuğun canı yanıyormuş..nasl kızdım kendime bide gündüz çok ağlıyordu ondanmış..bende bağırıyordum çocuğa....offff yaaa salağım işte...sanırm dişde elecek ömer diş konusunda solladı alişi 4 azı dişinide çıkardı...köpek dişi geliyor...alişinde azıları beyaz olmuş şişmiş....
tubişşşş güle güle git...
ceren öle kalabalık zor ya....eve kaçınnnnnnnnnn
bigudi emrivakileri hiç sevmeme neyseki çokda yaplmaz bana
güle güle git cnm iyi tatiller
esen sende güle güle git cnm iyi eylenin hak ettiniz valla koca kış çalıştın.
özlemciğim sen nasılsn güve olur cnm benime bi bakliyatım böceklenmişti amannn uyuz bişii
kızlar bu arada kaynamam onlarda kalma işi için bana gayet iyi davranıyor...
gelin çocukları bizim bahçeye indiririz..hem sen evde tek bakamazsın baksana durmuyolar vs.vs.hem toplanırsız ..bu arada iki oğluna para vermiş 3 oğlunada para hazrlıyormuş....en son size vereceğim dedi...bende verme dedim kaynamama hayır dedi ayıramam dedi...senin takın gitti dedi..onu alsın yerine sen genç kadınsın takacaksın dedi...
bakalım pek hevesli geleceğiz diye evde yanlız canım skılıyordu iyi olacak diyor....
anladığım kadari ile herkes sevyesini korursa bu iş olacak gibi :)alışırmışz biz böle yaşarmışız ne gülerim :))
neyse kuzuma ilaç vereyim evi temizleyeceğim bugün çok öptüm sizleri
Bende Ankarada Gaziosmanpaşada oturuyordum,şimdi İstanbuldayız cnm...Göksu parkını bilirim giderdik piknik yapmaya...bende kızla uğraşıp duruyorum yaa ... eryaman 2. etapta oturuyorum güzel yerleşim yeri hatırlarsan göksu parkı var onun hemen yanında.. şimdi nerde oturuyorsun?
anlaşıldı sen komplesini atman lazım,dantellilerin kaydirigubbakcemile3bide günlük raporumu vereyim de öyle gideyim:))
bugün misafirimiz vardı. bi kadının 6 yaşında ikiz torunları var. anam benim azgın oğlan iki kızı da sindirdi,köşeye oturttu!! bi ısırıyor ki, koparıyor resmen!! babasını bi ısırdı bugün,kanattı sıpa! nasıl vazgeçirecez bilmiyorum ya kızlar akıl verin bana nolur ya!!!
bizim hafta sonu planları da yattı. mersinde gidecek olduğumuz arkadaşların düğünleri varmış. annemgil de beypazarı'na gidiyorlarmış. off ya kaldık gene burda!!(
kaynanama söyledik bugün 26 ağustosta Özayın sınavları başlıyor,15-20si gibi gideriz diye. gözlerini ayırdı kadın yaa,niye o kadar erken gidiyormuşuz efendim,bari 23'üne kadar filan kalsaymışız!! bende evimizi özledik dedim ya, son anda Özay'ın aklını çeler diye korkuyorum( benimki süt kuzusu da birazcık!!
neyse kızlar iyi geceler hepinize.
çok sağol cnm... a.s.selam kızlar be yie bu saatte geldim.Geçmişe bi bakamadım ama dünden aklımda kalanları yazıcam uuttuklarım kusura bakmasın
Cerencim koloni halide çok zor eşinde kuzuysa işi dahada bi zor Allah kolaylık versin.sen yinede yaylanın tadını çıkar boşver onları arada kaynana dantelli taytı göster çıldırsın bence
Pınarcım çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşir ayağın
Mutaharam haftaya müsait olursam bi terslik olmazsa buluşalım bigü gerçekten
İlgi canım hayırlısı olsun 2+1 farketmez ama bence 3+1 bulun derim çocuklara oda şart gerçekten bide sende 2 tane ama bütçede önemli tabi
Dırımcım Allah kolaylık versin canım işallah herşey düzelir bir an önce rahata kavuşursun
Ferdacım çok geçmiş olsun canım sanada ya bide iş çıkmış başına
Özlemcim sende rahat ol canım doğum yaklaştı zaten bide Babanda inşallah daha iyi olur.
KNK Defne nasıl sizin keyifler iyi sanırım
Hülya da en son iyiydi fotoları merak ediyorum ama
Esen canım sen düzeni oturttun süpersin valla
Nurran dolap işi istediği gibi olur inşallah sıkma canını.
Bigudicim nasılsın canım
başka unuttuğum varmıki öpüyorum herkesi
yok kız ne hamaratlığı ,ancak onları yapabildim işte..günaydin hatunlar a.s.
gene kargalarla birlikte kalktik..5'te!! hatta 4.30da..uyumadi cadi bi türlü geri..sanirim 4.azi geliyor..bende koydum bahcesine yattim valla..şimdide hanimefendi uyuyor ben kalktim..heh duydu sanki söyledigimide uyandi :))))
bugun adalara gidiyoruz annemlerle inşaAllah :) oyuzden erken kalktim bende..aksamada kaynim gelecekmiş..ortaliği toplayayip cikayim evden..yemegimide ayarliyim..ay okadar erken yattim ama hala uykum var ya..bu yat kalk olayi mahfediyor beni..diş öncesi sendromu :)
esencim rizoma gidiyorsunuz he :) cok sevindim..inşaAllah sizde zevk alirsiniz bizim gibi :) aklimdayken söyliyim..ahsen için odaya takilcak sinek ilaci almayi unutma..malum cok yeşil bi yer..ben rahat etmiştim epey :) iyi tatiller canim..kac gün kalcaksiniz? resimleri bekleyelim ona göre :))
gülşahcim sizde gidiyormussunuz :) sizi cadilar catlatacaksiniz bizi esenle he :) napalim kader diyip boynumuzu bükücez artik :) iyi tatiller canim..inşaAllah bolca dinlenirsiniz a.s. resimler için söyledigine cok güldüm :) ya ben aglasin diye islatmadim onu..evde cok hosuna gidiyor..uykuda bastirmişti onu iyice..bide üstüne islatinca sacini yüzünü basti cigliği :) bu hülyada hep o aralarda cekmiş be :))) benim kiz itiraf edeyim baba kilikli birazyani sadece bu huyu benziyor yoksa hepsi bana benziyor :))) sözün özü gülmüyor pek dişarda :)
nurancim hoşgeldin tatlim..ay buzdolabi işi kötü olmus valla ya..adamlar hakli ama gercekten cikmiyor koku..bekarken annemler hacca gitmişti..bende köpegin kemigini unutmustum dolapta..bide güzel fişini cekmiştim..ay 2 gün sonra eve bi indim bi koku var :) olmaz böyle bişey..sil sil cikmadi..sonra annem geldi..o da koku gidericilerle sildi olmadi..kokulu şeylerle sildi bu sefer onun kokusu kaldiherşey deterjanli gibi koktu bu sefer :)))) bizde sonunda degişmiştik :) boşver cana gelecegine mala gelsin..sadakaniz olsun diyelim..üzme sende tatli canini..taksitle maksitle alinir elbet..
birsencim o mutsuzluguna baslicam ama az kaldi he..topla kiz kendini bakayim :) hiç yakişmiyor sana bu haller :) kayinvaliden de bişi bekleme artik..yaptiginda amenna,yapmayincada zaten bişi beklemiyordun olurüzülmessin,sinirlenmessin enazindan..
ferdacim hamarat hatunum..ohh camlar silinmiş pazi dolmalari yapilmiş :) helal valla kiz :)
papatya hoşgeldin canim tekrar a.s.
özlemcim sakiz cigniyor zeynebim he :))) kuzum benim yaaa :) serra nerde sakiz cignicek be :) ödü kopuyor kati bişey vercem diye :)))) sakizda kusmasi için çok ideal bişey :)
esracim hayirlisi inşaAllah a.s. bakalim hele bi hafta görünsün :) ozaman belli olur inşaAllah..ya bu senin kiz ciddi gec yatiyor yaa..serra 11de yatinca bile bana sinir basiyor,siz nasil tahammul ediyorsunuz yahu? gerci 11de kalkiyormus..serros 6da kalkiyor genelde..işte bugunkü gibi bazen 4te de kalkabiliyor :)
ay daha ne dicektim unuttum ya..gidip cantami hazirliyim ortaliği topliyim..9gibi cikmam lazim..öptümmmmm hepiniziii a.s.
çok kibar hatunsun nemelazım,eşine kibarca söylemlerin öldürüyo kız beni,bravo valla ben höyytt yapıyorum genelde.Sen tatile çıkacaksın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani,ne işleri var şimdi sende hey yarabbim..gunaydın ozlemcım tugbacım esracım esencıma.s.
tugba ada keyfı yapıcakmışınn sefan bol olsun sekerımmm...bu yaz bı gıdemedım bende her hafta planladım ama denk gelmedı sıze ıyı eglencelerrr...
aysee başa gelen cekelır bacım tadını cıkarmaya bak oğluşunla oyna bol bol takma dıgerlerınııı
yaşlanıyorum artık galıba unuttum kıme ne yazıcagımı
bende dun aksam bı hevesle cıktım işten vıaporta gıdıcez eksıkleırmı almaya yolda gorumcem bı aradıkı dıger gorumcemler gelıyorlmus bozuldum tabıı bu emırvakıler gerer benı
eşimede bunu anlattım kıbarca nekadar anladı bılmıyorum ama ne var canım bunda gelsınler dedı sonuc olarakkk :))
neysee buaksam artık valız hazırlarım
buara cok gergınım bendee hayırlısı bakalım
a.s.
cnm benimde elbise dolabımda bişeyde delik çıktı acayip korktum başka bişeyde yok ama eczanelerde tabletler var çok işe yarıyoo al derim..
evi süpürdük geldik bizde
ya kızlar benim evde güve oldu yaaaa
mısır unu vardı çok kullanmam kurtlanmış
baya olmuş farketmeyeli,tek tük güve görmüştü bulamamıştım nerden olduğunu bulunca bütün kapları yıkadım her yer kurt olmuş sinirim bozuldu resmen
tamam dedim bitti daha yok
2-3 gündür her yer güve yaaaaa
bakıyorum bi yerde bişey yok koza halinde olanları falan da aldım
el.süpürgeye çekiyorum valla gördükçe
nasıl gidecek bunlar benden yaaaaa
titizlendikçe pislikler beni buluyo offf
ohh keyfin yerine gelmiş sevindim valla cnm,merhaba kzlar tubiş bak seni duydum biraz daha iyi kalktım bu sabah
aksam eltime gittik iyi geldi çocuklar ne hikmetse çok kudurmadı orada
gerçi eltim toplamış herşeyi rahat etsinler diye
bende dün 3 saat ütü yaptım eltimlere gitmeden parka götürecektik ama geç kaldk mecburen
minübüsle gittik...allahtan eltimlerin kapısının önünde alan var kapıyı kapatınca çocuklar rahatca top oynadı orada.....biraz enerji attılar....sonra yemeği rahat yedik...iki amcası oynadı onlarla...
bize çok saldırmadılar sanırım iyi geldi bu bana......dün gündüzden alişinin kulağının arkasını kızarmş gördüm...eltimlerdede bişey olmaz dediler...ama gece içim rahat etmedi küçük kaynımda araba vardı aldı babası götürü cerrahpaşaya.....ilacı yarım kestiğimiz için boğaz enfeksiyonu ilerlemiş az kalsn kulağa vuracakmış...3 iğne vermişler antibiyotik ...gece bile bikere ağladı demek çocuğun canı yanıyormuş..nasl kızdım kendime bide gündüz çok ağlıyordu ondanmış..bende bağırıyordum çocuğa....offff yaaa salağım işte...sanırm dişde elecek ömer diş konusunda solladı alişi 4 azı dişinide çıkardı...köpek dişi geliyor...alişinde azıları beyaz olmuş şişmiş....
tubişşşş güle güle git...
ceren öle kalabalık zor ya....eve kaçınnnnnnnnnn
bigudi emrivakileri hiç sevmeme neyseki çokda yaplmaz bana
güle güle git cnm iyi tatiller
esen sende güle güle git cnm iyi eylenin hak ettiniz valla koca kış çalıştın.
özlemciğim sen nasılsn güve olur cnm benime bi bakliyatım böceklenmişti amannn uyuz bişii
kızlar bu arada kaynamam onlarda kalma işi için bana gayet iyi davranıyor...
gelin çocukları bizim bahçeye indiririz..hem sen evde tek bakamazsın baksana durmuyolar vs.vs.hem toplanırsız ..bu arada iki oğluna para vermiş 3 oğlunada para hazrlıyormuş....en son size vereceğim dedi...bende verme dedim kaynamama hayır dedi ayıramam dedi...senin takın gitti dedi..onu alsın yerine sen genç kadınsın takacaksın dedi...
bakalım pek hevesli geleceğiz diye evde yanlız canım skılıyordu iyi olacak diyor....
anladığım kadari ile herkes sevyesini korursa bu iş olacak gibi :)alışırmışz biz böle yaşarmışız ne gülerim :))
neyse kuzuma ilaç vereyim evi temizleyeceğim bugün çok öptüm sizleri
gulşahh hemen atıyorum tel.ımı ozelden sende yazar mısın bana..
ızmıre gelıomussun ne kadar kalacaksın?
gorusmeyı cok ısterım cnm
cnm bizde seni özledik,nerde bizim yaramaz?ne günlerdi dimi ama,neyseki geçti,kolay gelsin sana cnm..arada uğra yine..Slmmm kızlarrrr opuyorumnanaktan
nasılsınızzzzzzzz...hepinizi cok ozledımmm...bı an once kış gelsede sole uzun uzaa yazısabılsemm konusabılsemmmm....nasılsınız canlar ya umarım herkezler ıyıdır bı yaramazlık ytoktur...kuzucuklar nasıll buyuduler yaaaa....zaman nasılda hızlı gecıyoo demi
...ben youn tempoda calışıorum kızlar..bodruma sürü gibi insan akıyo valla ...izin bıle yok yanı hemen hemen hergun işteyim.ew yağız iş başka hiçbişeye zaman kalmıyo..kuafore bıle zor gıdıorum yani...öte yandan yağız duzene gırdı cok şukur.yasından sonra değişti.uykusu duzene gırdı tabı bızımda hayatımız
ote yandan yagızın azı dişlerı gelıyo buaralar 5 diş birden cıkartıyo..bıraz huzursuzlandı bıkac gun sukur onuda atlattık....cok hareketli bi çocuk oldu yagız paşa hiç dur durak bılmıyo hınzır...bırda hasereki sormayın kızlar....hepınızı cok coookkk opuorum kuzucuklarla ....kendınıze ve beblere ıyı bakın emiiiopuyorumnanaktan
heyy kızlar bende liseyi İzmirde okudum...bu arada ben senın ızmır de okudugunu bılmıyordumm
heyy kızlar bende liseyi İzmirde okudum...
bu arada ben senın ızmır de okudugunu bılmıyordumm
:) valla yasadıgım yer diye soylemıyorum ızmır ın ustune sehır tanımamm :)))
Kızlar ben size bişey sorucaktım doktor bizi 15.ayda aşıya çağırmıştı,su çiçeği aşısı dimi bu?Biz hala gidemedik,inşallah yarın gideriz,nasıl oluyo ateş filan yapıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?