2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydı kızlar nasılsınız bugün?Ya be face e giremiyorum anlayan var mı?Bağlantı sıfırlandı diyor nedemek?

selam kızlarrrr
esen ıyı tatıller canım

esra anlamadım bende nıye öle dedıgını tugba gelır bugun herhalde o daha ıyı anlar yardımcı olur sanadaa

bızım yolculuk yarın sabaha kaldı cunku ben hazırlanamadım görümcemlerı bu sabah gonderdık esımde gece cıkmak ıstemıyo derken yarın sabah erkenden cıkarıs yolaa inşallah duruyu hasta etmeden dönerıs hepımızden cok duruya cok ıyı gelıcek bu 1 hafta
dönüncede evımı bı elden gecırmem lazım her yer her yerdee
ramazanda geldı eskı evde davulcu falan gecıyodu ordan. orayı cok ozluyorum laf aramızdaaa
karnımda acıktı bı turluyayım gorusurusss

selam kızlar ayy bütün gece sıcaktan uyuyamadım kudurdum resmen
dün kaynanamlardaydık sinirlerim bozuldu yaa nasıl bir aile içlerinde bile anlaşamamışlar bana laf söylüyorlar şimdi anlatsam sayfalar yetmez valla burnumdan geldi haa ama oh ettim buzdolabını aldılar nihayet bugun geldi evdende su pis koku cıksın hayırlısıyla
yarın gene baga gitmeyi düşünüyorum hava cok sıcak

yaaa kıızlar size bişi sorcam ben korunma yolu olarak hap içiyorum gecen hapın saatini 2 saat gecirmişin ve gecen 2 saattede kocamla birlikte olduk sonra hapı içtim sizce bişi olmusmudurrr

ii tatiller esencimmm

selam canımmm nasılsın
son günler artık nasıl hissediyorsun kendini bittimi hazırlıklarr
sıkıntılıyım biraz nuran hem heyecan var hemde korku nasıl olacak diye
zeynebin odasını ayırmıştım 7.aydan beri sadece bi kaç kere gidip amam veriyordum geçen hastalanınca 2 hafta bizle yattı şimdi bensiz uyumuyo gece gündüz illa sarıp uyuyacak böyle olunca yeni bebek gelince ne olur bilmem bu biraz cnmı sıkıyor ne yapsam bilmiyorum
daha beşik alıcaz hastane çantam hazır değil
sağolsun eşim anası gelince ona 5 kuruş ödetmedi umreye gitti bizim kayınvalide şimdi maddi olarak bii zorluyo beşiğ bile nasıl alıcaz diyo
geçen markete gittik alışveriş yapmadım sadece 2 paket bez mehmet beye de aldık artık
2 paket ıslak mendil,bi emzik,zeynebe 2 paket mama,bi de çorap ladım kendime 100 tl tuttu inanamadım nasıl kalkıcaz altından bilmiyorum
canım çok sıkılıyo artık ama bakalım
bana hesaplı harca diyo aldığım hiç bişey yokki sigaram da yok
alırsam gerekli şeyleri alıyorum bilmiyorum valla tam yarama tuz bastın

cnm güle güle kullan yeni buzdolabını çok sevindim
yok kız bişey olmaz
aklınıza gelince için diyolarya unutunca

gülşahcım iyi yolculuklar cnm,geç olsunda güç olmasın ne yapalım
görümcenlerin düşüncesizliği siz yola gideceksiniz biz gidelim yok baksana bugün gitmişlerklava:

merhaba, size bir şey danışmak istiyorum, İndirimden oğluma gelecek yaz için ayakkabı alacağım da sizinkiler kaç numara giyiyor acaba? benimki de mayıs doğumlu..

özlemcim iyiyim tatlım sen nasılsın meleklerin nasıl az kaldı hayırlısıyla bebişini kucağına almana:)))) çok sıcak tatlım ya

selam güzel mayıs anneleri.
uzun zamandır giremiyorum. umarım hepiniz ve kuzucuklarınız iyisinizdir.
biz haziranın ilk haftasından beri erdek'te annemlerin yazlığında kalıyoruz. eşim de bir ay izin kullandı döndü.
şimdi hafta sonları geliyor.burada günlerimiz dolu dolu geçiyor. ramazanı da geçirip öyle dönücem evime. ceylin'le hergün denize giriyoruz. benim kız su perisi oldu, bayılıyor denize. kızımın azı dişleri ve köpek dişleri çıktı. allaha şükür rahat çıkardı. hiç rahatsızlık vermedi.
kızlar yürümeyen bebiş kaldı mı mayıs kuzularından? ceylin hala bir kaç adım atabiliyor. tam anlamıyla yürüyor diyemem. buradaki doktorda çok kilolu ondan diyor. 14 kg ve 83 cm oldu tombişim maşallah.
hepinizi öpüyorum tabiki meleklerinizi de. fırsat bulunca yine girerim inşallah....

maşallahh ceylınee oo opmeye doyamaz ınsan onuuu maşallahh ama dıkkat et annesı fazla kıloda ıyı degıl abur cubur vermemeye calıs bencee

sevgılı bacılarrr
ben ufaktan toparlanayım opuyorum hepınızı bızı özleyın olurmuubayanssulusmilebayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…