2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar ben temizlik yapıyorum halılarım geldi akşamada misafirim var daha pasta börek yapıcam öptüm herkesi

ohh tertemiz yapmışındır evi,ne güzel ,benim eve gidince hiç birşey yapmak içimden gelmiyor ev aldı başını gidiyor,nezaman yapıcam bilmiyorummafoldumben

ferdacım seline yuaptırdım ben hem aynı gün suçiçeği hem hepatit a ateş olmadı hiç.yeğenimde olmamıştı.inşallah olmaz.

semra cnaım 12.ayda sağlık ocağında karma aşı yapıldı.12-15 ay arası su çiçeğini yaptırdık.18 ay yine sağlık ocağına gidicez aşı için.

iyi tatiller cnm,kızının yeni resimlerini koy da bi görelim olmazmı??

ederiz cnm ederiz inşalalh..
bizide kontrolemi çağırmıştı aşımı yapacaktı hatırlayamadım,pazartesi gidicez zbiz bakalım öğreniriz artık...

çok canım sıkkın çoooooook
Ahsen bi dakika eteğimden ayrılmıyor
eşime de sinirliyim madem yeni bir iş yeri açacaksın bari yazın başında gidelim tatile di mi ama şimdi ha bugün ha yarın diyor bende belirsizliklerden hoşlanmıyorum hiç gitmiycem o olacak
eşim tamam işte cuma gidicez diyor ama kafamızda binbir soru işaretiyle gitmek istemiyorum poffffffffff çok sıkılıyorum heeeeeeeeeee

Esen canım erkeklerin geneli böyle işte vurdumduymaz.sıkma canını tamam belirsizlik iyi dğeil ama yinede gidersiniz bence yarın cuma zaten:) bizdede zynıd ert var görümcemler yeni evlendi onlarda bizim 1 haftalık tatilimize katılacaklar beraber olursak iyi vakir geçer dediler bende tamam dedim ama tarihi onlar ayarlıcak bende eşime kızıyorum ya gitmezlerse nolcak niye bağlıyız diye tamam tamam gitcez niye bu kadar dert ediyorsunki diyip duruyor habire(( bizimde muaallakta şu anda

slm kızlar soıhebetteee.....bende temizlikteyim oturma odasının koltuklarını değiştiridim çocukşlar 3 saat uyudu...yoğurt yediler...şimdi yatak odasını silip süpüreceğim toz alacağım...

sonra mutfak ve çcouk odası sonrası yemek faslı öptüm sizleriii

tülaycım merhaba tatlım nasılsın yoğundum canım ya patron burada ev işine hala karar veremedik eşim çok kararsız hayırlısı bakalım

kızlar ben annemlere gidiyorum,yarın eşim nöbetçi pazartesi kontrolüm var,bi kaç gün dinleneyim,nete giremeyebilirim ama belli de olmaz haberiniz olsun dedim öptüm hepinizi

merhaba ben aranıza yeni katıldım 15 aylık esin isminde dünya tatlısı bir kızım var.AMA sürekli hasta olan hassas bir kızım var. Bir hafftadır öksürük aşırı derecede burun akması iştahsızlık ne yapacağımı ne yedirceğimi bilmiyoruım.. aranızda bebeği bu şekilde hasta olan varmı?

tülaycım merhaba tatlım nasılsın yoğundum canım ya patron burada ev işine hala karar veremedik eşim çok kararsız hayırlısı bakalım

CANIM MERHABA.EVET HAYIRLISI OLSUN KARARSIZSADA VAZGEÇSİN ONLARADA SÖYLESİNKİ ÇÜNKÜ BAŞKA MÜŞTERİLERDE VAR ELLERİNDE TUTMASINLAR BOŞUNA.ÇÜNKÜ 1 KERE ALCAKSINIZ İYİ DÜŞÜNMENİZ LAZIM.opuyorumnanaktan

hülya cnaımya mesai bitti ama her çocuğun bağışıklık sistemi farklı o yüzden takip et bence hangi durumlarda hasta oluyor ne bileyim belki dışarı çıktığınızda belki yediği bişeyden.ama dişlerde zorluyor olabilir.yaron konuşuruz yine iyi akşamalr..

herkese ii geceler kızlar en son geçen cumrtesi-pazar girebilmiştim sanırım ancak fırsat buldum inanın. akşamları yemekti bulaşıktı berkeydi derken hooppp saat 12 oluyor bende yatıyorum malesef ..
berkeyi uyuttumda bende yatacaktım aslında ama bi girip bakayım dedim çok merak ediyorum buraya giremeyince sizleri geçmişe biraz gözatabildim..

ayşecim sıkılmış umarım biran önce dönersin canım..

pınarcım ameliyat olmuş geçmiş olsun canım..

birsencim takma kafanı ne yapalım annen işte yapacak birşey yok malesef..

tülaycım bebiş düşünüyormuş hayırlısı olsun..

banucum ev içinde sıkma canını kısmetinde ne vara o olur inşallah allah gönlüne göre versin..

gülşahla fulya buluşuyormuş ohh ne güzel iyi gezmeler..

ferdacım evinize hırsız girmiş canım çok üzüldüm allah beterinden saklasın..

kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum ama aklımda bunlar kaldı çok uykum geldi kusuruma bakmayın yarın girmeye çalışırım yine yoksa cumartesi sabahtan burdayım zaten hepinizi öptüm..
kuzularada sizlere de iyi uykular..

sağol cnm bakalım pazartesi gidicez bizde..
sıkılma cnm yaa daha var gidersiniz bence sen hazırlanda ne olur ne olmaz...
ay cnm ya çok sağol hemen sorucam şimdi annemlere giderkenopuyorumnanaktan
rica ederim.

hoşgeldin cnm aramıza,benim adım ferda oğlum dağhan 14 aylık 14 mayıs doğumlu,kızın anne sütü aldımı?bağışıklık sistemi mi zayıf acaba??

zeynep de aynı cnm ya,ne yapacağımı şaşırdım
eşinde iş yapmış yani esen
ah bu erkeklerrrr
kolay gelsin cnm
hoşgeldin cnm
havalar çok sıcak ondandır belki
bağışıklık sistemini güçlendirsen balık yağı falan belki faydası our
dr.una bir sor istersen hülya
kıs ozlem arada gezerken dogurmayasın haber ver bıze olur yaa yıgenımız erken gelmeye kalkarrr:))

ayy valla doğru söylüyorsun,çantam bile tam hazır değil,bir iki eksik kaldı neyse alırlar bişey olursa artık,babamlar almaya geldi cnm hazır araba vraken gideyim dedim bende
zeynep annemi görünce beni unutuyo bende dinleniyorum çok iyi geliyo valla
doğum yaptığım zman mutlaka birini,ze msj atarım cnm gece gündüz haberiniz oluropuyorumnanaktan

ben sabah gidiyorum kızlar 5-6 gün kalırız sanırım gelince görüşürüz öptüm hepinizi

Günaydın kızlar...!!!
Bugün cuma çok mutlutyum hayırlısıyla akşam olsada eve gitsem ya bu hafta çok zor geldi çalışmak

Çok sağol canım:1hug: ya ama sağlık ocağının söylemesi gerekmiyor mu? aşı kartınada kasımda gelin yazmış,ayy nasıl sinir oldum şimdi çocuğa aşı yaptırmayacaktım sağlık ocağına gitmem lazım niye söylemiyorlar

sağol canım ben biraz resim koymakta zorlanıyorum daha doğrusu beceremiyrum, çok uğraştırıyor ama en kısa zamanda tekrar deneyeceğim:)

ben sabah gidiyorum kızlar 5-6 gün kalırız sanırım gelince görüşürüz öptüm hepinizi

İyi yolculuklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…