günaydın arkadaşlar ben temizlik yapıyorum halılarım geldi akşamada misafirim var daha pasta börek yapıcam öptüm herkesi
iyi tatiller cnm,kızının yeni resimlerini koy da bi görelim olmazmı??Merhaba kızlar nasılsınız? Ay bu hafta çok uzun geldi hayırlısıyla bir bitse haftaya izne çıkıyorum kısmetse ablamlarla tekirdağa gidicez ama haftayada regl olucam(( ilaç almakta istemiyorum ama ben deniz aşığı olarak girmeden hiç duramam,kızla bu sefere nasılolucak hiç bilmiyorum,oteldeki havuzdan gözü mikrop kapmıştı hala tam anlamıyla düzelmedi bugün gene doktordaydı,tam düzeldi diyoruz gene çapak yapıyor eller hep gözünde off gene damla vermiş,birde denizde mikrop kaparsa napıcam bilemiyorum ama bir hafta evde durmak istemiyorum (
ferda nasılsa döndün tatılden hafta sonları telefi ederıs canım
bızi agustos 14de cagırdı doktor ama aşı varmı bılmıyorum..bıde 18ayda aşı var demıstı ama nezaman ne yapacak bılmıyorum?
fulyacım ben sakaryada okudum ev arkadasım ızmırlıydı...gecen aralıkta dugunune geldık sımdıde zıyareteee:)
..
cnm benimde elbise dolabımda bişeyde delik çıktı acayip korktum başka bişeyde yok ama eczanelerde tabletler var çok işe yarıyoo al derim..
...
tülaycım merhaba tatlım nasılsın yoğundum canım ya patron burada ev işine hala karar veremedik eşim çok kararsız hayırlısı bakalım
Hulya canım hoşgeldin.belki havalrdan dolayıdır canım çok geçmiş olsun.
sağol cnm bakalım pazartesi gidicez bizde..ferdacım seline yuaptırdım ben hem aynı gün suçiçeği hem hepatit a ateş olmadı hiç.yeğenimde olmamıştı.inşallah olmaz.
semra cnaım 12.ayda sağlık ocağında karma aşı yapıldı.12-15 ay arası su çiçeğini yaptırdık.18 ay yine sağlık ocağına gidicez aşı için.
sıkılma cnm yaa daha var gidersiniz bence sen hazırlanda ne olur ne olmaz...çok canım sıkkın çoooooook
Ahsen bi dakika eteğimden ayrılmıyor
eşime de sinirliyim madem yeni bir iş yeri açacaksın bari yazın başında gidelim tatile di mi ama şimdi ha bugün ha yarın diyor bende belirsizliklerden hoşlanmıyorum hiç gitmiycem o olacak
eşim tamam işte cuma gidicez diyor ama kafamızda binbir soru işaretiyle gitmek istemiyorum poffffffffff çok sıkılıyorum heeeeeeeeeee
rica ederim.ay cnm ya çok sağol hemen sorucam şimdi annemlere giderkenopuyorumnanaktan
merhaba ben aranıza yeni katıldım 15 aylık esin isminde dünya tatlısı bir kızım var.AMA sürekli hasta olan hassas bir kızım var. Bir hafftadır öksürük aşırı derecede burun akması iştahsızlık ne yapacağımı ne yedirceğimi bilmiyoruım.. aranızda bebeği bu şekilde hasta olan varmı?
zeynep de aynı cnm ya,ne yapacağımı şaşırdımçok canım sıkkın çoooooook
Ahsen bi dakika eteğimden ayrılmıyor
eşime de sinirliyim madem yeni bir iş yeri açacaksın bari yazın başında gidelim tatile di mi ama şimdi ha bugün ha yarın diyor bende belirsizliklerden hoşlanmıyorum hiç gitmiycem o olacak
eşim tamam işte cuma gidicez diyor ama kafamızda binbir soru işaretiyle gitmek istemiyorum poffffffffff çok sıkılıyorum heeeeeeeeeee
kolay gelsin cnmslm kızlar soıhebetteee.....bende temizlikteyim oturma odasının koltuklarını değiştiridim çocukşlar 3 saat uyudu...yoğurt yediler...şimdi yatak odasını silip süpüreceğim toz alacağım...
sonra mutfak ve çcouk odası sonrası yemek faslı öptüm sizleriii
hoşgeldin cnmmerhaba ben aranıza yeni katıldım 15 aylık esin isminde dünya tatlısı bir kızım var.AMA sürekli hasta olan hassas bir kızım var. Bir hafftadır öksürük aşırı derecede burun akması iştahsızlık ne yapacağımı ne yedirceğimi bilmiyoruım.. aranızda bebeği bu şekilde hasta olan varmı?
kıs ozlem arada gezerken dogurmayasın haber ver bıze olur yaa yıgenımız erken gelmeye kalkarrr:))
ferdacım seline yuaptırdım ben hem aynı gün suçiçeği hem hepatit a ateş olmadı hiç.yeğenimde olmamıştı.inşallah olmaz.
semra cnaım 12.ayda sağlık ocağında karma aşı yapıldı.12-15 ay arası su çiçeğini yaptırdık.18 ay yine sağlık ocağına gidicez aşı için.
iyi tatiller cnm,kızının yeni resimlerini koy da bi görelim olmazmı??
ederiz cnm ederiz inşalalh..
bizide kontrolemi çağırmıştı aşımı yapacaktı hatırlayamadım,pazartesi gidicez zbiz bakalım öğreniriz artık...
ben sabah gidiyorum kızlar 5-6 gün kalırız sanırım gelince görüşürüz öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?