2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydınnnlarrr muhabbet maş..hiç hızını kesmemiş..
geçmişi okudum alıntı yaptım ama benim nete bugun gelip gidiyor anlamadım niye (

ÖZLEMCİM demek büyük gün yaklaşıyor he hadi hayırlısı :)

ya bende dün akşam aklıma geldi nruten nerelerde diye ...defnoş hastaymış demek Allah şifasını versin kuzumun yaa (

yanlız burcunun bebişin cinsiyeti neymiş göremedim yaw hem 4 aylık oldumu ki ya :S

SİBOŞ cok güldürdün beni be durduk yere :)))
bu arada gazel pütürlü yiyiyor cok şükür ama eline verdiklerimi yemiyor hala bacım yaa (

Gülhancım kaynana geliyormuş hadi gözün aydın...

TUBİŞ 1 ay boyunca yarasa olur artıkkk :))) geceleri çıkar ortaya :)))))))))

gülşah banu tülay nuran birso esra esen pınar sizlerede mrb kızlar....

ayy ferdacım seni unutmadım :)))
daghanda maşAllah iyimişş aman hasta olmasınlarda kuzular kilo elbet alırlar cnm bazı bünyeler oyle malesef ne kadar yedirsen almaz( ben gibi) bazı bünyelerde yemez ama alır Tuba gibi :))))) yemez kısmı da ne kadar doğrudur bilmem :)))))))))

ay günaydin tünaydin hatunlar :)

maşaAllah ceneler düşmüş gene :))

birsencim alişim davulcu olmus he :) yerim onu yaa :) bugunde menude bezelye varmiş he..ay ben ne yapicam daha bilemiyorum valla..kiz buarada sen ilkkez kilonu söylüyorsun kiz :) ama tebrikler canim güzel vermişsin gercekten :) hadi cogu gitmiş azi kalmiş :)

sibosum diyete girmişsin hayirli olsun canim :) aferin o kiza :) gerci hiç sevmem öyle simarik bilmiş cocuklari ama senin için iyi olmus gaza gelmişsin :) ay hadi inşaAllah biran önce kurtuluruz su kilolardan :)

hülyacim maşaAllah sabah sabah bulaşmişsin gene bana :) herhalde gazel uyuyordu yoksa sen burdan bulasmakla yetinmezdin canim ben yiyip kilo alanlardanim,yemeyip verenlerdenim yani gayet normal saglikli bi insanim DD senin gibi anormal degilim p

ferdacimmm benimde içimden bi ses zayiflayacaksin diyor hatta o ses mide taraflarimdan geliyor DDD hadi bakalim sende inşaAllah tez zamanda oruca baslarsin canim :)

gülhancim sende baslayamamişsin :) hadi git alişverişini yapta gel zaten dişari cikmaya bahane ariyordun p

özlemcim kiz maşaAllah nasilda duydun depremi :) helal valla :) nst iyi cikmiş sevindim canim..hadi bakalim hayirlisi az kaldi :)

aynurcum dün yazamadim ya..Allah kavustursun canim..hayirlisi inşaAllah canim..

gülşahcim kiz seni görünce aklima tatli geliyor he :)))) sanada hemen bi cocuk yollayalim diyorum yuh abla hala tatlimi yiyorsun felan desin sana dimi siboss :)

ayyy kafayı yemek üzereyim bir arpa boyu iş yapmadım...

sizle konuştukdan sonra kredi kartımıza bakem dedim limiti ne kadar diye
malum ramazan yemeden olmuyor..eksiklerde hiç bitmiyor...
bezi ıslak mendili dayanmıyor...neyse baktım gördüm limitimiz çokkk çokkk az sadece bir paket bez alabilirz...morelim bozuldune yalan diyeyim...eşim sen merak etme desede bozuldum...tabi ben onlara bakarken ali ile ömer evi alt üst ettiler abartmıyorum kızlar artık cinnet geçireceğim
bağırsam yok,güzellikle söylesem yok..evimde hiçbişeyim yok bir çiçeğim var onuda alıp yere attılar...vazosuda uzun vazo ömer resmen vazoya sarılıyor ve duvaara vuruyor yaa yok böyle bişey
yaa bu çocuk neden bu kadar arsız yaa...koltuklar cam önünde taaa sırt kısma ÇIKIP CAMI AÇIYOLAR bunu yaparken aliyide çağrıyor hadeee diyor aliye ve dışını çıkıyorlar...ya balkon olmasa o ataraf ben ne yaparım yaaa.........koltuğun arasında tül kalıyor tülüm uzun tül...camla tülün arasına girip kendini geri atıyor ömer yani koltuğun sırtından yuvarlanıyor...düğümesi kopmuş tülün ya...oyuncaklar heryerde kağıt bulmuşlar yırtmışlar...laptopunu kapatıp koltuk üzerine koysam direk yere atıyolar açıyorlar bütün tuşlarını kopartıyorlar ağızlarına atıyorlar.....su verdim biberonları yere döküp yuvarlanıyorlar....

yaaa kaldıramıyorum inanın bazen yaaa....sabrım tükeniyor dudağımı ısırmaktan kanattım.....
alişin yatağını odasına geçirmiştik ama bizim daha zararlı oldu gece ömeri uyandırıyor ..tekrar yatak odasına alayım dedim.....allahım kapının ağzındalar ,ayağımın altındalar yaa ezecem
hadi kırmayım dedim yatağı zor oluyor dedim...yokk...sonra yatak istediğim gibi olmadı boydan biraz kısa olan yatağı getirdim..eni genişti ..onun kenarlarını kırarak geçirdim ...ama bana sorun su gibi oldum...yatağı yaptım..alişi uyuttum şimdi ömeri uyutmaya çalışıyorum uyusunlarda bende iş yapem kafayı yiyecem yoksa yaa........

ayyyyy bunları yazarken tlf geldi adamın biri ablası eniştesi bizim evi görmüş ev nasılmış kaçmetreymişş yaa yazıyor işte...neyse bugün gündüz gelelim dediler ..olmaz dedim eşim istemiyor tanımıyoruız etmiyoruz sana bişey yapsalar kim bileecek dedi..
yarın annem bende olacak ya geleceklermiş ...inş. kızlar dua edinde şu ramazan günü olumlu görüp alsınlar evimizi yaa bizde kurtulalımm yaaa

merhaba hulyacım

uyku bastırdııı yaa cok fenaaa ınsanın uykusu bölününce sersem oluyo kalkmasanda gun cok uzun cok acıkırsın

duru artık yürüyorrr:)))sıze mujdelemeyı unuttum sıpa bıraz gec oldu ama anca kaldırdı poposunu
şimdi hıc düşmüyor yakamdan nereye gıtsem bakmışım peşimdeee

inşallahhh bırsencım yarın hadı hayırlı haberler verırsın ınsallah bızeee...valla ne dıyım bacım erkek cocukları daha yaramaz oluyor kıza gore allah kuvvet versınnnbilmiyorumkismile

tuba ya olsa şöyleee profıterol veya dondurmalı supangle yenmezmı ama bacım yaaa:2:

tubişşş kız hiç yazamadımmı alla alla valla bak hamiş kaldığımdada 85 kiloydum
97 kilo ile bitirdim doğumu eve geldiğimde 81.600 düm
işte 10 ayda 88.800 oldum...düşünün neysee artık düştüm
inş. dahada veririm ..sanırım bu giidşle vereceğimde canıma okuyolar yaaa

dün ırmıklı tatlıydı bugunde kakaolu tatlıya dandandım ramazanda garantı 3 kılo alırımda gerısını bılmıyorumkaydirigubbakcemile3

hey maşaAllah ben yoruldum okurken yaa :) Allah yardimcin olsun canim..sende şu cocuklar uyanikken iş yapma artik ya..birak onlarla ilgilen..yuvarlan..onlar uyuyunca zaten işler hizla oluyor..ve dedigin gibi odalarinda kapisini kitle..nereye girmeseler kardir..ev içinde hayirlisi canim a.s.

oyy maşaAllahh sonunda yürüdü bizim cadi he :) hayirli olsunnn :)

ay deli :))))))) yok be canim yenmezdi..ben ikisinide pek sevmem acikcasi yani olursa belki olmassa da aramam

gidecek tabikiiii :) okadar yoruluyorsun diyet yapiyorsun niye gitmicekmişşşş :)

alın işte çamaşırı attım makinaya...çekyat örtüsünü düzelttim.....ömer ağlamaya başladı...

tubişim biri uyurken biriini sallıyorum ....onu sallamakla geçirdiğim zamanda öteki uykusunu alıyor...ali uyanacak çorba faslı ..iş miş yapamam ben ancak onları koyacam odaya çekecem kapıyı ........
bu gün çok gerginim yaaa...ama yapacam bu işleri yarın adamlar gelecek bide...gerçi evim 1 saat içinde eski kıvamına geliyor....tubişim onlar benle oyanmıyor cnm yaa haydut gibi beraber geziyolar ....ve inan bana ev işi çocuk bakımı derken ...kalan kaçamakta kk da oluyorum ben yoksa iyice bunalırım cnm yaa

birsencim ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIm işin zor valla ben 1 tanesiyle bas edemiyorum

burcunun oğlumu olcakmıs anam ben nie okumadım neyse hayırlı ugurlu saglıklı sıhhatli olsunda

ayy bende saat 1 de uyumusum 2de hanzadenin aglamasına uyandım şimdi corba içti kızım
birazdam market yapıcaz
akşama fırınsa soslu tavuk patates püresi yapıcam corba yapsammı yapmasammı kararsızım dur bakalım ilereyen saatlerde napcaz

birsen canım sonuçta çocuk bunlar inan selind emesela mutfak perdemi koparttı asılırken üstelik yeni yaptırmıştım. kaç tane kavanozumu kırdı hatırlamıyorum.geçicek zamanla sakin ol lütfen.sen ne zorluklar atlattın ya..

nuran afiyet olsun canım şimdiden.

banuuuuuuuuuuuuu merak ettim tabi ortalıklarda olmayınca.

BİRSEN CİM valla işin cok zor ya gerçekten bize bile 1 taneyle geliyor bazen hee (

benim bu zilli de balık oldu resmen ya sudan cıkmak istemiyor çıkarsamda biberonla oynayacakmış mama yerken de sandalyenin bardak koyma yerine su dolduracakmışım ayyy geldiler bana ...

hülya sende sakinn ol sinirlerine hakim ol:)))))) canımya çocuklar napsın sıcak havalar gerçekten.inan her akşam selinle banyo kavgası yapıyrouz gğndüzde annemle yapıyorlar.resmen kendini yerlere atıyor kafasını vuruyor banyodan çıkmıcam diye:))

hepsi aynı bu cimcimelerin duruda öyle sinirlenince kafasını vuruyor duvara kendini yere atıyorrrrrrrr

amaniiiiin ne gün ya Türkiz sabahtan beri bir yudum bişey yememişti banyoya soktum yok tepesine çıkıp kenarın suya atlıyor sora çıkardım hemen çorbamızı aldım aşağı indirdim mahallein çocukları ile yarım tabak yedirdik çocuklar bile çıldırdı şimdi geldik uyuttum şimdi evi temizliycem dün her yer toz olmuştu sabah camları sildim Türkizde cama çıktı tabi çıldırtcaktı beni apartmanımızın önü çok güzel küçücük bahçe ama bakımsız çocuklar yere halı seriyolar tüm oyuncakları döküyolar herbiri birini yaşlarda yakın sayılır oynuyorlar bide Elif ve Öykü diye ablaları var 12 ve 8 yaşında onlarda onları oynatıyor maşallah hiçde sıkılmıyorlar bizde biraz rahatlıyoruz annelede muhabbet ediyoruz bu arada böyle yani

kızlar iyi diyorsunuzda yanlış anlamayın ama siz bütün gün iştesiniz...çocuklarınız enerjsinin çoğunu gündüz yitiriyor aksama az bişey kalıyor...doğal olarak yaptıkları şeylere tevazu göstermeniz..sabırlı olmanız çok normal ...ama sabahtan aksama kadar sürekli bişileri topla ve üstelik bir arpaboyu i bitirme..
delirtiyor işte............neyse yapacak bişey yok..delireceğim patlayacağım ama yinede katlanacağım
işte burada yazıyorum rahatlıyorum.....ben kaçem ömer uyumadı uyanınca alide kalktı çorba yedirdim..bulaşıkları hallettim içerleri sileyim şimdi byby saat 4 oldu ben yemek yapmadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…