inşallahhh bırsencım yarın hadı hayırlı haberler verırsın ınsallah bızeee...valla ne dıyım bacım erkek cocukları daha yaramaz oluyor kıza gore allah kuvvet versınnnbilmiyorumkismile
tuba ya olsa şöyleee profıterol veya dondurmalı supangle yenmezmı ama bacım yaaa:2:
ayyy kafayı yemek üzereyim bir arpa boyu iş yapmadım...
sizle konuştukdan sonra kredi kartımıza bakem dedim limiti ne kadar diye
malum ramazan yemeden olmuyor..eksiklerde hiç bitmiyor...
bezi ıslak mendili dayanmıyor...neyse baktım gördüm limitimiz çokkk çokkk az sadece bir paket bez alabilirz...morelim bozuldune yalan diyeyim...eşim sen merak etme desede bozuldum...tabi ben onlara bakarken ali ile ömer evi alt üst ettiler abartmıyorum kızlar artık cinnet geçireceğim
bağırsam yok,güzellikle söylesem yok..evimde hiçbişeyim yok bir çiçeğim var onuda alıp yere attılar...vazosuda uzun vazo ömer resmen vazoya sarılıyor ve duvaara vuruyor yaa yok böyle bişey
yaa bu çocuk neden bu kadar arsız yaa...koltuklar cam önünde taaa sırt kısma ÇIKIP CAMI AÇIYOLAR bunu yaparken aliyide çağrıyor hadeee diyor aliye ve dışını çıkıyorlar...ya balkon olmasa o ataraf ben ne yaparım yaaa.........koltuğun arasında tül kalıyor tülüm uzun tül...camla tülün arasına girip kendini geri atıyor ömer yani koltuğun sırtından yuvarlanıyor...düğümesi kopmuş tülün ya...oyuncaklar heryerde kağıt bulmuşlar yırtmışlar...laptopunu kapatıp koltuk üzerine koysam direk yere atıyolar açıyorlar bütün tuşlarını kopartıyorlar ağızlarına atıyorlar.....su verdim biberonları yere döküp yuvarlanıyorlar....
yaaa kaldıramıyorum inanın bazen yaaa....sabrım tükeniyor dudağımı ısırmaktan kanattım.....
alişin yatağını odasına geçirmiştik ama bizim daha zararlı oldu gece ömeri uyandırıyor ..tekrar yatak odasına alayım dedim.....allahım kapının ağzındalar ,ayağımın altındalar yaa ezecem
hadi kırmayım dedim yatağı zor oluyor dedim...yokk...sonra yatak istediğim gibi olmadı boydan biraz kısa olan yatağı getirdim..eni genişti ..onun kenarlarını kırarak geçirdim ...ama bana sorun su gibi oldum...yatağı yaptım..alişi uyuttum şimdi ömeri uyutmaya çalışıyorum uyusunlarda bende iş yapem kafayı yiyecem yoksa yaa........
ayyyyy bunları yazarken tlf geldi adamın biri ablası eniştesi bizim evi görmüş ev nasılmış kaçmetreymişş yaa yazıyor işte...neyse bugün gündüz gelelim dediler ..olmaz dedim eşim istemiyor tanımıyoruız etmiyoruz sana bişey yapsalar kim bileecek dedi..
yarın annem bende olacak ya geleceklermiş ...inş. kızlar dua edinde şu ramazan günü olumlu görüp alsınlar evimizi yaa bizde kurtulalımm yaaa
merhaba hulyacım
uyku bastırdııı yaa cok fenaaa ınsanın uykusu bölününce sersem oluyo kalkmasanda gun cok uzun cok acıkırsın
duru artık yürüyorrr:)))sıze mujdelemeyı unuttum sıpa bıraz gec oldu ama anca kaldırdı poposunu
şimdi hıc düşmüyor yakamdan nereye gıtsem bakmışım peşimdeee
inşallahhh bırsencım yarın hadı hayırlı haberler verırsın ınsallah bızeee...valla ne dıyım bacım erkek cocukları daha yaramaz oluyor kıza gore allah kuvvet versınnnbilmiyorumkismile
tuba ya olsa şöyleee profıterol veya dondurmalı supangle yenmezmı ama bacım yaaa:2:
tubişşş kız hiç yazamadımmı alla alla valla bak hamiş kaldığımdada 85 kiloydum
97 kilo ile bitirdim doğumu eve geldiğimde 81.600 düm
işte 10 ayda 88.800 oldum...düşünün neysee artık düştüm
inş. dahada veririm ..sanırım bu giidşle vereceğimde canıma okuyolar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?