Gunaydın Kızlar,,,
Heyy masallaha bee sahurda bıle durmamıs cenenız.Ne berketmıs bu ramazan...
Ben bugunde off durumdayım yarın baslıyorum ınsallah.Pazar kayınvalıdem gelıceğinden bugun alısverıs fılan yapayım yoksa oruc oruc hıc halledemem son dakıka.Off ya oda oruc tutamıyo hastalığından nasıl gecıcek bakalım bır hafta yemezde sımdı.
Ferdaaa kuzum sağlıklıya gerısını bosver canım.Sonucta sende hep vıtamınlı seyler verıyosun.Dırencı guclu olsun yeter.Bıde su Burcu olayını hala tam olarak anlamıs değilim.Özledık gercekten ne yapmalıyız onuda bılmıyorum.Sadece burda hepimız kardes gıbı olduk.Kımsenın sozunde art nıyet arayamam sahsen.Oda cok hassas donemde kırıldı galıba ama keske neye kızdığını bı soylese bızıde.
Gulsah,Banu,Tulay,Esra selam kızlarrrrrr[/QUOTEkaynanan geliyor demek kolay gelsin valla zor olcak ramazanda şimdi...
valla senin kaynana sana nispet almış bence yakında toslar merak etme birinin canıı yakmasa barigünaydınn
amanın gece bi uyumusum ne davulu duydum ne hanzadenin mızırdanmasını nede alarmı
bide bunlar yetmez gibi sayıklamısım gece boyu
dün yoruldum heralde anlamadım neden oldu
sabaha 9 da kalktım istemeye istemeye
hanzadey bişiler yedirdim evi süpürdüm mutfagı topladım
kızın uykusu geldi uyuttum geldim buraya
ahh bugun evdeyiz
gülhancım kaynanaya kızmıyorum anam 20 yıl önce torpille almıs ehliyet hiç kullanmamıs
şimdid araba alındı aman hayrını görsün bide hasta yaa insan düşünüyor nolur nolmaz ben araba sürerken yanıma oturdugunda bile panik yapar
neysem inşallah güzelce kullanır belki arada bende faydalanırım arabasından dimi ama
hadi gözün aydın kaynanan geliyormus cokmu duracak yanında??
sibelcim yapar kaynanam sagolsun ama gecmişten ramazanda yasadıgımız pis bir olay var aklıma geldikce gitmek istemiyorum onlara ondan tepkiliyim yoksa Allah var hanzade dogdu dogalı bana iyi davranıyor
canım kaç kilosun şimdi kilon sabitlenince zaten 200 300 oynuyor hep aynı kalıyorsunoyyy sabah sabah ne güldüm sıbelın ufaklıgınaaaa:roflol:ne guzel yapmış ufaklık bakkk kotu komşu ınsanı ev sahıbı yaparmış.ha gayret bacım bozma hırsını 2kılo baya ıyı baslangıcc
bende 3 aydır ekmek yemıyorum hıc ama masallah kılom sabıt kaldı 200 300 gr oynuyo sadece banada bı ufaklık gerek gercegı soyluyen anca ölee hırslanırım buarada göbek kaldı bende 1cocuk dogurdum şaftım dagıldı valla
neysee dunu atlattık cok şükürrr tatlı krızım tuttu gıttım yaptım hemen cok guzel oluyomus bacılarr tavsıye ederım dun burayada koymustum tarıfını baya hafıf bıseyy
ne guzel ya topiğimiz şenlenmiş ramazan bereketı bu olsa gerek!!!!
defne hastalanmıs ona uzuldum ınsallah onemlı bısey degıldır
burcunun bebişinin cınsıyetı bellı haa cok sevındım hayırlı evlat versın rabbımde kızıda aynı erkegı de aynııı
bırsen dun bende baktım sneın dıyet baya katı be bacım
şu mubarek gunlerde bende verebılırsem bı kac kılocuk neolurrrr yemedende yapamıyorumkı buyuk bı keyıf benım ıcın yemek yemek
haa masallah nuran kaynananaa...kac yasında bılmıyorum ama bu yastan sonra arabaya falan hevesı takdıre şayan yaniiii:))
gunaydın yazmadan dalmışım muhabbeteeeee:)))
hoş öğle olmuş ama..
yaramaz oldu bunlar vallahepsi aynı bu cimcimelerin duruda öyle sinirlenince kafasını vuruyor duvara kendini yere atıyorrrrrrrr
hülya sende sakinn ol sinirlerine hakim ol:)))))) canımya çocuklar napsın sıcak havalar gerçekten.inan her akşam selinle banyo kavgası yapıyrouz gğndüzde annemle yapıyorlar.resmen kendini yerlere atıyor kafasını vuruyor banyodan çıkmıcam diye:))[/QUOTEçocuklar aslında oyun öğrenmeye başladı şimdi orası farklı yakında yeni oyun yerleri bulacaklar arkadaşım anlattı kışın kızı evde olunca çekmecelere dalmış hemde annesininkine bigün annesinin sütyen kilot ne varsa kafaya geçirmiş o sırada sucu gelmiş kapıyı açmış arkadaşta görmemiş adam bi kıza bi annesine bakmış bi döndüm diye kafada bir sürü don kollarda sütyenler bide gözleri açmış kapıyı direk kapattım ama rezil oldum sucuyu değiştirdim hemen dedi bana diyo dikat et ]
hep bu dönemde öyleler bende sinirleniyorum ama sabır diyorumBİRSEN CİM valla işin cok zor ya gerçekten bize bile 1 taneyle geliyor bazen hee(
benim bu zilli de balık oldu resmen ya sudan cıkmak istemiyor çıkarsamda biberonla oynayacakmış mama yerken de sandalyenin bardak koyma yerine su dolduracakmışım ayyy geldiler bana ...
bu kırmalar hat safhada zaten hepimiz sabrediyoruzbirsen canım sonuçta çocuk bunlar inan selind emesela mutfak perdemi koparttı asılırken üstelik yeni yaptırmıştım. kaç tane kavanozumu kırdı hatırlamıyorum.geçicek zamanla sakin ol lütfen.sen ne zorluklar atlattın ya..
nuran afiyet olsun canım şimdiden.
banuuuuuuuuuuuuu merak ettim tabi ortalıklarda olmayınca.
ımmmmmmmm güzel yemek afiyet olsun ben makarna yapar tıka basa doyardımbirsencim ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIm işin zor valla ben 1 tanesiyle bas edemiyorum
burcunun oğlumu olcakmıs anam ben nie okumadım neyse hayırlı ugurlu saglıklı sıhhatli olsunda
ayy bende saat 1 de uyumusum 2de hanzadenin aglamasına uyandım şimdi corba içti kızım
birazdam market yapıcaz
akşama fırınsa soslu tavuk patates püresi yapıcam corba yapsammı yapmasammı kararsızım dur bakalım ilereyen saatlerde napcaz
canım sen süper annesin bunlarda geçecek işallah bide eviniz satıldıktan sonra bahçeli güzel bol çocuklu bi eve geçersiniz inşallahalın işte çamaşırı attım makinaya...çekyat örtüsünü düzelttim.....ömer ağlamaya başladı...
tubişim biri uyurken biriini sallıyorum ....onu sallamakla geçirdiğim zamanda öteki uykusunu alıyor...ali uyanacak çorba faslı ..iş miş yapamam ben ancak onları koyacam odaya çekecem kapıyı ........
bu gün çok gerginim yaaa...ama yapacam bu işleri yarın adamlar gelecek bide...gerçi evim 1 saat içinde eski kıvamına geliyor....tubişim onlar benle oyanmıyor cnm yaa haydut gibi beraber geziyolar ....ve inan bana ev işi çocuk bakımı derken ...kalan kaçamakta kk da oluyorum ben yoksa iyice bunalırım cnm yaa
canım büyüsünler rahatlarsın belki ya
uf uf süper ağzım sulandı acıktımmıki kilo kesin yapar ama ye boşverdün ırmıklı tatlıydı bugunde kakaolu tatlıya dandandım ramazanda garantı 3 kılo alırımda gerısını bılmıyorumkaydirigubbakcemile3